Αρχική σελίδα /

ΑΓΓΛΙΚΑ για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

11 ΦΕΒ 2020 - Αγγελική Σπηλιοπούλου


Αγγλικά για αρχάριους, ταχύρυθμα

Το να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ξεκινώντας Αγγλικά για Αρχάριους πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, να μη χάνεις τον χρόνο σου, να αρχίσεις από το σωστό σημείο, να μάθεις τα Αγγλικά με τον κατάλληλο τρόπο και, το κυριότερο, να φτάσεις στο στόχο σου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Συχνά το πρόβλημα προκύπτει επειδή πολλοί ενήλικες ξεκινούν αγγλικά για αρχάριους χωρίς να έχουν κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Θεωρούν πως ακούγοντας ή διαβάζοντας πολλές νέες λέξεις τη μία μετά την άλλη θα τους βοηθήσει και να τις απομνημονεύσουν και κατ’ επέκταση να μάθουν τη γλώσσα. Γρήγορα όμως συνειδητοποιούν πως τακτική δεν είναι αποτελεσματική και γρήγορα ξεχνούν ό,τι έχουν μάθει σπαταλώντας έτσι χρόνο και χρήματα. Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουν και πάλι ... στο επίπεδο ‘αγγλικά για αρχάριους’.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Στα ΓΡΑΨΑ παρέχουμε ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών, υψηλής ποιότητας. 114.000 άνθρωποι έμαθαν ξένες γλώσσες, κοντά μας!

Αν έχετε κάνει κάποια χρόνια Αγγλικά, τότε θα αρχίσετε τη φοίτηση σε ενδιάμεσο επίπεδο. Από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους», θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ, μόνο 1 τετράμηνο για να αποκτήσετε Βασικές γνώσεις Αγγλικών. Συνεχίζοντας με άλλους 2 τετράμηνους, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών, φτάνετε σε επίπεδο Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αυτοί οι 12 μήνες για τον αρχάριο, χρειάζονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα, 5 χρονιές για να καλυφθούν! Μετά από το επίπεδο B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2 ή Proficiency-C2.

Οι 18+ σπουδαστές έχουν περιορισμένο χρόνο και προσπαθούν να χωρέσουν τα Αγγλικά στο απαιτητικό πρόγραμμα της μέρας τους: σχολή, μεταπτυχιακό, δουλειά, οικογένεια, άλλες δραστηριότητες κλπ. Τα μαθήματα αγγλικών ΓΡΑΨΑ είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (Dynamic Learning και NLP) ούτως ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ κάθε σπουδαστή: οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό. Έτσι, με συνεχές reframing και anchoring, η γλώσσα μαθαίνεται εύκολα, με φυσικό τρόπο και με διάρκεια.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

Στα ΓΡΑΨΑ προσφέρουμε Εξατομικευμένη βοήθεια σε κάθε σπουδαστή/ρια: δωρεάν υποστηρικτικά μαθήματα Αγγλικών και αναπληρώσεις μαθημάτων που χάθηκαν από κάποια απουσία: 1000δες δωρεάν ώρες κάθε χρόνο.

Αγγλικά για αρχάριους, ενήλικες

Ας ξεκινήσουμε όμως με το βασικό ερώτημα: γιατί κάποιος να θέλει να ξεκινήσει αγγλικά για αρχάριους; Φυσικά, κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πλειοψηφία των ανθρώπων κάνει αγγλικα για αρχαριους (ή και σε προχωρημένο επίπεδο) και για πρακτικούς αλλά και συναισθηματικούς λόγους: οι ξένες γλώσσες και συγκεκριμένα τα αγγλικά είναι η γλώσσα που μιλάει ή έστω καταλαβαίνει η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αγγλικά για αρχάριους επιλέγει να κάνει αυτός που θέλει να μάθει τη γλώσσα και να πάρει πτυχίο για να καλυτερέψει τις συνθήκες ζωής τους (π.χ. βρίσκοντας μια καλύτερη δουλειά ή παίρνοντας ένα επιπλέον πτυχίο και συνεχίζοντας τις σπουδές του στο εξωτερικό). Από την άλλη, η εκμάθηση αγγλικών είναι απαραίτητη και για ανθρώπους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να μπορούν επικοινωνήσουν με άνεση ή αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τέλος, αγγλικά για αρχάριους θα επιλέξουν και άνθρωποι που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω σε συγκεκριμένες επιστήμες μελετώντας βιβλία που δεν είναι στη μητρική τους γλώσσα. Επομένως, κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικά κίνητρα όταν ξεκινάει αγγλικά για αρχάριους, ο στόχος όμως παραμένει ο ίδιος: να μάθει καλά αγγλικά.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Τι σημαίνει όμως ‘Γνωρίζω καλά αγλικα’; Καταρχήν για να θεωρηθεί κάποιος καλός χρήστης της γλώσσας, σημαίνει πως έχει πολύ λίγες άγνωστες λέξεις, τόσες που να μην τον εμποδίζουν να κατανοήσει ένα κείμενο ή μία συνομιλία. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αν κάποιος δε χρειάζεται να βάλει υπότιτλους για να παρακολουθήσει μία ξένη ταινία στην τηλεόραση τότε είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Αυτός ο/η σπουδαστής/ρια είναι σε θέση να εμπλέκεται σε επαγγελματικές συνομιλίες, να παρακολουθεί τηλεόραση και να εργαστεί στο εξωτερικό.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες, στοχεύουμε στο να έχουμε καθηγητές-ελίτ, με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους! Οι καθηγητές μας εκπαιδεύονται στη Διδακτική, τη Μεθοδολογία και το σύστημα ΓΡΑΨΑ, από εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το παγκοσμίου φήμης University of Oxford Department for Continuing Education - OUDCE. Έτσι «παραδίδουμε» άριστα μαθήματα αγγλικών, διασφαλίζουμε απόλυτα την ποιότητα σπουδών και μπορείτε να μιλάτε Αγγλικά σε λίγες βδομάδες!

Έλα στα ΓΡΑΨΑ! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Έλα στα ΓΡΑΨΑ! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Το να κάνει κάποιος Αγγλικά για αρχάριους απαιτεί μεθοδικότητα, σωστή καθοδήγηση από τον καθηγητή και επαναλήψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης το γκρουπ και οι καθηγητές πρέπει είναι μια σφιχτοδεμένη ομάδα, όπως στα ΓΡΑΨΑ. Να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον σε φιλικό κλίμα. Να ανυπομονείς να έρθει, ...επιτέλους, η μέρα του μαθήματος.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα, μπορείς να μάθεις Αγγλικά για αρχάριους με κορυφαίους καθηγητές, μέσα σε ζωντανό και χαρούμενο γκρουπ!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
27ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Αγγλικά για αρχάριους, ταχύρυθμα
ΑΓΓΛΙΚΑ για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ 11/2/2020 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Ημερομηνίες Εξετάσεων ECCE, ECPE, FCE, CPE
Ημερομηνίες Εξετάσεων και εξέταστρα ECCE-ECPE & FCE-CPE Μαΐου 2020 7/2/2020
Ανακοινώθηκαν Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE-ECPE και FCE-CPE
 Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne  Μαΐου 2020 & Εξέταστρα
Ημερομηνίες Εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne Μαΐου 2020 & Εξέταστρα 6/2/2020 - Μαρία Σιδερή
Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις στα Γαλλικά πτυχία DELF / DΑLF και SORBONNE ανακοινώθηκαν από το Γαλλικό Ινστιτούτο
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
e-learning
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός με ειδίκευση στους 18+