Ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών για LOWER-Β2

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Βίντεο για τις ξένες γλώσσες ΓΡΑΨΑ
Πολλοί είναι οι φορείς που παρέχουν

πτυχία Αγγλικών αναγνωρισμένα

, επιπέδου B2 - LOWER με πιο γνωστούς τα Πανεπιστήμια Cambridge και Michigan, το City & Guilds, το MSU, το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας – Αγγλικά, το PTE, το πτυχίο TOEIC κλπ.

Τα πτυχία Αγγλικών Lower - B2 είναι αρκετά υψηλού επιπέδου πιστοποιήσεις που σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς σημαίνουν «Καλή γνώση» Αγγλικών.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο 1 στους ενήλικες και κορυφαίος στα Πτυχία γλωσσών με 2.000 επιτυχόντες το χρόνο, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα και για την απόκτηση Lower, με καθηγητές ελίτ, ευέλικτα ωράρια και φιλικά δίδακτρα.

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ... γνωρίζουν!
 • Κάτια Ζαγορίτου. Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  ΓΡΑΨΑ= πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον για τους διδάσκοντες και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών με νέες τεχνολογίες και έμφαση στην επικοινωνία! Μάθημα ευχάριστο και δημιουργικό!
  Κάτια Ζαγορίτου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
  Η ΦΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!
  Η καλή φήμη είναι κάτι που κερδίζεται! Τα ΓΡΑΨΑ, χάρη στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, του know how και των κορυφαίων καθηγητών, δίκαια βρίσκονται τόσα χρόνια στην κορυφή! Κι εγώ είμαι χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα! 
  Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ έχω τη χαρά της άριστης συνεργασίας και του επαγγελματισμού. Καθηγητές και σπουδαστές έρχονται με πραγματικό ενθουσιασμό για ένα μάθημα διαδραστικό, φιλικό και ευχάριστο!
  Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Τάνια Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΠΑΘΟΣ & ΜΕΡΑΚΙ
  Με πάθος και μεράκι, εδώ στα ΓΡΑΨΑ, παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα ταξίδι γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας, μια υπέροχη εμπειρία! Στα ΓΡΑΨΑ θα ανακαλύψετε την πιο όμορφη όψη της εκπαίδευσης!
  Ιωάννα Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Ελένη Ζούγρα, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΑΡΙΣΤΗ ΦΗΜΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
  Ενθουσιασμένοι σπουδαστές ... όλοι στα Γράψα έρχονται! Και γράφουν τη δική τους ιστορία... αγγλιστί, ιταλιστί, γαλλιστί, γερμανιστί, ισπανιστί. Αυτό εστί άριστη φήμη-εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό μας αντιγράφουν!
  Ελένη Ζούγρα, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Ειδικοί και στο Proficiency
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  Είμαστε οι ειδικοί και στο Proficiency! Στα Γράψα, σ’ ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, και οι πλέον απαιτητικοί σπουδαστές αισθάνονται ότι τους καταλαβαίνουμε και καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες τους!
  Γιώργος Καραναστάσης, Καθηγητής Αγγλικών
 • Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  Με το μοναδικό μας σύστημα και τις πρωτοποριακές τεχνικές μας, όλοι οι σπουδαστές στα Γράψα είναι κατενθουσιασμένοι!
  Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
 • Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
  Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, περιβάλλον συνεργασίας και ενθουσιασμένους σπουδαστές για τις μεθόδους μας!
  Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ PROFICIENCY
  Από την 1η μέρα στα ΓΡΑΨΑ, ήξερα ότι εδώ κάνουμε τη διαφορά! Είμαστε οι ειδικοί στα Proficiency χάρη στη μοναδική μεθοδολογία μας! Απτή απόδειξη της υπεροχής μας αποτελούν οι απόλυτες επιτυχίες μας στα Πτυχία υψηλού επιπέδου!
  Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΓΡΑΨΑ=100% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
  Εκεί που άλλοι υπόσχονται στα λόγια, εμείς απαντάμε με το σχεδόν 100% επιτυχιών των σπουδαστών μας στα Πτυχία. Εμπιστεύσου την υψηλή ποιότητα των καθηγητών μας και το μοναδικό σύστημα ΓΡΑΨΑ, και μπες κι εσύ στο… ποσοστό της επιτυχίας! 
  Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΕΔΩ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
  Ένας καθηγητής εκτός από την αγάπη του και τις γνώσεις του χρειάζεται ένα άψογο  εργασιακό περιβάλλον με συνεργάτες που τον στηρίζουν! Αυτό βρήκα στα ΓΡΑΨΑ! Γι’ αυτό και όλοι στα ΓΡΑΨΑ έρχονται!
  Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ
  Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις σοβαρή οργάνωση και υπεύθυνο διδακτικό προσωπικό! Με ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και 100% επιτυχίες στις εξετάσεις Πτυχίων, ο  Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι πρότυπο!
  Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  Για μένα τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι απλά επιλογή, είναι μονόδρομος! Εδώ κάνουμε τη διαφορά καθώς είμαστε ειδικοί στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων και έχουμε ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%! Πώς, λοιπόν, να μη μας εμπιστευτείς;
  Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ
  Μετά από μια πολύχρονη περιπλάνησή μου σε διάφορα φροντιστήρια, η ένταξή μου στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ ήταν μια πραγματική αποκάλυψη! Σεβασμός στον καθηγητή και το σπουδαστή, εξαιρετικό περιβάλλον! Ό,τι πιο καινοτόμο!
  Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών

Από το 1984, καθιέρωσε Ευρωπαϊκά standards στην ταχύρυθμη εκμάθηση ξένων γλωσσών με 102.000 σπουδαστές 18+ (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) να έχουν περάσει από τα θρανία μας και πολλές χιλιάδες να έχουν αποκτήσει Lower, Proficiency κ.ά πτυχία Αγγλικών!

Ας δούμε αναλυτικά ποιες εξετάσεις για τα πτυχία Αγγλικών "Lower B2” έχουν στη διάθεσή τους οι υποψήφιοι:

Βίντεο της συγγραφέως Antonia Clare στα Αγγλικά

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Υποτροφία -300€ σε κάθε φοιτητή/-τρια Υποτροφία -300€ σε κάθε φοιτητή/-τρια

ECCE

Οι εξετάσεις για το πτυχίο ECCE, το Lower του Πανεπιστημίου του Michigan διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 1994. Τα εξέταστρα είναι περίπου 155€. Επίσημος φορέας των εξετάσεων στην Ελλάδα είναι η Ελληνοαμερικανική Ένωση, η οποία έχει βραβεύσει τον Όμιλο ΓΡΑΨΑ, 2 φορές με Certificate of Recognition για τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών κάθε χρόνο.

Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) ! Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) !

Το ECCE του Michigan αποτελείται 4 sections. Αυτά είναι τα εξής:

 1. Listening (κατανόηση προφορικού λόγου): Bασίζεται σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, αφού προηγουμένως οι υποψήφιοι ακούσουν το υλικό από CD.
  Διάρκεια: 30'
 2. GVR (Grammar, Vocabulary, Reading): 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που εξετάζουν γραμματική, λεξιλόγιο και κατανόηση κειμένου.
  Διάρκεια: 90'
 3. Writing (γραπτό μέρος): Μια γραπτή εργασία περίπου 180 - 200 λέξεων που βασίζεται σε δεδομένες πληροφορίες. Ο υποψήφιος επιλέγει ένα από τα δύο θέματα (γράμμα ή άρθρο).
  Διάρκεια: 30'
 4. Speaking (συνέντευξη):Συζήτηση με τον εξεταστή που ξεκινάει με προσωπικές ερωτήσεις και συνεχίζει με διάλογο βασισμένο σε φωτογραφίες. Η συζήτηση γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο.
  Διάρκεια: 10'

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, καθηγητές-ελίτ της, εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford - Department for Continuing Education (accredited trainers), προετοιμάζουν άρτια τους σπουδαστές για τις εξετάσεις Β2 - Lower. Σε ευέλικτα ωράρια, ολιγομελή τμήματα και με φιλικά δίδακτρα.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

 

Video με γνώμες σπουδαστών για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

FCE

Από τον Ιανουάριο του 2015 οι εξετάσεις για το πτυχίο Αγγλικών FCE (Lower του Cambridge) αποτελούνται από 4 papers:

 1. Reading and Use of English (75'), (κατανόηση κειμένου, γραμματική, λεξιλόγιο)
  Αποτελείται απο 7 μέρη με 52 ερωτήματα.
 2. Writing (80') (έκθεση - παραγωγή γραπτού λόγου).
  Αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είναι υποχρεωτικό (essay 140-190 λέξεις) και στο δεύτερο υπάρχει μία επιλογή από 3 θέματα (letter/email, report, review ή essay 140-190 λέξεις).
 3. Listening Comprehension (ακουστική κατανόηση προφορικού λόγου) διάρκειας 40'.
  Αποτελείται από 4 μέρη. Οι ασκήσεις συμπληρώνονται, αφού προηγουμένως οι υποψήφιοι έχουν ακούσει το υλικό από CD.
 4. Speaking (προφορική εξέταση) που διαρκεί 15'.

Συζήτηση μεταξύ ενός εξεταστή και δύο υποψηφίων (υπάρχει και δεύτερος εξεταστής που δε συμμετέχει στη συζήτηση). Οι υποψήφιοι καλούνται να δώσουν προσωπικές πληροφορίες, να συγκρίνουν ένα σετ φωτογραφιών, να συζητήσουν τη λύση ενός προβλήματος και να εκφράσουν τις απόψεις τους πάνω σε ποικίλα θέματα.

Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο να αποκτήσουν το Lower. Η ειδίκευσή μας στους σπουδαστές 18+, η πρωτοποριακή και εμπλουτισμένη με μνημοτεχνικές (NLP) μεθόδους διδασκαλία καθώς και τα μοναδικά Διαδραστικά μαθήματα, εγγυώνται την επιτυχία σας στις εξετάσεις. Πάνω από 2.000 ήταν φέτος οι επιτυχόντες μας στις Εξετάσεις Πτυχίων. Τολμάμε, λοιπόν, και προσφέρουμε στους σπουδαστές μας Γραπτή Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου: σε περίπτωση, τυχόν, αποτυχίας, σας προετοιμάζουμε δωρεάν την επόμενη χρονιά!

Το κόστος για την εξέταση είναι περίπου 160€. Από το Μάιο του 2011 υπάρχει και το πτυχίο First for Schools, με την ίδια ακριβώς μορφή, που απευθύνεται όμως κυρίως σε εφήβους και έχει ανάλογη θεματολογία.

City & Guilds (PEOPLECERT) Lower

Το Communicator B2 του City & Guilds διαθέτει ξεχωριστές γραπτές (IESOL-2,5 ώρες) και προφορικές (ISESOL-10 λεπτά) εξετάσεις που μπορούν να γίνουν την ίδια ή ξεχωριστή χρονική περίοδο. Τα αποτελέσματα της μιας εξέτασης δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της άλλης. Για την απόκτηση πιστοποίησης είναι απαραίτητη η επιτυχία και στις δύο εξετάσεις. Το κόστος εξέτασης κάθε ενότητας (γραπτά/προφορικά) είναι περίπου 60€.

PTE, LRN, MSU, NOCN

PTE

Οι εξετάσεις για το πτυχίο επιπέδου Β2 του Pearson Test of English General (Level 3) από το Μάιο του 2011 έχουν 2 parts: Written Test (2 ώρες) και Spoken Test (7'). Τα εξέταστρα είναι περίπου 150€.

LRN

Στα πλεονεκτήματα του LRN συγκαταλέγεται και το ότι αν ο υποψήφιος αποτύχει στις εξετάσεις έχει τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης. Επιπλέον, είναι πιο απλές και προσιτές από άλλες εξετάσεις.

MSU-CELC

Πρόκειται για εξετάσεις φιλικές προς τους υποψηφίους (αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ) λόγω της δομής και του συστήματος βαθμολόγησης που ακολουθούν.

NOCN

Φιλικές εξετάσεις: βάση 51% και διατήρηση επιτυχημένων δεξιοτήτων για 3 χρόνια και επανάληψη των εξετάσεων μόνο για τα μέρη που απέτυχες, καταβάλλοντας μόνο τα επιμέρους εξέταστρα.

ΚΠΓ-Αγγλικά

Από το Μάιο του 2011 τα επίπεδα Β1 και Β2 (Lower) για το «Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας - Αγγλικά» εξετάζονται με ένα ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ για το επίπεδο Β (Β1+Β2). Οι εξετάσεις αποτελούνται από 4 φάσεις(modules): Reading comprehension and language awareness test (κατανόηση γραπτού λόγου και ευσυνείδητη χρήση της γλώσσας), Free Writing production and mediation test (παραγωγή γραπτού λόγου και διαμεσολάβηση), Listening Comprehension test (κατανόηση ακουστικού υλικού) και Speaking production and mediation test (παραγωγή προφορικού λόγου και διαμεσολάβηση). Η συνολική διάρκεια των εξετάσεων είναι περίπου 3 ώρες.

Το κόστος εξέτασης για το ενιαίο τεστ του ΚΠΓ-Αγγλικά στο επίπεδο Β είναι περίπου 80€. Προκειμένου ο υποψήφιος να διασφαλίσει την πιστοποίηση «καλής γνώσης» επιπέδου Β2, πρέπει να πιάσει βαθμολογία τουλάχιστον 120/200 αλλά και το 30% συνολικών βαθμών στην κάθε ενότητα προκειμένου να συμψηφιστούν.


Τεστ επιπέδου Lower Τεστ επιπέδου Lower

Οι σπουδαστές ΓΡΑΨΑ μπορούν να τελειοποιούν τις δεξιότητές τους στην ακουστική κατανόηση και το λεξιλογίου στο LanguageLab. Επιπλέον παρέχουμε στους σπουδαστές μας τη μοναδική δυνατότητα να καλύπτουν τις προσωπικές τους μαθησιακές ανάγκες παρακολουθώντας τα Δωρεάν Μαθήματα Υποστήριξης ή αναπληρώνοντας μαθήματα που έχασαν πχ λόγω εξεταστικής. Πέρυσι μόνο τα ΓΡΑΨΑ παρείχαν 5.000 έξτρα δωρεάν ώρες!

Σεμινάριο (webinar) Richard Carr Σεμινάριο (webinar) Richard Carr

Ταχύρυθμα προγράμματα αγγλικών για LOWER - Β2
Σεμινάριο Διδακτικής και Μεθοδολογίας σε καθηγητές ΓΡΑΨΑ από τον κ. Richard Carr, Oxford University Department of Continuing Education - approved OTA trainer
Ταχύρυθμα προγράμματα αγγλικών για LOWER - Β2
Η κ. Judy Boyle, M.Ed (Harvard University), Dip.RSA, Author κατά τη διάρκεια Σεμιναρίου Μεθοδολογίας «ΓΡΑΨΑ»

Συχνές ερωτήσεις

Έχω χρόνια να κάνω Αγγλικά και χρειάζομαι το Lower άμεσα. Αισθάνομαι σαν να μη θυμάμαι πολλά πράγματα.

Η πλειοψηφία των σπουδαστών 18+ έχει χάσει την επαφή με τη γλώσσα για κάποια χρόνια. Στα Γράψα, Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες, οι Εκπαιδευτικοί μας Σύμβουλοι θα διαγνώσουν τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν ένα πρόγραμμα, ακριβώς στα μέτρα σας. Επιπλέον, ειδικά σχεδιασμένες επαναλήψεις με στοιχεία NLP, θα επαναφέρoυν σε 4 εβδομάδες το λειτουργικότερο 75% των γνώσεών σας.

Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά των εξετάσεων του κάθε πτυχίου;

Δες παρακάτω τον Συγκριτικό μας Πίνακα Πτυχίων:

Πτυχίο Pros Cons
CAMBRIDGE

Γίνεται συμψηφισμός. Εάν είσαι αδύνατος σε ένα paper αλλά καλός σε άλλο μπορεί να περάσεις.

Υπάρχει περισσότερος χρόνος να ολοκληρώσεις τις ασκήσεις/εκθέσεις - εάν δεν είσαι πολύ γρήγορος και θέλεις την ώρα σου.

Πτυχίο με ιδιαίτερο κύρος.

Πιο απαιτητική εξέταση (χρειάζεται καλή γνώση γραμματικής και λεξιλογίου).
MICHIGAN

Έχει ασκήσεις πολλαπλής επιλογής - εάν δεν είσαι πολύ σίγουρος για γραμματικά φαινόμενα ή λεξιλόγιο, μπορεί να αναγνωρίσεις όμως τη σωστή απάντηση.

Από το 2014, γίνεται συμψηφισμός. Εάν είσαι αδύνατος σε ένα paper αλλά καλός σε άλλο μπορεί να περάσεις.

Πιο σύντομη εξέταση- δεν κουράζει πολύ.

Πτυχίο με ιδιαίτερο κύρος.

Πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος και να πάρεις αποφάσεις γρήγορα - λίγος χρόνος (π.χ. μια έκθεση σε 30 λεπτά).
PEARSON

Δεν εξετάζει γραμματική - εάν δεν είναι το αγαπημένο σου κομμάτι.

Σύντομη εξέταση - φιλική προς τον σπουδαστή.

Λιγότερο γνωστό πτυχίο.
City & Guilds

Ευελιξία στον πραγραμματισμό των γραπτών εξετάσεων, οι οποίες διεξάγονται 6 φορές το χρόνο.

Επιτρέπεται η χρήση μονόγλωσσου λεξικού κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Δύο ανεξάρτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα της μίας δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της άλλης.

Νέο πτυχίο στην Ελληνική αγορά που δεν είναι ακόμα ευρέως γνωστό
ΚΠΓ - Αγγλικά Πολύ χαμηλά εξέταστρα. Αναγνωρίζεται μόνο σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.

Πώς θα επιλέξω ποιο πτυχίο Β2 - Lower να δώσω;

Τα προγράμματά μας προετοιμάζουν τους σπουδαστές για όλες τις εξετάσεις πτυχίων. Επισκεφθείτε τώρα ένα από τα εκπαιδευτήρια Γράψα στην Αθήνα, τον Πειραιά ή την Πάτρα και ένας έμπειρος Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα λύσει όλες σας τις απορίες για το ECCE, το FCE κ.ά. Πτυχία.

Για Lower με την 1η, έλα στα ΓΡΑΨΑ!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

 • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
 • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Google plus Γράψα
 • Linkedin Γράψα