40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


Αρχική σελίδα / Γλώσσες & Πτυχία: ταχύρυθμα προγράμματα

Ξένες γλώσσες για εταιρείες

Μαθήματα ξένων γλωσσών για εταιρείες στα ΓΡΑΨΑ
Ξένες γλώσσες για εταιρείες

Με δυνατότητα επιχορήγησης από ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ ιδρύθηκε το 1984 και μέχρι τώρα έχει διδάξει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά Και Ισπανικά σε 130.000 άτομα με βασικό target group τους νέους ενήλικες, φοιτητές, εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων. Γι’ αυτό το λόγο, τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο 1 στους ενήλικες και κατ’ επέκταση Νο 1 στις Ξένες Γλώσσες για εταιρείες!

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Οι περισσότερες εταιρείες & επιχειρήσεις δείχνουν έμπρακτα την προτίμηση τους στα ΓΡΑΨΑ, ένα brand name, που έχει διακριθεί, αξιολογηθεί και βραβευθεί από Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και Γαλλικό Ινστιτούτο/Γαλλική Πρεσβεία.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι δοκιμασμένο και τελειοποιημένο μέσα στο χρόνο. Κατέχουμε άριστα την τεχνογνωσία εκπαίδευσης ενηλίκων και παρέχουμε μαθήματα ξένων γλωσσών σε εταιρείες και επιχειρήσεις μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών. Η εκμάθηση ξένων γλωσσών για εταιρείες στα Γράψα δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους & στα στελέχη τους, την ευκαιρία να μάθουν ξένες γλώσσες σωστά, για να επικοινωνούν άνετα στην επαγγελματική τους καθημερινότητα και να αυξηθεί η παραγωγικότητα τους!

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Οι ξένες γλώσσες για εταιρείες εστιάζουν σε διαφορετικά business situations και είναι σχεδιασμένα να εμπλέκουν ποικιλία διαφορετικών activities. Oι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με πρακτικές που θα αντιμετωπίσουν στο περιβάλλον εργασίας τους.

Η εκμάθηση της ξένης γλώσσας είναι σχετική με εμπορικούς όρους που χρησιμοποιούνται από επιχειρηματίες.

Σκοπός του μαθήματος είναι να βελτιώσουμε τη γνώση της ξένης γλώσσας έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και με σιγουριά στην εργασία. Γι’ αυτό δίνεται έμφαση στα τέσσερα skills, Listening, Reading, Writing & Speaking μέσα από ένα communicative approach, για να φτάσουμε στο maximum της αποδοτικότητας του προσωπικού σας. Στα ΓΡΑΨΑ τα εκπαιδευτικά πακέτα για ξένες γλώσσες σε εταιρείες και επιχειρήσεις προσφέρουν:

 • επαγγελματική εξειδίκευση
 • εταιρικά groups-BUSINESS
 • επιλογή διάρκειας προγράμματος 2 ή 4 μηνών ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας
 • μαθήματα στο χώρο μας ή online -συνεργασία με το GRIFFITH COLLEGE της Ιρλανδίας για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.
 • δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικών αγγλικών ειδικότητας του πανεπιστημίου GREENWICH για τα παρακάτω προγράμματα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (Vocational)

Accounting Computer Engineering
Medical Air Force
Cooking Merchant Navy
Architecture Finance
Nursing Art & Design
Hotels & Catering Police
Banking Information Technology
Sales & Marketing Business English
Journalism Secretarial
Call Centers Management Tourism

Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) ! Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) !

ΓΡΑΨΑ-Certified VEC Venue

Tα ΓΡΑΨΑ είναι πιστοποιημένα για την προετοιμασία σπουδαστών, για τις διεθνείς εξετάσεις αγγλικών ειδικότητας-VEC (Vocational English Test). Οι υπάλληλοι των εταιρειών και τα στελέχη επιχειρήσεων μπορούν εύκολα να αποδείξουν την επαρκή γνώση των Αγγλικών ειδικότητας στην αγορά εργασίας με την απόκτηση του πιστοποιητικού εξέτασης. Ένα πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον επιχειρηματικό κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Tα πιστοποιητικά χορηγούνται από το UNIVERSITY OF GREENWICH, ενισχύουν την επαγγελματική εξέλιξη, συμβάλουν στη βελτίωση Αγγλικών Ειδικότητας και εξασφαλίζουν ότι οι επαγγελματίες κατέχουν τη βασική Αγγλική ορολογία που απαιτεί το επάγγελμά τους.

ΓΡΑΨΑ-Certified VEC Venue

ΓΡΑΨΑ- Certified IELTS Venue & Registration Centre

Τα ΓΡΑΨΑ είναι πιστοποιημένο IELTS Venue. Προετοιμάζει και διενεργεί εξετάσεις IELTS (the International English Testing System) στο χώρο του, για όσους θέλουν να σπουδάσουν ή να εργασθούν στο εξωτερικό.

ΓΡΑΨΑ-Certified IELTS Venue & Registration Centre

ΓΡΑΨΑ - GRIFFITH COLLEGE, Ιρλανδία

Tα ΓΡΑΨΑ συνεργάζονται με το Griffith College της Ιρλανδίας, το οποίο προετοιμάζει τους σπουδαστές για undergraduate (προπτυχιακές) και postgraduate (μεταπτυχιακές) σπουδές.

ΓΡΑΨΑ GRIFFITH COLLEGE, Ιρλανδία

Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education) Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education)ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - B2B ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - B2B
Τηλέφωνο Επικοινωνία Τηλέφωνο Επικοινωνία

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία