40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Εκμάθηση Αγγλικών

21 ΙΑΝ 2021 - Αγγελική Σπηλιοπούλου


Γρήγορη εκμάθηση αγγλικών
Μάθετε Αγγλικά σε λίγους μήνες!
Η

εκμάθηση αγγλικών

είναι απαραίτητη στο σύγχρονο κόσμο, για εργασία ή σπουδές. Τα Αγγλικά, η σύγχρονη lingua franca, κατέχουν κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι η

γρήγορη εκμάθηση Αγγλικών

είναι μονόδρομος!

Παρακάτω θα δούμε 12 εύκολους και ΔΩΡΕΑΝ τρόπους να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας.

Here are some tips!

  1. Let’s sing!
    Προτιμήστε να ακούτε αγγλικά τραγούδια. Έτσι, και θα διασκεδάζετε και θα συνηθίζετε στο άκουσμα των λέξεων. Αυτό θα σας βοηθήσει στη γρήγορη εκμάθηση αγγλικών: θα εξοικειωθείτε γρήγορα με την προφορά και θα βελτιώσετε κατά πολύ το listening αλλά και το speaking . Μια καλή μέθοδος είναι να … τραγουδάτε κι εσείς!
  2. Ταινίες με υπότιτλους ή χωρίς!
    Όταν επιλέγετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, προτιμήστε ταινία σε dvd ή σε κάποια πλατφόρμα (πχ Netflix ) όπου θα μπορείτε να επιλέξετε υπότιτλους αγγλικούς ή και καθόλου υπότιτλους. Ο συνδυασμός λέξης και ήχου θα σας βοηθήσει να σας αποτυπωθεί καλύτερα η λέξη. Επιπλέον, θα μάθετε αγγλικό λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα.
  3. Read, read, read!
    Μη διστάζετε να αγοράσετε και να διαβάσετε βιβλία στα αγγλικά. Θα βρείτε βιβλία με διαβαθμισμένη δυσκολία σε λεξιλόγιο και γραμματική. Έτσι, αν το επίπεδο σας είναι σχετικά χαμηλό, μπορείτε να επιλέξετε ένα βιβλίο αντίστοιχου επιπέδου. Καθώς θα προχωράτε στην εκμάθηση αγγλικών, θα μπορείτε να συνεχίζετε με αυξημένης δυσκολίας βιβλία.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

  1. Keep yourself informed!
    Θέλετε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο αλλά σας ενδιαφέρει και η εκμάθηση νέου λεξιλογίου στα αγγλικά; Ο καλύτερος τρόπος είναι να διαβάσετε μια εφημερίδα/ site / blog στα αγγλικά.
  2. Do what you do now…. but in English!
    Αν για παράδειγμα θέλετε να αγοράσετε μια κάμερα, επιλέξτε να κάνετε την αναζήτηση στο internet στα αγγλικά. Έτσι, ενώ όταν ξεκινήσετε την αναζήτηση θα ξέρετε πιθανότατα μόνο τη λέξη ‘ camera ’ στο τέλος, λέξεις όπως ‘ screen ’, ‘ close - up ’, ‘ focus ’, lenses ’ και ‘ shutter ’ θα είναι λίγες μόνο από το νέο λεξιλόγιο που θα έχετε μάθει στα αγγλικά.
  3. Make notes (of your mistakes)!
    Όταν διαβάζετε ένα βιβλίο, άρθρο εφημερίδας ή site θα έχετε σίγουρα και κάποιες άγνωστες λέξεις. Αρχικά προσπαθήστε να καταλάβετε το νόημα των λέξεων από τα συμφραζόμενα. Ύστερα, κάντε μια λίστα με τις άγνωστες λέξεις που βρίσκετε και μετά ψάξτε τη σημασία των λέξεων αυτών στο λεξικό. Καλό είναι να προμηθευτείτε ένα καλό δίγλωσσο λεξικό που θα περιλαμβάνει και παραδείγματα εκτός από την εξήγηση των λέξεων. Αντίστοιχα, εντοπίστε τα λάθη που κάνατε πχ. στο τελευταίο γραπτό που παραδώσατε στον καθηγητή σας και σημειώστε τα, γράφοντας δίπλα τη διόρθωση που σας δόθηκε!
  4. Κάντε νέους φίλους!
    Όσο πιο πολύ ακούτε και μιλάτε μια ξένη γλώσσα, τόσο πιο εύκολο είναι να τη μάθετε και να βελτιώσετε το επίπεδό σας. Αν βρισκόσασταν σε ένα περιβάλλον όπου η μοναδική γλώσσα επικοινωνίας ήταν τα αγγλικά, δε θα μιλούσατε αγγλικά; Είναι λοιπόν καιρός να εντάξετε στον περίγυρό σας ανθρώπους που μιλούν μόνο αγγλικά. Θα δείτε φοβερή βελτίωση και μάλιστα πολύ γρήγορα!!! Μίας ώρας συνομιλία (με τις απαραίτητες διορθώσεις βέβαια από τον συνομιλητή σας) ισοδυναμούν με 5 ολόκληρες ώρες εκμάθησης Αγγλικών σε τάξη!!!
  5. Socialmedia:
    είναι στην καθημερινότητά σας αλλά ίσως δεν τα εκμεταλλεύεστε στο έπακρο. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε σελίδες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας αλλά είναι στα αγγλικά, να σχολιάζετε σε διάφορα blog ακόμα και να αλλάξετε τη γλώσσα στους λογαριασμούς σας σε Facebook , Instagram κλπ ή το smartphone σας. Θα σας βοηθήσει πολύ στη γρήγορη εκμάθηση αγγλικών.
  6. Όταν θα είστε στην αρχή, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τα απλά αντικείμενα μέσα στο σπίτι κολλώντας απλά ετικέτες με τις λέξεις στα αγγλικά πχ. phone , window κλπ. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε ένα έτοιμο λεξικό με ζωντανή απεικόνιση λέξεων που θα μπορείτε να βλέπετε καθημερινά.
  7. Listen to yourself!
    Πως; Απλά καταγράφοντας τον εαυτό σας και ακούγοντάς τον μετά! Θα έχετε έτσι τον χρόνο να ακούσετε την προφορά σας, να εντοπίσετε τα λάθη που κάνατε και να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να πείτε κάτι. Μια τέτοια μέθοδος μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ακόμα και όταν προετοιμάζεστε για εξετάσεις Αγγλικών.
  8. Practise every day!
    Όποια συμβουλή και να ακολουθήσετε, η λέξη – κλειδί είναι να κάνετε εξάσκηση. Πρέπει να έχετε πρόγραμμα σε ό,τι κάνετε, να εντάξετε την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας, να αποκτήσετε δηλαδή κάποιου είδους ρουτίνα. Και να είστε σίγουροι πως ακόμα και αν έχετε χαμηλό επίπεδο η βελτίωση που θα δείτε θα σας εκπλήξει!
  9. Ταξιδέψτε!
    Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια! Επιλέξτε μια αγγλόφωνη χώρα, πάρτε μαζί σας έναν φίλο/η που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, επισκεφτείτε μουσεία, αξιοθέατα, περπατήστε και συνομιλήστε με τους ντόπιους! Προσπαθήστε να εκτεθείτε στη γλώσσα όσο περισσότερο μπορείτε!

Και αν για διάφορους λόγους δεν μπορείτε να πάρετε το αεροπλάνο και να ταξιδέψετε......κάντε το virtually !!! Στο internet θα βρείτε μια σειρά από εικονικές επισκέψεις σε μουσεία και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα του κόσμου που θα σας κάνουν να νιώσετε πως ήσασταν εκεί!

Αλήθεια, εσείς πόσες νέες λέξεις / φράσεις στα αγγλικά μάθατε διαβάζοντας αυτό το κείμενο?

 

Φυσικά, ένα οργανωμένο μάθημα, σίγουρα είναι απαραίτητο για να

μάθετε Αγγλικά

, σε λίγους μήνες, σωστά! Ελάτε, λοιπόν, στα ΓΡΑΨΑ!


Γρήγορη εκμάθηση Αγγλικών

Σε τάξη ή 100% ONLINE: ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος Οργανισμός στην Ελλάδα με ειδίκευση στους ενήλικες, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα για γρήγορη εκμάθηση Αγγλικών, με φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα ωράρια σε 22 Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΓΡΑΨΑ» σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα ή μαθήματα αγγλικών online. 130.000 ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) έχουν μάθει Ξένες Γλώσσες κοντά μας. ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες!

Στα ΓΡΑΨΑ η εκμάθηση Αγγλικών γίνεται με έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, με καθηγητές-ελίτ εκπαιδευμένους στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από το OXFORD UNIVERSITY Department for Continuing Education- OUDCE.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Αν βρίσκεστε στο επίπεδο Αγγλικά για αρχάριους, θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ μόλις τρεις 4μηνους κύκλους σπουδών για να φτάσετε στο επίπεδο Β1. Τα κλασικά παιδικά προγράμματα κάλυπταν αυτούς τους 12 μήνες γρήγορης εκμάθησης Αγγλικών σε 5 χρόνια! Κατόπιν μπορείτε, αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2, C1 και Proficiency-C2. Μάθετε περισσότερα για τα επίπεδα αγγλικών.

Τα ΓΡΑΨΑ έχουν βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition.

Υπάρχουν πλέον πολλά πτυχία-πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα και συγκρίνετε τα «υπέρ» και «κατά» κάθε πτυχίου: πχ ECCE, FCE, ECPE, CPE, LRN, NOCN, TOEIC, TIE, LANGUAGECERT, LTE, ABLE, MSU, ΚΠΓ κ.α.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Αν έχετε κάνει στο παρελθόν κάποια χρόνια Αγγλικά , τότε θα αρχίσετε τη φοίτηση σε ανώτερο επίπεδο. Δοκιμάστε τις γνώσεις σας με ένα 10λεπτο τεστ αγγλικών

Εκμάθηση Αγγλικών χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση!

NLP

Τα μαθήματα αγγλικών ΓΡΑΨΑ, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες (φοιτητές-εργαζόμενους-στελέχη), είναι μαθήματα μοντέρνα, βιωματικά και «εμπλουτισμένα». Συνδυάζουν τη δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach) με στοιχεία Dynamic Learning και NLP concept (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός). Η πρόοδος του σπουδαστή είναι ταχύτατη! Χωρίς πολλή μελέτη στο σπίτι, πολλούς κανόνες και αποστήθιση, ο σπουδαστής/ρια αβίαστα και φυσικά, κατακτά τα Αγγλικά 70% ταχύτερα από τα κλασικά πολυετή παιδικά προγράμματα.

Καθηγητές-ελίτ,  εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education) Καθηγητές-ελίτ,  εκπαιδευμένοι στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από διεθνείς φορείς. (OUDCE-University of Oxford, Department for Continuing Education)

ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, σημαίνει εκμάθηση Αγγλικών καινοτόμα, εμπνευσμένη, με έμφαση στην επικοινωνία και εγγυημένη επιτυχία. Και όταν με το ... καλό είστε στα ΓΡΑΨΑ, μην περιορίζετε τη χρήση αγγλικών μόνο στην τάξη, την ώρα του μαθήματος. Προσπαθήστε να κάνετε χρήση αγγλικών και πχ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος με τους άλλους σπουδαστές του γκρουπ.

Βιάζεσαι να αποκτήσεις κάποιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ενήλικες για εργασία ή σπουδές; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!

Γιαγρήγορη εκμάθηση Αγγλικών, ΓΡΑΨΑ και … ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία