Ταχύρυθμα προγράμματα Ισπανικών: από Αρχαρίων έως "INICIAL"-B1

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Ταχύρυθμα προγράμματα Ισπανικών: από αρχάριους έως Inicial - B1
Ξένη Γλώσσα = Σπουδές & Εργασία

Ποιός δεν έχει θαυμάσει τα έργα των Γκόγια (Francisco De Goya), Πικάσσο (Pablo Picasso), Νταλί (Salvador Dalí); Ποιος δεν έχει συγκινηθεί με τον ήχο της κιθάρας του Paco de Lucía, ποιος δεν έχει ακούσει τραγούδια του Manu Chau, της Shakira και της Jenifer Lopez; Πολλοί είναι εκείνοι που είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στα σοκάκια της Ανδαλουσίας και να παρακολουθήσουν παραστάσεις Φλαμένκο, να δουν από κοντά την αρχιτεκτονική του Gaudí στην Βαρκελώνη, τα ανάκτορα στη Μαδρίτη, έναν αγώνα γεμάτο συγκινήσεις μεταξύ της Real και της Barca ή να γευθούν ισπανική Paella, Jamón Ibérico, tapas και και να δροσιστούν με μια παγωμένη Caña.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Τα Ισπανικά, η γλώσσα του Gabriel Garcia Marquez, του Miguel de Cervantes, του Pablo Neruda, της Isabel Allende και του Federico Garcia Lorca, η 2η ομιλούμενη γλώσσα παγκοσμίως, έχει και στην Ελλάδα χιλιάδες «οπαδούς».

Η γνώση των Ισπανικών είναι ένα δυνατό «χαρτί» για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα και για σπουδές ή Erasmus στην Ισπανία.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Υποτροφία -300€ σε κάθε φοιτητή/-τρια Υποτροφία -300€ σε κάθε φοιτητή/-τρια


Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, τα

ταχύρυθμα προγράμματα Ισπανικών

καλύπτουν σε λίγους μήνες όσους/ες θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα ικανότητες Βασικής

Γνώσης Ισπανικών

. Από το σημείο αυτό, ο σπουδαστής μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση πτυχίων έως και το επίπεδο C2.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ ειδικεύεται στους νέους ενήλικες σπουδαστές από το 1984, με πάνω από 70.000 σπουδαστές, μέχρι τώρα!

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ... γνωρίζουν!
 • Κάτια Ζαγορίτου. Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  ΓΡΑΨΑ= πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον για τους διδάσκοντες και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών με νέες τεχνολογίες και έμφαση στην επικοινωνία! Μάθημα ευχάριστο και δημιουργικό!
  Κάτια Ζαγορίτου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
  Η ΦΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!
  Η καλή φήμη είναι κάτι που κερδίζεται! Τα ΓΡΑΨΑ, χάρη στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, του know how και των κορυφαίων καθηγητών, δίκαια βρίσκονται τόσα χρόνια στην κορυφή! Κι εγώ είμαι χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα! 
  Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ έχω τη χαρά της άριστης συνεργασίας και του επαγγελματισμού. Καθηγητές και σπουδαστές έρχονται με πραγματικό ενθουσιασμό για ένα μάθημα διαδραστικό, φιλικό και ευχάριστο!
  Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Τάνια Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΠΑΘΟΣ & ΜΕΡΑΚΙ
  Με πάθος και μεράκι, εδώ στα ΓΡΑΨΑ, παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα ταξίδι γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας, μια υπέροχη εμπειρία! Στα ΓΡΑΨΑ θα ανακαλύψετε την πιο όμορφη όψη της εκπαίδευσης!
  Ιωάννα Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Ειδικοί και στο Proficiency
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  Είμαστε οι ειδικοί και στο Proficiency! Στα Γράψα, σ’ ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, και οι πλέον απαιτητικοί σπουδαστές αισθάνονται ότι τους καταλαβαίνουμε και καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες τους!
  Γιώργος Καραναστάσης, Καθηγητής Αγγλικών
 • Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  Με το μοναδικό μας σύστημα και τις πρωτοποριακές τεχνικές μας, όλοι οι σπουδαστές στα Γράψα είναι κατενθουσιασμένοι!
  Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
 • Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
  Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, περιβάλλον συνεργασίας και ενθουσιασμένους σπουδαστές για τις μεθόδους μας!
  Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ PROFICIENCY
  Από την 1η μέρα στα ΓΡΑΨΑ, ήξερα ότι εδώ κάνουμε τη διαφορά! Είμαστε οι ειδικοί στα Proficiency χάρη στη μοναδική μεθοδολογία μας! Απτή απόδειξη της υπεροχής μας αποτελούν οι απόλυτες επιτυχίες μας στα Πτυχία υψηλού επιπέδου!
  Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΓΡΑΨΑ=100% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
  Εκεί που άλλοι υπόσχονται στα λόγια, εμείς απαντάμε με το σχεδόν 100% επιτυχιών των σπουδαστών μας στα Πτυχία. Εμπιστεύσου την υψηλή ποιότητα των καθηγητών μας και το μοναδικό σύστημα ΓΡΑΨΑ, και μπες κι εσύ στο… ποσοστό της επιτυχίας! 
  Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΕΔΩ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
  Ένας καθηγητής εκτός από την αγάπη του και τις γνώσεις του χρειάζεται ένα άψογο  εργασιακό περιβάλλον με συνεργάτες που τον στηρίζουν! Αυτό βρήκα στα ΓΡΑΨΑ! Γι’ αυτό και όλοι στα ΓΡΑΨΑ έρχονται!
  Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ
  Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις σοβαρή οργάνωση και υπεύθυνο διδακτικό προσωπικό! Με ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και 100% επιτυχίες στις εξετάσεις Πτυχίων, ο  Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι πρότυπο!
  Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  Για μένα τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι απλά επιλογή, είναι μονόδρομος! Εδώ κάνουμε τη διαφορά καθώς είμαστε ειδικοί στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων και έχουμε ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%! Πώς, λοιπόν, να μη μας εμπιστευτείς;
  Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ
  Μετά από μια πολύχρονη περιπλάνησή μου σε διάφορα φροντιστήρια, η ένταξή μου στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ ήταν μια πραγματική αποκάλυψη! Σεβασμός στον καθηγητή και το σπουδαστή, εξαιρετικό περιβάλλον! Ό,τι πιο καινοτόμο!
  Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών

Οι σπουδαστές, αν θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση κάποιου από τα πτυχία DELE Α1-Α2-Β1 (Diploma de español como lengua extranjera) που διοργανώνονται έως και 5 φορές τοχρόνο, ανάλογα με το επίπεδο, από το Ινστιτούτο Θερβάντες:

Οι εξετάσεις για τα πτυχία

DELE A1 και Α2

απαρτίζονται από τις εξής ενότητες:
 • Κατανόηση γραπτού λόγου (45' και 60' αντίστοιχα)
 • Κατανόηση προφορικού λόγου (20' και 35' αντίστοιχα)
 • Παραγωγή γραπτού λόγου και αληλεπίδραση (25' και 50' αντίστοιχα)
 • Παραγωγή προφορικού λόγου και αλληλεπίδραση (15')

Το πτυχίο Α1 εξετάζεται κάθε Μάιο και Νοέμβριο και το DELE A2 κάθε Μάιο, Ιούλιο και Νοέμβριο.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

Το πτυχίο

DELE Β1 ("Inicial")

από το Νοέμβριο του 2013 τίθεται σε ισχύ ανανεωμένο και πιστοποιεί την μέτρια γνώση των Ισπανικών στο επίπεδο Β1.

Η εξέταση αποτελείται από τέσσερα μέρη:

 • Κατανόηση γραπτού λόγου, με 30 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωσης κενών και αντιστοίχισης κειμένων (70')
 • Κατανόηση προφορικού λόγου. Ακούγονται 5 ηχητικά αποσπάσματα για τα οποία ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 30 ερωτήματα πολλαπλής επιλογής και αντιστοίχισης (40')
 • Παραγωγή γραπτού λόγου και αλληλεπίδραση, όπου πρέπει να συνταχθούν 2 κείμενα. Μία επιστολή ή e-mail και ένα κείμενο σχολιασμού και παράθεσης απόψεων για ένα θέμα (60')
 • Παραγωγή προφορικού λόγου και αλληλεπίδραση. Ο υποψήφιος αναλύει ένα θέμα της επιλογής του, συζητάει με τον εξεταστή, σχολιάζει μια φωτογραφία και τέλος αναλύει ένα θέμα με τον εξεταστή.(15')

Tο πτυχίο για την πιστοποίηση του B1 διεξάγεται κάθε Απρίλιο, Μάιο, Ιούλιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.


Ταχύρυθμα προγράμματα Ισπανικών: από αρχάριους έως Inicial - B1
Σε απευθείας σύνδεση!
Ισπανικό κανάλι επισκέφθηκε το εκπαιδευτήριο ΓΡΑΨΑ στην Πάτρα και κατέγραψε μάθημα Ισπανικών επιπέδου Superior.
Η επίσκεψη έγινε στις 9 Μαρτίου 2011 από το TELEMADRID, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της Μαδρίτης για την εκπομπή "Madrilenos por el mundo".

Έτσι το μάθημά μας το παρακολούθησαν και... εκατομμύρια Ισπανοί!

Στα ΓΡΑΨΑ, τα μαθήματα βασίζονται στη βιωματική εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας (NLP), με ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο σε ολιγομελή τμήματα, με φιλικά δίδακτρα. Ο σπουδαστής, με το πέρας του κύκλου, είναι σε θέση να συμμετέχει με άνεση σε καθημερινές συζητήσεις με Ισπανόφωνους καθώς και να κατανοεί με ευκολία κείμενα μεσαίας δυσκολίας.

Με φιλικά δίδακτρα και χιλιάδες έξτρα δωρεάν ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας (που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού), ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι ο Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για ενήλικες , με 1200 επιτυχόντες το χρόνο, στις Εξετάσεις Πτυχίων!

Το κόστος της εξέτασης για το επίπεδο Β1 (Inicial) ανέρχεται περίπου στα 110€ ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν σε διάστημα 2-3 μηνών. Για τα επίπεδα Α1 και Α2 τα εξέταστρα είναι στα 75€ και 85€ αντίστοιχα.

Σχετικά με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ - Ισπανικά), το ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ για το επίπεδο Α (Α1+Α2) που εξετάστηκε για πρώτη φορά το Μάιο το 2014, απαρτίζεται από ερωτήσεις που δίνουν μέγιστη βαθμολογία ίση με 200. Αν ο υποψήφιος συγκεντρώσει πάνω από 120 βαθμούς αποκτά το πτυχίο «βασικής γνώσης» Α2. Τα εξέταστρα ανέρχονται στα 60€.

 

Από εκδρομή των ΓΡΑΨΑ στην Ισπανία

Από εκδρομή των ΓΡΑΨΑ στην Ισπανία


Συχνές ερωτήσεις

Τα πτυχία Ισπανικών είναι αναγνωρισμένα;

Τα πτυχία Dele είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και ο ΑΣΕΠ αναγνωρίζει και μοριοδοτεί από το επίπεδο Β1 και πάνω.

Θα είμαι καλά προετοιμασμένος στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους να δώσω κάποιο από τα πτυχία;

Το πρόγραμμα σπουδών μας καλύπτει επαρκώς και τα τρία επίπεδα επομένως ο σπουδαστής εφόσον το επιθυμεί μπορεί να παρουσιαστεί ανάλογα με τις ανάγκες του και τον χρόνο που διαθέτει και σε συνεννόηση πάντα με τον καθηγητή στο πτυχίο που επιθυμεί.

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

 • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
 • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Γαλλικό Ινστιτούτο - Πληροφορίες
Γαλλικό Ινστιτούτο – IFA: 110 χρόνια 17/7/2019 - Μαρία Σιδερή, Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικών
ECCE: το Lower Michigan
ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις Michigan Lower 6/7/2019 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα