40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
TikTok Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


Αρχική σελίδα / Γράψα-Παροχές

Θέλετε να εργασθείτε στο εξωτερικό;

Θέλετε να εργασθείτε στο εξωτερικό;
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, Νο 1 στους ενήλικες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά), 1000δες σπουδαστές μας, έως τώρα, απέκτησαν τα γλωσσικά εφόδια για μια διεθνή καριέρα. Ιδίως σε καιρούς οικονομικής κρίσης, πολλοί σκέπτονται την λύση

«Εργασία στο εξωτερικό»

: στην Ευρώπη ή σε Αγγλόφωνες χώρες εκτός Ευρώπης (ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία).

Η όσο το δυνατόν υψηλότερη γνώση της γλώσσας (όπως και η απόκτηση πτυχίων Business English), δίνει πολλά πλεονεκτήματα στον Έλληνα εργαζόμενο σε ξένη χώρα. Μπορεί να «διαπραγματευτεί» καλύτερα τον εαυτό του/της και σε επαγγελματικά θέματα και σε θέματα διαμονής.Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε να εργασθείτε στο εξωτερικό, στα ΓΡΑΨΑ, θα:

  • διδαχθείτε ταχύρυθμα τη «ζωντανή» γλώσσα-στόχο σε 2-8 μήνες. Πέραν της Βασικής Γνώσης, αν θέλετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε και κάποια Επαγγελματική Ορολογία (2-4 μήνες).
  • μαθαίνετε τις επίκαιρες τάσεις ζήτησης ειδικοτήτων (πχ, την τρέχουσα περίοδο, η Γερμανία ζητά μηχανικούς και επαγγελματίες υγείας)
  • συμμετάσχετε σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα με αναπληρώσεις μαθημάτων που χάσατε πχ για επαγγελματικό λόγο και έξτρα υποστηρικτική διδασκαλία ώστε να φθάσετε γρήγορα στο επίπεδο γνώσης που απαιτείται. Μόνο την προηγούμενη χρονιά, στα ΓΡΑΨΑ, «δώσαμε» 5.000(!) δωρεάν έξτρα ώρες στους σπουδαστές μας.
  • έχετε πληροφόρηση για θέματα διαμονής, κοινωνικών υπηρεσιών, ενοικίων, κόστους ζωής, θέματα σχολείων κλπ
  • έχετε βοήθεια στην επικοινωνία σας με πρεσβείες και φορείς, τη συμπλήρωση δικαιολογητικών για μεταναστευτική ιδιότητα, 'πράσινη κάρτα' κλπ

 

Ταχύρυθμα προγράμματα Ξένων Γλωσσών για εργασία στο εξωτερικό

Επιπλέον, παλαιότεροι σπουδαστές μας που τώρα κάνουν καριέρα στη χώρα που θέλετε να εργασθείτε, μπορούν να σας βοηθήσουν με την εμπειρία τους.

Ποια γλώσσα σας ενδιαφέρει?
Μάθετε για τα προγράμματά μας στα Αγγλικά για ενήλικες, Γαλλικά για ενήλικες, Γερμανικά για ενήλικες, Ιταλικά, Ισπανικά.
Μάθετε για τα Lower και Proficiency. Δείτε στο site μας χιλιάδες επιτυχόντες στις εξετάσεις Πτυχίων με ονοματεπώνυμο!
Μάθετε για τα πτυχία και τους Φορείς εξετάσεων: NOCN, TOEIC, ECCE, ECPE, MSU, TIE, Languagecert, DELF, OSD, DALF, GOETHE, CELI, DELE και πολλά άλλα πτυχία πιστοποιήσεις που θα βρείτε στο site μας!
Στα ΓΡΑΨΑ έχουν μάθει ξένες γλώσσες 130.000 άτομα! Μάθετε για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online όπως και για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών ΓΡΑΨΑ!

Δείτε και την ενότητα Παροχές ΓΡΑΨΑ για εργαζόμενους.

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Instagram Γράψα
  • TikTok Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία