Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Αρχική σελίδα / Παροχές Γράψα

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων
Ξένη Γλώσσα = Εργασία! Η εποχή μας, απαιτεί όλο και ανώτερα

Πτυχία Γλωσσών

σε 2 τουλάχιστον γλώσσες. Τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στους ενήλικες στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε προγράμματα Business English σε 14 ειδικότητες.

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Στα ΓΡΑΨΑ δεν χάνεται κανένα μάθημα, αφού σε περίπτωση απουσιών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή ταξιδιού, για παράδειγμα, υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης της ύλης δωρεάν. Επιπλέον, οι σπουδαστές μπορούν να κάνουν download και να παρακολουθήσουν το μάθημα ως Ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση με την ψηφιακή πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom®. Συνεπώς, δεν προχωράμε, χωρίς να μαθαίνουμε!

Επίσης, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ξένη Γλώσσα της επιλογής τους σε ωράριο προσαρμοσμένο στο δικό τους πρόγραμμα! Συγκεκριμένα, μπορούν να αλλάξουν ωράριο ή να παρακολουθήσουν εναλλάξ προγράμματα, κερδίζοντας σε χρόνο, χρήματα και κόπο!

Τα

Προγράμματα Υποστήριξης

GetWhatYouNeed® είναι μία άλλη μοναδική παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γραψα. Δωρεάν συμπληρωματικές ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες στη Συνομιλία, τη Γραμματική και το Λεξιλόγιο (5.000 δωρεάν ώρες, μόνο την τελευταία χρονιά). Μπορούμε, λοιπόν, να μιλάμε για εξατομικευμένη μάθηση!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Αξιολόγηση Παγκράτι Ισπανικά
  quotes
  Αναπλήρωσα δωρεάν τα μαθήματα που έχανα λόγω δουλειάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!
  quotes
  Αυγέρος Θάνος
  Στρατιωτικός
 • Κριτική Ισπανικά Νέα Σμύρνη
  quotes
  Τα ΓΡΑΨΑ εγγυώνται την επιτυχία! Οι καθηγητές βρίσκονται εκεί για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή! Συνεχίζω για 2η χρονιά, Ισπανικά!
  quotes
  Αλεξάνδρα Τρίψα
  Τηλεπαρουσιάστρια (ΑΝΤ1)
 • Testimonial Αμπελόκηποι ECPE
  quotes
  Έψαξα πολλά φροντιστήρια. Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα το ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον που έψαχνα.
  quotes
  Δημάκος Τάσος
  Πολιτικός Μηχανικός
 • Σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας
  quotes
  Όμορφη εμπειρία! Δημιουργικοί, σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας, καθηγητές πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουν!
  quotes
  Σπύρος Χάχαλος
  Γιατρός
 • Παγκράτι proficiency Ιταλικά
  quotes
  Από πού να ξεκινήσω; Κορυφαίοι καθηγητές! Δωρεάν αναπληρώσεις μαθημάτων! Ευέλικτα ωράρια!  ...και το καλύτερο; 100 % επιτυχία !!! Πήρα Proficiency, συνεχίζω με Ιταλικά!
  quotes
  Βενιζελάκου Δέσποινα
  Φιλόλογος
 • πήρα το Proficiency
  quotes
  Το μάθημα; ...σαν πρόβα δημιουργική! Οι καθηγητές; ...σκηνοθέτες με γνώση, όραμα και ταλέντο! Πέρυσι πήρα το Proficiency. Φέτος το Celi 3Ευχαριστώ και …υποκλίνομαι!
  quotes
  Ορέστης Διβανής
  Ηθοποιός

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Εάν σπουδάζετε σε εμάς ξένες γλώσσες προκειμένου να διατηρήσετε τη δουλειά σας ή για να βρείτε μια άλλη καλύτερη ή, ακόμη, και να εργασθείτε στο εξωτερικό, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επιπλέον παροχές ΓΡΑΨΑ. Ξαναγράφουμε μαζί το βιογραφικό σας στη γλώσσα που επιθυμείτε κι αναλαμβάνουμε να το προωθήσουμε σε εταιρίες που συμμετέχουν στο Grapsa Job Center. Επίσης, σας κλείνουμε ραντεβού για συνέντευξη, μιλάμε για σάς. Σε περίπτωση που έχετε ξενόγλωσσο interview, σας προετοιμάζουμε με ιδιαίτερο μάθημα ώστε να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια και την απαιτούμενη ευφράδεια. Εκτός των άλλων, αναλαμβάνουμε και την προετοιμασία (εξετάσεις πτυχίων, βιογραφικό σημείωμα) για συμμετοχή σε διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ.

Εάν, πάλι, ενδιαφέρεστε για εργασία στο εξωτερικό, εκτός από την ταχύρυθμη εκμάθηση της γλώσσας και την προετοιμασία για το interview, σας βοηθάμε στην επικοινωνία με πρεσβείες και φορείς και στη συμπλήρωση των δικαιολογητικών.

Η υπηρεσία ΓΡΑΨΑ MEET THE EXPERTS EVERY 2nd FRIDAY, είναι μία μοναδική ευκαιρία που παρέχουμε στους σπουδαστές μας προκειμένου να δημιουργήσουν επαφές και να καλλιεργήσουν γνωριμίες. Στα ΓΡΑΨΑ φοιτούν 8.000 σπουδαστές το χρόνο, πολλοί εκ των οποίων στελέχη εταιριών. Κάθε 2η Παρασκευή διοργανώνουμε στα ΓΡΑΨΑ συναντήσεις εξοικείωσης κι ενημέρωσης μεταξύ στελεχών επιχειρήσεων κι ενδιαφερομένων για να βρουν ή να αλλάξουν δουλειά. Μια ευκαιρία που κάνει τον κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστό!

Εξίσου σημαντικά είναι και οι Career Days - ημερίδες όπου οι σπουδαστές μας παρακολουθούν σεμινάρια από εκπροσώπους εταιριών, Συμβούλους Επιχειρήσεων ή Personnel Supervisors, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να συζητήσουν μαζί τους.

Η Συμβουλευτική είναι μία ακόμα παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γράψα προς τους εργαζόμενους σπουδαστές μας: πολύτιμα σεμινάρια από έμπειρους Συμβούλους Επιχειρήσεων σε καίρια θέματα, όπως πώς να συντάσσετε βιογραφικό με τον καλύτερο τρόπο, πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας, πώς μπορείτε να κάνετε μια παρουσίαση (και σε ξένη γλώσσα) με επαγγελματικό τρόπο κι αυτοπεποίθηση, πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας, πώς ο δυναμισμός θα βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στο χώρο της δουλειάς σας, teamwork skills, πώς να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις για την καριέρα σας και άλλα.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα, δωρεάν, μέσα από τα προγράμματα «ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0.24%». Στα πλαίσια, δε, του προγράμματος «Φέρε μου το φίλο σου, να σου πω τι κερδίζεις», συστήνοντάς μας ένα φιλικό πρόσωπο, έχετε σημαντική έκπτωση και οι 2 στα ετήσια δίδακτρά σας!

 

Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
27ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
ECCE: το Lower Michigan
ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις Michigan Lower 30/8/2020 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
ecpe 2020
ΡΕΚΟΡ «ΓΡΑΨΑ» και στα αποτελέσματα ECPE – Michigan Proficiency 2020 (εξεταστική Μαΐου 2020) 26/8/2020 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Επιτυχίες σχεδόν 100% στο Michigan Proficiency 2020
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
e-learning
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία
 • Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός με ειδίκευση στους 18+
 • Στους 18+ ένας είναι ο ειδικός. Όλοι οι άλλοι…γενικώς!