Αρχική σελίδα / Παροχές Γράψα

Παροχές για φοιτητές

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Παροχές ΓΡΑΨΑ για φοιτητές

Τα ΓΡΑΨΑ είναι

Νο1 και στους φοιτητές

, με περίπου

2.000 φοιτητές να μαθαίνουν Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά

, κάθε χρόνο, κοντά μας.
Οι σπουδαστές ΓΡΑΨΑ επωφελούνται από μοναδικές παροχές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και οι οποίες αποσκοπούν στην άμεση, αποτελεσματική κι εξατομικευμένη κάλυψη του κάθε σπουδαστή προσωπικά.

Συγκεκριμένα,

οι φοιτητές στα ΓΡΑΨΑ

δεν χάνουν κανένα μάθημα, αφού σε περίπτωση που σημειώσουν απουσίες λόγω εξεταστικής, για παράδειγμα, θα αναπληρώσουν την ύλη τους εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν download και να παρακολουθήσουν το μάθημα ως Ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση με την ψηφιακή πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom®. Συνεπώς, δεν προχωράμε, χωρίς να μαθαίνουμε!

Επίσης, οι φοιτητές σε εμάς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ξένη Γλώσσα της επιλογής τους σε ωράριο προσαρμοσμένο στο πρόγραμμα της Σχολής τους! Συγκεκριμένα, μπορούν να αλλάξουν ωράριο ή να παρακολουθήσουν εναλλάξ προγράμματα, κερδίζοντας σε χρόνο, χρήματα και κόπο!

Τα Προγράμματα Υποστήριξης GetWhatYouNeed® είναι μία άλλη μοναδική παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γραψα. Με λίγα λόγια, προσφέρουμε στους σπουδαστές μας Δωρεάν συμπληρωματικές ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες στη Συνομιλία, τη Γραμματική και το Λεξιλόγιο (5.000 δωρεάν ώρες, μόνο την τελευταία χρονιά). Μπορούμε, λοιπόν, να μιλάμε για εξατομικευμένη μάθηση!

Video με γνώμες σπουδαστών για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ

Αν αποφασίσατε να συμμετέχετε σε πρόγραμμα Erasmus, στα ΓΡΑΨΑ θα μάθετε ταχύρυθμα τη «ζωντανή» γλώσσα και θα μιλήσετε με native καθηγητή της χώρας που θα επισκευτείτε, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τα ήθη, τα έθιμα και τις τιμές. Θα σας ενημερώσουμε για αξιοθέατα, στέκια, περιοχές κι άλλα. Επιπλέον, θα σας φέρουμε σε επαφή με σπουδαστές μας που θα βρίσκονται στο ίδιο πανεπιστήμιο, την ίδια περίοδο με σας. Και για να είστε περισσότερο μέσα στα πράγματα, σας φέρνουμε σε επαφή με τους διδάσκοντες και τη διοίκηση του πανεπιστημίου.

Εάν, πάλι, ενδιαφέρεστε για Μεταπτυχιακά στο Εξωτερικό, ετοιμάζουμε μαζί τα incentive (cover) letters που θέλετε να στείλετε. Σας βοηθάμε στην έρευνα για ξένα ΑΕΙ και τη συμπλήρωση των ξενόγλωσσων «χαρτιών» που απαιτούνται!

Η Συμβουλευτική είναι μία ακόμα παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γράψα προς τους φοιτητές. Συγκεκριμένα, οργανώνουμε πολύτιμα σεμινάρια από έμπειρους Συμβούλους Σπουδών ή Συμβούλους Επιχειρήσεων σε καίρια θέματα, όπως πώς να συντάσσετε βιογραφικό με τον καλύτερο τρόπο, πώς να επιλέξετε το καλύτερο Πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό, πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας, πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας, πώς ο δυναμισμός θα βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη Σχολή σας, teamwork skills, με τι σας ταιριάζει να κάνετε όταν τελειώσετε το Πανεπιστήμιο και άλλα.

Τέλος, οι φοιτητές μας επωφελούνται και από προνομιακές εκπτώσεις. Παρέχονται

ειδικές τιμές σε φοιτητές

και στη δεύτερη γλώσσα, υποτροφίες σε νέους πρωτοετείς, καθώς και η δυνατότητα πληρωμής διδάκτρων σε 12 δόσεις. Στα πλαίσια, δε, του προγράμματος «Φέρε μου το φίλο σου, να σου πω τι κερδίζεις», συστήνοντάς μας ένα φιλικό πρόσωπο, έχετε σημαντική έκπτωση και οι 2 στα ετήσια δίδακτρά σας!
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
25ΓΡΑΨΑ
σε Αττική-Χαλκίδα-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας σήμερα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ημερομηνίες εξετάσεων Cambridge & Michigan 28/3/2018 - Μάρθα Καλαντζή
Είναι καιρός να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, καθηγητές και σπουδαστές, για να κορυφώσουμε τις επιδόσεις.
ECCE: το Lower Michigan
Michigan ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις 24/8/2017 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Google plus Γράψα
  • Linkedin Γράψα