Ταχύρυθμα Ιταλικά για ενήλικες: «Αρχαρίων» έως CELI 2 (επίπεδο Β1)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Ταχύρυθμα τμήματα Ιταλικών: αρχάριοι έως CELI 2 (επίπεδο Β1)
Tutte le strade portano a Roma

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, Νο1 και στα

Ιταλικά για ενήλικες

, χιλιάδες σπουδαστές έχουν κάνει

μαθήματα Ιταλικών

έως τώρα, σε ταχύρυθμα τμήματα. Η

εκμάθηση Ιταλικών

αρχίζει από το επίπεδο «Ιταλικά για Αρχάριους» και μπορεί να φτάσει έως το επίπεδο CELI 5. Με μαθήματα που δίνουν έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον.

Εάν,

...θέλετε να σπουδάσετε Ιστορία Τέχνης, εκεί όπου γεννήθηκε ο Μικελάντζελο...

...θέλετε να διαβάσετε τη "Θεία Κωμωδία" (La Divina Commedia) όπως ακριβώς την έγραψε ο Dante στα Ιταλικά...

...είστε στην Αιώνια Πόλη και θέλετε να ζητήσετε κατευθύνσεις στα ιταλικά για το πώς θα φτάσετε στο Bardel Cappuccino για μια μοναδική εμπειρία καφέ ή στο Salotto 42 για κοκτέιλ και παραδοσιακά σφηνάκια γκράπα...

... είστε fun της Φόρμουλα 1 και συγκεκριμένα του club Ferrari...

... πάτε με το πρόγραμμα Erasmus σε κάποιο Ιταλικό πανεπιστήμιο...

...είστε fun της Roma ή της Milan ή της Inter και θέλετε να ζήσετε την εμπειρία των ιταλικών γηπέδων...

...τότε

Benvenuti!!!

Τα Ιταλικά, γλώσσα λατινογενής, διάδοχος της διαλέκτου της Φλωρεντίας, ανήκουν στην οικογένεια των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Ομιλούνται από περίπου 70 εκατομμύρια ανθρώπους κυρίως στην Ιταλία και σε τμήματα άλλων 29 χωρών.

Εξαιτίας της αναπτυγμένης οικονομίας της χώρας και των εμπορικών της σχέσεων με την Ελλάδα αλλά και λόγω των Ιταλικών Πανεπιστημίων (Ρώμη, Μπολόνια -εκεί βρίσκεται το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου-, Φλωρεντία, Τορίνο κλπ) η γνώση των Ιταλικών είναι σημαντικό πλεονέκτημα για κάποιον.

Βίντεο Ιταλικά
Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Όσοι θέλουν να μείνουν στην Ιταλία για εργασία ή σπουδές ή Erasmus και δεν ξέρουν Ιταλικά, στα ΓΡΑΨΑ σε λίγους, μόνο, μήνες θα έχουν κατακτήσει τη Βασική Γνώση Ιταλικών.

Το Πανεπιστήμιο της Perugia έχει ορίσει τo Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο ως επίσημο εκπρόσωπό του στην Ελλάδα από το 1993, υπεύθυνο για τη διενέργεια των εξετάσεων για τα πιστοποιητικά CELI (Certificato di conoscenza della lingua italiana), που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία.

Το CELI 2 (B1) είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Β1 και παρέχεται από το Πανεπιστήμιο της Perugia. Επίσης το Υπουργείο Παιδείας μας παρέχει το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας - Ιταλικά που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, πρώτος στις προτιμήσεις των φοιτητών, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες (για αρχάριους).

Η εξέταση CELI 2 αποτελείται από 3 ενότητες:

  1. Κατανόηση και παραγωγή Γραπτού Λόγου: Εξετάζεται η κατανόηση γραπτών κειμένων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και αντιστοίχισης και ταυτόχρονα ζητείται η σύνταξη 2 εκθέσεων διαλέγοντας θέμα (120').
  2. Κατανόηση Προφορικού Λόγου: Αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και συμπλήρωσης κενών (20').
  3. Παραγωγή Προφορικού Λόγου: Περιλαμβάνει περιγραφή εικόνας και διάλογο με τον εξεταστή βάση μια κατάστασης (περίπου 16').

Το κόστος της εξέτασης είναι περίπου 110€ ή 78€ μόνο για τα γραπτά ή τα προφορικά (σε περίπτωση επανεξέτασης). Τα αποτελέσματα βγαίνουν περίπου μετά από 2,5μήνες.


Τι λένε για μας για τα Ιταλικά από την Ιταλία

Στα Γράψα, καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ καιαπόφοιτοι από ιταλικά πανεπιστήμια, αναλαμβάνουν με βιωματικά και εμπλουτισμένα (NLP) μαθήματανα οδηγήσουν τον σπουδαστή στη γρήγορη κατάκτηση του επιπέδου Ιταλικών που στοχεύει.

Μόνο στα ΓΡΑΨΑ θα έχετε και πολλές δωρεάν εξτρά ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας ή αναπληρώσεις μαθημάτων (περίπου 5.000 δωρεάν ώρες, επιπλέον του κανονικού προγράμματος, παρέχουμε στους σπουδαστές μας, κάθε χρόνο)! Γι΄ αυτό ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στις προτιμήσεις των σπουδαστών 18+ στην εκμάθηση Ιταλικών!

Σεμινάριο (webinar) Mauro Pichiassi Σεμινάριο (webinar) Mauro Pichiassi

Συχνές ερωτήσεις

Πώς θα επιλέξω ποιο πτυχίο μου ταιριάζει;

Τα προγράμματά μας προετοιμάζουν τους σπουδαστές για όλες τις εξετάσεις πτυχίων. Έλα τώρα σε ένα από τα Εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑστην Αθήνα, τον Πειραιά ή την Πάτρα και ένας έμπειρος Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα σου λύσει όλες σου τις απορίες.

Θέλω να πάω στην Ιταλία για δουλειά, αλλά πως θα συννενοούμαι;

Έλα στα εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ και θα φύγεις με τη σιγουριά ότι θα μπορέσεις με το ταχύρυθμο πρόγραμμα Βασικής Γνώσης Ιταλικών, να συνεννοείσαι στα Ιταλικά χωρίς πρόβλημα, σε θέματα καθημερινότητας. Θα μάθεις από native καθηγητές τα ήθη, τα έθιμα, τα αξιοθέατα, τα στέκια και τις περιοχές της Ιταλίας.

Έχουν ημερομηνία λήξης τα CELI;

Όχι.

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
25ΓΡΑΨΑ
σε Αττική-Χαλκίδα-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
η ώρα στα αγγλικά
Η ώρα στα Αγγλικά 10/7/2018 - Μαρία Σακελλαρίου
Το να ξέρουμε την ώρα στα αγγλικά είναι απαραίτητο, τόσο για να ρωτάμε την ώρα, όσο και για να λέμε την ώρα.
ECCE: το Lower Michigan
Michigan ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις 28/6/2018 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Τι είναι οι εξετάσεις CaMLA;
Τι είναι το CaMLA? 19/6/2018 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Google plus Γράψα
  • Linkedin Γράψα