40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
TikTok Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


Αρχική σελίδα / Γλώσσες & Πτυχία: ταχύρυθμα προγράμματα

Παιδικά-Εφηβικά Τμήματα

Παιδικά-Εφηβικά Τμήματα

Τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο 1 στους ενήλικες!

Oι ενήλικες σπουδαστές μας, αναγνωρίζουν την ποιότητα ΓΡΑΨΑ, και επιλέγουν για τα παιδιά τους, τη σιγουριά: να μάθουν τα παιδιά τους ξένες γλώσσες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ που τον εμπιστεύονται. Γιατί αφού τα ΓΡΑΨΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να επιμορφώσουν τους ΕΝΗΛΙΚΕΣ, το πιο δύσκολο και αυστηρό κοινό, μπορούν άριστα να εκπαιδεύσουν το πιο εύκολο, ΕΦΗΒΟΥΣ και ΠΑΙΔΙΑ με την απαιτούμενη ποιότητα. Τα ΠΑΙΔΙΚΑ και ΕΦΗΒΙΚΑ τμήματα λειτουργούν διαφορετικές ώρες και φυσικά με ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ πρόγραμμα σπουδών, οδηγώντας ΠΑΙΔΙΑ και ΕΦΗΒΟΥΣ στην απόκτηση πτυχίων!

Για επιτυχημένες σπουδές σε Αγγλία / Γαλλία / Γερμανία / Αυστρία / Ελβετία Έλα στα ΓΡΑΨΑ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στα ΓΡΑΨΑ διαμορφώνουμε τα προγράμματα σπουδών με στόχο να ενθαρρύνουμε εφήβους και παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες! Για το σκοπό αυτό τα προγράμματα μας δεν αποσκοπούν απλά στη μάθηση αλλά είναι ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ και καλλιεργούν την απαιτούμενη άμιλλα. Προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε το δυναμικό των παιδιών, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση, την ικανότητα για συνεργασία και να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές τους ικανότητες.

ΓΡΑΨΑ σημαίνει:

 • σύγχρονη εκπαιδευτική φιλοσοφία
 • εστίαση σε 21st century skills & NLP (για οπτικούς, ακουστικούς & κιναισθητικούς μαθητές)
 • έμφαση στην επικοινωνία
 • έμφαση στο pronunciation & intonation
 • διαδραστικά μαθήματα
 • presentations & debates
 • peer teaching
 • storytelling
 • multimedia
 • pair & groupwork
 • video lessons
 • μαθήματα μαγειρικής & φυτολογίας
 • songs & games
 • art & craft work
 • διαγωνισμοί
 • θεατρικές παραστάσεις
 • εκδρομές
 • πολιτιστικές & αθλητικές διοργανώσεις
 • βραβεύσεις

EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Εκαιδευτές και ακαδημαϊκές συνεργασίες Το μάθημα ΓΡΑΨΑ προσφέρει ΟΛΟ το πακέτο. Το ΟΝΕΙΡΟ, την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, την ΑΓΑΠΗ και την ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Οι καθηγητές είναι πάντοτε δίπλα σε κάθε μαθητή, με σεβασμό στην προσωπικότητα του, προσαρμόζουν το μάθημα έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του. Καθημερινά αποδεικνύουν το ταλέντο και το πάθος για τη δουλειά τους. Είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ από εσωτερικούς εκπαιδευτές και από ακαδημαϊκές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς. Η εκπαίδευση τους συνεχίζεται κάθε χρόνο!

ΑΓΓΛΙΚΑ – Join GRAPSA!

Τα ΠΑΙΔΙΑ και οι ΕΦΗΒΟΙ ξεκινούν την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας στην Α’ Δημοτικού και ξεκινούν το ταξίδι τους στη γνώση.

Έχουν τη δυνατότητα με την ολοκλήρωση κάθε τάξης να συμμετάσχουν σε παιδικές εξετάσεις, STYLE, που διοργανώνονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση για να κάνουν ομαλά την πρώτη τους γνωριμία με εξετάσεις, μέσα από μια πολύ φιλική προσέγγιση. Αργότερα, παίρνουν πτυχίο B2 στα 13 και Proficiency στα 15!

βιβλία ΓΡΑΨΑ Τα παιδιά & οι έφηβοι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το χρόνο τους το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και να κερδίσουν μια σχολική χρονιά, αν τους ενδιαφέρει να πάρουν πτυχίο Γ2 / Proficiency γρηγορότερα.

Τα βιβλία ΓΡΑΨΑ (SCORE SUCCESS & En Route to Proficiency) οδηγούν τους ΕΦΗΒΟΥΣ στην επιτυχία!

 

 

Βραβεύσεις ΓΡΑΨΑ Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις ανώτερων πτυχίων Β2, Γ2 είναι πολύ υψηλό γι’ αυτό ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι βραβευμένος από την Ελληνοαμερικανική Ένωση!

98% ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ!

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τα Αγγλικά είναι απαραίτητα για να χτίσει το παιδί σας, αύριο, ένα ισχυρό βιογραφικό και να κοιτάζει το μέλλον με σιγουριά. Τα Αγγλικά, στη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης, κατέχουν αναμφισβήτητα την κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Η εκμάθηση Αγγλικών για παιδιά είναι απαραίτητη. Τα στατιστικά στοιχεία για την επικράτηση των Αγγλικών σήμερα είναι εντυπωσιακά:

 • Τα Αγγλικά είναι η 1η γλώσσα για 375 εκατομμύρια ανθρώπους.
 • Είναι η 2η γλώσσα για περίπου 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους.
 • Τα Αγγλικά είναι η 3η πιο κοινή γηγενής γλώσσα παγκοσμίως (5,5%), μετά τα Κινέζικα (14,1%) και τα Ισπανικά (5,9%).
 • 1 στους 6 ανθρώπους στον κόσμο μιλάει Αγγλικά.
 • Είναι η επίσημη γλώσσα σε 58 κράτη.
 • Τα Αγγλικά είναι 1 από τις 6 επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ ( Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών) και 1 από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Τα Αγγλικά είναι η μοναδική επίσημη γλώσσα της Κοινοπολιτείας των Εθνών, του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ και πολλών άλλων διεθνών οργανισμών. Ελάτε σήμερα στο πλησιέστερο ΓΡΑΨΑ και μάθετε περισσότερα για τα προγράμματά μας, "Αγγλικά για ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ".

ΓΑΛΛΙΚΑ – Viens chez GRAPSA!

Στα ΓΡΑΨΑ διδάσκουμε ΓΑΛΛΙΚΑ σε παιδιά ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ που επιλέγουν τη Γαλλική γλώσσα ως 2η ξένη γλώσσα. Γράψα = Γαλλικά + Χαρά, Grapsa = Français + Joie. Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν αμείωτο το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ & το ΜΟΤIVATION των παιδιών.

Βραβεύσεις - Διακρίσεις από Ελληνοαμερικανική Ένωση & Γαλλική Πρεσβεία - Γαλλικό Ινστιτούτο

Στα Γράψα τα Γαλλικά είναι εύκολα! Chez Grapsa le français c’est facile! Δίνουμε ευκαιρίες στους ΕΦΗΒΟΥΣ να εμβαθύνουν στη Γαλλική κουλτούρα και τον πολιτισμό και να στοχεύσουν σε υψηλά πτυχία! Δεν είναι τυχαίο ότι βραβευτήκαμε από το Γαλλικό Ινστιτούτο/Γαλλική Πρεσβεία για το ποσοστό επιτυχίας μας, στις αντίστοιχες εξετάσεις. Γι’ αυτό…Rendez-vous chez Grapsa et après à Paris!

Pourquoi le français?

 • J’adore la culture française!
 • J’adore la musique française, le piano et la guitare!
 • J’aime le chocolat, les croissants, les crêpes et les macarons!
 • J’aime les ballons et les sports!
 • Mais je n’aime pas la routine.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – Κοmm zu GRAPSA!

Πολλοί μαθητές επιλέγουν τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ως 2η ξένη γλώσσα από τη Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, επειδή η γερμανική είναι η περισσότερο ομιλούμενη μητρική γλώσσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα βιβλία που χρησιμοποιούμε στα ΓΡΑΨΑ είναι ΣΥΓΧΡΟΝΑ, με έμφαση στον προφορικό λόγο, επιλεγμένα από το ακαδημαϊκό επιτελείο έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν τη γλώσσα ΦΥΣΙΚΑ και ΑΒΙΑΣΤΑ και να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα του πολιτισμού και της καθημερινότητας παιδιών σε γερμανόφωνες χώρες. Είναι γνωστό ότι τα παιδιά αγαπούν τα γερμανικά-Kinder lieben Deutsch διότι τα γερμανικά είναι διασκεδαστικά!

Στόχος των παιδιών η απόκτηση πτυχίου που θα τους επιτρέψει αργότερα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Γερμανίας Αυστρίας ή Ελβετίας. Η Γερμανία έχει πάνω από 340 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και πανεπιστήμια. Αρκετά από αυτά είναι συνδεδεμένα με ελληνικά πανεπιστήμια μέσα από τα προγράμματα Εrasmus. Οι γονείς γνωρίζουν ότι οι σπουδές στη Γερμανία είναι πιο οικονομικές από ότι σε άλλες χώρες του κόσμου. Επίσης, τα Γερμανικά είναι ένα από τα ειδικά μαθήματα στα οποία πρέπει να εξεταστεί ο υποψήφιος για να εισαχθεί σε ορισμένα ελληνικά ΑΕΙ.

Τα παιδιά και οι έφηβοι ξεκινούν με την εξέταση Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1, η οποία αντιστοιχεί στο πρώτο επίπεδο και συνεχίζουν με Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch που αντιστοιχεί στο δεύτερο επίπεδο.

ITAΛΙΚΑ για εφήβους! Incredibile!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των εφήβων να μάθουν την Ιταλική γλώσσα. Στον Όμιλο Γράψα οι έφηβοι μπορούν να μάθουν ιταλικά με πρωτοποριακούς τρόπους. Τα προγράμματα σπουδών είναι διαμορφωμένα αποκλειστικά για εφήβους, ώστε οι μαθητές να μάθουν την ιταλική γλώσσα και την κουλτούρα της Ιταλίας με ευχάριστους τρόπους καθώς και να μιλάνε ιταλικά από το πρώτο μάθημα!

Τα βιβλία που χρησιμοποιούμε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι σύγχρονα, από ιταλικούς εκδοτικούς οίκους, με έμφαση στον προφορικό λόγο, επιλεγμένα από το ακαδημαϊκό επιτελείο έτσι ώστε οι έφηβοι να μαθαίνουν τη γλώσσα φυσικά και αβίαστα και να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα του πολιτισμού και της καθημερινότητας των παιδιών στην Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες που μιλάνε ιταλικά.

Οι καθηγητές είναι δίπλα σε κάθε μαθητή, με σεβασμό στην προσωπικότητα του και προσαρμόζουν το μάθημα έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του. Καθημερινά αποδεικνύουν το ταλέντο και το πάθος για τη δουλειά τους. Είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ από εσωτερικούς εκπαιδευτές αλλά και από τις ακαδημαϊκές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς. Η εκπαίδευση τους συνεχίζεται κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι η απόκτηση πτυχίου ιταλικών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που θα τους επιτρέψει αργότερα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Ιταλίας ή να βρουν εργασία πιο εύκολα σε ελληνικές εταιρίες που συνεργάζονται με την Ιταλία ή σε ιταλικές εταιρίες, οι οποίες συνεχώς αυξάνουν τη δραστηριότητα τους στην Ελλάδα. Η Ιταλία έχει Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και πανεπιστήμια, με αρκετά από αυτά να συνεργάζονται με ελληνικά πανεπιστήμια μέσα από τα προγράμματα Εrasmus. Για επιτυχημένες σπουδές στην Ιταλία, που μάλιστα θεωρούνται πιο οικονομικές από ότι σε άλλες χώρες του κόσμου....έλα στα ΓΡΑΨΑ!

Allora ci vediamo

ΙΣΠΑΝΙΚΑ για Εφήβους! ¡Bienvenidos!

Τα ισπανικά είναι μια όμορφη γλώσσα, που αποτελεί όχημα επικοινωνίας για περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες του κόσμου (Ισπανία και Λατινική Αμερική), ενώ στις ΗΠΑ αποτελεί τη δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα, με 53 εκατομμύρια ομιλητές και ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης. Για πολλούς, είναι η γλώσσα του μέλλοντος.

Παράλληλα, είναι μια εύκολη γλώσσα, γι΄αυτό και τη σπουδάζουν 27 εκατομμύρια ξένοι ομιλητές. Τα ισπανικά διπλώματα που προσφέρονται είναι σχεδιασμένα τόσο για ενήλικους σπουδαστές, όσο και για εφήβους. Μάλιστα, είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής γλώσσα ανάμεσα στους νέους. Ποιος δε θα ήθελε να καταλαβαίνει ή και να τραγουδά τα τραγούδια της Shakira, Rosalía, Bad Bunny και πολλών άλλων? ¿No es así?

Η εκμάθηση ισπανικών στα Γράψα, με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για εφήβους, πραγματοποιείται με εξειδικευμένα βιβλία, διαδραστικά παιχνίδια, τραγούδια και εκπαιδευτικά βίντεο που φέρνουν το νεαρό σπουδαστή σε άμεση επαφή με την ισπανική κουλτούρα και τον παροτρύνουν να μιλήσει από το πρώτο κιόλας μάθημα.

¡Os esperamos a la fiesta!

 

Αγγλικά για παιδιά & εφήβους– μια καινοτομία ΓΡΑΨΑ
Αγγλικά για παιδιά – μια καινοτομία ΓΡΑΨΑ

 

Οι μαθητές ΓΡΑΨΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ - ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΝ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ!

Πριν τις διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα τα ΓΡΑΨΑ διοργανώνουν καταπληκτικές γιορτές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη των ΠΑΙΔΙΩΝ για πολλά χρόνια. Πρόκειται για ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ θεατρικές παραστάσεις όπως το "Snowfall at Grapsa", το "Grapsa in Europe", το "Grapsa Land" που δημιουργούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα ΠΑΙΔΙΑ "ΓΡΑΨΑ". Σενάρια γραμμένα με κέφι μέσα από μία ΜΟΝΤΕΡΝΑ προσέγγιση αγγίζουν και ευαισθητοποιούν τα ΠΑΙΔΙΑ. O "Johnny" δε θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του ρόλου του και το χειροκρότημα στο "Grapsa Do it Yourself Show". Ούτε τα παιδιά που ετοίμασαν ένα ολόκληρο δελτίο ειδήσεων το "Grapsa News" θα ξεχάσουν τα λόγια τους, ως δημοσιογράφοι. Στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!

Οι μαθητές ΓΡΑΨΑ συμμετέχουν ενεργά και αποκαλύπτουν το ταλέντο τους, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να καμαρώσουν, να βιντεοσκοπήσουν, να χειροκροτήσουν τα παιδιά ΓΡΑΨΑ! Σκηνικά – Banners – Aναψυκτικά – Snacks – Μουσική – Τραγούδια - Δώρα ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!

Kids love ΓΡΑΨΑ

Kids love ΓΡΑΨΑ Οι μαθητές μας τα λένε καλύτερα!

 

Για αποκλειστικά ONLINE μαθήματα καλέστε: 800 11 47277 ή 210 756 5300

Οι γονείς συμμέτοχοι!

Οι γονείς συμμέτοχοι! Στα ΓΡΑΨΑ γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση των γονέων από το πρωτοποριακό Τετράδιο Εργασιών και Επικοινωνίας. Ακολουθούν μηνιαίες ενημερώσεις γονέων από τους εκπαιδευτικούς και με την ολοκλήρωση κάθε τριμήνου δίνονται ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ και ΕΠΑΙΝΟΙ.

Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου

Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου Τολμάμε να εγγυηθούμε, επειδή τα σκορ επιτυχίας μας είναι υψηλότατα! Σε περίπτωση αποτυχίας, σας προετοιμάζουμε ΔΩΡΕΑΝ τη 2η χρονιά!

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Συνεχής Ποιοτικός Έλεγχος Μαθήματος

Στα Γράψα γίνεται Ποιοτικός Έλεγχος των μαθημάτων σε μεγάλη συχνότητα για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των μαθημάτων (Grapsa 360˚ Performance Evaluation)

 

 

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Instagram Γράψα
 • TikTok Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία