40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


Αρχική σελίδα / Γράψα-Παροχές

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων
Ξένη Γλώσσα = Εργασία! Η εποχή μας, απαιτεί όλο και ανώτερα

Πτυχία Γλωσσών

σε 2 τουλάχιστον γλώσσες. Τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στους ενήλικες στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε προγράμματα Business English σε 14 ειδικότητες.

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Στα ΓΡΑΨΑ δεν χάνεται κανένα μάθημα, αφού σε περίπτωση απουσιών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή ταξιδιού, για παράδειγμα, υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης της ύλης δωρεάν. Επιπλέον, οι σπουδαστές μπορούν να κάνουν download και να παρακολουθήσουν το μάθημα ως Ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση με την ψηφιακή πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom®. Συνεπώς, δεν προχωράμε, χωρίς να μαθαίνουμε!

Επίσης, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ξένη Γλώσσα της επιλογής τους σε ωράριο προσαρμοσμένο στο δικό τους πρόγραμμα! Συγκεκριμένα, μπορούν να αλλάξουν ωράριο ή να παρακολουθήσουν εναλλάξ προγράμματα, κερδίζοντας σε χρόνο, χρήματα και κόπο!

Τα

Προγράμματα Υποστήριξης

GetWhatYouNeed® είναι μία άλλη μοναδική παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γραψα. Δωρεάν συμπληρωματικές ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες στη Συνομιλία, τη Γραμματική και το Λεξιλόγιο (5.000 δωρεάν ώρες, μόνο την τελευταία χρονιά). Μπορούμε, λοιπόν, να μιλάμε για εξατομικευμένη μάθηση!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Αξιολόγηση Παγκράτι Ισπανικά
  quotes
  Αναπλήρωσα δωρεάν τα μαθήματα που έχανα λόγω δουλειάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!
  quotes
  Αυγέρος Θάνος
  Στρατιωτικός
 • Κριτική Ισπανικά Νέα Σμύρνη
  quotes
  Τα ΓΡΑΨΑ εγγυώνται την επιτυχία! Οι καθηγητές βρίσκονται εκεί για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή! Συνεχίζω για 2η χρονιά, Ισπανικά!
  quotes
  Αλεξάνδρα Τρίψα
  Τηλεπαρουσιάστρια (ΑΝΤ1)
 • Testimonial Αμπελόκηποι ECPE
  quotes
  Έψαξα πολλά φροντιστήρια. Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα το ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον που έψαχνα.
  quotes
  Δημάκος Τάσος
  Πολιτικός Μηχανικός
 • Σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας
  quotes
  Όμορφη εμπειρία! Δημιουργικοί, σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας, καθηγητές πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουν!
  quotes
  Σπύρος Χάχαλος
  Γιατρός
 • Παγκράτι proficiency Ιταλικά
  quotes
  Από πού να ξεκινήσω; Κορυφαίοι καθηγητές! Δωρεάν αναπληρώσεις μαθημάτων! Ευέλικτα ωράρια!  ...και το καλύτερο; 100 % επιτυχία !!! Πήρα Proficiency, συνεχίζω με Ιταλικά!
  quotes
  Βενιζελάκου Δέσποινα
  Φιλόλογος
 • πήρα το Proficiency
  quotes
  Το μάθημα; ...σαν πρόβα δημιουργική! Οι καθηγητές; ...σκηνοθέτες με γνώση, όραμα και ταλέντο! Πέρυσι πήρα το Proficiency. Φέτος το Celi 3Ευχαριστώ και …υποκλίνομαι!
  quotes
  Ορέστης Διβανής
  Ηθοποιός

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Εάν σπουδάζετε σε εμάς ξένες γλώσσες προκειμένου να διατηρήσετε τη δουλειά σας ή για να βρείτε μια άλλη καλύτερη ή, ακόμη, και να εργασθείτε στο εξωτερικό, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επιπλέον παροχές ΓΡΑΨΑ. Ξαναγράφουμε μαζί το βιογραφικό σας στη γλώσσα που επιθυμείτε κι αναλαμβάνουμε να το προωθήσουμε σε εταιρίες που συμμετέχουν στο Grapsa Job Center. Επίσης, σας κλείνουμε ραντεβού για συνέντευξη, μιλάμε για σάς. Σε περίπτωση που έχετε ξενόγλωσσο interview, σας προετοιμάζουμε με ιδιαίτερο μάθημα ώστε να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια και την απαιτούμενη ευφράδεια. Εκτός των άλλων, αναλαμβάνουμε και την προετοιμασία (εξετάσεις πτυχίων, βιογραφικό σημείωμα) για συμμετοχή σε διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ.

Στα ΓΡΑΨΑ θα πετύχετε το στόχο σας σε χρόνο-ρεκόρ. Ποια γλώσσα σας ενδιαφέρει?
Τα Αγγλικά για ενήλικες, Γαλλικά για ενήλικες, Γερμανικά για ενήλικες, Ιταλικά, Ισπανικά;
Τα ΓΡΑΨΑ έχουν χιλιάδες επιτυχόντες κάθε χρόνο (με ονοματεπώνυμο) στο site μας. Μάθετε για τα Lower και Proficiency.
Αν θέλετε αναλυτικές πληροφορίες για τους Φορείς εξετάσεων και τα πτυχία: TOEIC, NOCN, ECCE, ECPE, MSU, TIE, Peoplecert/Languagecert, DELF, DALF, GOETHE, OSD, CELI, DELE και πολλά άλλα πτυχία όλων των γλωσσών που θα βρείτε στο site μας!

Αν μένετε μακριά μας ή δεν έχετε καθόλου χρόνο, μάθετε επίσης για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online ΓΡΑΨΑ όπως και για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών ΓΡΑΨΑ!

Εάν, πάλι, ενδιαφέρεστε για εργασία στο εξωτερικό, εκτός από την ταχύρυθμη εκμάθηση της γλώσσας και την προετοιμασία για το interview, σας βοηθάμε στην επικοινωνία με πρεσβείες και φορείς και στη συμπλήρωση των δικαιολογητικών.

Η υπηρεσία ΓΡΑΨΑ MEET THE EXPERTS EVERY 2nd FRIDAY, είναι μία μοναδική ευκαιρία που παρέχουμε στους σπουδαστές μας προκειμένου να δημιουργήσουν επαφές και να καλλιεργήσουν γνωριμίες. Στα ΓΡΑΨΑ φοιτούν 8.000 σπουδαστές το χρόνο, πολλοί εκ των οποίων στελέχη εταιριών. Κάθε 2η Παρασκευή διοργανώνουμε στα ΓΡΑΨΑ συναντήσεις εξοικείωσης κι ενημέρωσης μεταξύ στελεχών επιχειρήσεων κι ενδιαφερομένων για να βρουν ή να αλλάξουν δουλειά. Μια ευκαιρία που κάνει τον κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστό!

Εξίσου σημαντικά είναι και οι Career Days - ημερίδες όπου οι σπουδαστές μας παρακολουθούν σεμινάρια από εκπροσώπους εταιριών, Συμβούλους Επιχειρήσεων ή Personnel Supervisors, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να συζητήσουν μαζί τους.

Η Συμβουλευτική είναι μία ακόμα παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γράψα προς τους εργαζόμενους σπουδαστές μας: πολύτιμα σεμινάρια από έμπειρους Συμβούλους Επιχειρήσεων σε καίρια θέματα, όπως πώς να συντάσσετε βιογραφικό με τον καλύτερο τρόπο, πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας, πώς μπορείτε να κάνετε μια παρουσίαση (και σε ξένη γλώσσα) με επαγγελματικό τρόπο κι αυτοπεποίθηση, πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας, πώς ο δυναμισμός θα βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στο χώρο της δουλειάς σας, teamwork skills, πώς να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις για την καριέρα σας και άλλα.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα, δωρεάν, μέσα από τα προγράμματα «ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0.24%». Στα πλαίσια, δε, του προγράμματος «Φέρε μου το φίλο σου, να σου πω τι κερδίζεις», συστήνοντάς μας ένα φιλικό πρόσωπο, έχετε σημαντική έκπτωση και οι 2 στα ετήσια δίδακτρά σας!

 

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία