Αρχική σελίδα /

Μαθήματα Γερμανικών για αρχάριους

24 ΜΑΡ 2017 - Σοφία Πανίτσα, Υπεύθυνη Τομέα Γερμανικών

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Εκμάθηση Γερμανικών σε ταχύρυθμα προγράμματα στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ

Γιατί Γερμανικά στα «ΓΡΑΨΑ»? Πως μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο Φροντιστήριο για εκμάθηση Γερμανικών? Μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις? Πόσο δύσκολη είναι η εκμάθηση γερμανικών? Είναι η ηλικία μου κατάλληλη για να κάνω μαθήματα γερμανικών?

Πολλά ερωτήματα που βασανίζουν σήμερα τους ενήλικες, και όχι μόνο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ έρχεται να δώσει τη λύση και να καλύψει την ενδεχόμενη ανασφάλειά σας. Τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα έρχονται να σας «ανοίξουν» πόρτες στην αγορά εργασίας τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός Ελλάδος.

Κέντρα ξένων γλωσσών

υπάρχουν πολλά. Ποιο όμως είναι αυτό το οποίο μπορεί να σας εγγυηθεί την απόλυτη επιτυχία ποιότητα και πρωτοπορία? Με την κατάλληλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, τα «ΓΡΑΨΑ» πραγματοποιούν σε μικρούς χρόνους μεγάλα αποτελέσματα. Με τη χρήση διαδραστικών μαθημάτων αλλά και ψηφιακών μέσων καθίστανται εύκολη η εκμάθηση των γερμανικών καθώς και άλλων ξένων γλωσσών. Έτσι μπορούν λοιπόν όλοι οι ενήλικες ανεξαρτήτως ηλικίας να κάνουν Γερμανικά μαθήματα, να ενταχθούν στην δυναμική που μόνο τα «Γράψα» μπορούν να προσφέρουν και να κάνουν μαθήματα γερμανικών ακόμα και εάν είναι εργαζόμενοι αφού τα προγράμματα προσαρμόζονται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των σπουδαστών! Καμία ηλικία δεν εμποδίζεται να γίνει μέρος και να ενταχθεί στην ομάδα και στους επιτυχόντες του Ομίλου ΓΡΑΨΑ, όπου θα του προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γερμανικά, λοιπόν, όχι μόνο για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους σε όλα τα επίπεδα. Ποιος όμως είναι αυτός που θέλει να παρακολουθήσει γερμανικά μαθήματα? Φυσικά κάποιος που θέλει σίγουρα να βρει δουλειά!!

Στα

Γερμανικά για αρχάριους

, θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να μπορείτε να συνεννοηθείτε για θέματα της καθημερινότητας, να κατανοείτε απλές συζητήσεις γνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία της γραμματικής τους. Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν σε κάποιο πρόγραμμα Erasmus σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια μπορούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα θεμέλια. Άλλωστε η Γερμανία αποτελεί βασικό προορισμό ανωτέρων σπουδών.

Μάλιστα είναι για πολλούς Έλληνες « η Γη της Επαγγελίας», αφού στη χώρα αυτή θεωρείται ότι προσφέρονται αναρίθμητες ευκαιρίες καριέρας κι επαγγελματικής εξέλιξης, με σχετικά χαμηλό κόστος συνθηκών διαβίωσης. Συνεπώς, παρακολουθώντας κάποιος μαθήματα γερμανικών, βελτιώνει τις επαγγελματικές του προοπτικές.

Η πιστοποίηση γνώσης κάποιου επιπέδου στα Γερμανικά θεωρείται πιο έγκυρη όταν τεκμηριώνεται με κάποιο επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Στα Γερμανικά, τα πιο διαδομένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας είναι αυτά του Goethe-Institut, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών (ΚΠΓ - Γερμανικά) του Υπουργείου Παιδείας και τα πιστοποιητικά OSD του αυστριακού κράτους.

Οι καθηγητές δεν είναι τυχαίες επιλογές. Οι δικοί μας καθηγητές δίνουν εξετάσεις για να εκπαιδεύσουν στα «ΓΡΑΨΑ» και είναι ... έκαστος στο είδος τους.Ειδικεύονται σε νέους ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη). Είμαστε οι Νο1- Από το 1984, ο Ηγέτης στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση νέων ενηλίκων, 88.000 σπουδαστές πέρασαν τα θρανία μας.

Άρα ξέρετε που θα κάνετε μαθήματα γερμανικών!

Δεν έχετε χρόνο να το σκεφτείτε απλά ελάτε και αρχίστε Γερμανικά!!!


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα