40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
TikTok Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


OPEN COLLEGE NETWORK
Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί διαβατήριο για την επικοινωνία με αλλόγλωσσους, καθώς τα Αγγλικά έχουν επικρατήσει ως διεθνής γλώσσα, ενώ η απόκτηση πιστοποίησης γλωσσομάθειας αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναγκαίο προσόν για την αγορά εργασίας. Οι υποψήφιοι σήμερα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα πτυχίων γλωσσομάθειας, από ένα εύκολο πτυχίο αγγλικών έως ένα πιο απαιτητικό, την πιστοποίηση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Κάθε ένα από τα πτυχία έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά, διαφορετική δομή και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Ένα 

εύκολο πτυχίο αγγλικών

για ενήλικες, και μάλιστα ένα πτυχίο που μπορεί κανείς να αποκτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι το πτυχίο αγγλικών OCN.

Ο διεθνής φορέας πιστοποίησης UCERT έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των εξετάσεων για το πτυχίο αγγλικών OCN (Open College Network West Midlands Certificate in ESOL International) για τα επίπεδα B1 έως C2. Πρόκειται για μια πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και το Ofqual (Office of Qualifications and Examinations Regulations), τον μεγαλύτερο βρετανικό οργανισμό διαπίστευσης των φορέων απονομής πιστοποιητικών.

Το πτυχίο αγγλικών OCN απευθύνεται σε μαθητές αλλά και ενήλικες που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα εύκολα και γρήγορα.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

Το πτυχίο αγγλικών OCN εξετάζει και τις 4 δεξιότητες του λόγου (Reading, Listening, Writing, Speaking) μέσα από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice) και το περιεχόμενο των εξετάσεων βασίζεται σε σύγχρονη και οικεία θεματολογία. Η βάση επιτυχίας είναι το 50%, με την τελική βαθμολογία να βγαίνει με πλήρη συμψηφισμό των ενοτήτων, γεγονός που καθιστά το πτυχίο ένα εύκολο πτυχίο αγγλικών για τους υποψηφίους.

Το Listening ακούγεται 2 φορές, μειώνοντας έτσι το άγχος των εξεταζόμενων, καθώς έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατανοήσουν το υλικό, ενώ στο Writing ο υποψήφιος καλείται να συντάξει 2 εκθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη επιλέγεται μεταξύ 4 θεμάτων. Η εξέταση του Speaking είναι μικρής διάρκειας, περίπου 6-8 λεπτών, με έναν υποψήφιο και έναν εξεταστή. Στα πλεονεκτήματα του OCN συγκαταλέγεται και η δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε περίπτωση αποτυχίας. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το OCN ένα εύκολο πτυχίο αγγλικών και ιδιαίτερα φιλικό προς τον υποψήφιο.

Όσον αφορά στη συχνότητα των εξετάσεων, διενεργούνται 8 φορές το χρόνο, με τα αποτελέσματα να είναι διαθέσιμα σε 5 βδομάδες από την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Εξετάσεις πραγματοποιούνται είτε γραπτές, είτε online, σε εξειδικευμένα εξεταστικά κέντρα, είτε με τη μέθοδο teleproctoring (τηλεπιτήρηση). Η τελευταία, παρέχει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να εξετάζονται από το σπίτι τους με τη χρήση Η/Υ, Laptop ή Tablet μέσω Internet. Η μέθοδος εξετάσεων με εξ αποστάσεως επιτήρηση (teleproctoring) αναπτύχθηκε ως λύση στις ιδιαίτερες συνθήκες που επέβαλε ο Covid. Παρά το γεγονός όμως ότι η νέα αυτή μέθοδος εξέτασης αποτέλεσε ανταπόκριση στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις που προέκυψαν, φαίνεται να έχει καθιερωθεί.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

OCN West Midlands Level 1 Certificate in ESOL International (Lower):

Listening 3 μέρη (δύο φορές) 20 min 30 ερωτήσεις
Reading 3 μέρη 45 min 30 ερωτήσεις
Writing 2 μέρη 70 min 150-200 λέξεις
Speaking 3 μέρη 6 min  

Συνολική διάρκεια εξέτασης 2 ώρες και 15 λεπτά

Κόστος: 180€ / 185€ (teleproctoring)

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

OCN West Midlands Level 3 Certificate in ESOL International (Proficiency):

Listening 3 μέρη (δύο φορές) 30 min 30 ερωτήσεις
Reading 4 μέρη 60 min 30 ερωτήσεις
Writing 2 μέρη 90 min 250-300 λέξεις
Speaking 3 μέρη 6 min  

Συνολική διάρκεια εξέτασης 3 ώρες

Κόστος: 195€ / 200€ (teleproctoring)

Μάθετε για άλλα πτυχία: GRE , IELTS , Proficiency και άλλα πτυχία αγγλικών. Στα ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες με 130.000 σπουδαστές ξένων γλωσσών έως τώρα, μπορείτε να κάνετε μαθήματα αγγλικών είτε σε Τάξη είτε μαθήματα αγγλικών online

Αν αναζητείτε, λοιπόν, ένα εύκολο πτυχίο αγγλικών Lower ή Proficiency, η επιλογή σας είναι το OCN!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Instagram Γράψα
  • TikTok Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία