40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


IELTS Indicator – Αναλυτικές Πληροφορίες

IELTS-INDICATOR, η νέα εξέταση
IELTS-INDICATOR, η νέα εξέταση

 
Το

IELTS Indicator

είναι μια πολύ πρόσφατη εξέταση, βγήκε τον Απρίλιο 2020 και είναι διαθέσιμο σε χώρες όπου η εξέταση IELTS με φυσική παρουσία (paper- based ή computer-delivered) έχει ανασταλεί λόγω αυστηρών μέτρων προστασίας από την πανδημία του COVID-19.

Το IELTS Indicator δεν μπορεί να αντικαταστήσει το IELTS με φυσική παρουσία, γι΄ αυτό το λόγο υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί από κάποιον υποψήφιο να αποδείξει τις γνώσεις του στα Αγγλικά και με το κανονικό IELTS. Οι ενδεικτικές βαθμολογίες ανά ενότητα που παρέχει αποτελούν μια αξιόπιστη ένδειξη του score που θα έπαιρνε κάποιος στο IELTS καθώς το test βαθμολογείται από τους εξεταστές του κλασικού IELTS. Επιπλέον, τα score που επιτυγχάνει κάποιος ανά paper βοηθούν τον υποψήφιο να εντοπίσει τα σημεία ή τα skills που χρειάζεται βελτίωση.

Το IELTS Indicator και το IELTS έχουν την ίδια δομή, περιεχόμενο και χρόνους εξέτασης: listening (συμπλήρωση 40 ερωτήσεων ακουστικής κατανόησης σε 30 λεπτά), reading (απάντηση ερωτήσεων κατανόησης κειμένων – διάρκεια 60 λεπτά), Writing (παραγωγή γραπτού λόγου/ ολοκλήρωση 2 tasks σε 60 λεπτά) και Speaking (συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης – διάρκεια 11-14 λεπτά).

Οι εξετάσεις του IELTS Indicator είναι διαθέσιμες online μία φορά την εβδομάδα με διαφορετικές επιλογές ώρας. Τα κομμάτια του Reading, Writing και Listening εξετάζονται σε μία μέρα ενώ η προφορική εξέταση γίνεται μερικές μέρες πριν ή μετά τις άλλες ενότητες.

Ο υποψήφιος δίνει την εξέταση του IELTS Indicator από το σπίτι του (σε laptop ή σταθερό υπολογιστή, όχι tablet ή κινητό τηλέφωνο) με την προϋπόθεση πως διαθέτει αξιόπιστη σύνδεση internet και έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό: ακουστικά, κάμερα και την εφαρμογή zoom. Το κόστος της εξέτασης είναι $149 και η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά. Τα αποτελέσματα του IELTS Indicator είναι διαθέσιμα 7 ημέρες από την ημερομηνία εξέτασης.

Το IELTS Indicator δε γίνεται αποδεκτό για μετανάστευση σε Αυστραλία ή Καναδά. Προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ακαδημαϊκούς σκοπούς επειδή όμως δε γίνεται αποδεκτό από όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, καλό θα ήταν να ελέγξει από πριν ο κάθε υποψήφιος τις προϋποθέσεις κάθε οργανισμού.

Μάθετε περισσότερα για τα θέματα: IELTS- προετοιμασία σε λίγες εβδομάδες, IELTS – ημερομηνίες εξετάσεων, IELTS-εξετάσεις και tips για υψηλά σκορ και IELTS score. Τα ΓΡΑΨΑ είναι το Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι). 130.000 έμαθαν ξένες γλώσσες κοντά μας. Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε μαθήματα αγγλικών είτε σε τάξη είτε εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online.

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία