Αρχική σελίδα / Υπεροχή ΓΡΑΨΑ

Καθηγητές - ελίτ


Καθηγητές - ελίτ

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ επιδιώκουμε να έχουμε καθηγητές-ελίτ. Ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους! Με αγάπη για τη διδασκαλία, με έμφυτες ικανότητες επικοινωνίας και παρακίνησης των άλλων μιας και η διδασκαλία είναι, βασικά, επικοινωνία και παρακίνηση. 

Με αυστηρές δοκιμασίες επιλογής, συνεχή Ποιοτικό Έλεγχο και συνεχή εκπαίδευση. Μόνο έτσι μπορούμε να «παραδίδουμε» άριστο εκπαιδευτικό έργο και να διασφαλίζουμε απόλυτα την ποιότητα σπουδών.

Οι

καθηγητές ΓΡΑΨΑ

επιλέγονται με τις πιο ολοκληρωμένες γνωστικές διαδικασίες: test γνώσεων και trial lesson με πιλοτικό κοινό.

Επιμορφώνονται στη Μεθοδολογία, τη Διδακτική και το σύστημα ΓΡΑΨΑ, από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το παγκοσμίου φήμης OUDCE-University of Oxford Department for Continuing Education στα αντικείμενα: Class Management,  Lexical Approach, Teaching English to Young Learners, Teaching English to Adults, Exam Preparation Classes, Teaching English through Drama, Grammar / Special Difficulties, Syllabus Analysis, Βιωματική Προσέγγιση και Neuro-Linguistic Programming.

Η δουλειά τους αξιολογείται συνεχώς, από τους Διευθυντές Τομέων, για ακόμη υψηλότερη ποιότητα: Ποιοτικός Έλεγχος Μαθήματος (36 σημείων), ώστε τα μαθήματα ΓΡΑΨΑ να είναι Μοναδικά και Ξεχωριστά Μαθήματα!

Καθηγητές - ελίτ

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ έχουν δυνατά Πτυχία, είναι χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και σύγχρονοι στη σκέψη. Διδάσκουν σ’ ένα περιβάλλον Ανοιχτό και Δημιουργικό, ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και ταυτόχρονα βοηθά εξατομικευμένα τους σπουδαστές μας να πετυχαίνουν τους στόχους τους, ανάμεσά τους και την απόκτηση Πτυχίων. Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε πάνω από 2.000 επιτυχόντες, κάθε χρόνο, στις εξετάσεις Πτυχίων!

Υπεροχή 5 σημείων

Τα Μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών μας στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά:

 1. Είναι μοντέρνα, με έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του σπουδαστή και φρέσκιες ιδέες. Διδάσκουν τη «μάχιμη» γλώσσα για εργασία ή σπουδές.
 2. Παράγονται από ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό επιτελείο
 3. Περιέχουν πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά «προϊόντα» (GetWhatYouNeed®, The Flexible Choice, Peer Teaching®, Write & Win®, Πρωτοποριακές Τεχνικές Μαθημάτων κλπ).
 4. Είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των σπουδαστών. Δεν είναι ‘κλασικά’ μαθήματα
 5. Είναι τεχνολογικά προηγμένα: πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom

 

Καθηγητές - ελίτ
Σεμινάριο Διδακτικής και Μεθοδολογίας σε καθηγητές ΓΡΑΨΑ από τον κ. Richard Carr, Oxford University Department of Continuing Education - approved OTA trainer
Καθηγητές - ελίτ
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
27ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

 • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
 • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Αγγλικά για αρχάριους, ταχύρυθμα
ΑΓΓΛΙΚΑ για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ 11/2/2020 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Ημερομηνίες Εξετάσεων ECCE, ECPE, FCE, CPE
Ημερομηνίες Εξετάσεων και εξέταστρα ECCE-ECPE & FCE-CPE Μαΐου 2020 7/2/2020
Ανακοινώθηκαν Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE-ECPE και FCE-CPE
 Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne Μαΐου 2020 & Εξέταστρα
Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne Μαΐου 2020 & Εξέταστρα 6/2/2020 - Μαρία Σιδερή
Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις στα Γαλλικά πτυχία DELF / DΑLF και SORBONNE ανακοινώθηκαν από το Γαλλικό Ινστιτούτο
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
e-learning
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός με ειδίκευση στους 18+