40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ημερομηνίες Εξετάσεων και εξέταστρα ECCE-ECPE & FCE-CPE Μαΐου 2020

7 ΦΕΒ 2020


Ημερομηνίες Εξετάσεων ECCE, ECPE, FCE, CPE

Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE-ECPE και FCE-CPE ανακοινώθηκαν και είναι οι ακόλουθες:

Εξέταση ECCE ECPE FCE CPE
Ημερομηνία 16 Mαΐου 2020 17 Mαΐου 2020 10 Mαΐου & 13 Ιουνίου 9 Mαΐου
Εξέταστρα 165€ 185€ 165€ 185
Περίοδος Εγγραφών 23/1 έως 28/2 23/1 έως 28/2 20 /1 έως 28/2
(για τις εξετάσεις 10/5)
20 /1 έως 3 /4
(για τις εξετάσεις 13/6)
20/1 έως 28/2
Διαβάθμιση B2 Lower C2 Proficiency B2 Lower C2 Proficiency

Οι παραπάνω γραπτές εξετάσεις πραγματοποιούνται συνήθως Σάββατο ή Κυριακή σε μεγάλα ξενοδοχεία ή άλλα venues. Γίνονται την ίδια μέρα για όλη την Ελλάδα ενώ συνήθως υπάρχουν τρεις βάρδιες για το ECCE και δύο για το ECPE. Όσον αφορά στις προφορικές εξετάσεις, διεξάγονται σε ένα διάστημα 1 περίπου μήνα, πριν ή μετά τις γραπτές εξετάσεις συνήθως Σαββατοκύριακα αλλά και καθημερινές.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Ειδικές Συνθήκες Συμμετοχής

Τόσο οι εξετάσεις του Michigan όσο και του Cambridge έχουν προβλέψει Ειδικές συνθήκες συμμετοχής στις εξετάσεις για υποψηφίους που έχουν μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα ακοής, όρασης ή ακόμα και κινητικά προβλήματα. Οι ειδικές αυτές συνθήκες μπορεί να είναι: παράταση της ώρας εξέτασης, επιπλέον διαλλείματα, χρήση ακουστικών, πρόσβαση αναπηρικού αμαξιδίου ή ακόμα και τροποποιημένο εξεταστικό τετράδιο πχ. με γραφή Braille για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Πέραν τον μόνιμων διαγνωσμένων καταστάσεων, ειδικές συνθήκες εξέτασης μπορούν να έχουν και όσοι αντιμετωπίζουν προσωρινό πρόβλημα όπως σπασμένο χέρι το διάστημα της εξέτασης. Τα παραπάνω ισχύουν για όσους προσκομίσουν τα κατάλληλα δικαιολογητικά (πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση και μετάφρασή της) και συμμετέχουν στις εξετάσεις ECCE, ECPE, BCCE, ABLE B2, ALCE, FCE, CAE, CPE και TOEIC.

Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) ! Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) !

 

 

Εάν ψάχνετε φροντιστήριο αγγλικών για ενήλικες ελάτε τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!

 

Μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για τα θέματα: michigan lower-βαθμολογία και Μυστικά επιτυχίας, FCE με αναλυτικές πληροφορίες για το Cambridge Lower, Πτυχία αγγλικών εύκολα, για το πτυχίο TOEIC τεστ, Toeic εξετάσεις & μυστικά επιτυχίας, «Τι πρέπει να διαβάσω για το TOEIC» και πώς θα υπολογίσετε το TOEIC score. Στα ΓΡΑΨΑ πλην του μαθήματος στη τάξη, θα βρείτε και μαθήματα αγγλικών online.

Αν ενδιαφέρεστε για τα παραπάνω Αγγλικά πτυχία, πατήστε τα αντίστοιχα links που εμφανίζονται πιο πάνω και μάθετε Αναλυτικές πληροφορίες TIPS Επιτυχίας. Tips που προέρχονται από τη συσσωρευμένη εμπειρία 78.000 επιτυχόντων μας (!), στις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Στα ΓΡΑΨΑ, βραβευμένα από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και 130.000 σπουδαστές έως τώρα, έχουμε πάνω από 2.000 επιτυχόντες στις εξετάσεις Πτυχίων, κάθε χρόνο! ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες! Ελάτε λοιπόν στα ΓΡΑΨΑ σήμερα και πάρτε Πτυχίο με ... την 1η!

Θέλω να μάθω για άλλα Lower Β2 ή για άλλα Proficiency C2

 

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία