Αρχική σελίδα / Παροχές Γράψα

Παροχές για φοιτητές

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Παροχές ΓΡΑΨΑ για φοιτητές

ΓΡΑΨΑ, Νο1 και στους φοιτητές!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για 18+ (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη), δημιούργησε το 1984 την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με Ευρωπαϊκά standards.

Με 95.000 σπουδαστές έως τώρα και 30.000 επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πτυχίων (Proficiency, Lower κλπ), με Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου, κορυφαίες διεθνείς Ακαδημαϊκές συνεργασίες και φιλικά δίδακτρα, στα ΓΡΑΨΑ … φεύγεις με Πτυχίο!

Μοναδικές παροχές ΓΡΑΨΑ που δεν θα βρείτε αλλού

Οι σπουδαστές ΓΡΑΨΑ στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά επωφελούνται από μοναδικές παροχές που αποσκοπούν στην άμεση, αποτελεσματική κι εξατομικευμένη κάλυψη του κάθε σπουδαστή, προσωπικά.

5.000 ΔΩΡΕΑΝ ώρες παρείχαμε πέρυσι στους σπουδαστές μας

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές στα ΓΡΑΨΑ δεν χάνουν κανένα μάθημα, αφού σε περίπτωση που σημειώσουν απουσίες λόγω εξεταστικής, για παράδειγμα, θα αναπληρώσουν την ύλη τους, ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν download και να παρακολουθήσουν το μάθημα ως Ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση με την ψηφιακή πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom®. Συνεπώς, δεν προχωράμε, χωρίς να μαθαίνουμε!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Τα Προγράμματα Υποστήριξης GetWhatYouNeed® είναι μία άλλη μοναδική παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ. Με λίγα λόγια, προσφέρουμε στους σπουδαστές μας ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες στη Συνομιλία, τη Γραμματική και το Λεξιλόγιο. Στα ΓΡΑΨΑ μαθαίνεις, εξατομικευμένα!

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις ευέλικτα ωράρια και πολλές επιλογές ωραρίου, ακόμη και εναλλάξ παρακολούθηση. Επίσης,

οι φοιτητές στα ΓΡΑΨΑ

έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ξένη Γλώσσα της επιλογής τους σε ωράριο συμπληρωματικό στο πρόγραμμα της Σχολής τους! Στα ΓΡΑΨΑ κερδίζεις σε χρόνο, χρήματα και κόπο!

Video με γνώμες σπουδαστών για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ

Μεταπτυχιακά – Erasmus – Συμβουλευτική

Αν αποφασίσατε να συμμετέχετε σε πρόγραμμα Erasmus, στα ΓΡΑΨΑ θα μάθετε ταχύρυθμα τη «ζωντανή» γλώσσα και θα μιλήσετε με native καθηγητή της χώρας που θα επισκεφθείτε, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τα ήθη, τα έθιμα και τις τιμές. Θα σας ενημερώσουμε για αξιοθέατα, στέκια, περιοχές κι άλλα. Επιπλέον, θα σας φέρουμε σε επαφή με σπουδαστές μας που θα βρίσκονται στο ίδιο πανεπιστήμιο, την ίδια περίοδο με σας.

Εάν, πάλι, ενδιαφέρεστε για Μεταπτυχιακά στο Εξωτερικό, ετοιμάζουμε μαζί τα incentive (cover) letters που θέλετε να στείλετε. Σας βοηθάμε στην έρευνα για ξένα ΑΕΙ και τη συμπλήρωση των ξενόγλωσσων «χαρτιών» που απαιτούνται!

Τεστ ξένων γλωσσών Τεστ ξένων γλωσσών

Η Συμβουλευτική είναι μία ακόμα παροχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γράψα προς τους φοιτητές. Συγκεκριμένα, οργανώνουμε πολύτιμα σεμινάρια από έμπειρους Συμβούλους Σπουδών ή Συμβούλους Επιχειρήσεων σε καίρια θέματα, όπως πώς να συντάσσετε βιογραφικό με τον καλύτερο τρόπο, πώς να επιλέξετε το καλύτερο Πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό, πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας, πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας, πώς ο δυναμισμός θα βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη Σχολή σας, teamwork skills κλπ.

Υποτροφίες – Εκπτώσεις

Οι φοιτητές μας επωφελούνται και από προνομιακές εκπτώσεις. Παρέχονται ειδικές τιμές σε φοιτητές, στη δεύτερη γλώσσα, σε πολύτεκνους, υποτροφίες σε νέους πρωτοετείς, καθώς και η δυνατότητα πληρωμής διδάκτρων σε 12 δόσεις. Στα πλαίσια, δε, του προγράμματος «Φέρε μου το φίλο σου, να σου πω τι κερδίζεις», συστήνοντάς μας ένα φιλικό πρόσωπο, έχετε σημαντική έκπτωση και οι 2 στα ετήσια δίδακτρά σας!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
25ΓΡΑΨΑ
σε Αττική-Χαλκίδα-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
η ώρα στα αγγλικά
Η ώρα στα Αγγλικά 10/7/2018 - Μαρία Σακελλαρίου
Το να ξέρουμε την ώρα στα αγγλικά είναι απαραίτητο, τόσο για να ρωτάμε την ώρα, όσο και για να λέμε την ώρα.
ECCE: το Lower Michigan
Michigan ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις 28/6/2018 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Τι είναι οι εξετάσεις CaMLA;
Τι είναι το CaMLA? 19/6/2018 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Google plus Γράψα
  • Linkedin Γράψα