40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
TikTok Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


Αρχική σελίδα / H Υπεροχή ΓΡΑΨΑ

Καθηγητές - ελίτ

Καθηγητές - ελίτ

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ επιδιώκουμε να έχουμε καθηγητές-ελίτ. Ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους! Με αγάπη για τη διδασκαλία, με έμφυτες ικανότητες επικοινωνίας και παρακίνησης των άλλων μιας και η διδασκαλία είναι, βασικά, επικοινωνία και παρακίνηση. 

Με αυστηρές δοκιμασίες επιλογής, συνεχή Ποιοτικό Έλεγχο και συνεχή εκπαίδευση. Μόνο έτσι μπορούμε να «παραδίδουμε» άριστο εκπαιδευτικό έργο και να διασφαλίζουμε απόλυτα την ποιότητα σπουδών.

Οι

καθηγητές ΓΡΑΨΑ

επιλέγονται με τις πιο ολοκληρωμένες γνωστικές διαδικασίες: test γνώσεων και trial lesson με πιλοτικό κοινό.

Επιμορφώνονται στη Μεθοδολογία, τη Διδακτική και το σύστημα ΓΡΑΨΑ, από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το παγκοσμίου φήμης OUDCE-University of Oxford Department for Continuing Education στα αντικείμενα: Class Management,  Lexical Approach, Teaching English to Young Learners, Teaching English to Adults, Exam Preparation Classes, Teaching English through Drama, Grammar / Special Difficulties, Syllabus Analysis, Βιωματική Προσέγγιση και Neuro-Linguistic Programming.

Η δουλειά τους αξιολογείται συνεχώς, από τους Διευθυντές Τομέων, για ακόμη υψηλότερη ποιότητα: Ποιοτικός Έλεγχος Μαθήματος (36 σημείων), ώστε τα μαθήματα ΓΡΑΨΑ να είναι Μοναδικά και Ξεχωριστά Μαθήματα!

Καθηγητές - ελίτ

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ έχουν δυνατά Πτυχία, είναι χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και σύγχρονοι στη σκέψη. Διδάσκουν σ’ ένα περιβάλλον Ανοιχτό και Δημιουργικό, ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και ταυτόχρονα βοηθά εξατομικευμένα τους σπουδαστές μας να πετυχαίνουν τους στόχους τους, ανάμεσά τους και την απόκτηση Πτυχίων. Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε πάνω από 2.000 επιτυχόντες, κάθε χρόνο, στις εξετάσεις Πτυχίων!

Υπεροχή 5 σημείων

Τα Μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών μας στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά:

  1. Είναι μοντέρνα, με έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του σπουδαστή και φρέσκιες ιδέες. Διδάσκουν τη «μάχιμη» γλώσσα για εργασία ή σπουδές.
  2. Παράγονται από ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό επιτελείο
  3. Περιέχουν πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά «προϊόντα» (GetWhatYouNeed®, The Flexible Choice, Peer Teaching®, Write & Win®, Πρωτοποριακές Τεχνικές Μαθημάτων κλπ).
  4. Είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των σπουδαστών. Δεν είναι ‘κλασικά’ μαθήματα
  5. Είναι τεχνολογικά προηγμένα: πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom

 

Καθηγητές - ελίτ
Σεμινάριο Διδακτικής και Μεθοδολογίας σε καθηγητές ΓΡΑΨΑ από τον κ. Richard Carr, Oxford University Department of Continuing Education - approved OTA trainer
Καθηγητές - ελίτ
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Instagram Γράψα
  • TikTok Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία