40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA

8 ΣΕΠ 2023


Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
Στο Πανεπιστήμιο Βαρκελώνης!

Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.

Καθηγητές-ελίτ,  εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education) Καθηγητές-ελίτ,  εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education)

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είχαμε πάντα συνείδηση της σημασίας της επιμόρφωσης των διδασκόντων. Είναι βέβαια γνωστό ότι οι καθηγητές μας είναι οι καλύτεροι της αγοράς, καθηγητές ελίτ. Ανεξάρτητα όμως από το επίπεδό τους, φροντίζουμε να τους παρέχουμε διαρκή εκπαίδευση και εξοικείωση με τις νέες μεθόδους που προκύπτουν και να τους κρατάμε ενήμερους για τις διεθνείς τάσεις. Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ, διοργανώνουμε σε τακτική βάση σεμινάρια πού έχουν σκοπό, από τη μία πλευρά να φέρουν σε επαφή ανθρώπους με κοινή αγάπη και ενδιαφέρον για τη δουλειά τους και από την άλλη, αποτελούν πηγή ενημέρωσης και αναβάθμισης των γνώσεων, των ιδεών και των μεθόδων που χρησιμοποιούμε στα μαθήματά μας.

Τεστ ισπανικών Τεστ ισπανικών

Παράλληλα, η συνεργασία μας με φορείς του εξωτερικού εξασφαλίζουν τη δική μας ενημέρωση και κατάρτιση. Γι’ αυτό και με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του εκδοτικού οίκου SGEL να συμμετάσχουμε στο VII Foro Universidad de Barcelona-SGEL, που διοργανώθηκε στη Βαρκελώνη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της πόλης το Μάιο του 2023. Ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ εκπροσωπήθηκε από την υπεύθυνη του τομέα για τα Ισπανικά, που ανέλαβε να παρακολουθήσει ότι πιο επίκαιρο και ενδιαφέρον συζητήθηκε στο εν λόγω συνέδριο και με τη σειρά της να το μεταφέρει στους συναδέλφους της. Η επαφή μας με τον εκδοτικό οίκο SGEL και με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης υπήρξε θερμή και γέννησε προσδοκίες και στις δυο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία, μέσω της οποίας θα μπορούμε να συνεχίσουμε να επιμορφώνουμε τους καθηγητές ΓΡΑΨΑ, προκειμένου να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό μαθήματα σύγχρονα, ευχάριστα αλλά πάνω και αποτελεσματικά.

VII Foro Universidad de Barcelona-SGEL

ΒΑΣΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία