Γαλλικά για ενήλικες

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Γαλλικά

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για 18+ (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη) από το 1984, παρέχει προγράμματα σπουδών, υψηλής ποιότητας, και στα Γαλλικά για ενήλικες.

Η

εκμάθηση Γαλλικών

στα ΓΡΑΨΑ, καλύπτει από το επίπεδο «Γαλλικά για αρχάριους» έως και το DALF C1-C2. Βραβευμένοι από το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFA) και με καθηγητές-ελίτ, παρέχουμε

ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών

.

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και πολλά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Γαλλικών για Υποστήριξη ή αναπλήρωση Μαθημάτων που, πιθανόν, χάσατε. Πέρυσι, παρείχαμε 5.000(!), επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξτρα ώρες για αναπληρώσεις μαθημάτων ή κάλυψη αδυναμιών σε όλες τις γλώσσες. Έτσι ο/η κάθε σπουδαστής/ριά μας στα Γαλλικά, λαμβάνει μια εξατομικευμένη, ιδιαίτερη γι’ αυτόν/ήν, εκπαίδευση.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ έως DELF A1 - A2 - B1

Ταχύρυθμα τμήματα Γαλλικών: Αρχαρίων έως DELF A1 - A2 - B1
>

DELF B2

DELF B2: Tips για να πετύχετε στις εξετάσεις με την ...πρώτη!
>

DALF C1-C2

Προετοιμασία για τα πτυχία DALF C1-C2
>

SORBONNE

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ SORBONNE: από B1 έως Sorbonne C2
>

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
>

Εξειδικευμένα Γαλλικά

Εξειδικευμένα Γαλλικά
>

Τα Γαλλικά στα ΓΡΑΨΑ

Τα Γαλλικά για ενήλικες, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα είναι μια μοναδική εμπειρία! Ξεχάστε ό, τι βαρετό και αγχωτικό ξέρετε έως τώρα για τα Γαλλικά! Στα ΓΡΑΨΑ, με 97.000 απόφοιτους Ξένων Γλωσσών έως τώρα και 34.000 κατόχους ανώτερων Πτυχίων Γλωσσών, έχουμε τον τρόπο να σας εισαγάγουμε στον κόσμο της Γαλλοφωνίας, να κάνετε μάθημα με ενθουσιασμό και όρεξη, να συμμετέχετε σε μια δημιουργική εκμάθηση γαλλικών. Επιπλέον, στα ΓΡΑΨΑ, είμαστε κορυφαίοι και στα Πτυχία Γαλλικών και βραβευμένοι από το Γαλλικό Ινστιτούτο/Γαλλική Πρεσβεία.

Ταχύρυθμα Γαλλικά 3 μηνών για απόκτηση βασικής γνώσης Γαλλικών Ταχύρυθμα Γαλλικά 3 μηνών για απόκτηση βασικής γνώσης Γαλλικών

Τα προγράμματα για εκμάθηση Γαλλικών απευθύνονται σε ενήλικες (18+) και καλύπτουν ανάγκες επικοινωνίας σε επίπεδο σπουδών και εργασίας. Μάθετε λοιπόν να μιλάτε γαλλικά για να σπουδάσετε ή για να εκφραστείτε στο εξωτερικό ή στη χώρα μας, επικοινωνώντας με γαλλόφωνους, γραπτά ή προφορικά, ή για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Τεστ γαλλικών Τεστ γαλλικών

ΓΡΑΨΑ: Ο κορυφαίος Οργανισμός στις Ξένες Γλώσσες για ενήλικες. Πρωτοποριακά μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες, καθηγητές-ελίτ!

Σκοπός μας είναι να μιλάτε γαλλικά χωρίς άγχος, να καταλαβαίνετε γαλλικά όταν σας μιλούν, να διαβάζετε με άνεση στα γαλλικά χωρίς να χρειάζεστε προσωπικό ‘’μεταφραστή’’ αλλά και να εκφράζετε τη σκέψη σας στα γαλλικά χωρίς δυσκολία.

Τα τμήματα εκμάθησης γαλλικών για ενήλικες καλύπτουν όλα τα επίπεδα (Α1-C2) που ορίζει το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τα γαλλικά και τα ποσοστά επιτυχίας είναι υψηλότατο! Το αποτέλεσμα είναι άριστο!

Οι καθηγητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη Μεθοδολογία Γαλλικών για ενήλικες, από εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές, ανάμεσά τους και τη γνωστή εξειδικευμένη Γλωσσολόγο-εκπαιδεύτρια καθηγητών κ. Aurelie Buatois. Είναι καθηγητές-ελίτ!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα βραβεύτηκε σε ειδική τελετή από τη Γαλλική πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο για τις άριστες επιδόσεις των σπουδαστών του στα Πτυχία Γαλλικών αλλά και τη συμβολή του στη προώθηση της Γαλλοφωνίας στην Ελλάδα.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Λίγα λόγια για τα Πτυχία Γαλλικών

Τα Γαλλικά είναι δυνατό προσόν στην αγορά εργασίας σε εταιρίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και σε οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή κλπ. Τη Γαλλία προτιμούν για μεταπτυχιακά στη Νομική, την Αρχαιολογία, τις Πολιτικές Επιστήμες, την Ψυχολογία και την Ιατρική.

Τα Γαλλικά βαθμονομούνται σε 6 πτυχία προσαρμοσμένα στην κλίμακα του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και του ΑΣΕΠ και για αυτό δανείζονται την ονομασία τους από το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς.

 • Α1: ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
 • Α2: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ
 • Β1: ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
 • Β2: ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
 • C1: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
 • C2: ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

Οι εξετάσεις διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο (Μάιο/Ιούνιο και Δεκέμβριο). Η διαβάθμισή τους είναι η παρακάτω:

DELF A1
DELF A2
DELF B1 (Μέτρια Γνώση)
DELF B2 (Καλή Γνώση)
DALF C1 (Πολύ Καλή Γνώση)
DALF C2 (Άριστη Γνώση)

Υπάρχουν επίσης και οι εξετάσεις για τα πτυχία SORBONNE:

SORBONNE B1 (Μέτρια Γνώση)
SORBONNE B2 (Καλή Γνώση)
SORBONNE C1 (Πολύ Καλή Γνώση)
SORBONNE C2 (Άριστη Γνώση )
SORBONNE C2++ (Ανώτερο της κλίμακας του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και του ΑΣΕΠ)

Αν κάποιος σπουδαστής δεν έχει αποκτήσει κάποιο πτυχίο αλλά πρέπει να πιστοποιήσει τη γνώση του για κάποιο λόγο στη γαλλική γλώσσα τότε μπορεί να δώσει για TCF. Το Test de connaissance du français (TCF) είναι πιστοποιητικό με ισχύ 2 ετών.

5 φράσεις που … κάτι σας θυμίζουν!

C’est la vie !
Έτσι είναι η ζωή!

Έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάτι πάει καλά ή στραβά...

La vie est belle !
Η ζωή είναι ωραία!

Όταν όλα είναι όμορφα!

Bon viveur !
Αναφερόμαστε σε κάποιον ‘τύπο’ που ξέρει να ζει και να κάνει τη ζωή του...

Savoir- Vivre
Πρόκειται για τους τρόπους καλής συμπεριφοράς που είναι συγκεντρωμένοι σε ένα βιβλίο

Cherchez la femme
Σημαίνει "ψάξτε τη γυναίκα" και αναφερόμαστε συνήθως σε κάποιες περίεργες συμπεριφορές ή ακόμα και σε κάποιες γυναίκες που τραβούν τη προσοχή από θετική άποψη...

Γαλλία και πολιτισμός

Νομίζατε πως το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι αμερικανικής προέλευσης; Κάνετε λάθος... Το Άγαλμα, λοιπόν, της Ελευθερίας ήταν δώρο της Γαλλίας στην Αμερική για τα 100 χρόνια από τη διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Αμερικής στις 4 Ιουλίου 1776.

Η κατασκευή του έγινε στο Παρίσι όμως εξαιτίας διαφόρων οικονομικών κυρίως προβλημάτων, χρειάστηκαν 10 χρόνια για να παραδοθεί στους Αμερικανούς. Το σχέδιο του αγάλματος ήταν του Γάλλου γλύπτη Ωγκύστ Μπαρτολντί, όμως ο μηχανικός ήταν ο Γκισταβ Άιφελ που έχτισε και το διάσημο Πύργο του Άιφελ (Τour Eiffel) στο Παρίσι, 10 χρόνια αργότερα!

Η τέχνη και ο πολιτισμός χρωστούν πολλά σε γάλλους δημιουργούς με βασικά στοιχειά την αυθεντικότητα, τη καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Για αυτό ακριβώς και οι μεγαλύτεροι ζωγράφοι του 19ου και 20ου αιώνα υπήρξαν Γάλλοι: Ντελακρουα, καθοριστική μορφή του ρομαντισμού, Κλωντ Μονέ, ιδρυτής του ιμπρεσιονισμού, Πωλ Σεζάν, Ντεγκά, Πιερ Ρενουάρ, ηγετική μορφή επίσης του ιμπρεσιονισμού, Ζωρζ Μπρακ, θεμελιωτής του κυβισμού, Γκυσταβ Κουρμπε, πρωτεργάτης του ρεαλισμού, Ενρί Ματις ιδρυτής του φοβισμού, Μανέ, θεμελιωτής της μοντέρνας τέχνης... και η λίστα συνεχίζεται...

Στα ΓΡΑΨΑ θα μάθεις να επικοινωνείς στα Γαλλικά, να ταξιδεύεις και να είσαι εξοικειωμένος ανάμεσα σε γαλλόφωνους, ακόμη και αν αναζητάς εργασία ή την εμπειρία του Erasmus. Να μιλάς στα γαλλικά από το 1ο κι όλας μάθημα και να μπορείς σε λιγότερο από 2 εβδομάδες να συζητάς σε απλά Γαλλικά. Να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου, τα θέλω σου, χωρίς το άγχος το πώς θα μιλήσεις την γαλλική γλώσσα.

Ελάτε, λοιπόν, στα ΓΡΑΨΑ, Νο1 και στα Γαλλικά για ενήλικες!Αρχίστε Γαλλικά, σήμερα! Σε 1 μήνα θα μπορείτε να μιλάτε απλά Γαλλικά!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
25ΓΡΑΨΑ
σε Αττική-Χαλκίδα-Πάτρα!

 • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
 • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
ecpe 2018
ΡΕΚΟΡ «ΓΡΑΨΑ» και στα αποτελέσματα ECPE – Michigan Proficiency 2018 (εξεταστική Μαΐου 2018) 1/8/2018 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Επιτυχίες σχεδόν 100% στο Michigan Proficiency 2018
ECCE: το Lower Michigan
Michigan ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις 10/7/2018 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Google plus Γράψα
 • Linkedin Γράψα