Αρχική σελίδα /

Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες

22 ΙΑΝ 2019 - Μαρία Σακελλαρίου


Εκμάθηση Αγγλικών

Η

εκμάθηση αγγλικών

έχει γίνει μία ανάγκη της σύγχρονης ζωής. Τα Αγγλικά, η σύγχρονη lingua franca, κατέχουν κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι η εκμάθηση Αγγλικών για δουλειά ή σπουδές, είναι μονόδρομος!

Συμπέρασμα; 'The limits of my language are the limits of my world', Ludwig Wittgenstein

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος Οργανισμός στην Ελλάδα με ειδίκευση στους ενήλικες, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα για εκμάθηση Αγγλικών, με φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα ωράρια στα 10δες Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΓΡΑΨΑ» σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. 106.000 ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) έχουν μάθει Ξένες Γλώσσες κοντά μας. ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, Νο1 και στα Αγγλικά για ενήλικες!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Στα ΓΡΑΨΑ η εκμάθηση Αγγλικών γίνεται με έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, με καθηγητές-ελίτ εκπαιδευμένους στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από το OXFORD UNIVERSITY Department for Continuing Education- OUDCE.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Αν βρίσκεστε στο επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους», θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ μόλις τρεις 4μηνους κύκλους σπουδών για να φτάσετε στο επίπεδο Β1 («Κολεγιακό Lower»). Τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα κάλυπταν αυτούς τους 12 μήνες σε 5 χρόνια! Κατόπιν μπορείτε, αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2, C1 ή Proficiency-C2.

Υπάρχουν πλέον πολλά πτυχία-πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στην Ελλάδα, πχ ECCE, ECPE, lrn, NOCN, TOEIC, TIE, able, msu, κ.α.

Αν έχετε κάνει στο παρελθόν κάποια χρόνια Αγγλικά, τότε θα αρχίσετε τη φοίτηση σε ανώτερο επίπεδο.

Μαθαίνεις αβίαστα χωρίς χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση !

NLP

Τα μαθήματα ΓΡΑΨΑ, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, είναι μαθήματα μοντέρνα, βιωματικά και «εμπλουτισμένα». Συνδυάζουν τη δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach) με στοιχεία Dynamic Learning και NLP concept (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός). Αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ κάθε ανθρώπου: «οπτικό», «ακουστικό» και «κιναισθητικό» με εξειδικευμένες ασκήσεις, μέσα σ’ ένα χαρούμενο, ζωντανό και ομαδικό περιβάλλον! Η πρόοδος του σπουδαστή είναι εντυπωσιακή! Χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση, ο σπουδαστής αβίαστα και φυσικά, κατακτά την Αγγλική γλώσσα 70% ταχύτερα από τα κλασικά παιδικά προγράμματα. Επιπλέον, τα ΓΡΑΨΑ έχουν βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, η εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες, καλύπτει από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους» έως και το επίπεδο Proficiency.

Στα ΓΡΑΨΑ, ο σπουδαστής είναι πάντα στο επίκεντρο! Με χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών για ενισχυτική διδασκαλία ώστε κάθε σπουδαστής να βελτιώνει τις πιθανές αδυναμίες του, με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αναπλήρωσης μαθημάτων που μπορεί να χάσατε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εξεταστικής, φέρνουμε την εκμάθηση Αγγλικών, στα μέτρα κάθε σπουδαστή μας, προσωπικά! Μόνο μέσα στο τελευταίο έτος, παρείχαμε στους σπουδαστές μας 5000(!) έξτρα ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών!

Αν λοιπόν, έχετε αποφασίσει να αρχίσετε εκμάθηση Αγγλικών, επιλέξτε τα ΓΡΑΨΑ που θα σας οδηγήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και με επιτυχία στον στόχο σας. Εκμάθηση Αγγλικών καινοτόμα, εμπνευσμένη, με έμφαση στην επικοινωνία και εγγυημένη επιτυχία.

'Success doesn't come to you, you go to it'. Και στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα η επιτυχία είναι μονόδρομος!

Τα Αγγλικά παγκόσμια

Τα Αγγλικά είναι μία από τις συνολικά 6 επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και μία από τις 23 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα και την πρώτη ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%!

Σε έναν κόσμο που οι νέες τεχνολογίες έχουν εξαλείψει τα σύνορα και τις αποστάσεις, η εκμάθηση αγγλικών έχει γίνει ένα σίγουρο διαβατήριο για την επιτυχία και χτίζει ένα ισχυρό βιογραφικό. Στον επαγγελματικό στίβο η εκμάθηση Αγγλικών εξακολουθεί να κατέχει την πρωτοκαθεδρία και πλέον δεν αποτελεί προσόν αλλά θεωρείται δεδομένη. Είναι δύσκολο να απορροφηθεί κάποιος στην αγορά εργασίας, εάν δεν γνωρίζει όχι μόνο μία, αλλά τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες. Και βέβαια υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες για εργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες ωστόσο χάνονται από τη μη εκμάθηση Αγγλικών.

Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, για εκμάθηση Αγγλικών και … ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & ΕξέταστραΕπιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
27ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Αγγλικά για αρχάριους, ταχύρυθμα
ΑΓΓΛΙΚΑ για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ 11/2/2020 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Ημερομηνίες Εξετάσεων ECCE, ECPE, FCE, CPE
Ημερομηνίες Εξετάσεων και εξέταστρα ECCE-ECPE & FCE-CPE Μαΐου 2020 7/2/2020
Ανακοινώθηκαν Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE-ECPE και FCE-CPE
 Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne  Μαΐου 2020 & Εξέταστρα
Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne Μαΐου 2020 & Εξέταστρα 6/2/2020 - Μαρία Σιδερή
Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις στα Γαλλικά πτυχία DELF / DΑLF και SORBONNE ανακοινώθηκαν από το Γαλλικό Ινστιτούτο
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
e-learning
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός με ειδίκευση στους 18+