40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


CAE: αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας

Πάρτε CAE με την … πρώτη!
Πάρτε CAE με την ... πρώτη!
Το

CAE

είναι πτυχίο Αγγλικών (πιστοποιητικό) που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως απόδειξη ανώτερης γνώσης αγγλικών σε περισσότερα από 20.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κρατικούς φορείς. Το CAE, με το κύρος του Cambridge, ενός από τα σημαντικότερα και παλαιότερα Πανεπιστήμια στον κόσμο (ιδρύθηκε το 1209), είναι μία πιστοποίηση αγγλικών που ανοίγει τον δρόμο σε άπειρες ευκαιρίες. Το CAE (Cambridge English:

Advanced

- C1) αντιστοιχεί στο επίπεδο C1/

Γ1

της κλίμακας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR) και είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Κράτος (ΑΣΕΠ) ως πιστοποιητικό Πολύ Καλής Γνώσης Αγγλικών σε επίπεδο C1/Γ1.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Γνώμη Proficiency Ηλιούπολη
  quotes
  Το 3πτυχο της επιτυχίας! Έμπειροι καθηγητές, μεθοδικό και ευχάριστο μάθημα, ευέλικτο πρόγραμμα για φοιτητές και εργαζόμενους! Στα ΓΡΑΨΑ η γνώση και η επιτυχία είναι δεδομένες!
  quotes
  Ηλίας Μαρλαφέκας
  Φοιτητής Νομικής, προετοιμάζεται για Proficiency
 • Testimonial Ζωγράφου Αγγλικά
  quotes
  Με βλέπουν σαν άνθρωπο κι όχι σαν πελάτη!Ενημερωμένοι, με δοκιμασμένη μέθοδο, φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον!
  quotes
  Μιχάλης Κωστόπουλος
  Κομμωτής
 • Αξιολόγηση Lower Νέα Σμύρνη
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ Ν. Σμύρνης πέτυχα τον 1o μου στόχο, την απόκτηση Lower στα Αγγλικά. Συνεχίζω για Proficiency με ανθρώπους που έχουν εμπειρία, μεράκι και αφοσίωση στην επιτυχία. Συστήνω λοιπόν τα ΓΡΑΨΑ σε κάθε ενήλικα ανεπιφύλακτα!
  quotes
  Νατάσα Αμπατζόγλου
  Φοιτήτρια ΤΕΙ Αθήνας, πήρε Lower, συνεχίζει για Proficiency
 • Testimonial Φάληρο Proficiency
  quotes
  Το πρόγραμμα προσαρμόζεται όσο περισσότερο γίνεται στις ανάγκες μου και τις αδυναμίες μου, με πολλά έξτρα μαθήματα και υλικό. Οι καθηγητές ενθαρρύνουν και το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο.
  quotes
  Kurochka Irena
  Φοιτήτρια ΠΑΠΕΙ, Εκπαιδευτήριο Παλαιού Φαλήρου - Σπουδάστρια PR2

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο1 στους ενήλικες από το 1984 και κορυφαίος στα Πτυχία, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα και για την απόκτηση CAE, με φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα ωράρια στα 10δες Κέντρα «ΓΡΑΨΑ» σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα όπου έμαθαν ξένες γλώσσες 130.000 ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) μέχρι τώρα! ΓΡΑΨΑ! Νο1 και στα

Αγγλικά για ενήλικες

!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

CAE TEST: οι τελευταίες αλλαγές της εξέτασης

Από τον Ιανουάριο του 2015 είναι διαθέσιμη στους υποψηφίους η ανανεωμένη εξέταση Cambridge English: C1 (CAE) που διασφαλίζει ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σπουδαστών και την πλέον σύγχρονη έρευνα στην εκμάθηση Αγγλικών.

Οι αλλαγές συνοπτικά της εξέτασης CAE είναι οι εξής:

 • Μικρότερη διάρκεια από την προηγούμενη μορφή της εξέτασης κατά 45 λεπτά.
 • 4 εξεταστικές ενότητες αντί για 5. Οι ενότητες Reading και Use of English του CAE συγχωνεύτηκαν σε μία ενότητα που αξιολογεί την δεξιότητα ανάγνωσης και τη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
 • Εισαγωγή νέων ασκήσεων με καινούριο προσανατολισμό στην αξιολόγηση των ενοτήτων Reading & Use of English, Writing και Speaking του Advanced C1 (CAE).

Αναλυτικά η δομή των εξετάσεων Cambridge English: Advanced C1 (CAE)

CAE - PAPER 1: Reading and Use of English
Διάρκεια: 1 ώρα 30 λεπτά

 • Part 1: Σύντομο κείμενο με 8 κενά. Για κάθε κενό δίνονται 4 πιθανές απαντήσεις (a, b, c, d).
 • Part 2: Σύντομο κείμενο με 8 κενά. Ο υποψήφιος CAE πρέπει να συμπληρώσει το κάθε κενό με την σωστή λέξη.
 • Part 3: Σύντομο κείμενο με 8 κενά. Για κάθε κενό δίνεται μία λέξη από την οποία ο υποψήφιος CAE πρέπει να σχηματίσει ένα παράγωγο που να ταιριάζει στο κενό.
 • Part 4: Δίνονται 6 προτάσεις τις οποίες ο υποψήφιος CAE πρέπει να παραφράσει χρησιμοποιώντας μία λέξη που του δίνεται και συνολικά 3 έως 6 λέξεις. Το νόημα πρέπει να παραμείνει το ίδιο.
 • Part 5: Ένα εκτεταμένο κείμενο που ακολουθείται από 6 ερωτήσεις κατανόησης κειμένου πολλαπλής επιλογής (a, b, c, d).
 • Part 6: Αποτελείται από 4 σύντομα κείμενα που ακολουθούνται από 4 ερωτήσεις πολλαπλής αντιστοίχισης.
 • Part 7: Δίνεται 1 κείμενο από το οποίο έχουν αφαιρεθεί 6 παράγραφοι, οι οποίες ακολουθούν σε τυχαία σειρά (+ 1 extra παράγραφος που περισσεύει). Οι υποψήφιοι CAE πρέπει να βάλουν την σωστή παράγραφο στο σωστό κενό.
 • Part 8: Ένα κείμενο ή περισσότερα σύντομα κείμενα με 10 ερωτήσεις κατανόησης κειμένου πολλαπλής αντιστοίχισης.


CAE - PAPER 2: Writing
Διάρκεια: 1 ώρα 30 λεπτά

 • Part 1: Ο υποψήφιος CAE καλείται να γράψει μια έκθεση ιδεών (Essay) που να βασίζεται σε στοιχεία και ιδέες ενός κειμένου που του δίνεται. (220-260 λέξεις)
 • Part 2: Οι υποψήφιοι CAE επιλέγουν 1 μεταξύ 3 επιλογών. Τα είδη έκθεσης που καλούνται να γράψουν είναι επιστολή, email, αναφορά, πρόταση ή κριτική. (220-260 λέξεις)


CAE - PAPER 3: Listening
Διάρκεια: περίπου 40 λεπτά

 • Part 1: Ο υποψήφιος CAE ακούει 3 σύντομα αποσπάσματα διαλόγων και καλείται να απαντήσει σε 2 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (a, b, c, d) για κάθε απόσπασμα.
 • Part 2: Οι υποψήφιοι CAE ακούνε ένα μονόλογο διάρκειας περίπου 3 λεπτών. Ακολουθούν 8 ημιτελείς προτάσεις τις οποίες οι υποψήφιοι καλείται να συμπληρώσει με μία λέξη ή σύντομη φράση.
 • Part 3: Ο υποψήφιος CAE ακούει 1 διάλογο διάρκειας περίπου 4 λεπτών μεταξύ 2 ή περισσοτέρων ομιλητών και καλείται να απαντήσει σε 6 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (a, b, c, d).
 • Part 4: (Πολλαπλή αντιστοίχιση) Ο υποψήφιος CAE ακούει μία σειρά από 5 μονολόγους διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων ο καθένας. Ακολουθούν 2 tasks με συνολικά 10 ερωτήσεις αντιστοίχισης των ομιλητών με τις απαντήσεις.


CAE - PAPER 4: Speaking
Διάρκεια: 16 λεπτά ανά ζεύγος υποψηφίων

 • Part 1: Σύντομη συζήτηση του εξεταστή με τον κάθε υποψήφιο CAE ξεχωριστά βασισμένη κυρίως σε προσωπικές ερωτήσεις.
 • Part 2: Ατομική παραγωγή λόγου από κάθε υποψήφιο CAE βασισμένη σε 3 εικόνες. Οι υποψήφιοι καλούνται να περιγράψουν, να συγκρίνουν και να εκφράσουν την άποψή τους.
 • Part 3: Διάλογος μεταξύ των 2 υποψηφίων CAE βάσει εικόνων και ερωτήσεων με στόχο την λήψη μίας απόφασης. Οι υποψήφιοι καλούνται να ανταλλάξουν ιδέες, να επιχειρηματολογήσουν, να προτείνουν, να αξιολογήσουν και να διαπραγματευτούν.
 • Part 4: Συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων CAE πάνω σε θέματα σχετικά με το θέμα του προηγούμενου part της εξέτασης.

Τεστ αγγλικών - CAE Τεστ αγγλικών - CAE

Tips για επιτυχία στις εξετάσεις CAE


CAE Reading and Use of English:


Parts 1-4:
• Ο υποψήφιος CAE πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει και να διαβάσει προσεκτικά τους τίτλους, τις πληροφορίες και τα κείμενα πριν αρχίσει να απαντά.
• Πρέπει να ελέγχει την ορθογραφία των απαντήσεών του καθώς ακόμη και με ένα ορθογραφικό λάθος χάνει 1 βαθμό.

Parts 5-8:
• Κάνετε skim (να διαβάζετε για να κατανοήσετε το γενικό νόημα) αλλά και scan (να διαβάζετε για να εντοπίζετε συγκεκριμένες πληροφορίες), αναγνωρίζοντας ποια μέθοδο απαιτεί η κάθε ερώτηση.
• Ο υποψήφιος πρέπει να θυμάται ότι στο κείμενο με τις multiple choice ερωτήσεις ακολουθείται η ίδια σειρά με αυτήν του κειμένου.
• Στο Part 7, να θυμάστε ότι 1 παράγραφος περισσεύει και θα πρέπει να διαβάσετε στο τέλος όλο το κείμενο για να βεβαιωθείτε ότι βγάζει νόημα.
• Γενικά ο υποψήφιος δεν πρέπει να πτοείται από την ύπαρξη άγνωστων λέξεων. Πάντα θα υπάρχουν και συνήθως η σημασία τους προκύπτει από τα συμφραζόμενα.

Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education) Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education)


CAE Writing:


• Ο υποψήφιος CAE θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά την εκφώνηση και να αναγνωρίσει το στυλ έκθεσης που καλείται να γράψει (formal-informal) και το είδος (letter, review, essay κλπ).
• Θα πρέπει στο τέλος πάντα να ελέγχετε όσα έχετε γράψει για τυχόν ορθογραφικά, γραμματικά και συντακτικά λάθη και ότι δεν ξεπερνάτε το όριο των λέξεων.


CAE Listening:


• Ο υποψήφιος CAE θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τις οδηγίες, να μην πανικοβάλλεται και να εκμεταλλεύεται τις παύσεις για να διαβάζει τις ερωτήσεις και να προσπαθήσει να προβλέπει τις απαντήσεις.
• Στο Part 2 διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες πριν και μετά το κενό, χρησιμοποιείτε τις ακριβείς λέξεις που ακούγονται και προσέχετε την ορθογραφία των απαντήσεών σας.


CAE Speaking:


• Ο υποψήφιος CAE θα πρέπει να δίνει ολοκληρωμένες και εκτενείς απαντήσεις και να δείξει ότι μπορεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά στα αγγλικά.
Μην πανικοβάλλεσθε αν δεν γνωρίζετε ή δεν θυμάστε μια λέξη, αλλά να προσπαθείτε να παραφράσετε. Επίσης δεν θα πρέπει να αφήνετε τον άλλο εξεταζόμενο να κυριαρχεί στην συζήτηση και θα πρέπει να μιλάτε δυνατά και καθαρά.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

CAE Exams: Βαθμολογία

Από το 2015 η αναφορά των αποτελεσμάτων της νέας εξέτασης Cambridge English: Advanced (CAE) C1/Γ1 βασίζεται πλέον σε νέα κλίμακα κριτηρίων, που εκτός από το βαθμό, δείχνει στον υποψήφιο την αντιστοιχία του βαθμού του στο επίπεδο του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς (CEFR). Οι υποψήφιοι λαμβάνουν ξεχωριστό σκορ για κάθε εξεταστική ενότητα ώστε να έχουν μια καθαρή εικόνα της απόδοσής τους.

Cambridge English Scale Score Grade CEFR Level
200-210 A C2/Γ2
193-199 B C1/Γ1
180-192 C C1/Γ1
160-179 Β2 Β2

Η κλίμακα περιλαμβάνει και τη βαθμίδα 142-159. Οι υποψήφιοι που κατατάσσονται σε αυτή δεν λαμβάνουν πιστοποιητικό αλλά η απόδοσή τους περιέχεται στην αναφορά αποτελεσμάτων της εξέτασης CAE.

Συχνές ερωτήσεις CAE

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της απόκτησης του CAE (Cambridge English: Advanced);

- Ο κάτοχος του πτυχίου CAE μπορεί να αποδείξει ότι διαθέτει τα κατάλληλα εφόδια για πανεπιστημιακές σπουδές στο εξωτερικό – χαρακτηριστικά, το 100% πλέον των Βρετανικών πανεπιστημίων αναγνωρίζουν το CAE ως απόδειξη υψηλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον ο κάτοχος CAE έχει το δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση χορήγησης visa για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

- Η εξέταση CAE διατίθεται σε 33 ημερομηνίες κάθε χρόνο, από 1.300 εξεταστικά κέντρα σε 113 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το CAE είναι ένα πτυχίο που προσφέρει αξιολόγηση υψηλού επιπέδου με το κύρος του τμήματος εξετάσεων του University of Cambridge.

- Το CAE αποδεικνύει ότι ο κάτοχός του είναι ικανός να χρησιμοποιεί με άνεση τα αγγλικά στην καθημερινή του ζωή, να παρακολουθεί εκπαιδευτικά ακαδημαϊκά προγράμματα, να διεξάγει σύνθετη έρευνα και να ανταπεξέρχεται αποτελεσματικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

- Η προετοιμασία και η συμμετοχή στις εξετάσεις του CAE βοηθά τους υποψηφίους να εξελίξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες σε υψηλό επίπεδο ενώ παράλληλα διευρύνει τους ορίζοντές τους και ανοίγει τις πόρτες τους στον κόσμο.

Μπορώ να επιλέξω εγώ το πώς θα δώσω τις εξετάσεις του CAE (Cambridge English: Advanced);

Ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου με τον οποίο θα δώσει εξετάσεις CAE. Μπορεί να επιλέξει μεταξύ της συμβατικής εξέτασης CAE ( pen and paper) και της εξέτασης CAE μέσω υπολογιστή ( computer- based). Και οι δύο τρόποι εξέτασης CAE οδηγούν στην απόκτηση του ίδιου διεθνώς αναγνωρισμένου πτυχίου. Και στις δύο περιπτώσεις η προφορική εξέταση CAE γίνεται διά ζώσης.

Πότε μπορώ να δώσω εξετάσεις για το CAE;

Ημερομηνίες εξετάσεων για το CAE παρέχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για μεγαλύτερη ευελιξία. Η εγγραφή είναι εύκολη και ο υποψήφιος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για τις εξετάσεις CAE μέσω υπολογιστή ακόμα και μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία εξετάσεων. Οι ακριβείς ημερομηνίες εξετάσεων CAE ανακοινώνονται από τα κατά τόπους εξεταστικά κέντρα.

Ποια έγγραφα πρέπει να έχω μαζί μου την ημέρα της εξέτασης CAE;

Ο υποψήφιος CAE πρέπει να έχει μαζί του απαραιτήτως ταυτότητα ή έγκυρο διαβατήριο με φωτογραφία ( πρωτότυπα, όχι φωτοτυπίες).

Τι άλλο επιτρέπεται να έχω μαζί μου στην αίθουσα εξέτασης CAE;

Από τον Ιανουάριο του 2016 απαγορεύεται στους υποψηφίους που συμμετέχουν στις εξετάσεις Cambridge English να φέρουν στην αίθουσα διεξαγωγής των γραπτών ή των προφορικών εξετάσεων κινητά τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ( smart watches, iPods, e- readers, tablets, φορητούς υπολογιστές κλπ.) και να έχουν πρόσβαση σε τέτοιες συσκευές κατά την διάρκεια των εξετάσεων και των διαλειμμάτων. Όσοι υποψήφιοι δεν συμμορφώνονται με αυτόν τον κανονισμό αποκλείονται από τις εξετάσεις και δεν λαμβάνουν αποτελέσματα. Ο υποψήφιος επιτρέπεται να έχει μαζί του διάφανο μπουκάλι νερού, στυλό, μολύβια, γόμα κλπ. Ρολόι υπάρχει πάντοτε στην αίθουσα διεξαγωγής της εξέτασης.

Είναι υποχρεωτική η φωτογράφιση υποψηφίων CAE κατά την ημέρα της εξέτασης;

Ναι. Πρόκειται για κανονισμό που ισχύει από το 2012 ως ένα από τα μέτρα που έχει λάβει το Cambridge English ώστε να ενισχύσει την ασφάλεια και ακεραιότητα των εξετάσεων. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς, όπως πανεπιστήμια, εργοδότες και μεταναστευτικές αρχές, να επιβεβαιώσουν εύκολα και άμεσα τα αποτελέσματα των υποψηφίων CAE.

Προβλέπονται ειδικές συνθήκες συμμετοχής στις εξετάσεις CAE;

Ναι. Το Cambridge English παρέχει υπηρεσίες για ειδικές συνθήκες εξετάσεων σε υποψηφίους που, για παράδειγμα έχουν μαθησιακές δυσκολίες, κινητικά προβλήματα, δυσκολίες στην ακοή ή στην όραση. Τα δικαιολογητικά τεκμηρίωσης της ειδικής ικανότητας του υποψηφίου CAE πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός των δύο τελευταίων ετών από πιστοποιημένο επαγγελματία ειδικό, να είναι μεταφρασμένα στην αγγλική γλώσσα και επικυρωμένα από εξουσιοδοτημένο άτομο (πχ. δικηγόρο) ή αρμόδια Αρχή (πχ. Μεταφραστική Υπηρεσία Υπουργείου Εξωτερικών). Ορισμένα είδη ειδικών συνθηκών ή τροποποιήσεις των εξετάσεων είναι CAE: παράταση στο χρόνο εξέτασης, επιπλέον διαλείμματα, προσωπικός εκφωνητής θεμάτων, γραφέας, ακουστικά, πρόσβαση αναπηρικού αμαξιδίου σε εξεταστικούς χώρους κλπ. Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τις ειδικές ρυθμίσεις.

Μπορείτε να έρθετε για μαθήματα αγγλικών ενηλίκων σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!

CAE Exams: προετοιμασία στα ΓΡΑΨΑ

Μήπως χρειάζεστε ένα πτυχίο Αγγλικών (πιστοποίηση) αλλά έχετε χαθεί στο δρόμο των πτυχίων; Στα ΓΡΑΨΑ θα βρούμε μαζί την εξέταση που ταιριάζει στις απαιτήσεις και στο γνωστικό σας επίπεδο και θα σας προετοιμάσουμε ολοκληρωμένα για σίγουρη επιτυχία, με την … 1η!

Με 5.000 δωρεάν extra ώρες το χρόνο για υποστήριξη και αναπληρώσεις, άριστους καθηγητές εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford - Department for Continuing Education, με 2.000 επιτυχόντες στα Πτυχία Γλωσσών κάθε χρόνο, (78.000 έως τώρα!) αποκλείεται να μην πετύχετε στις εξετάσεις CAE!

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ τα μαθήματα Αγγλικών αρχίζουν από το επίπεδο Αγγλικά για αρχάριους και φτάνουν έως το Proficiency. Με 1.000άδες επιτυχόντες και φέτος στις εξετάσεις Ανώτερων Πτυχίων, τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στην εκμάθηση Αγγλικών. Επίσης στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και μαθήματα Αγγλικών online με όλα τα πλεονεκτήματα του μαθήματος ΓΡΑΨΑ.

Μάθετε περισσότερα για τις δημοφιλείς εξετάσεις: TOEIC, ESOLNET, MSU, ΚΠΓ, LANGUAGECERT, TIE exams και PEOPLECERT.

Μάθετε αναλυτικές πληροφορίες και Tips για τα πτυχία Αγγλικών επιπέδου C2: ECPE (MICHIGAN PROFICIENCY), CPE (CAMBRIDGE PROFICIENCY), LRN C2, NOCN C2 και LANGUAGECERT C2.

Αν οι γνώσεις σας είναι κοντά στο επίπεδο Β2 Αγγλικά τότε μάθετε πληροφορίες για τα πτυχία: ECCE (MICHIGAN LOWER), FCE (CAMBRIDGE LOWER), LRN b2, NOCN b2.

Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, και για CAE με την πρώτη! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για άλλα Πτυχία Θέλω να ενημερωθώ για άλλα Πτυχία

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία