40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Αγγλικά για ενήλικες
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στα Αγγλικά για ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη) παρέχει ταχύρυθμα

μαθήματα Αγγλικών

με ρεκόρ επιτυχιών στις εξετάσεις πτυχίων, φιλικά δίδακτρα και ΔΩΡΕΑΝ αναπληρώσεις μαθημάτων.

Η 

εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες

στα ΓΡΑΨΑ, καλύπτει από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους» έως και το επίπεδο Proficiency. 130.000 σπουδαστές έμαθαν ξένες γλώσσες κοντά μας, με ευέλικτα ωράρια, με χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικών για υποστήριξη ή αναπληρώσεις μαθημάτων.

Στα ΓΡΑΨΑ με ασφάλεια και σιγουριά χιλιάδες (1.000άδες) φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη χτίζουν το επαγγελματικό τους cv παίρνοντας γρήγορα Πτυχία αγγλικών που τους διαφοροποιούν στην εργασία τους.

Ταχύρυθμα Αγγλικά για ενήλικες

Αν είστε στο επίπεδο «

Αγγλικά για αρχάριους

», θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ, τρεις 4μηνους, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών για την απόκτηση επιπέδου Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αυτοί οι 12 μήνες για τον αρχάριο, ταχύρυθμο σπουδαστή ΓΡΑΨΑ, καλύπτονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα σε 5 χρονιές! Μετά από το επίπεδο B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower B2 ή Proficiency C2.
Εξαιρετικοί!!! Σέβονται τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, μου παρέχουν ευκολία στη μάθηση, μια υπέροχη δασκάλα κι επιπλέον βοηθητικές υπηρεσίες!! Κι όλα αυτά με μαθήματα Αγγλικών online από απόσταση!
Χριστίνα Γυφτάκη,
Ηθοποιός
Οι 18+ σπουδαστές έχουν όλοι περιορισμένο χρόνο. Προσπαθούν να χωρέσουν τα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στο απαιτητικό πρόγραμμα της μέρας τους: σχολή, μεταπτυχιακό, δουλειά, οικογένεια κλπ. Στα ΓΡΑΨΑ προσφέρουμε Εξατομικευμένη βοήθεια: δωρεάν υποστηρικτικά μαθήματα Αγγλικών και αναπληρώσεις μαθημάτων: 1000δες δωρεάν ώρες κάθε χρόνο. Τα ΓΡΑΨΑ είναι τα κορυφαία

φροντιστήρια Αγγλικών για ενήλικες

!

Ακαδημαϊκοί για τα ΓΡΑΨΑ
 • It was exciting to witness the commitment and enthusiasm of the Grapsa teachers  on the course, which is evidence of their positive attitude and desire to develop professionally in English Language Teaching.
  Richard Carr
  Richard Carr
  Oxford Teachers' Academy Trainer
 • Teacher education is one of the cornerstones of Grapsa Language Schools!
  James Suntres
  James Suntres
  EFL Teacher-trainer & Author
 • All the GRAPSA teachers who attended the seminar participated with enthusiasm and interest!
  Roger House
  Roger House
  BA (Hons) PGCE. DipTEFLA. Teacher Trainer OTA
 • The Educational Group of Grapsa Schools has been pioneering in the teaching of foreign languages to adults since 1984 and they've had an astonishing success rate every year
  Antonia Clare
  Antonia Clare
  Teacher Trainer, συγγραφέας βιβλίων εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας, βραβευμένη από τον HRH Prince Philip.

Εκμάθηση Αγγλικών φυσικά και αβίαστα χωρίς πολλή μελέτη στο σπίτι!

NLP

Τα μαθήματα αγγλικών είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (Dynamic Learning και στοιχεία NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων: οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό. Στα αγγλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ, με συνεχές reframing και anchoring, η γλώσσα μαθαίνεται εύκολα, αβίαστα και με διάρκεια.


Μοναδικά μαθήματα με Καθηγητές-ελίτ σ΄ένα δυναμικό γκρουπ με 4-5€/ώρα Μοναδικά μαθήματα με Καθηγητές-ελίτ σ΄ένα δυναμικό γκρουπ με 4-5€/ώρα

Στα ΓΡΑΨΑ το γκρουπ και οι καθηγητές είναι μια σφιχτοδεμένη ομάδα. Ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον/η σε φιλικό κλίμα. Ανυπομονείς να έρθει η μέρα του μαθήματος. Να γιατί… Αγγλικα για ενήλικες, μόνο στα ΓΡΑΨΑ!

Αν έχετε κάνει κάποια χρόνια αγγλικά, τότε θα αρχίσετε τη φοίτηση σε ενδιάμεσο επίπεδο.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας με ένα 10λεπτο τεστ αγγλικών.

Join the GRAPSA world! Join the GRAPSA world!

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και μαθήματα Αγγλικών online. Τα Αγγλικά εξ αποστάσεωςΓΡΑΨΑ γίνονται σε πραγματικό χρόνο και έχουν όλη την ποιότητα μιας αυθεντικής τάξης ΓΡΑΨΑ: σε ολιγομελή και ομοιογενή γκρουπ και με μια εύχρηστη πλατφόρμα για αγγλικά online με πλούσιο διαδραστικό υλικό και με τη χρήση Διαδραστικού Πίνακα. Με τα μαθήματα αγγλικών online ΓΡΑΨΑ, κάθε σπουδαστής/ρια μπορεί από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού/γραφείου του να μάθει αγγλικά εξ αποστάσεως. Αρκεί να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, μια κάμερα υπολογιστή και ένα μικρόφωνο.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Βελτιώστε τα Αγγλικά σας

Here are some tips!

 1. Let’s sing!
  Προτιμήστε να ακούτε αγγλικά τραγούδια. Έτσι, και θα διασκεδάζετε και θα συνηθίζετε στο άκουσμα των λέξεων. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε γρήγορα με την προφορά και θα βελτιώσετε κατά πολύ το listening αλλά και το speaking. Μια καλή μέθοδος είναι να διαβάζετε ταυτόχρονα τους στίχους των τραγουδιών και φυσικά να … τραγουδάτε αγγλικά!
 2. Ταινίες με υπότιτλους ή χωρίς!
  Όταν επιλέγετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, προτιμήστε ταινία σε dvd ή σε κάποια πλατφόρμα (πχ Netflix) όπου θα μπορείτε να επιλέξετε υπότιτλους αγγλικούς ή και καθόλου υπότιτλους αν το επίπεδό σας είναι πιο ανεβασμένο. Ο συνδυασμός λέξης και ήχου θα σας βοηθήσει να σας αποτυπωθεί καλύτερα η κάθε λέξη. Επιπλέον, θα μάθετε και λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

 1. Read, read, read!
  Μη διστάζετε να αγοράσετε και να διαβάσετε βιβλία στα αγγλικά. Όποιο και να είναι το επίπεδό σας, στα βιβλιοπωλεία μπορείτε να βρείτε βιβλία με διαβαθμισμένη δυσκολία σε λεξιλόγιο και γραμματική. Έτσι, αν το επίπεδο σας είναι σχετικά χαμηλό, μπορείτε να επιλέξετε ένα βιβλίο αντίστοιχου επιπέδου. Καθώς θα προχωράτε και θα βελτιώνεστε, θα μπορείτε να συνεχίζετε με αυξημένης δυσκολίας βιβλία.
 2. Keep yourself informed!
  Θέλετε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο αλλά σας ενδιαφέρει και η εκμάθηση νέου λεξιλογίου. Ο καλύτερος τρόπος είναι να διαβάσετε μια εφημερίδα/site στα αγγλικά. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε διπλό όφελος!
 3. Do what you do now….but in English!
  Αν για παράδειγμα θέλετε να αγοράσετε μια κάμερα, επιλέξτε να κάνετε την αναζήτηση στο internet στα αγγλικά. Έτσι, ενώ όταν ξεκινήσετε την αναζήτηση θα ξέρετε πιθανότατα μόνο τη λέξη ‘camera’ στο τέλος, λέξεις όπως ‘screen’, ‘ close-up’, ‘focus’, lenses’ και ‘shutter’ θα είναι λίγες μόνο από το νέο λεξιλόγιο που θα έχετε αποκτήσει.

Οι πρώτες μου ξένες λέξεις
Φράση Μετάφραση Ηχητικό
Good morning! Καλημέρα!
What’s your name? Πως σε λένε;
How are you? Πως είσαι;
How old are you? Πόσο χρονών είσαι;
Are you hungry? Πεινάς;
Are you thirsty? Διψάς;
Do you like English? Σου αρέσουν τα Αγγλικά;
Thank you Ευχαριστώ!
Goodbye! Αντίο!
Nice to meet you! Χάρηκα για τη γνωριμία!
Could you tell me how? Μπορείτε να μου πείτε πως;

Η εκμάθηση αγγλικών είναι απαραίτητη για εξεύρεση εργασίας σε ένα ευρύτατο επαγγελματικό φάσμα: επιχειρήσεις, επιστήμες, διπλωματία, διαδίκτυο, επικοινωνίες, Η/Υ, αεροναυτιλία, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και πολλούς τομείς ακόμη.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Αξιολόγηση Αγγλικά στο Παγκράτι
  quotes
  Ένιωθα μια αποστροφή στα φροντιστήρια, μέχρι που ήρθα στα Γράψα. Η άρτια οργάνωση και οι άριστοι καθηγητές με έκαναν να αγαπήσω τα Αγγλικά! Και θα συνεχίσω...
  quotes
  Βιλελμίνη Τασούλα
  Φοιτήτρια Πολιτικού Νομικής
 • Αγία Παρασκεύη lower B2
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ δικαιώθηκα! Σε λιγότερο από 3 μήνες, μέσα σε πολύ ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και με εξαιρετικούς καθηγητές κατάφερα να πάρω το LOWER. Συνεχίζω για PROFICIENCY!
  quotes
  Φωτοπούλου Άννα
  Νηπιαγωγός
 • Αγία Παρασκεύη lower
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ Αγίας Παρασκευής κατάφερα να πάρω το Lower σε λιγότερο από 1 χρόνο! Συνεχίζω για Proficiency. Φυσικά στα ΓΡΑΨΑ που είναι εγγύηση για την επιτυχία!!!
  quotes
  Τζιβελέκης Βασίλης
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός
 • Γνώμη ευχάριστο διδακτικό περιβάλλον
  quotes
  Μια ξένη γλώσσα, όσο πιο πολύ τη γνωρίζεις, τόσο πιο πολύ την αγαπάς. Χρειάζεσαι, όμως, καλούς δασκάλους κι ένα χαμόγελο για παρακίνηση. Στα ΓΡΑΨΑ, αυτά τα "αγαθά" αφθονούν! Χαίρομαι να είμαι σπουδαστής τους!
  quotes
  Αμυράς Γιώργος
  Δημοσιογράφος
 • Υψηλό επίπεδο καθηγητών
  quotes
  Υψηλό επίπεδο καθηγητών, μαθήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
  quotes
  Χριστίνα Ιωαννίδη
  Ολυμπιονίκης-Στρατιωτικός
 • Γνώμη φιλικό ευχάριστο περιβάλλον
  quotes
  Ο εκπαιδευτικός όμιλος "ΓΡΑΨΑ" κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αμέσως! Μεθοδικότητα, πρωτότυπη τρόπος διδασκαλία, φιλικό & ευχάριστο περιβάλλον. Οι ανάγκες του σπουδαστή σε προτεραιότητα.
  quotes
  Μαρία Πετροπούλου
  Φιλόλογος, συγγραφέας, αρθρογράφος - Αγγλικά Upper intermediate
 • Αξιολόγηση Παγκράτι Αγγλικά
  quotes
  Μοναδική εκπαιδευτική διαδικασία! Μεθοδικότητα, οργάνωση, ευελιξία ωραρίου μαθημάτων σε συνδυασμό με τη διάθεση των καθηγητών και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας.
  quotes
  Κωνσταντίνος Δ. Στραβοσκούφης
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ/κός Η/Υ, Ε.Μ.Π.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ: Ο Νο 1 Οργανισμός στα αγγλικά για ενήλικες με καινοτόμα μαθήματα, φιλικά δίδακτρα και καθηγητές-ελίτ!

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ επιδιώκουμε να έχουμε καθηγητές-ελίτ. Ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους! Οι καθηγητές μας επιμορφώνονται στη Μεθοδολογία, τη Διδακτική και το σύστημα ΓΡΑΨΑ, από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το παγκοσμίου φήμης University of Oxford Department for Continuing Education- OUDCE.

Μόνον έτσι μπορούμε να «παραδίδουμε» άριστα μαθήματα αγγλικών για ενήλικες και να διασφαλίζουμε απόλυτα την ποιότητα σπουδών, ώστε να ξεκινήσετε να μιλάτε Αγγλικά σε λίγες βδομάδες!

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ... γνωρίζουν!
 • Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ έχω τη χαρά της άριστης συνεργασίας και του επαγγελματισμού. Καθηγητές και σπουδαστές έρχονται με πραγματικό ενθουσιασμό για ένα μάθημα διαδραστικό, φιλικό και ευχάριστο!
  Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ PROFICIENCY
  quotes
  Από την 1η μέρα στα ΓΡΑΨΑ, ήξερα ότι εδώ κάνουμε τη διαφορά! Είμαστε οι ειδικοί στα Proficiency χάρη στη μοναδική μεθοδολογία μας! Απτή απόδειξη της υπεροχής μας αποτελούν οι απόλυτες επιτυχίες μας στα Πτυχία υψηλού επιπέδου!
  Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  quotes
  Με το μοναδικό μας σύστημα και τις πρωτοποριακές τεχνικές μας, όλοι οι σπουδαστές στα Γράψα είναι κατενθουσιασμένοι!
  Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
 • Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΓΡΑΨΑ=100% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
  quotes
  Εκεί που άλλοι υπόσχονται στα λόγια, εμείς απαντάμε με το σχεδόν 100% επιτυχιών των σπουδαστών μας στα Πτυχία. Εμπιστεύσου την υψηλή ποιότητα των καθηγητών μας και το μοναδικό σύστημα ΓΡΑΨΑ, και μπες κι εσύ στο… ποσοστό της επιτυχίας! 
  Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις σοβαρή οργάνωση και υπεύθυνο διδακτικό προσωπικό! Με ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και 100% επιτυχίες στις εξετάσεις αγγλικών Πτυχίων, ο  Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι πρότυπο!
  Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Ειδικοί και στο Proficiency
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Είμαστε οι ειδικοί και στο Proficiency! Στα Γράψα, σ’ ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, και οι πλέον απαιτητικοί σπουδαστές αισθάνονται ότι τους καταλαβαίνουμε και καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες τους!
  Γιώργος Καραναστάσης, Καθηγητής Αγγλικών
 • Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  quotes
  Για μένα τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι απλά επιλογή, είναι μονόδρομος! Εδώ κάνουμε τη διαφορά καθώς είμαστε ειδικοί στα Αγγλικά για ενήλικες και έχουμε ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%! Πώς, λοιπόν, να μη μας εμπιστευτείς;
  Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών

Το μάθημα Αγγλικών για ενήλικες ΓΡΑΨΑ είναι μία βιωματική εμπειρία, μάθημα χαράς και δημιουργίας, μάθημα που δεν θα βρείτε πουθενά! Και μάλιστα … με διδακτική τεχνολογία αιχμής!

Βίντεο για τις ξένες γλώσσες ΓΡΑΨΑ

Τα αγγλικά μαθήματα ΓΡΑΨΑ, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, συνδυάζουν μία δομική λειτουργική προσέγγιση(Functional Communicative Approach) με στοιχεία από το Dynamic Learning και το NLP concept (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) που προσαρμόζει τη διδασκαλία στο μαθησιακό τύπο κάθε σπουδαστή (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). Έτσι ο ενήλικος σπουδαστής εμπεδώνει τις νέες γνώσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα (70% ταχύτερη πρόοδος στα προγράμματα «αγγλικά για ενήλικες –ΓΡΑΨΑ» σε σχέση με τα κλασικά-παιδικά προγράμματα). Στα Αγγλικα για ενηλικες ΓΡΑΨΑ θα αποκτήσετε καινούριες «Αγγλικές γλωσσικές συνήθειες», πηγαία και φυσικά, σαν να ήταν η μητρική σας γλώσσα, χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση.

Επιπλέον, έχουμε βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Στα ΓΡΑΨΑ, τοποθετούμε το σπουδαστή στο επίκεντρο! Με χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών για ενισχυτική διδασκαλία ώστε κάθε σπουδαστής να βελτιώνει τις πιθανές αδυναμίες του, με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αναπλήρωσης μαθημάτων που μπορεί να χάσατε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εξεταστικής, εξατομικεύουμε την εκμάθηση Αγγλικών. Αυτό, δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού!

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

ΜΑΘΗΜΑ «ΓΡΑΨΑ» VS «ΚΟΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ»
 • Μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες με έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα – έμφαση στην επικοινωνία
 • Εκμάθηση Αγγλικών με καθηγητές-ελίτ εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από το OXFORD UNIVERSITY
 • Με Αγγλικά μαθήματα βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων.
 • Συχνή επαφή (διαλέξεις-εκδηλώσεις) με ακαδημαϊκές προσωπικότητες της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
 • Ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες

  «ΓΡΑΨΑ» = κερδίζω χρόνο και κόστος
 • Παίρνω γρήγορα

  Πτυχία Αγγλικών

  με Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου!
 • Αναπληρώνω δωρεάν μαθήματα Αγγλικών που χάνω
 • Κατέχω τη «μάχιμη» γλώσσα για εργασία ή σπουδές
 • ΓΡΑΨΑ = Κάνω αγγλικά μαθήματα σε ένα ζωντανό, χαρούμενο, ομαδικό περιβάλλον
 • Επωφελούμαι/Απολαμβάνω από τις έξτρα «ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΡΑΨΑ» για εύρεση ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Ελλάδα ή την Ευρώπη
 • Καταναλώνεται πολύς χρόνος στη διόρθωση ασκήσεων και ελάχιστος στον προφορικό λόγο
 • Αργός ρυθμός στα μαθήματα Αγγλικών.
 • Απαιτεί πολύ μελέτη στο σπίτι
 • Κάνω αντιγραφή - κάνω ορθογραφία
 • Εκμάθηση Αγγλικών = σε εντατική παπαγαλία γραμματικών κανόνων
 • Περιορισμένη χρήση νέων τεχνολογιών
 • O καθηγητής (έχει μάθει να) με βλέπει σαν μικρό παιδί
 • Ανία. Δεν κάνω γρήγορη εκμάθηση Αγγλικών
 • Μπορώ να διαβάζω καλούτσικα αλλά δυσκολεύομαι πολύ να μιλήσω.
 • Δεν κατέχω λεξιλόγιο που απαιτείται στη δουλειά μου ή τις σπουδές μου
 • Κάνω... χρόνια, μαθήματα Αγγλικών, μέχρι να πάρω πτυχίο

Βίντεο της συγγραφέως Antonia Clare στα Αγγλικά

Δείτε τις συμβουλές προς τους σπουδαστές ΓΡΑΨΑ της γνωστής συγγραφέως Antonia Clare, βραβευμένης από τον Prince Philip, σύζυγο της Βασίλισσας της Αγγλίας

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Συχνές ερωτήσεις

Έχω κάνει στο παρελθόν μαθήματα Αγγλικών αλλά αισθάνομαι να τα έχω ξεχάσει. Θα ξεκινήσω από την αρχή;

Όχι! Στα «Αγγλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ», η εκμάθηση αγγλικών ξεκινά με ειδικά σχεδιασμένες επαναλήψεις που «ξυπνάνε» τις γνώσεις σας από το λήθαργο. Με μνημοτεχνικές μεθόδους, στοχεύουμε σε 4 εβδομάδες να έχουμε επαναφέρει το λειτουργικότερο 75% των γνώσεών σας.

Στα Αγγλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ κάνετε μαθήματα με καθηγητές που διαθέτουν ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ανθρώπους με υψηλά προσόντα και ικανότητες και σύγχρονους στη σκέψη. Ένα μάθημα που προσανατολίζεται στις ανάγκες κάθε σπουδαστή μας.

Στα Αγγλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ είστε σε ένα ζωντανό και δυναμικό γκρουπ συνομιλώντας με τους υπόλοιπους σπουδαστές. Έτσι χρησιμοποιείτε αμέσως στην πράξη όσα μάθατε στο μάθημα!

Στα ταχύρυθμα Αγγλικά ΓΡΑΨΑ, ο βαθμός αφομοίωσης της γλώσσας σε γραπτή και προφορική μορφή είναι ταχύτατος, χωρίς πολύ μελέτη στο σπίτι. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ ειδικεύεται στην εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες από το 1984. 130.000 άνθρωποι έμαθαν ξένες γλώσσες κοντά μας! Οι 10δες χιλιάδες που έκαναν ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ είναι η καλύτερη εγγύηση για μας.

Αγγλικά για ενήλικες τιμές

: από 80€/μήνα. Κάνε κι εσύ μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ, τώρα!

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Μου είναι πολύ δύσκολο να μάθω να σκέπτομαι στα Αγγλικά.

Οι αρχάριοι στα

αγγλικά για ενήλικες

παράγουν συνήθως πολλά λάθη ως αποτέλεσμα της επιρροής της μητρικής τους γλώσσας (L1 Interference). Στα ΓΡΑΨΑ ακολουθούμε ειδική μεθοδολογία στην εκμάθηση αγγλικών που στόχο έχει ο σπουδαστής να «σκέπτεται» στη γλώσσα που μαθαίνει και όχι να «μεταφράζει από μέσα του». Με έμφαση στην προφορική και ακουστική εξάσκηση (native teacher), με συνεχή εκμάθηση collocations και χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (πλατφόρμα Αγγλικών μαθημάτων Grapsa Virtual Classroom®).

Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education) Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education)

Σίγουρα θα απαιτείται πολύ διάβασμα σε ένα φροντιστήριο Αγγλικών για ενήλικες και δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο ή/και διάθεση.

Στα ΓΡΑΨΑ εξειδικευόμαστε στα Αγγλικά για ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενους, στελέχη) με αυξημένες υποχρεώσεις. Έτσι το μάθημα είναι σχεδιασμένο ώστε να εμπεδώνεται στην τάξη και η δουλειά στο σπίτι να είναι μόνο 2-3 ώρες ανά βδομάδα.

Γιατί στα Αγγλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ η εκμάθηση Αγγλικών είναι ταχύτερα κι ευκολότερα;


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πρωτοπορεί στην

γρήγορη εκμάθηση Αγγλικών

ακολουθώντας, στη διδασκαλία, μια δομική λειτουργική προσέγγιση (functional-communicative approach). Η διδασκαλία μας παίρνει στοιχεία από το ‘Dynamic learning’ και από το ‘NLP concept’ (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) που προσαρμόζει τα

αγγλικά μαθήματα

στο μαθησιακό τύπο κάθε σπουδαστή (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). Ο καθηγητής βοηθά το σπουδαστή δίνοντας του θετικά μηνύματα (positive feedback) μέσα από συνεχές ‘reframing’. Συσχετίζουμε τη σκέψη του με πράξεις, ήχους, εικόνες για την γρήγορη επαναφορά στη μνήμη του λεξιλογίου ή γραμματικής (anchoring), αφού ό, τι βιώνει κάποιος, το καταγράφει καλύτερα. Επιχειρούμε να εμπλέκουμε στην κατανόηση, και τις 5 αισθήσεις του σπουδαστή. Έτσι δημιουργούμε μαθήματα αγγλικών «ζωντανά», και πολύ πλούσια σε θεματολογία και τεχνικές διδασκαλίας. Εξηγούμε γραμματική και λεξιλόγιο μέσα από contrasting items. Στόχος μας στα

ταχύρυθμα αγγλικά

είναι η επικοινωνία, οπότε η Γραμματική διδάσκεται πάντα σε ένα ζωντανό περιεχόμενο (Live Context) όπου οι λέξεις πλαισιώνουν τη δομή και όχι η δομή τις λέξεις.

Στα

μαθήματα αγγλικών για ενήλικες

ΓΡΑΨΑ, οι σπουδαστές αποκτούν καινούργιες γλωσσικές συνήθειες στη γλώσσα που μαθαίνουν, πηγαία και φυσικά, σαν να ήταν μητρική τους γλώσσα. Όχι κανόνες, όχι αποστήθιση. Στα Αγγλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ, το μάθημα είναι μάθημα συμμετοχής και επικοινωνίας που δίνει τροφή για σκέψη.

Μάθετε περισσότερα για την εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες online στα ΓΡΑΨΑ!

Στα ΓΡΑΨΑ κερδίζω χρόνο και κόστος. Παίρνω γρήγορα πτυχίο και μάλιστα ... με Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου! Μαθαίνω τη «μάχιμη» γλώσσα για την εργασία ή τις σπουδές μου και αναπληρώνω δωρεάν μαθήματα που χάνω λόγω φόρτου. Συμμετέχω σε μια χαρούμενη ομάδα και κάνω ένα μάθημα τεχνολογικά προηγμένο. Δεν κάνω... χρόνια, μαθήματα Αγγλικών, μέχρι να πάρω πτυχίο ούτε αναλώνομαι σε εντατική παπαγαλία γραμματικών κανόνων.

Αν λοιπόν, θέλετε να κάνετε μαθήματα Αγγλικών σ' ένα περιβάλλον Ανοιχτό και Δημιουργικό, μέσα σ' ένα ζωντανό και χαρούμενο γκρουπ, με φιλικά δίδακτρα... τότε ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΡΑΨΑ!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία