40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Αλλαγές στη βαθμολόγηση των πτυχίων Michigan

17 ΜΑΡ 2014 - Παναγιώτης Σταμπόγλης


Αλλαγές στη βαθμολόγηση των πτυχίων Michigan
 
Εμείς στον Όμιλο Γράψα, με ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ και το 2013 με 1200 επιτυχόντες στις εξετάσεις Πτυχίων, βραβευμένοι από την Ελληνοαμερικανική Ένωση (HAU), όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρακολουθούμε τις αλλαγές στα Αγγλικά στις εξετάσεις πτυχίων.

Το CAMLA (Cambridge Michigan Language Assessment) ανακοίνωσε αλλαγές στη βαθμολόγηση των

ECCE(Michigan Lower)

και

ECPE (Michigan Proficiency)

.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει συμψηφισμός της επίδοσης των υποψηφίων σε όλες τις ενότητες των παραπάνω εξετάσεων. Οι αλλαγές θα ισχύσουν:
  • για το ECCE από Μάιο 2014
  • για το ECPE από Νοέμβριο 2014
Το νέο σύστημα θα έχει τα εξής δύο χαρακτηριστικά:
  1. Οι εξεταζόμενοι θα λαμβάνουν τα αποτελέσματά τους σε διαβαθμισμένη κλίμακα και για τις τέσσερις ενότητες της κάθε εξέτασης
  2. Οι εξεταζόμενοι των οποίων ο μέσος όρος και στις τέσσερις ενότητες είναι ίσος ή μεγαλύτερος του 650 θα επιτυγχάνουν στην εξέταση και θα αποκτούν πτυχίο.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Αυτός ο τρόπος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πτυχίων Michigan θα παρέχει στον εξεταζόμενο ακριβή πληροφόρηση για την επίδoσή του. Πχ υποψήφιος στην κατηγορία P (PASS) θα μπορεί να βλέπει αν βρίσκεται ψηλά σε αυτήν την κατηγορία δηλ. κοντά στην κατηγορία του άριστα (HONORS) ή αν βρίσκεται χαμηλά, κοντά στην κατηγορία της οριακής επιτυχίας (LOW PASS). Έτσι, εξεταζόμενοι και καθηγητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να εστιάσουν σε περιοχές/skills όπου χρειάζεται επιπλέον εξάσκηση σε μελλοντική εξέταση.
 
REPORTING SYSTEM BAND SCORES ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΙΣΧΥΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ) SCALED SCORE PER SECTION ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
HONORS (H)
840-1000
PASS (P)
750-835
LOW PASS (LP)
650-745
BORDERLINE FAIL (BF)
610-645
FAIL (F)
0-605

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ ειδικευόμαστε στην εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες από το 1984. 130.000 έμαθαν ξένες γλώσσες στα ΓΡΑΨΑ. Χιλιάδες οι επιτυχόντες μας στα προγράμματα Proficiency για ενήλικες!

Θέλετε να μάθετε για τα Proficiency? Μήπως σας ενδιαφέρει ειδικά το Michigan Proficiency ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του, το ECPE? Ενημερωθείτε και για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online ΓΡΑΨΑ.





Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία