40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,24% : Προγράμματα Ξένων Γλωσσών με επιδότηση διδάκτρων

Επιδότηση Οαεδ-Λαεκ
ΛΑΕΚ – Χτίστε το βιογραφικό σας, δωρεάν

Τι σημαίνουν τα αρχικά Λ.Α.Ε.Κ.;

ΛΑΕΚ σημαίνει Λογαριασμός για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση. Με τα χρήματα αυτά μπορείτε να κάνετε δωρεάν μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών ή Ισπανικών.

Κάθε επιχείρηση καταβάλλει μηνιαία στον ΛΑΕΚ το 0,24% των μικτών αποδοχών των υπαλλήλων της. Τα χρήματα αυτά τα διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ και κάθε επιχείρηση μπορεί να κάνει χρήση των χρημάτων που κατέβαλε, ώστε να επιμορφώσει τους υπαλλήλους της, δωρεάν.

Κάθε χρόνο ο ΟΑΕΔ καταρτίζει και δημοσιεύει το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 0,24. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επαν-εισπράξουν την εργοδοτική εισφορά 0,24% που έχουν καταβάλει, εφόσον υλοποιήσουν προγράμματα εκπαίδευσης/κατάρτισης υπαλλήλων τους, σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος ΛΑΕΚ-0,24.

Πόσα χρήματα μαζεύονται για την επιδότηση ΛΑΕΚ και ποιοι τη δικαιούνται;

Τα ποσά 0.24% που καταβάλλει η επιχείρηση στο ΙΚΑ για το τρέχον έτος + τα αδιάθετα ποσά του περυσινού έτους, με συντελεστή 70%. Στα προγράμματα ΛΑΕΚ μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και Δημόσιοι Οργανισμοί που καταβάλλουν τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων τους στο ΙΚΑ.

Τα επιδοτούμενα προγράμματα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ειδική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ.

Έως πότε μπορώ να παρακολουθήσω επιδοτούμενα μαθήματα με το ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ;

Έως και τις 20 Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Αξιολόγηση Παγκράτι Ισπανικά
  quotes
  Αναπλήρωσα δωρεάν τα μαθήματα που έχανα λόγω δουλειάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!
  quotes
  Αυγέρος Θάνος
  Στρατιωτικός
 • Κριτική Ισπανικά Νέα Σμύρνη
  quotes
  Τα ΓΡΑΨΑ εγγυώνται την επιτυχία! Οι καθηγητές βρίσκονται εκεί για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή! Συνεχίζω για 2η χρονιά, Ισπανικά!
  quotes
  Αλεξάνδρα Τρίψα
  Τηλεπαρουσιάστρια (ΑΝΤ1)
 • Testimonial Αμπελόκηποι ECPE
  quotes
  Έψαξα πολλά φροντιστήρια. Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα το ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον που έψαχνα.
  quotes
  Δημάκος Τάσος
  Πολιτικός Μηχανικός
 • Σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας
  quotes
  Όμορφη εμπειρία! Δημιουργικοί, σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας, καθηγητές πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουν!
  quotes
  Σπύρος Χάχαλος
  Γιατρός
 • Παγκράτι proficiency Ιταλικά
  quotes
  Από πού να ξεκινήσω; Κορυφαίοι καθηγητές! Δωρεάν αναπληρώσεις μαθημάτων! Ευέλικτα ωράρια!  ...και το καλύτερο; 100 % επιτυχία !!! Πήρα Proficiency, συνεχίζω με Ιταλικά!
  quotes
  Βενιζελάκου Δέσποινα
  Φιλόλογος
 • πήρα το Proficiency
  quotes
  Το μάθημα; ...σαν πρόβα δημιουργική! Οι καθηγητές; ...σκηνοθέτες με γνώση, όραμα και ταλέντο! Πέρυσι πήρα το Proficiency. Φέτος το Celi 3Ευχαριστώ και …υποκλίνομαι!
  quotes
  Ορέστης Διβανής
  Ηθοποιός

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, κορυφαίος στα πτυχία με 2.000 επιτυχόντες κάθε χρόνο και 78.000 επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πτυχίων, έως τώρα, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα ξένων γλωσσών (γενικής γνώσης – Ορολογίας - tailor made) στα 10δες κέντρα  «ΓΡΑΨΑ» σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, Νο1 στους ενήλικες! 130.000 ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) έχουν μάθει ξένες γλώσσες κοντά μας.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Τι μαθήματα μπορώ να παρακολουθήσω στα ΓΡΑΨΑ με την επιδότηση ΛΑΕΚ;

Στα ΓΡΑΨΑ διδάσκουμε 5 ευρωπαϊκές γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Μπορείτε κατ’ αρχήν να εγγραφείτε σε τμήμα (ή σε 1:1 μάθημα) σε ένα ΓΡΑΨΑ κοντά στο σπίτι ή την εργασία σας. Πατήστε εδώ για να βρείτε το πλησιέστερο ΓΡΑΨΑ. Μπορείτε, επίσης να σχηματίσετε ένα γκρουπ συναδέλφων σας (ή και 1:1 μάθημα) και τα μαθήματα να γίνουν ή στα ΓΡΑΨΑ ή στην εταιρία σας.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Καλέστε, λοιπόν, 210-7565300 για επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ στα ΓΡΑΨΑ. Τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στα ΑγγλικάΓαλλικάΓερμανικάΙταλικά και Ισπανικά.  Κάντε ισχυρότερο το βιογραφικό σας!

Τεστ ξένων γλωσσών Τεστ ξένων γλωσσών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ

Η έναρξη επιδοτούμενης κατάρτισης ΛΑΕΚ θεσπίστηκε τη δεκαετία του 1990, όταν έννοιες σαν τη «δια βίου εκπαίδευση», άρχισαν να εμπεδώνονται. Η πρόοδος της γνώσης και της τεχνολογίας επέβαλε την ανάγκη ο σύγχρονος εργαζόμενος να επιμορφώνεται συνεχώς εξειδικεύοντας τις γνώσεις και δεξιότητές του.

Τα προγράμματα ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0.24% είναι εργαλεία εκπαίδευσης τόσο για την επιχείρηση (που με την περαιτέρω γνώση των υπαλλήλων της) παράγει καλύτερα αποτελέσματα όσο και για τον εργαζόμενο που γίνεται ανταγωνιστικότερος σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά εργασίας.

Η επιχείρηση η οποία ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί την

επιδότηση ΛΑΕΚ

0,24 θα πρέπει να εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ, να αποκτήσει κλειδαρίθμους και μετά να δηλώσει αναλυτικά στοιχεία και συντελεστές υλοποίησης του προγράμματος, δηλαδή φορέα και τοποθεσία εκπαίδευσης, εκπαιδευτές, εργαζόμενους κλπ.

Ποια γλώσσα σας ενδιαφέρει?
Μάθετε για τα Αγγλικά για ενήλικες, Γαλλικά για ενήλικες, Γερμανικά για ενήλικες, Ιταλικά, Ισπανικά.
Μάθετε για τα Lower και Proficiency.
Μάθετε για τα πτυχία και τους Φορείς εξετάσεων: NOCN, TOEIC, ECCE, ECPE, MSU, TIE, Peoplecert / Languagecert, DELF, OSD, DALF, GOETHE, CELI, DELE και πολλά άλλα πτυχία πιστοποιήσεις που θα βρείτε στο site μας!
Μάθετε επίσης για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online όπως και για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών ΓΡΑΨΑ!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία