ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,24% : Προγράμματα Ξένων Γλωσσών με επιδότηση διδάκτρων


Επιδότηση Οαεδ-Λαεκ
ΛΑΕΚ – Χτίστε το βιογραφικό σας, δωρεάν

Τι σημαίνουν τα αρχικά Λ.Α.Ε.Κ.;

ΛΑΕΚ σημαίνει Λογαριασμός για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση. Κάθε επιχείρηση καταβάλλει μηνιαία στον ΛΑΕΚ το 0,24% των μικτών αποδοχών των υπαλλήλων της. Τα χρήματα αυτά τα διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ και κάθε επιχείρηση μπορεί να κάνει χρήση των χρημάτων που κατέβαλε, ώστε να επιμορφώσει τους υπαλλήλους της, δωρεάν.

Κάθε χρόνο ο ΟΑΕΔ καταρτίζει και δημοσιεύει το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 0,24. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επαν-εισπράξουν την εργοδοτική εισφορά 0,24% που έχουν καταβάλει, εφόσον υλοποιήσουν προγράμματα εκπαίδευσης/κατάρτισης υπαλλήλων τους, σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος ΛΑΕΚ-0,24.

Πόσα χρήματα μαζεύονται για την επιδότηση ΛΑΕΚ και ποιοι τη δικαιούνται;

Τα ποσά 0.24% που καταβάλλει η επιχείρηση στο ΙΚΑ για το τρέχον έτος + τα αδιάθετα ποσά του περυσινού έτους, με συντελεστή 70%. Στα προγράμματα ΛΑΕΚ μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και Δημόσιοι Οργανισμοί που καταβάλλουν τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων τους στο ΙΚΑ.

Τα επιδοτούμενα προγράμματα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ειδική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ.

Έως πότε μπορώ να παρακολουθήσω επιδοτούμενα μαθήματα με το ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ;

Έως και τις 20 Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, κορυφαίος στα πτυχία με 2.000 επιτυχόντες κάθε χρόνο και 36.000 επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πτυχίων, έως τώρα, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα ξένων γλωσσών (γενικής γνώσης – Ορολογίας - tailor made) στα 10δες κέντρα  «ΓΡΑΨΑ» σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, Νο1 στους ενήλικες! 106.000 ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) έχουν μάθει ξένες γλώσσες κοντά μας.

Τι μαθήματα μπορώ να παρακολουθήσω στα ΓΡΑΨΑ με την επιδότηση ΛΑΕΚ;

Μπορείτε κατ’ αρχήν να εγγραφείτε σε τμήμα (ή σε 1:1 μάθημα) σε ένα ΓΡΑΨΑ κοντά στο σπίτι ή την εργασία σας. Πατήστε εδώ για να βρείτε το πλησιέστερο ΓΡΑΨΑ. Μπορείτε, επίσης να σχηματίσετε ένα γκρουπ συναδέλφων σας (ή και 1:1 μάθημα) και τα μαθήματα να γίνουν ή στα ΓΡΑΨΑ ή στην εταιρία σας.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ φετινούς επιτυχόντες μας! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ φετινούς επιτυχόντες μας!

Καλέστε, λοιπόν, 210-7565300 για επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ στα ΓΡΑΨΑ. Τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στα ΑγγλικάΓαλλικάΓερμανικάΙταλικά και Ισπανικά.  Κάντε ισχυρότερο το βιογραφικό σας!

Τεστ ξένων γλωσσών Τεστ ξένων γλωσσών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ

Η έναρξη επιδοτούμενης κατάρτισης ΛΑΕΚ θεσπίστηκε τη δεκαετία του 1990, όταν έννοιες σαν τη «δια βίου εκπαίδευση», άρχισαν να εμπεδώνονται. Η πρόοδος της γνώσης και της τεχνολογίας επέβαλε την ανάγκη ο σύγχρονος εργαζόμενος να επιμορφώνεται συνεχώς εξειδικεύοντας τις γνώσεις και δεξιότητές του.

Τα προγράμματα ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0.24% είναι εργαλεία εκπαίδευσης τόσο για την επιχείρηση (που με την περαιτέρω γνώση των υπαλλήλων της) παράγει καλύτερα αποτελέσματα όσο και για τον εργαζόμενο που γίνεται ανταγωνιστικότερος σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά εργασίας.

Η επιχείρηση η οποία ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί την

επιδότηση ΛΑΕΚ

0,24 θα πρέπει να εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ, να αποκτήσει κλειδαρίθμους και μετά να δηλώσει αναλυτικά στοιχεία και συντελεστές υλοποίησης του προγράμματος, δηλαδή φορέα και τοποθεσία εκπαίδευσης, εκπαιδευτές, εργαζόμενους κλπ.

 

Δείτε τη φετινή εγκύκλιο του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
27ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Αγγλικά για αρχάριους, ταχύρυθμα
ΑΓΓΛΙΚΑ για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ 11/2/2020 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Ημερομηνίες Εξετάσεων ECCE, ECPE, FCE, CPE
Ημερομηνίες Εξετάσεων και εξέταστρα ECCE-ECPE & FCE-CPE Μαΐου 2020 7/2/2020
Ανακοινώθηκαν Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE-ECPE και FCE-CPE
 Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne  Μαΐου 2020 & Εξέταστρα
Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne Μαΐου 2020 & Εξέταστρα 6/2/2020 - Μαρία Σιδερή
Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις στα Γαλλικά πτυχία DELF / DΑLF και SORBONNE ανακοινώθηκαν από το Γαλλικό Ινστιτούτο
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
e-learning
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός με ειδίκευση στους 18+