40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


LRN Exams: αναλυτικές πληροφορίες για τις Εξετάσεις LRN

LRN
Χτίσε το CV σου με πτυχία LRN!

Το LRN είναι ένα πτυχίο Αγγλικών φιλικό προς τον υποψήφιο. Οι LRN exams, με δημοφιλέστερες την LRN C2 (LRN Proficiency με κόστος περίπου 180€) και την LRN B2, διοργανώνονται 2 φορές το χρόνο από το «Learning Resource Network».

Στην Ελλάδα το ΑΣΕΠ αναγνωρίζει το

πτυχίο Αγγλικών LRN

στα τέσσερα βασικά επίπεδα: Β1 (μέτρια γνώση), Β2 (καλή γνώση), C1 (πολύ καλή γνώση) και C2 (άριστη γνώση).
Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς LRN Επίπεδο γνώσης αγγλικών
Επίπεδο Β1
LRN B1 Μέτρια γνώση
Επίπεδο Β2
LRN B2 Καλή γνώση
Επίπεδο C1
LRN C1 Πολύ καλή γνώση
Επίπεδο C2 LRN C2 Άριστη γνώση

Ωστόσο, πέραν της αναγνώρισης από το ΑΣΕΠ, οι LRN exams πραγματοποιούνται και στα επίπεδα A1, A2 όπως αυτά ορίζονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Γλώσσες.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Υψηλό επίπεδο καθηγητών
  quotes
  Υψηλό επίπεδο καθηγητών, μαθήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
  quotes
  Χριστίνα Ιωαννίδη
  Ολυμπιονίκης-Στρατιωτικός
 • Γνώμη ευχάριστο διδακτικό περιβάλλον
  quotes
  Μια ξένη γλώσσα, όσο πιο πολύ τη γνωρίζεις, τόσο πιο πολύ την αγαπάς. Χρειάζεσαι, όμως, καλούς δασκάλους κι ένα χαμόγελο για παρακίνηση. Στα ΓΡΑΨΑ, αυτά τα "αγαθά" αφθονούν! Χαίρομαι να είμαι σπουδαστής τους!
  quotes
  Αμυράς Γιώργος
  Δημοσιογράφος
 • Γνώμη φιλικό ευχάριστο περιβάλλον
  quotes
  Ο εκπαιδευτικός όμιλος "ΓΡΑΨΑ" κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αμέσως! Μεθοδικότητα, πρωτότυπη τρόπος διδασκαλία, φιλικό & ευχάριστο περιβάλλον. Οι ανάγκες του σπουδαστή σε προτεραιότητα.
  quotes
  Μαρία Πετροπούλου
  Φιλόλογος, συγγραφέας, αρθρογράφος - Αγγλικά Upper intermediate
 • Αξιολόγηση Παγκράτι Αγγλικά
  quotes
  Μοναδική εκπαιδευτική διαδικασία! Μεθοδικότητα, οργάνωση, ευελιξία ωραρίου μαθημάτων σε συνδυασμό με τη διάθεση των καθηγητών και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας.
  quotes
  Κωνσταντίνος Δ. Στραβοσκούφης
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ/κός Η/Υ, Ε.Μ.Π.
 • Αξιολόγηση Αγγλικά στο Παγκράτι
  quotes
  Ένιωθα μια αποστροφή στα φροντιστήρια, μέχρι που ήρθα στα Γράψα. Η άρτια οργάνωση και οι άριστοι καθηγητές με έκαναν να αγαπήσω τα Αγγλικά! Και θα συνεχίσω...
  quotes
  Βιλελμίνη Τασούλα
  Φοιτήτρια Πολιτικού Νομικής
 • Αγία Παρασκεύη lower B2
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ δικαιώθηκα! Σε λιγότερο από 3 μήνες, μέσα σε πολύ ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και με εξαιρετικούς καθηγητές κατάφερα να πάρω το LOWER. Συνεχίζω για PROFICIENCY!
  quotes
  Φωτοπούλου Άννα
  Νηπιαγωγός
 • Αγία Παρασκεύη lower
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ Αγίας Παρασκευής κατάφερα να πάρω το Lower σε λιγότερο από 1 χρόνο! Συνεχίζω για Proficiency. Φυσικά στα ΓΡΑΨΑ που είναι εγγύηση για την επιτυχία!!!
  quotes
  Τζιβελέκης Βασίλης
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός


Μοναδικά μαθήματα με Καθηγητές-ελίτ σ΄ένα δυναμικό γκρουπ με 4-5€/ώρα Μοναδικά μαθήματα με Καθηγητές-ελίτ σ΄ένα δυναμικό γκρουπ με 4-5€/ώρα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, κορυφαίος στα Πτυχία, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα και για την απόκτηση LRN (και εξοικείωση με

LRN sample tests

), με φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα ωράρια (απόγευμα, βράδυ, πρωί, μεσημέρι και εναλλάξ) στα 10δες Κέντρα «ΓΡΑΨΑ» σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. 130.000 ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) έχουν περάσει από τα θρανία μας. ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, Νο1 και στα

Αγγλικά για ενήλικες!

Στα ΓΡΑΨΑ με ασφάλεια και σιγουριά χιλιάδες (1.000άδες) φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη ενδυναμώνουν το επαγγελματικό τους βιογραφικό παίρνοντας γρήγορα Πτυχία αγγλικών που τους ξεχωρίζουν στην εργασία τους.

Εξαιρετικοί!!! Σέβονται τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, μου παρέχουν ευκολία στη μάθηση, μια υπέροχη δασκάλα κι επιπλέον βοηθητικές υπηρεσίες!! Κι όλα αυτά με μαθήματα Αγγλικών online από απόσταση!
Χριστίνα Γυφτάκη,
Ηθοποιός

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Στη χώρα μας, οι LRN exams εκπροσωπούνται από το ESOLNET HELLAS που τα τελευταία 25 χρόνια της ύπαρξής του έχει συνάψει συνεργασία με διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού και φορείς πιστοποίησης. Οι εξετάσεις LRN πραγματοποιούνται 2 φορές το χρόνο, Ιανουάριο και Ιούνιο. Αξιολογούν την ικανότητα του υποψηφίου στην κατανόηση και παραγωγή, γραπτού και προφορικού λόγου στα Αγγλικά.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ... γνωρίζουν!
 • Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ έχω τη χαρά της άριστης συνεργασίας και του επαγγελματισμού. Καθηγητές και σπουδαστές έρχονται με πραγματικό ενθουσιασμό για ένα μάθημα διαδραστικό, φιλικό και ευχάριστο!
  Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Ειδικοί και στο Proficiency
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Είμαστε οι ειδικοί και στο Proficiency! Στα Γράψα, σ’ ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, και οι πλέον απαιτητικοί σπουδαστές αισθάνονται ότι τους καταλαβαίνουμε και καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες τους!
  Γιώργος Καραναστάσης, Καθηγητής Αγγλικών
 • Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
  Η ΦΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!
  quotes
  Η καλή φήμη είναι κάτι που κερδίζεται! Τα ΓΡΑΨΑ, χάρη στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, του know how και των κορυφαίων καθηγητών, δίκαια βρίσκονται τόσα χρόνια στην κορυφή! Κι εγώ είμαι χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα! 
  Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, περιβάλλον συνεργασίας και ενθουσιασμένους σπουδαστές για τις μεθόδους μας!
  Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ
  quotes
  Μετά από μια πολύχρονη περιπλάνησή μου σε διάφορα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, η ένταξή μου στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ ήταν μια πραγματική αποκάλυψη! Σεβασμός στον καθηγητή και το σπουδαστή, εξαιρετικό περιβάλλον! Ό,τι πιο καινοτόμο!
  Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών
 • Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΓΡΑΨΑ=100% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
  quotes
  Εκεί που άλλοι υπόσχονται στα λόγια, εμείς απαντάμε με το σχεδόν 100% επιτυχιών των σπουδαστών μας στα Πτυχία. Εμπιστεύσου την υψηλή ποιότητα των καθηγητών μας και το μοναδικό σύστημα ΓΡΑΨΑ, και μπες κι εσύ στο… ποσοστό της επιτυχίας! 
  Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις σοβαρή οργάνωση και υπεύθυνο διδακτικό προσωπικό! Με ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και 100% επιτυχίες στις εξετάσεις αγγλικών Πτυχίων, ο  Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι πρότυπο!
  Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  quotes
  Για μένα τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι απλά επιλογή, είναι μονόδρομος! Εδώ κάνουμε τη διαφορά καθώς είμαστε ειδικοί στα Αγγλικά για ενήλικες και έχουμε ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%! Πώς, λοιπόν, να μη μας εμπιστευτείς;
  Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Κάτια Ζαγορίτου. Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  ΓΡΑΨΑ= πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον για τους διδάσκοντες και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών με νέες τεχνολογίες και έμφαση στην επικοινωνία! Μάθημα ευχάριστο και δημιουργικό!
  Κάτια Ζαγορίτου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΕΔΩ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
  quotes
  Ένας καθηγητής εκτός από την αγάπη του και τις γνώσεις του χρειάζεται ένα άψογο  εργασιακό περιβάλλον με συνεργάτες που τον στηρίζουν! Αυτό βρήκα στα ΓΡΑΨΑ! Γι’ αυτό και όλοι στα ΓΡΑΨΑ έρχονται!
  Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  quotes
  Με το μοναδικό μας σύστημα και τις πρωτοποριακές τεχνικές μας, όλοι οι σπουδαστές στα Γράψα είναι κατενθουσιασμένοι!
  Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
 • Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ PROFICIENCY
  quotes
  Από την 1η μέρα στα ΓΡΑΨΑ, ήξερα ότι εδώ κάνουμε τη διαφορά! Είμαστε οι ειδικοί στα Proficiency χάρη στη μοναδική μεθοδολογία μας! Απτή απόδειξη της υπεροχής μας αποτελούν οι απόλυτες επιτυχίες μας στα Πτυχία υψηλού επιπέδου!
  Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Τάνια Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΠΑΘΟΣ & ΜΕΡΑΚΙ
  quotes
  Με πάθος και μεράκι, εδώ στα ΓΡΑΨΑ, παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα ταξίδι γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας, μια υπέροχη εμπειρία! Στα ΓΡΑΨΑ θα ανακαλύψετε την πιο όμορφη όψη της εκπαίδευσης!
  Ιωάννα Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Elisabet Kastani Ortin, Καθηγήτρια Ισπανικών
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα ένα άψογο εργασιακό περιβάλλον με εμπιστοσύνη και ελευθερία να εκφράσω τη δημιουργικότητα μου!
  Elisabet Kastani Ortin, Καθηγήτρια Ισπανικών

LRN exams: τα τμήματα της εξέτασης

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

LRN Listening (3 sections): οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις πάνω σε διαλόγους που έχουν ακούσει. Τα δύο πρώτα sections του ακουστικού των LRN exams ακούγονται δύο φορές, έτσι οι υποψήφιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατανοήσουν σωστά το υλικό. Το τρίτο section του πτυχίου Αγγλικών LRN, ακούγεται συνολικά 3 φορές, την τρίτη φορά κρατούν σημειώσεις που θα χρησιμοποιήσουν στο writing.
Διάρκεια εξέτασης: 30 λεπτά (LRN B1/B2) και 35 λεπτά (LRN C1/C2).

LRN Writing: οι υποψήφιοι καλούνται να γράψουν 2 εκθέσεις. Η πρώτη έκθεση είναι ένα essay (LRN C1/C2) ή ένα informal letter (LRN B1/B2) που σχετίζεται με πληροφορίες που έχουν ακούσει στο 3ο section του listening ενώ στη δεύτερη επιλέγουν ανάμεσα σε ένα informal letter, ένα story και ένα essay.
Διάρκεια εξέτασης: 60 λεπτά

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

LRN Reading and Use: είναι ενιαία εξέταση και η βαθμολογία μοιράζεται. Στο Reading υπάρχουν 3 κείμενα ενώ το Use αποτελείται από 2 sections που περιλαμβάνουν ερωτήσεις multiple choice και συμπλήρωση κενών σε κείμενα.
Διάρκεια εξέτασης: 60 λεπτά

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

LRN Speaking: η εξέταση είναι συνομιλία μεταξύ 2 υποψηφίων. Αποτελείται από 3 sections. Στο πρώτο section οι υποψήφιοι απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις ενώ στα δύο επόμενα συζητούν πάνω σε ένα θέμα που έχουν επιλέξει ανάμεσα σε 5 θέματα που έχουν γνωστοποιηθεί από το LRN 2 εβδομάδες νωρίτερα.
Διάρκεια εξέτασης: 14-16 λεπτά (LRN B1/B2) και 16-18 λεπτά (LRN C1/C2)

Το pass mark σε όλα τα επίπεδα των LRN exams είναι 50% ενώ η βαθμολογία σε όλα τα parts συμψηφίζεται πλήρως.

Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education) Καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education)

LRN exams: πλεονεκτήματα

Στα πλεονεκτήματα των LRN exams, συγκαταλέγεται ότι αν ο υποψήφιος αποτύχει στις εξετάσεις έχει τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης. Έχει προβλεφθεί επίσης και ειδικός χειρισμός για υποψηφίους με μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, είναι πιο προσιτές και απλές από άλλες εξετάσεις.

LRN exams: βαθμολογία

Τα LRN B1 και B2 έχουν συνολικά 80 marks ενώ τα LRN C1 και C2 έχουν 100. Οι βαθμοί αυτοί μοιράζονται ως εξής:

LRN B1/ LRN B2 LRN C1/ LRN C2 Βαθμός
0-39 0-49 FAIL
40-51 50-64 PASS
52-63 65-79 MERIT
64-80 80-100 DISTINCTION

LRN exams: προετοιμασία στα ΓΡΑΨΑ

Μήπως χρειάζεστε μία πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας αλλά έχετε χαθεί στο δρόμο των πτυχίων; Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα θα βρούμε μαζί την εξέταση που ταιριάζει στις απαιτήσεις και στο γνωστικό σας επίπεδο και θα σας προετοιμάσουμε κατάλληλα για σίγουρη επιτυχία!

Η επιτυχία και στις εξετάσεις LRN είναι δεδομένη στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα!

Με 5.000 δωρεάν extra ώρες το χρόνο, άριστους καθηγητές εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford - Department for Continuing Education, με κάθε χρόνο πάνω από 2.000 επιτυχόντες στα Πτυχία Γλωσσών κάθε χρόνο, (78.000 έως τώρα!) αποκλείεται να μην πετύχετε στις LRN exams!

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Λίγα λόγια για τον Οργανισμό LRN (Learning Resource Network)

Ο οργανισμός LRN αν και σχετικά νέος οργανισμός πιστοποίησης της Αγγλικής Γλώσσας, είναι αναγνωρισμένος από τον Βρετανικό Οργανισμό Ofqual (το αντίστοιχο βρετανικό ΑΣΕΠ) και μέλος του ALTE (Association of language testing in Europe) στον οποίο ανήκουν όλοι οι μεγάλοι Εξεταστικοί Φορείς Πιστοποίησης της Ξένης Γλώσσας.

Μάθετε περισσότερα για την εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες online στα ΓΡΑΨΑ!

Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, και για τις εξετάσεις LRN! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία