40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

ΑΓΓΛΙΚΑ για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

13 ΜΑΙ 2021 - Αγγελική Σπηλιοπούλου


Αγγλικά για αρχάριους, ταχύρυθμα

Το να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ξεκινώντας Αγγλικά για Αρχάριους πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, να μη χάνεις τον χρόνο σου, να αρχίσεις από το σωστό σημείο, να μάθεις τα Αγγλικά με τον κατάλληλο τρόπο και, το κυριότερο, να φτάσεις στο στόχο σου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Συχνά το πρόβλημα προκύπτει επειδή πολλοί ενήλικες ξεκινούν αγγλικά για αρχάριους χωρίς να έχουν κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Θεωρούν πως ακούγοντας ή διαβάζοντας πολλές νέες λέξεις τη μία μετά την άλλη θα τους βοηθήσει και να τις απομνημονεύσουν και κατ’ επέκταση να μάθουν τη γλώσσα. Γρήγορα όμως συνειδητοποιούν πως τακτική δεν είναι αποτελεσματική και γρήγορα ξεχνούν ό,τι έχουν μάθει σπαταλώντας έτσι χρόνο και χρήματα. Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουν και πάλι ... στο επίπεδο ‘αγγλικά για αρχάριους’.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Στα ΓΡΑΨΑ παρέχουμε ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών, υψηλής ποιότητας. 130.000 άνθρωποι έμαθαν ξένες γλώσσες, κοντά μας!

Αν έχετε κάνει κάποια χρόνια Αγγλικά, τότε θα αρχίσετε τη φοίτηση σε ενδιάμεσο επίπεδο. Από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους», θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ, μόνο 1 τετράμηνο για να αποκτήσετε Βασικές γνώσεις Αγγλικών. Συνεχίζοντας με άλλους 2 τετράμηνους, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών, φτάνετε σε επίπεδο Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αυτοί οι 12 μήνες για τον αρχάριο, χρειάζονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα, 5 χρονιές για να καλυφθούν! Μετά από το επίπεδο B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2 ή Proficiency-C2.

Μαθαίνεις φυσικά και αβίαστα χωρίς πολλή μελέτη στο σπίτι!

NLP

Τα μαθήματα αγγλικών είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (Dynamic Learning και στοιχεία NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων: οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό. Στα αγγλικά για αρχάριους ΓΡΑΨΑ, με συνεχές reframing και anchoring, η γλώσσα μαθαίνεται αβίαστα και με διάρκεια.

Οι 18+ σπουδαστές έχουν περιορισμένο χρόνο και προσπαθούν να χωρέσουν τα Αγγλικά στο απαιτητικό πρόγραμμα της μέρας τους: σχολή, μεταπτυχιακό, δουλειά, οικογένεια, άλλες δραστηριότητες κλπ. Τα μαθήματα αγγλικών ΓΡΑΨΑ είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (Dynamic Learning και NLP) ούτως ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ κάθε σπουδαστή: οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό. Έτσι, με συνεχές reframing και anchoring, η γλώσσα μαθαίνεται εύκολα, με φυσικό τρόπο και με διάρκεια.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

Στα ΓΡΑΨΑ προσφέρουμε Εξατομικευμένη βοήθεια σε κάθε σπουδαστή/ρια: δωρεάν υποστηρικτικά μαθήματα Αγγλικών και αναπληρώσεις μαθημάτων που χάθηκαν από κάποια απουσία: 1000δες δωρεάν ώρες κάθε χρόνο.

Οι πρώτες μου ξένες λέξεις
Φράση Μετάφραση Ηχητικό
Good morning! Καλημέρα!
What’s your name? Πως σε λένε;
How are you? Πως είσαι;
How old are you? Πόσο χρονών είσαι;
Are you hungry? Πεινάς;
Are you thirsty? Διψάς;
Do you like English? Σου αρέσουν τα Αγγλικά;
Thank you Ευχαριστώ!
Goodbye! Αντίο!
Nice to meet you! Χάρηκα για τη γνωριμία!
Could you tell me how? Μπορείτε να μου πείτε πως;

Αγγλικά για αρχάριους, ενήλικες

Ας ξεκινήσουμε όμως με το βασικό ερώτημα: γιατί κάποιος να θέλει να ξεκινήσει αγγλικά για αρχάριους; Φυσικά, κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πλειοψηφία των ανθρώπων κάνει αγγλικα για αρχαριους (ή και σε προχωρημένο επίπεδο) και για πρακτικούς αλλά και συναισθηματικούς λόγους: οι ξένες γλώσσες και συγκεκριμένα τα αγγλικά είναι η γλώσσα που μιλάει ή έστω καταλαβαίνει η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αγγλικά για αρχάριους επιλέγει να κάνει αυτός που θέλει να μάθει τη γλώσσα και να πάρει πτυχίο για να καλυτερέψει τις συνθήκες ζωής τους (π.χ. βρίσκοντας μια καλύτερη δουλειά ή παίρνοντας ένα επιπλέον πτυχίο και συνεχίζοντας τις σπουδές του στο εξωτερικό). Από την άλλη, η εκμάθηση αγγλικών είναι απαραίτητη και για ανθρώπους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να μπορούν επικοινωνήσουν με άνεση ή αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τέλος, αγγλικά για αρχάριους θα επιλέξουν και άνθρωποι που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω σε συγκεκριμένες επιστήμες μελετώντας βιβλία που δεν είναι στη μητρική τους γλώσσα. Επομένως, κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικά κίνητρα όταν ξεκινάει αγγλικά για αρχάριους, ο στόχος όμως παραμένει ο ίδιος: να μάθει καλά αγγλικά.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Τι σημαίνει όμως ‘Γνωρίζω καλά αγλικα’; Καταρχήν για να θεωρηθεί κάποιος καλός χρήστης της γλώσσας, σημαίνει πως έχει πολύ λίγες άγνωστες λέξεις, τόσες που να μην τον εμποδίζουν να κατανοήσει ένα κείμενο ή μία συνομιλία. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αν κάποιος δε χρειάζεται να βάλει υπότιτλους για να παρακολουθήσει μία ξένη ταινία στην τηλεόραση τότε είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Αυτός ο/η σπουδαστής/ρια είναι σε θέση να εμπλέκεται σε επαγγελματικές συνομιλίες, να παρακολουθεί τηλεόραση και να εργαστεί στο εξωτερικό.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες, στοχεύουμε στο να έχουμε καθηγητές-ελίτ, με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους! Οι καθηγητές μας εκπαιδεύονται στη Διδακτική, τη Μεθοδολογία και το σύστημα ΓΡΑΨΑ, από εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το παγκοσμίου φήμης University of Oxford Department for Continuing Education - OUDCE. Έτσι «παραδίδουμε» άριστα μαθήματα αγγλικών, διασφαλίζουμε απόλυτα την ποιότητα σπουδών και μπορείτε να μιλάτε Αγγλικά σε λίγες βδομάδες!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

 

Θέλεις να ξεκινήσεις αγγλικά για ενήλικες αρχάριους; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα! 

 

Το να κάνει κάποιος Αγγλικά για αρχάριους απαιτεί μεθοδικότητα, σωστή καθοδήγηση από τον καθηγητή και επαναλήψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης το γκρουπ και οι καθηγητές πρέπει είναι μια σφιχτοδεμένη ομάδα, όπως στα ΓΡΑΨΑ. Να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον σε φιλικό κλίμα. Να ανυπομονείς να έρθει, ...επιτέλους, η μέρα του μαθήματος.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα, μπορείς να μάθεις Αγγλικά για αρχάριους με κορυφαίους καθηγητές, μέσα σε ζωντανό και χαρούμενο γκρουπ!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία