40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Μαθήματα Γερμανικών ONLINE στα ΓΡΑΨΑ!

14 ΜΑΙ 2021


Μαθήματα Γερμανικών ONLINE Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για ενήλικες με 130.000 σπουδαστές ξένων γλωσσών έως τώρα, παρέχει και ταχύρυθμα

μαθήματα γερμανικών online

, με υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών. Με:
  • 22 Κέντρα σε Αττική-Πειραιά, Πάτρα πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ,
  • Ευέλικτα ωράρια για Γερμανικά online,
  • Γερμανικά για ενήλικες, φυσικά και αβίαστα σε χρόνους-ρεκόρ,
  • Με μαθήματα σε τάξη-γκρουπ ή αποκλειστικά online ή υβριδικά

Τα μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες online στα ΓΡΑΨΑ δίνουν έμφαση στην καθομιλουμένη, «ζωντανή», γλώσσα και στην επικοινωνία, έτσι ώστε η εκμάθηση Γερμανικών online να γίνεται σε ένα ζωντανό χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον.

HIGH-TECH-LEARNING. No1 στα Online μαθήματα! HIGH-TECH-LEARNING. No1 στα Online μαθήματα!

Γιατί να μάθω online Γερμανικά;

  • Η γερμανική οικονομία είναι η σημαντικότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές και ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας. Έτσι οι ευκαιρίες για εργασία σε γερμανικές εταιρίες είναι πολλές.
  • Για να εργαστείτε στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία
  • Τα Γερμανικά παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με τα Ελληνικά. Εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά στη δομή της γραμματικής και τη σύνταξη.
  • Με τα γερμανικά αποκτά κανείς πρόσβαση σε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς του κόσμου και μια τεράστια βιβλιογραφία
  • Η Γερμανική γλώσσα είναι η 1η μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.
  • Στον τομέα του Τουρισμού, η Ελλάδα έχει πολλούς τουρίστες από γερμανόφωνες χώρες. Στην τουριστική «βιομηχανία», η γνώση Γερμανικών εκτιμάται πολύ!
  • Τα γερμανικά Πανεπιστήμια (για μεταπτυχιακά ή προπτυχιακές σπουδές) θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο.

Τα προγράμματά μας ξεκινούν από «Μαθήματα γερμανικών online για αρχάριους» και φθάνουν έως το επίπεδο C2/Γ2. Οι καθηγητές μας είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και διδάσκουν online μαθήματα Γερμανικών, βιωματικά και εμπλουτισμένα (NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων.

Η

εκμάθηση γερμανικών online

χτίζει ένα ισχυρό cv και αποτελεί σημαντικό προσόν για πρόσληψη σε γερμανικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας ή για εργασία στη Γερμανία. Άλλωστε, τα Γερμανικά είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο και ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας.

Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία! Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία!

ΓΡΑΨΑ: Ο κορυφαίος Οργανισμός στα γερμανικά online: καθηγητές-ελίτ!

Με καθηγητές-ελίτ, έμπειρους στο να διδάσκουν μαθηματα γερμανικων online, εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford, Department for Continuing Education, με ευέλικτα ωράρια και δυνατότητα αλλαγής ή εναλλάξ ωραρίου, με φιλικά δίδακτρα, με βιωματικά μαθήματα, εμπλουτισμένα και διαδραστικά, τα ΓΡΑΨΑ είναι η καλύτερη επιλογή για Γερμανικά online !

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Κάνε, λοιπόν, τα Γερμανικά να γίνουν και η δική σου γλώσσα! Έλα στα ΓΡΑΨΑ και άρχισε

μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες online

, σήμερα! Ο Εκπ. Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο κορυφαίος ξενόγλωσσος Οργανισμός για ενήλικες, έχει 130.000 απόφοιτους Ξένων Γλωσσών έως τώρα και 78.000 κατόχους ανώτερων Γλωσσών. Για αυτό το λόγο, με τα μαθήματα γερμανικών για ενήλικες online μπορεί κάποιος εάν το επιθυμεί να αποκτήσει και ένα Πτυχίο, σε χρόνους-ρεκόρ.

Οι πρώτες μου ξένες λέξεις
Φράση Μετάφραση Ηχητικό
Hallo Γειά σας
Wie geht’s Πώς είσαι;
Gut, danke Καλά, ευχαριστώ
Αuf Wiedersehen Αντίο
Bis bald Τα λέμε αργότερα
Kann ich Ihnen helfen? Μπορώ να σας βοηθήσω;
Es ist vier Uhr Η ώρα είναι 4
Entschuldigung Με συγχωρείτε!
Vielen Dank Ευχαριστώ πολύ
Wie gehe ich zur …..strasse? Πώς θα πάω στην (…τάδε) οδό?

Προετοιμάζουμε Online για τις Εξετάσεις όλων των επιπέδων. Εξετάσεις θα δώσετε στην πόλη σας!

Κάποια από τα πτυχία τα οποία μπορεί να αποκτήσει κάποιος στα μαθήματα Γερμανικών online στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι τα εξής:
  • Ινστιτούτο Goethe εξετάσεις Γερμανικών επιπέδου από Α1 έως και C2.
  • OSD: Πτυχία Γερμανικών μέσω του Αυστριακού κράτους. Αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ και ενδεικτικά οι εξετάσεις επιπέδου Α1-Α2 κοστίζουν 70-75€.
  • Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών, με ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ για το επίπεδο Α (Α1+Α2). Αν ο υποψήφιος συγκεντρώσει πάνω από 120 βαθμούς αποκτά το πτυχίο «βασικής γνώσης Γερμανικών» Α2, ενώ για σκορ 60-119 μονάδων, αποκτά το Α1.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Μαθήματα Γερμανικών OnLine για Erasmus

Αν ενδιαφέρεστε να σπουδάστε σε πανεπιστήμια της Γερμανίας (ή Αυστρίας ή Ελβετίας) με το πρόγραμμα Erasmus, στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε ένα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές που είτε προετοιμάζονται είτε είναι ήδη στη Γερμανία.

Γερμανικά online: Τεχνικές προδιαγραφές

Με τα μαθήματα γερμανικών online ΓΡΑΨΑ, ο σπουδαστής μπορεί από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού/γραφείου του να μάθει γερμανικά online. Με διαδραστική πλατφόρμα e-learning ειδικού σχεδιασμού εξυπηρετεί κάθε σπουδαστή/ρια, με εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό για μαθήματα γερμανικών για ενήλικες online σε κάθε σπουδαστή/ρια.

Τα μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες Online στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν απαιτούν να είστε ειδικός στους υπολογιστές. Αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, μια κάμερα υπολογιστή και ένα μικρόφωνο. Ακόμη και το κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παρακολουθείτε

γερμανικά εξ αποστάσεως

.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Όπου και να μένετε, εντός ή εκτός Ελλάδας, μπορείτε να κάνετε μαθήματα Γερμανικών online, από το επίπεδο των Αρχαρίων έως το C2/Γ2, απολαμβάνοντας πλεονεκτήματα του μαθήματος ΓΡΑΨΑ.

Για Γερμανικά online, ελάτε στα ΓΡΑΨΑ!

Θέλω να μάθω περισσότερα για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών ΓΡΑΨΑ.



Ξεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300 Ξεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300
Τηλέφωνο Επικοινωνία Τηλέφωνο Επικοινωνία



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία