40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Μαθήματα Αγγλικών ONLINE στα ΓΡΑΨΑ! Ταχύρυθμα

22 ΟΚΤ 2021


Μαθήματα Αγγλικών ONLINE

Στα ΓΡΑΨΑ, Νο 1 και στην εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες online, θα βρείτε ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών από «αρχαρίων» έως C2. Ρεκόρ επιτυχιών, με ευέλικτα ωράρια και φιλικά δίδακτρα (από 80€/μήνα).

Εξαιρετικοί!!! Σέβονται τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, μου παρέχουν ευκολία στη μάθηση, μια υπέροχη δασκάλα κι επιπλέον βοηθητικές υπηρεσίες!! Κι όλα αυτά με μαθήματα Αγγλικών online από απόσταση!
Χριστίνα Γυφτάκη,
Ηθοποιός

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για ενήλικες με 130.000 σπουδαστές ξένων γλωσσών έως τώρα (φοιτητές, στελέχη, εργαζόμενοι), παρέχει:

  • Ευέλικτα ωράρια για Μαθήματα Αγγλικών online,
  • Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου
  • Μάθημα Αγγλικών online διαφορετικό: βιωματικό και «εμπλουτισμένο» ώστε να αξιοποιεί τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων (Neuro-Linguistic Programming – NLP),
  • Καθηγητές-ελίτ εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το OUDCE-University of Oxford Department for Continuing Education,
  • Με μαθήματα σε τάξη-γκρουπ ή αποκλειστικά αγγλικά εξ αποστάσεως ή υβριδικά
  • 22 Κέντρα σε Αττική-Πειραιά, Πάτρα

HIGH-TECH-LEARNING. No1 στα Online μαθήματα! HIGH-TECH-LEARNING. No1 στα Online μαθήματα!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
  • Γνώμη πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης
    quotes
    Ένα από τα πιο οργανωμένα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, πάντοτε δίπλα στο σπουδαστή. Πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης, δωρεάν extra ώρες μαθημάτων.
    quotes
    Χρήστος Γιούλος
    Φοιτητής - ΤΕΙ, Αθήνα. Πήρε Lower συνεχίζει για Proficiency

Στα ΓΡΑΨΑ κερδίζεις σε χρόνο, χρήματα και κόπο! Στα ΓΡΑΨΑ κερδίζεις σε χρόνο, χρήματα και κόπο!

Πάνω από 2.000 επιτυχόντες, κάθε χρόνο, στις Εξετάσεις Πτυχίων (Proficiency, Lower κλπ.). Επίσης στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε πολλά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικών για Υποστήριξη ή αναπλήρωση Μαθημάτων που, πιθανόν, χάσατε.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Καθηγητές-ελίτ,  εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education) Καθηγητές-ελίτ,  εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education)

Αν ξεκινάτε μαθήματα Αγγλικών online από το επίπεδο των αρχαρίων, θα χρειαστείτε 3 4μηνους, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών για να φτάσετε σε επίπεδο Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αν έχετε ήδη προχωρημένες γνώσεις στα Αγγλικά, ξεκινάτε από ανώτερο επίπεδο. Αυτοί οι 12 μήνες για τον αρχάριο, ενήλικο σπουδαστή στα

ταχύρυθμα Αγγλικά Online

ΓΡΑΨΑ, καλύπτονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα σε 5 διδακτικά έτη!

Μετά από το επίπεδο Αγγλικά-B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2 και Proficiency-C2 ή άλλα πτυχία Αγγλικών

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες online

Μάθημα ΓΡΑΨΑ VS κοινό μάθημα

Τα online Αγγλικά ΓΡΑΨΑ, ειδικά σχεδιασμένα για 18+, ακολουθούν μία δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach) εμπεριέχοντας στοιχεία από το Dynamic Learning και από το NLP concept (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό). Έτσι ο σπουδαστής μαθαίνει Αγγλικά με το δικό του φυσικό τρόπο, ανάλογα με το μαθησιακό τύπο που κυριαρχεί (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). Ο σπουδαστής εμπεδώνει τις νέες γνώσεις στα Αγγλικά πιο εύκολα και 70% πιο γρήγορα πιο γρήγορα από τα κλασικά-παιδικά προγράμματα.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

Τα μαθήματα αγγλικών online ΓΡΑΨΑ γίνονται σε πραγματικό χρόνο και καλύπτουν όλα τα standards ποιότητας μιας αυθεντικής τάξης ΓΡΑΨΑ. Σε αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή γκρουπ και με μια εύχρηστη πλατφόρμα για αγγλικά online με πλούσιο διαδραστικό υλικό και τη χρήση Διαδραστικού Πίνακα.

Με εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD Video) και ήχο υψηλής πιστότητας. Ο διαμοιρασμός της οθόνης του διδάσκοντα με τους σπουδαστές, η χρήση των e-Books με δυνατότητα να γράφουν, να διορθώνουν και να υπογραμμίζουν, πάνω στην οθόνη του υπολογιστή κάνουν το Online Μάθημα ΓΡΑΨΑ να μην υστερεί από τη φυσική τάξη.

Μάθημα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς: με βάση στοιχεία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας το 99% των περιοχών της Ελλάδας ακόμη και οι πιο δυσπρόσιτες έχουν πρόσβαση σε ίντερνετ καλής ποιότητας.

Με λίγα κλικ γίνε σπουδαστής ΓΡΑΨΑ, όπου και αν βρίσκεσαι!

ΓΡΑΨΑ: Ο κορυφαίος Οργανισμός στα Αγγλικά για ενήλικες: καινοτόμα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες, καθηγητές-ελίτ!

Με καθηγητές-ελίτ, έμπειρους στο να διδάσκουν διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών, εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford, Department for Continuing Education, με μαθήματα βιωματικά, εμπλουτισμένα και διαδραστικά, με ευέλικτα ωράρια και δυνατότητα αλλαγής ή εναλλάξ ωραρίου, με φιλικά δίδακτρα, σιγουρεύουμε την επιτυχία σας!

Προετοιμάζουμε Online για τις Εξετάσεις όλων των επιπέδων. Εξετάσεις θα δώσετε στην πόλη σας!

Join the GRAPSA world! Join the GRAPSA world!

Αγγλικά online

Θα αντιμετωπίσω τεχνικές δυσκολίες;

Δεν απαιτείται να είστε … ειδικός/ή στα κομπιούτερ! Το Τεχνικό μας Τμήμα και οι κορυφαίοι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν με λίγες απλές κινήσεις! Αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, μια κάμερα υπολογιστή και ένα μικρόφωνο.

Με τα μαθήματα αγγλικών online ΓΡΑΨΑ, κάθε σπουδαστής/ρια μπορεί από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού/γραφείου του να μάθει αγγλικά εξ αποστάσεως. Ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να παρακολουθείτε αγγλικά online, αν και προτείνεται η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (laptop, tablet) για να έχετε καλύτερη διαδραστικότητα.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

With a few clicks you have GRAPSA at your fingertips!

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή του κόσμου μένετε, μπορείτε να μάθετε αγγλικά online από το επίπεδο των Αρχαρίων έως το C2/Γ2 -Proficiency - σε πραγματικό χρόνο – με τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του μαθήματος ΓΡΑΨΑ.

Για μαθήματα αγγλικών online, ελάτε στα ΓΡΑΨΑ!



Ξεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300 Ξεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300
Τηλέφωνο Επικοινωνία Τηλέφωνο Επικοινωνία


Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία