Ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών Βασικής Γνώσης (3μηνα) για ενήλικες

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Μαθήματα Γερμανικών
Ξένη Γλώσσα = Εργασία
Η

εκμάθηση Γερμανικών

χτίζει ένα δυνατό βιογραφικό και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο1 και στα ταχύρυθμα

μαθήματα Γερμανικών

για ενήλικες από το 1984, παρέχει

Γερμανικά μαθήματα

με υψηλά standards.

Η εκμάθηση Γερμανικών αποτελεί διαβατήριο καριέρας για τη «χώρα της ευκαιρίας», τη Γερμανία. Επίσης τα μαθήματα Γερμανικών σου ανοίγουν το δρόμο και για σπουδές, μιας και τα γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο.

Βίντεο Γερμανικά

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Τα μαθήματα Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ δίνουν έμφαση στην καθομιλουμένη, «ζωντανή», γλώσσα και στην επικοινωνία, έτσι ώστε η εκμάθηση Γερμανικών να γίνεται σε ένα ζωντανό χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον. Ο Εκπ. Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο κορυφαίος ξενόγλωσσος Οργανισμός για ενήλικες, έχει 95.000 απόφοιτους Ξένων Γλωσσών έως τώρα και 30.000 κατόχους ανώτερων Πτυχίων Γλωσσών. Κάθε χρόνο έχουμε 2.000 επιτυχόντες στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας.

Τα προγράμματά μας ξεκινούν από «Γερμανικά για αρχάριους» και φθάνουν έως το επίπεδο C2. Οι καθηγητές μας είναι καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ, και διδάσκουν μαθήματα Γερμανικών, βιωματικά και εμπλουτισμένα (NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων. Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε πολλά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Γερμανικών για Υποστήριξη και αναπλήρωση Μαθημάτων που ενδεχομένως χάσατε. Πέρυσι, παρείχαμε 5.000(!), επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ ώρες για αναπληρώσεις μαθημάτων και κάλυψη αδυναμιών σε όλες τις γλώσσες. Έτσι η εκμάθηση Γερμανικών εξατομικεύεται για κάθε σπουδαστή/ρια.

Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει και ένα Πτυχίο, υπάρχουν οι επιλογές:

Τεστ γερμανικών Τεστ γερμανικών

  • Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών (ΚΠΓ – Γερμανικά): το ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ για το επίπεδο Α (Α1+Α2) απαρτίζεται από ερωτήσεις που δίνουν μέγιστη βαθμολογία ίση με 200. Αν ο υποψήφιος συγκεντρώσει πάνω από 120 βαθμούς αποκτά το πτυχίο «βασικής γνώσης Γερμανικών» Α2, ενώ για σκορ 60-119 μονάδων, αποκτά το Α1. Τα εξέταστρα ανέρχονται στα 60€.
  • Ινστιτούτο Goethe: εξετάσεις Γερμανικών επιπέδου Α1 ή Α2 στα χαμηλότερα επίπεδα και έως C2 το υψηλότερο.
  • OSD: Πτυχία Γερμανικών από το Αυστριακό κράτος. Αναγνωρίζονται σε όλα τα γερμανόφωνα κράτη και από το ΑΣΕΠ και δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Οι εξετάσεις επιπέδου Α1-Α2 έχουν κόστος 70-75€.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Για να δείτε όλα τα Πτυχία Γερμανικών, πατήστε εδώ

Τα Γερμανικά στον κόσμο

Τα Γερμανικά είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο και ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας.

Η Γερμανία λόγω της ιλιγγιώδους της ανάπτυξης καθιέρωσε διευκολύνσεις στην αγορά εργασίας όσον αφορά τους πτυχιούχους ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η Γερμανία είναι η «χώρα της ευκαιρίας», με πολύ χαμηλό ποσοστό ανεργίας και χρειάζεται άμεσα εξειδικευμένο προσωπικό, αφού χιλιάδες επιχειρήσεις της αναζητούν αγωνιωδώς νέους που θέλουν να εργαστούν με απαραίτητη προϋπόθεση την εκμάθηση Γερμανικών, σε βασικό επίπεδο.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρατίθενται από τον οργανισμό DAAD, οι γλώσσες στις οποίες γράφονται τα περισσότερα βιβλία παγκοσμίως είναι η Αγγλική, η Κινεζική και η Γερμανική.

Ταχύρυθμα προγράμματα Βασικής Γνώσης Γερμανικών

Ταχύρυθμα προγράμματα Βασικής Γνώσης Γερμανικών

 

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να μάθω γερμανικά;

180 γερμανικές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ενώ τα επόμενα χρόνια προβλέπεται σημαντική αύξηση των γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας αποτελεί σημαντικό προσόν για πρόσληψη στις επιχειρήσεις αυτές ή για εργασία στη Γερμανία. Στα ΓΡΑΨΑ εγγυόμαστε ότι εκτός από τα τυπικά προσόντα θα αποκτήσεις και τα ουσιαστικά προσόντα για να ανταποκριθείς στη συνέντευξη με τους υποψήφιους εργοδότες σου.

Κάνε τα Γερμανικά λοιπόν, να γίνουν και η δική σου γλώσσα! Έλα στα ΓΡΑΨΑ! Άρχισε μαθήματα Γερμανικών, σήμερα!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
25ΓΡΑΨΑ
σε Αττική-Χαλκίδα-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
η ώρα στα αγγλικά
Η ώρα στα Αγγλικά 10/7/2018 - Μαρία Σακελλαρίου
Το να ξέρουμε την ώρα στα αγγλικά είναι απαραίτητο, τόσο για να ρωτάμε την ώρα, όσο και για να λέμε την ώρα.
ECCE: το Lower Michigan
Michigan ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις 28/6/2018 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Τι είναι οι εξετάσεις CaMLA;
Τι είναι το CaMLA? 19/6/2018 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Google plus Γράψα
  • Linkedin Γράψα