40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Γαλλικά

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Γαλλικά για ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη) από το 1984, παρέχει προγράμματα σπουδών, υψηλής ποιότητας.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

Η

εκμάθηση Γαλλικών

στα ΓΡΑΨΑ, καλύπτει από το επίπεδο «Γαλλικά για αρχάριους» έως και το DALF C1-C2. Βραβευμένοι από το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFA) και με καθηγητές-ελίτ, παρέχουμε

ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών

.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και πολλά ΔΩΡΕΑΝ

μαθήματα Γαλλικών

για Υποστήριξη ή αναπλήρωση Μαθημάτων που, πιθανόν, χάσατε. Πέρυσι, παρείχαμε 5.000(!), επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξτρα ώρες για αναπληρώσεις μαθημάτων ή κάλυψη αδυναμιών σε όλες τις γλώσσες. Έτσι ο/η κάθε σπουδαστής/ριά μας στα

Γαλλικά

, λαμβάνει μια εξατομικευμένη, ιδιαίτερη γι’ αυτόν/ήν, εκπαίδευση. Στα ΓΡΑΨΑ δεν θα βρείτε ένα συνηθισμένο

φροντιστήριο Γαλλικών

.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Γνώμη Γαλλικά Γαλάτσι
  quotes
  Το πρωτότυπο εκπαιδευτικό Σύστημα, οι άριστες διαπροσωπικές σχέσεις, το φιλικό περιβάλλον, με έκαναν κάτοχο διπλώματος Γαλλικής γλώσσας, εισιτήριο για συνέχιση των ερευνητικών μου σπουδών σε έγκριτο Πανεπιστήμιο του Παρισιού.
  quotes
  Αγγελίδου Θωμά Σταυρούλα
  Υπ. Διδάκτωρ Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου
 • Γνώμη Cambridge proficiency
  quotes
  Αν είσαι φοιτητής, έλα στην παρέα μας, στα ΓΡΑΨΑ! Αρίστευσα στις εξετάσεις Cambridge Proficiency και συνεχίζω για Γαλλικά!
  quotes
  Μάριος Γρηγορίου
  Φοιτητής Πολυτεχνείου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
 • Αξιολόγηση Παγκράτι Γαλλικά ενηλίκων
  quotes
  Δεν μπορούσα να βρω πουθενά ένα πραγματικό φροντιστήριο ενηλίκων. Στα Γράψα το βρήκα, μαζί με καλές τιμές, καθηγητές, φιλικό περιβάλλον και συμμαθητές!
  quotes
  Kοτρώτσου Σύλβια
  Φοιτήτρια Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Παν/μίου Πειραιά
 • Γνώμη Χολαργός Γαλλικά
  quotes
  Tα «Γράψα» με κέρδισαν από το πρώτο κιόλας μάθημα!...με τους γεμάτους όρεξη για μετάδοση γνώσεων καθηγητές, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, και τα διαδραστικά μέσα διδασκαλίας!
  quotes
  Γκρέζιου Χριστίνα
  Αστυνομικός

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ έως DELF A1 - A2 - B1

Ταχύρυθμα τμήματα Γαλλικών: Αρχαρίων έως DELF A1 - A2 - B1
>

DELF B2

DELF B2: Tips για να πετύχετε στις εξετάσεις με την ...πρώτη!
>

DALF C1-C2

Προετοιμασία για τα πτυχία DALF C1-C2
>

SORBONNE

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ SORBONNE: από B1 έως Sorbonne C2
>

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
>

TcF

Εξειδικευμένα Γαλλικά
>

Εξειδικευμένα Γαλλικά

Εξειδικευμένα Γαλλικά
>

Πώς να μάθω Γαλλικά;

Πώς να τα βελτιώσω;

Αν έχετε κάνει Γαλλικά στο παρελθόν, δοκιμάστε τις γνώσεις σας με ένα 10λεπτο τεστ Γαλλικών.

Για να διατηρήσετε τις γνώσεις σας στα Γαλλικά:

 1. Τραγουδήστε!
  Προτιμάτε να ακούτε γαλλικά τραγούδια. Έτσι θα συνηθίζετε στο άκουσμα γαλλικών λέξεων. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε γρήγορα με την προφορά και θα βελτιώσετε κατά πολύ το listening αλλά και το speaking. Διαβάζετε ταυτόχρονα τους γαλλικούς στίχους των τραγουδιών και φυσικά … τραγουδήστε κι εσείς!
 2. Social media:
  είναι στην καθημερινότητά σας αλλά ίσως δεν τα εκμεταλλεύεστε στο έπακρο. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε σελίδες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας αλλά είναι στα Γαλλικά, να σχολιάζετε σε διάφορα blog ακόμα και να αλλάξετε τη γλώσσα στους λογαριασμούς σας σε facebook, Instagram ή το smartphone σας.
 3. Διαβάστε!
  Μη διστάζετε να αγοράσετε και να διαβάσετε βιβλία στα Γαλλικά, με βαθμό δυσκολίας ανάλογο των γνώσεών σας. Καθώς θα βελτιώνεστε, θα συνεχίζετε με πιο δύσκολα βιβλία.
 4. Ταινίες με γαλλικούς υπότιτλους ή χωρίς!
  Προτιμήστε ταινία σε dvd ή σε κάποια πλατφόρμα (πχ Netflix) όπου θα μπορείτε να επιλέξετε γαλλικούς υπότιτλους ή αν το επίπεδό σας είναι πιο ανεβασμένο και χωρίς υπότιτλους. Οι συνδυασμοί λέξεων - ήχων θα σας βοηθήσουν να αποτυπώνονται οι λέξη καλύτερα.

Και βέβαια, ελάτε...στα ΓΡΑΨΑ και αρχίστε μαθήματα Γαλλικών!

Τα Γαλλικά στα ΓΡΑΨΑ

Τα

Γαλλικά για ενήλικες

, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα είναι μια μοναδική εμπειρία! Ξεχάστε ό, τι βαρετό και αγχωτικό ξέρετε έως τώρα για τα Γαλλικά! Στα ΓΡΑΨΑ, με 130.000 απόφοιτους Ξένων Γλωσσών έως τώρα και 78.000 κατόχους ανώτερων Πτυχίων Γλωσσών, έχουμε τον τρόπο να σας εισαγάγουμε στον κόσμο της Γαλλοφωνίας, να κάνετε μάθημα με ενθουσιασμό και όρεξη, να συμμετέχετε σε μια δημιουργική εκμάθηση γαλλικών. Επιπλέον, στα ΓΡΑΨΑ, είμαστε κορυφαίοι και στα Πτυχία Γαλλικών και βραβευμένοι από το Γαλλικό Ινστιτούτο/Γαλλική Πρεσβεία.

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ... γνωρίζουν!
 • Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ έχω τη χαρά της άριστης συνεργασίας και του επαγγελματισμού. Καθηγητές και σπουδαστές έρχονται με πραγματικό ενθουσιασμό για ένα μάθημα διαδραστικό, φιλικό και ευχάριστο!
  Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Ειδικοί και στο Proficiency
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Είμαστε οι ειδικοί και στο Proficiency! Στα Γράψα, σ’ ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, και οι πλέον απαιτητικοί σπουδαστές αισθάνονται ότι τους καταλαβαίνουμε και καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες τους!
  Γιώργος Καραναστάσης, Καθηγητής Αγγλικών
 • Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
  Η ΦΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!
  quotes
  Η καλή φήμη είναι κάτι που κερδίζεται! Τα ΓΡΑΨΑ, χάρη στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, του know how και των κορυφαίων καθηγητών, δίκαια βρίσκονται τόσα χρόνια στην κορυφή! Κι εγώ είμαι χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα! 
  Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, περιβάλλον συνεργασίας και ενθουσιασμένους σπουδαστές για τις μεθόδους μας!
  Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ
  quotes
  Μετά από μια πολύχρονη περιπλάνησή μου σε διάφορα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, η ένταξή μου στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ ήταν μια πραγματική αποκάλυψη! Σεβασμός στον καθηγητή και το σπουδαστή, εξαιρετικό περιβάλλον! Ό,τι πιο καινοτόμο!
  Φώτης Μπούρας, Καθηγητής Ιταλικών
 • Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΓΡΑΨΑ=100% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
  quotes
  Εκεί που άλλοι υπόσχονται στα λόγια, εμείς απαντάμε με το σχεδόν 100% επιτυχιών των σπουδαστών μας στα Πτυχία. Εμπιστεύσου την υψηλή ποιότητα των καθηγητών μας και το μοναδικό σύστημα ΓΡΑΨΑ, και μπες κι εσύ στο… ποσοστό της επιτυχίας! 
  Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις σοβαρή οργάνωση και υπεύθυνο διδακτικό προσωπικό! Με ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και 100% επιτυχίες στις εξετάσεις αγγλικών Πτυχίων, ο  Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι πρότυπο!
  Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  quotes
  Για μένα τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι απλά επιλογή, είναι μονόδρομος! Εδώ κάνουμε τη διαφορά καθώς είμαστε ειδικοί στα Αγγλικά για ενήλικες και έχουμε ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%! Πώς, λοιπόν, να μη μας εμπιστευτείς;
  Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Κάτια Ζαγορίτου. Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  ΓΡΑΨΑ= πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον για τους διδάσκοντες και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών με νέες τεχνολογίες και έμφαση στην επικοινωνία! Μάθημα ευχάριστο και δημιουργικό!
  Κάτια Ζαγορίτου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΕΔΩ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
  quotes
  Ένας καθηγητής εκτός από την αγάπη του και τις γνώσεις του χρειάζεται ένα άψογο  εργασιακό περιβάλλον με συνεργάτες που τον στηρίζουν! Αυτό βρήκα στα ΓΡΑΨΑ! Γι’ αυτό και όλοι στα ΓΡΑΨΑ έρχονται!
  Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  quotes
  Με το μοναδικό μας σύστημα και τις πρωτοποριακές τεχνικές μας, όλοι οι σπουδαστές στα Γράψα είναι κατενθουσιασμένοι!
  Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
 • Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ PROFICIENCY
  quotes
  Από την 1η μέρα στα ΓΡΑΨΑ, ήξερα ότι εδώ κάνουμε τη διαφορά! Είμαστε οι ειδικοί στα Proficiency χάρη στη μοναδική μεθοδολογία μας! Απτή απόδειξη της υπεροχής μας αποτελούν οι απόλυτες επιτυχίες μας στα Πτυχία υψηλού επιπέδου!
  Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Τάνια Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΠΑΘΟΣ & ΜΕΡΑΚΙ
  quotes
  Με πάθος και μεράκι, εδώ στα ΓΡΑΨΑ, παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα ταξίδι γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας, μια υπέροχη εμπειρία! Στα ΓΡΑΨΑ θα ανακαλύψετε την πιο όμορφη όψη της εκπαίδευσης!
  Ιωάννα Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Elisabet Kastani Ortin, Καθηγήτρια Ισπανικών
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα ένα άψογο εργασιακό περιβάλλον με εμπιστοσύνη και ελευθερία να εκφράσω τη δημιουργικότητα μου!
  Elisabet Kastani Ortin, Καθηγήτρια Ισπανικών

Ταχύρυθμα Γαλλικά 3 μηνών για απόκτηση βασικής γνώσης Γαλλικών Ταχύρυθμα Γαλλικά 3 μηνών για απόκτηση βασικής γνώσης Γαλλικών Τα προγράμματα για εκμάθηση Γαλλικών απευθύνονται σε ενήλικες (18+) και καλύπτουν ανάγκες επικοινωνίας σε επίπεδο σπουδών και εργασίας. Μάθετε λοιπόν να μιλάτε γαλλικά για να σπουδάσετε ή για να εκφραστείτε στο εξωτερικό ή στη χώρα μας, επικοινωνώντας με γαλλόφωνους, γραπτά ή προφορικά, ή για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Μαθήματα γαλλικών τιμές

: από 80€/μήνα.

Τεστ γαλλικών Τεστ γαλλικών

ΓΡΑΨΑ: Ο κορυφαίος Οργανισμός στις Ξένες Γλώσσες για ενήλικες. Πρωτοποριακά μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες, καθηγητές-ελίτ!

Σκοπός μας είναι να μιλάτε γαλλικά χωρίς άγχος, να καταλαβαίνετε γαλλικά όταν σας μιλούν, να διαβάζετε με άνεση στα γαλλικά χωρίς να χρειάζεστε προσωπικό ‘’μεταφραστή’’ αλλά και να εκφράζετε τη σκέψη σας στα γαλλικά χωρίς δυσκολία.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Τα τμήματα εκμάθησης γαλλικών για ενήλικες καλύπτουν όλα τα επίπεδα (Α1-C2) που ορίζει το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τα γαλλικά και τα ποσοστά επιτυχίας είναι υψηλότατο! Το αποτέλεσμα είναι άριστο!

Οι πρώτες μου ξένες λέξεις
Φράση Μετάφραση Ηχητικό
Bonjour monsieur Καλημέρα (μιλάμε σε κύριο)
Bonjour madame Καλημέρα (μιλάμε σε κυρία)
Bonne journée Καλή σας μέρα
Au revoir Τα λέμε
Bienvenue ! Καλώς ήρθατε
Bonsoir ! Καλησπέρα
Bonne soirée Καλό βράδυ
Un croissant s’il vous plaît Ένα κρουασάν παρακαλώ
Pour moi du café au lait Εγώ θα πάρω καφέ με γάλα
Pour moi un chocolat chaud Εγώ θα πάρω μια ζεστή σοκολάτα
Merci beaucoup ! Ευχαριστώ πολύ
C'est où le Louvre ? Που είναι το Λούβρο;
C'est où la Tour Eiffel ? Που είναι ο πύργος του Άιφελ?
Et Grapsa c'est où ? à Paris? Και τα Γράψα που είναι; Στο Παρίσι;
Taxi ! taxi ! Ταξί!
Hôtel « Belle ville » s’il vous plaît ! Πηγαίνω στο ξενοδοχείο Μπελ Βιλ
Combien ça coûte ? Πόσο κάνει;
Parfait ! Τέλειο!
D’accord Εντάξει
J’adore ! Μου αρέσει πολύ!

Οι καθηγητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη Μεθοδολογία Γαλλικών για ενήλικες, από εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές, ανάμεσά τους και τη γνωστή εξειδικευμένη Γλωσσολόγο-εκπαιδεύτρια καθηγητών κ. Aurelie Buatois. Είναι καθηγητές-ελίτ!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα βραβεύτηκε σε ειδική τελετή από τη Γαλλική πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο για τις άριστες επιδόσεις των σπουδαστών του στα Πτυχία Γαλλικών αλλά και τη συμβολή του στη προώθηση της Γαλλοφωνίας στην Ελλάδα.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Λίγα λόγια για τα Πτυχία Γαλλικών

Τα Γαλλικά είναι δυνατό προσόν στην αγορά εργασίας σε εταιρίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και σε οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή κλπ. Τη Γαλλία προτιμούν για μεταπτυχιακά στη Νομική, την Αρχαιολογία, τις Πολιτικές Επιστήμες, την Ψυχολογία και την Ιατρική.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Τα Γαλλικά βαθμονομούνται σε 6 πτυχία προσαρμοσμένα στην κλίμακα του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και του ΑΣΕΠ και για αυτό δανείζονται την ονομασία τους από το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς.

 • Α1: ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
 • Α2: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ
 • Β1: ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
 • Β2: ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
 • C1: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
 • C2: ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

Οι εξετάσεις διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο (Μάιο/Ιούνιο και Δεκέμβριο). Η διαβάθμισή τους είναι η παρακάτω:

DELF A1
DELF A2
DELF B1 (Μέτρια Γνώση)
DELF B2 (Καλή Γνώση)
DALF C1 (Πολύ Καλή Γνώση)
DALF C2 (Άριστη Γνώση)

Υπάρχουν επίσης και οι εξετάσεις για τα πτυχία SORBONNE:

SORBONNE B1 (Μέτρια Γνώση)
SORBONNE B2 (Καλή Γνώση)
SORBONNE C1 (Πολύ Καλή Γνώση)
SORBONNE C2 (Άριστη Γνώση )
SORBONNE C2++ (Ανώτερο της κλίμακας του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και του ΑΣΕΠ)

Αν κάποιος σπουδαστής δεν έχει αποκτήσει κάποιο πτυχίο αλλά πρέπει να πιστοποιήσει τη γνώση του για κάποιο λόγο στη γαλλική γλώσσα τότε μπορεί να δώσει για TCF. Το Test de connaissance du français (TCF) είναι πιστοποιητικό με ισχύ 2 ετών.

Γαλλικά: 5 φράσεις που … κάτι σας θυμίζουν!

C’est la vie !
Έτσι είναι η ζωή!

Έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάτι πάει καλά ή στραβά...

La vie est belle !
Η ζωή είναι ωραία!

Όταν όλα είναι όμορφα!

Bon viveur !
Αναφερόμαστε σε κάποιον ‘τύπο’ που ξέρει να ζει και να κάνει τη ζωή του...

Savoir- Vivre
Πρόκειται για τους τρόπους καλής συμπεριφοράς που είναι συγκεντρωμένοι σε ένα βιβλίο

Cherchez la femme
Σημαίνει "ψάξτε τη γυναίκα" και αναφερόμαστε συνήθως σε κάποιες περίεργες συμπεριφορές ή ακόμα και σε κάποιες γυναίκες που τραβούν τη προσοχή από θετική άποψη...

Γαλλία και πολιτισμός

Νομίζατε πως το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι αμερικανικής προέλευσης; Κάνετε λάθος... Το Άγαλμα, λοιπόν, της Ελευθερίας ήταν δώρο της Γαλλίας στην Αμερική για τα 100 χρόνια από τη διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Αμερικής στις 4 Ιουλίου 1776.

Η κατασκευή του έγινε στο Παρίσι σε σχέδιο του Γάλλου γλύπτη Ωγκύστ Μπαρτολντί, όμως ο μηχανικός ήταν ο Γκισταβ Άιφελ που έχτισε και το διάσημο Πύργο του Άιφελ (Τour Eiffel) στο Παρίσι, 10 χρόνια αργότερα!

Η τέχνη και ο πολιτισμός χρωστούν πολλά σε Γάλλους δημιουργούς με βασικά στοιχειά την αυθεντικότητα, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Για αυτό ακριβώς και οι μεγαλύτεροι ζωγράφοι του 19ου και 20ου αιώνα υπήρξαν Γάλλοι: Ντελακρουά, Κλωντ Μονέ, Πωλ Σεζάν, Ντεγκά, Πιερ Ρενουάρ, Ζωρζ Μπρακ, Γκυσταβ Κουρμπέ, Ενρί Ματις Μανέ... και η λίστα συνεχίζεται...

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, τα μαθήματα Γαλλικών ξεκινούν από το επίπεδο Γαλλικά για Αρχάριους όπου σε 3 μήνες αποκτάτε Βασικές Γνώσεις Γαλλικών και φθάνουν έως και το DALF C2 ή το SORBONNE C2 . Η εκμάθηση Γαλλικών μπορεί να γίνει είτε 100% σε τάξη είτε ως γαλλικά online, ζωντανά, με όλα τα πλεονεκτήματα του φυσικού μαθήματος ΓΡΑΨΑ είτε υβριδικά. Μάθετε λεπτομέρειες για το ΚΠΓ. Τα ΓΡΑΨΑ προσφέρουν ταχύρυθμα μαθήματα γαλλικών υψηλής ποιότητας!

Τα Γαλλικά ήταν για πολλά χρόνια η γλώσσα πολλών ευρωπαϊκών μοναρχιών και η γλώσσα του πολιτισμού και της επικοινωνίας μεταξύ διαφορετικών χωρών. Σήμερα τα Γαλλικά ομιλούνται από περίπου 270 εκατομμύρια ομιλητές, (80 εκατομμύρια την έχουν ως μητρική γλώσσα).

Στα ΓΡΑΨΑ θα μάθεις να επικοινωνείς στα Γαλλικά, να ταξιδεύεις και να είσαι εξοικειωμένος ανάμεσα σε γαλλόφωνους, ακόμη και αν αναζητάς εργασία ή την εμπειρία του Erasmus. Να μιλάς στα γαλλικά από το 1ο κι όλας μάθημα και να μπορείς σε λιγότερο από 2 εβδομάδες να συζητάς σε απλά Γαλλικά. Να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου, τα θέλω σου, χωρίς το άγχος το πώς θα μιλήσεις την γαλλική γλώσσα.

Στα Γαλλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ θα κάνετε μάθημα σ’ ένα ζωντανό και χαρούμενο γκρουπ, συνομιλώντας άνετα με τους υπόλοιπους σπουδαστές και χρησιμοποιείτε αμέσως στην πράξη τα γαλλικά που μάθατε στο μάθημα.

Οι καθηγητές μας που διαθέτουν ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή εκπαίδευση, άνθρωποι με υψηλά προσόντα και ικανότητες, νέοι, αισιόδοξοι και σύγχρονοι στη σκέψη, κάνουν την εκμάθηση γαλλικών να προσανατολίζεται στις ανάγκες κάθε σπουδαστή μας: από το επίπεδο

Γαλλικά για αρχάριους

έως και τα Γαλλικά C2.

Στα ταχύρυθμα μαθήματα γαλλικών ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, αφομοιώνετε τη γλώσσα γραπτά και προφορικά, ταχύτατα! Και μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερη μελέτη στο σπίτι.

Οι δεκάδες χιλιάδες σπουδαστές μας που έκαναν μαθήματα γαλλικών για ενήλικες στα ΓΡΑΨΑ είναι η κορυφαία εγγύηση για μας. 130.000 άνθρωποι έμαθαν ξένες γλώσσες κοντά μας! Άρχισε κι εσύ μαθήματα γαλλικών στα ΓΡΑΨΑ, τώρα!

Στα ΓΡΑΨΑ, η εκμάθηση Γαλλικών μπορεί να γίνει είτε σε τάξη είτε ως 100% γαλλικά online, ζωντανά. Στα online μαθήματα γαλλικών ΓΡΑΨΑ, θα βρείτε όλα τα πλεονεκτήματα του φυσικού μαθήματος. Μάθετε επίσης αναλυτικές πληροφορίες για το ΚΠΓ

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Ελάτε, λοιπόν, στα ΓΡΑΨΑ, Νο1 και στα Γαλλικά για ενήλικες! Αρχίστε Γαλλικά, σήμερα! Σε 1 μήνα θα μπορείτε να μιλάτε απλά Γαλλικά!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία