40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


Προετοιμασία για τα πτυχία DALF C1 και DALF C2

Προετοιμασία για τα πτυχία DALF C1-C2
Γαλλικά Υπεροχής!

Τα πτυχία DALF C2 και DALF C1, παρέχονται από το Υπουργείο Παιδείας της Γαλλίας, πιστοποιώντας την πολύ καλή (επίπεδο C1/Γ1) και άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας (επίπεδο C2/Γ2). Απαραίτητο εφόδιο για φοιτητές που αποφασίζουν να συνεχίσουν με μεταπτυχιακές σπουδές.

Γαλλία δεν είναι μόνο ο Πύργος του Άιφελ, η κατάλευκη Παναγία των Παρισίων, η φωταγωγημένη Champs Elysées στην Πόλη του Φωτός, η Μονμάρτρη και το café Deux magots. Γαλλία είναι και οι υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακές σπουδές σε πολλούς τομείς όπως αυτούς της Νομικής, Αρχαιολογίας, Πολιτικών Επιστημών, Ψυχολογίας, ακόμα και της Ιατρικής που προϋποθέτουν πολύ καλή γνώση Γαλλικών.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο1 και στα Γαλλικά για ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη), παρέχει προγράμματα σπουδών υψηλών προδιαγραφών και στα Γαλλικά. Ευέλικτα ωράρια, φιλικά δίδακτρα και οι καλύτεροι καθηγητές Γαλλικών. Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε 2.000+ επιτυχόντες, κάθε χρόνο, στις Εξετάσεις Πτυχίων Γλωσσών και 130.000 σπουδαστές ξένων γλωσσών μέχρι τώρα!

Η αντιστοιχία των γλωσσικών επίπεδων με τα πτυχία γαλλικών DALF C2 και DALF C1 είναι η εξής:

Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς Πτυχία Γαλλικών Επίπεδο γνώσης που αντιστοιχούν
Επίπεδο C1 DALF C1 Πολύ καλή γνώση
Επίπεδο C2 DALF C2 Άριστη γνώση

Το πρόγραμμα σπουδών στα γαλλικά που στοχεύει στην προετοιμασία των διπλωμάτων DALF C1 και DALF C2. Δεν χάνουμε το χρόνο μας, δουλεύουμε σοβαρά και συστηματικά, με καθηγητές – ελίτ. Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που ισχύουν κατά το χρόνο συγγραφής τους.

Τεστ γαλλικών Τεστ γαλλικών

DALF C1

Ο υποψήφιος επιλέγει για να εξεταστεί στο ένα από τα 2 πεδία (ανθρωπιστικές ή θετικές επιστήμες) που καλύπτει η θεματολογία των εξετάσεων.

Η εξέταση για το πτυχίο αποτελείται από 4 μέρη:

 1. Ακουστική κατανόηση ηχογραφημένων κειμένων, συζητήσεων και ραδιοφωνικών αποσπασμάτων (30’)
 2. Γραπτή κατανόηση, με ερωτήσεις κατανόησης κειμένων λογοτεχνικών ή ειδησεογραφικών (50’)
 3. Παραγωγή γραπτού λόγου, με μια έκθεση σύνθεσης βάσει κειμένων έκτασης περίπου 200-240 λέξεων και μια 2η έκθεση επιχειρηματολογίας (150’)
 4. Παραγωγή προφορικού λόγου, με μια παρουσία θεματολογίας βάσει κειμένων που δίνονται στον υποψήφιο καθώς και μια συζήτηση με τον εξεταστή (30’)

Κάθε ενότητα του DALF C1 δίνει 25 βαθμούς κι ο υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώσει συνολικά τουλάχιστον 50/100 και ανά ενότητα τουλάχιστον 5/25.

 

DALF C2

Στο DALF C2 ο/η υποψήφιος/α επιλέγει για να εξεταστεί το ένα από τα 2 πεδία (ανθρωπιστικές ή θετικές επιστήμες) που καλύπτει η θεματολογία των εξετάσεων.

Η αξιολόγηση των δεξιοτήτων έχει την έξης μορφή:

 1. Ακουστική κατανόηση και Παραγωγή προφορικού λόγου (30' παρουσίαση + 60' προετοιμασία). Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο/η υποψήφιος/α DALF C2 παρουσιάζει περιληπτικά το περιεχόμενο του ακουστικού αποσπάσματος και βάσει αυτού αναπτύσσει έναν προβληματισμό τον οποίο συζητάει με τον εξεταστή.
 2. Γραπτή κατανόηση και έκφραση. Ο υποψήφιος για DALF C2 συντάσσει ένα δοκίμιο 700 περίπου λέξεων, στηριζόμενος σε ένα ή περισσότερα κείμενα (210').

Κάθε ενότητα δίνει 50 βαθμούς κι ο υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώσει συνολικά τουλάχιστον 50/100 και ανά ενότητα τουλάχιστον 10/50.

Το κόστος της εξέτασης ανά επίπεδο είναι 160€ περίπου.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις DALF C2 και DALF C1 στα ΓΡΑΨΑ, το μεγαλύτερο Ξενόγλωσσο οργανισμό για 18+ στην Ελλάδα, μέσα σε ένα ζωντανό και δεμένο γκρουπ, οδηγεί στην απόλυτη επιτυχία! Κάθε χρόνο τα ποσοστά επιτυχίας ΓΡΑΨΑ στις Εξετάσεις είναι υψηλότατα καθώς ξεπερνούν το 90%.

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ είναι κορυφαίοι! Εκπαιδεύονται στη Μεθοδολογία ΓΡΑΨΑ Γαλλικών για ενήλικες, τόσο από εσωτερικούς όσο από και εξωτερικούς εκπαιδευτές, όπως η γνωστή εξειδικευμένη Γλωσσολόγος-εκπαιδεύτρια κ. Aurelie Buatois.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα έχει βραβευθεί σε ειδική τελετή από τη Γαλλική πρεσβεία/ Γαλλικό Ινστιτούτο για τις άριστες επιδόσεις των σπουδαστών ΓΡΑΨΑ και τη συμβολή του στην προώθηση της Γαλλοφωνίας στην χώρα μας.

Στα ΓΡΑΨΑ, τα μαθήματα Γαλλικών ξεκινούν από το επίπεδο Γαλλικά για Αρχάριους όπου μπορείτε σε 3 μήνες να αποκτήσετε Βασική Γνώση Γαλλικών έως και το DALF C2 ή το SORBONNE C2. Η εκμάθηση Γαλλικών στα ΓΡΑΨΑ μπορεί να γίνει είτε σε τάξη είτε ως 100% γαλλικά online, ζωντανά, με όλα τα πλεονεκτήματα του φυσικού μαθήματος. Μάθετε επίσης αναλυτικές πληροφορίες για το ΚΠΓ.Τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι ένα κοινό φροντιστήριο Γαλλικών.

Οι Νέες Τεχνολογίες έχουν σημαντικό ρόλο στα ΓΡΑΨΑ. Ο Διαδραστικός πίνακας κάνει το μάθημα συναρπαστικό και γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο εκμάθησης. Έτσι η εκμάθηση Γαλλικών σε ταχύρυθμα ολιγομελή τμήματα στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι αποτελεσματική, παραγωγική και ευχάριστη, με άριστα αποτελέσματα και στις εξετάσεις.

Έτσι προετοιμάζεστε σε ένα ζωντανό, ευχάριστο περιβάλλον για τις εξετάσεις.

Θέλω να ενημερωθώ για τα Πτυχία DELF ή Sorbonne

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Προετοιμασία για τα πτυχία DALF C1-C2
Βράβευση με μνημόνιο Συνεργασίας από το Γαλλικό Ινστιτούτο - Γαλλική Πρεσβεία
Βράβευση με μνημόνιο Συνεργασίας από το Γαλλικό Ινστιτούτο - Γαλλική Πρεσβεία

Συχνές ερωτήσεις

Είμαι φοιτητής και σκέπτομαι να συμμετάσχω σε μεταπτυχιακά στη Γαλλία αλλά ζητάνε άριστη γνώση γαλλικής γλώσσας.

Έλα στα εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ και θα μάθεις ταχύρυθμα τη γαλλική γλώσσα για σπουδές έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του γαλλόφωνου Πανεπιστημίου που επιθυμείς να πας και να συνεχίσεις τις σπουδές σου.

Αν έχω φορτωμένο πρόγραμμα φέτος στη σχολή μου (ή στη δουλειά μου), θα μπορέσω να προετοιμαστώ σωστά για το πτυχίο DALF C2;

Οι σπουδαστές μας επιλέγουν και διαμορφώνουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους: δυνατότητα αλλαγής ωραρίου, εναλλάξ παρακολούθησης σε τμήματα διαφορετικών χρονικών ζωνών (πρωί, απόγευμα, βράδυ) και δυνατότητα δωρεάν αναπλήρωσης μαθημάτων που χάνουν. Το περασμένο έτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ προσέφερε στους σπουδαστές του 5.000 δωρεάν συμπληρωματικές ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας οι οποίες αφιερώθηκαν σε τυχόν αδυναμίες αλλά και ενδυνάμωση για τις εξετάσεις.

Ελάτε, λοιπόν, στα ΓΡΑΨΑ για DALF C1 και DALF C2! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία