37 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
Teacher's corner
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Μαθήματα Ιταλικών ONLINE στα ΓΡΑΨΑ! 1 κλικ μακριά σου!

15 ΣΕΠ 2021


Μαθήματα Ιταλικών ONLINE

Μαθήματα Ιταλικών online

: λόγω covid ή λόγω ελαχίστου χρόνου για μετακινήσεις

Μαθήματα Ιταλικών online: γιατί οπουδήποτε στον κόσμο βρίσκεστε, η Ποιότητα ΓΡΑΨΑ είναι 1 κλικ μακριά σας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο1 στις Ξένες Γλώσσες για ενήλικες, παρέχει και ταχύρυθμα μαθήματα Ιταλικών online, με υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών. Με:

  • 26 Κέντρα σε Αττική-Πειραιά, Πάτρα, 120.000 σπουδαστές έως τώρα!
  • Ιταλικά για ενήλικες, φυσικά και αβίαστα σε χρόνους-ρεκόρ,
  • Πάνω από 1.000 σπουδαστές μαθαίνουν Ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ, φέτος. Όλοι στα ΓΡΑΨΑ… έρχονται! Ειδικά στα online μαθήματα Ιταλικών έχουμε σπουδαστές από όλο τον κόσμο: Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Η.Α.Εμιράτα κλπ
  • Ευέλικτα ωράρια και φιλικά Δίδακτρα για ιταλικά εξ αποστάσεως
  • Με μαθήματα σε τάξη-γκρουπ ή αποκλειστικά online ή υβριδικά

HIGH-TECH-LEARNING HIGH-TECH-LEARNING

Τα μαθήματα Ιταλικών online αρχίζουν από το επίπεδο «Ιταλικά για Αρχάριους» έως και το επίπεδο CELI 5, με online μαθήματα Ιταλικών που δίνουν έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία. Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις ευέλικτα ωράρια (απόγευμα, βράδυ, πρωί, μεσημέρι και εναλλάξ) για τα μαθήματα Ιταλικών online, με φιλικά δίδακτρα και καθηγητές-ελίτ! Για αυτό, ... Ιταλικά Online, μόνο στα ΓΡΑΨΑ!

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Τα μαθήματα Ιταλικών online στα ΓΡΑΨΑ λειτουργούν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας ώστε να υπάρχει συνεχώς οπτικοακουστική επαφή όπως ακριβώς γίνεται σε μια ζωντανή τάξη. Όλες οι απορίες του σπουδαστή λύνονται σε πραγματικό χρόνο!

Προετοιμάζουμε Online για τις Εξετάσεις όλων των επιπέδων. Εξετάσεις θα δώσετε στην πόλη σας!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, παρέχει ταχύρυθμα

Ιταλικά εξ αποστάσεως

για την απόκτηση πτυχίου λίγους μήνες (για αρχάριους). Όσοι θέλουν να μείνουν στην Ιταλία για εργασία ή σπουδές και δεν γνωρίζουν Ιταλικά, στα ΓΡΑΨΑ σε λίγους μόνο μήνες θα έχουν κατακτήσει τη Βασική Γνώση Ιταλικών με μαθήματα Ιταλικών online. Έλα στα ΓΡΑΨΑ και θα φύγεις με τη σιγουριά ότι θα μπορέσεις, να συνεννοείσαι στα Ιταλικά χωρίς πρόβλημα, σε θέματα καθημερινότητας, σε λίγους μήνες! Θα μάθεις Ιταλικά από native καθηγητές, θα μάθεις για τα ήθη, τα έθιμα, τα αξιοθέατα αλλά και τις περιοχές της Ιταλίας. Γι΄ αυτό ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στις προτιμήσεις των σπουδαστών 18+ στην

εκμάθηση Ιταλικών online

!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Μαθήματα Ιταλικών online στα ΓΡΑΨΑ

Ο Εκπ. Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο κορυφαίος ξενόγλωσσος Οργανισμός για ενήλικες, έχει 120.000 απόφοιτους Ξένων Γλωσσών έως τώρα και 38.000 κατόχους ανώτερων Γλωσσών. Κάνε τα Ιταλικά λοιπόν, να γίνουν και η δική σου γλώσσα! Οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι έχουν περιορισμένο χρόνο και θέλουν μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμα της μέρας τους να κάνουν μαθήματα Ιταλικών online. Έτσι, η εκμάθηση Ιταλικών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι αυτό που ψάχνουν, αφού προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια για τα online μαθήματα Ιταλικών.

Μέσα από τα online μαθήματα Ιταλικών στα ΓΡΑΨΑ, ο σπουδαστής μπορεί να αποκτήσει και κάποιο από τα πιστοποιημένα πτυχία Ιταλικών σε χρόνους ρεκόρ. Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, είναι υπεύθυνο για τη διενέργεια των εξετάσεων για τα πιστοποιητικά CELI ή DIPLOMA. Το CELI 2 (B1) είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Β1 και παρέχεται από το Πανεπιστήμιο της Perugia. Επίσης το Υπουργείο Παιδείας προσφέρει το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα Ιταλικά που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ αλλά και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιταλικά εξ αποστάσεως: Τεχνικές προδιαγραφές

Με τα μαθήματα Ιταλικών online ΓΡΑΨΑ, ο σπουδαστής μπορεί από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού/γραφείου του να μάθει Ιταλικά. Τα online μαθήματα Ιταλικών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν απαιτούν να είστε πρωτοπόρος στους υπολογιστές. Αρκεί να έχετε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, έναν υπολογιστή με μικρόφωνο και κάμερα. Ακόμη και το κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παρακολουθείτε Ιταλικά online. Μέσω ειδικής διαδραστικής πλατφόρμας e-learning παρέχεται σε κάθε σπουδαστή/ρια και εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό για τα online μαθήματα Ιταλικών.

Τα μαθήματα Ιταλικών ONLINE ΓΡΑΨΑ μηδενίζουν τις αποστάσεις και την απώλεια χρόνου σε άσκοπες μετακινήσεις. Αποτελούν τον πιο ευχάριστο τρόπο για να μάθει κανείς Ιταλικά, στο χώρο του, εύκολα, γρήγορα και άνετα, αξιοποιώντας ιδανικά τον ελεύθερο χρόνο του. Είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση για φοιτητές, εργαζόμενους ή επιχειρηματίες με φόρτο εργασίας ή που μένουν μακριά από ένα ΓΡΑΨΑ. Τα online μαθήματα ιταλικών ΓΡΑΨΑ είναι κατάλληλα και για όσους βρίσκονται ήδη στην Ιταλία και θα ήθελαν να επικοινωνούν με μεγαλύτερη άνεση.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν έχει σημασία πού μένετε, εντός ή/και εκτός της Ελλάδος! Μπορείτε να κάνετε online μαθήματα Ιταλικών, από το επίπεδο των Αρχαρίων έως το C2/Γ2, απολαμβάνοντας πλεονεκτήματα του συστήματος ΓΡΑΨΑ. Στα Μαθήματα Ιταλικών ONLINE ΓΡΑΨΑ, το μάθημα γίνεται ζωντανά (όπως και στη φυσική τάξη) από τον/την καθηγητή/ρια και όχι μέσω video-πλατφόρμας «κατεψυγμένων» μαθημάτων.

Έλα στα ΓΡΑΨΑ και άρχισε μαθήματα Ιταλικών online, σήμερα!

Θέλω να μάθω περισσότερα για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών ΓΡΑΨΑΞεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300 Ξεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300
Τηλέφωνο Επικοινωνία Τηλέφωνο ΕπικοινωνίαΕπιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Σύγκριση πτυχίων Lower 22/10/2021 - Μαρία Σακελλαρίου
ECCE: το Lower Michigan
ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις Michigan Lower 15/9/2021 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία