40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ποιο είναι το πιο εύκολο Πτυχίο Αγγλικών για ενήλικες

19 ΜΑΙ 2021


Εύκολο Πτυχίο Αγγλικών για ενήλικες

Στη σύγχρονη ανταγωνιστική πραγματικότητα, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αναζητούν το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ενήλικες για το Δημόσιο ή ακαδημαϊκούς σκοπούς. Τα πτυχία αγγλικών εύκολα μπορούν να εμπλουτίσουν ένα βιογραφικό.

Ποιο είναι το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ΑΣΕΠ

λοιπόν;

Εξαιρετικοί!!! Σέβονται τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, μου παρέχουν ευκολία στη μάθηση, μια υπέροχη δασκάλα κι επιπλέον βοηθητικές υπηρεσίες!! Κι όλα αυτά με μαθήματα Αγγλικών online από απόσταση!
Χριστίνα Γυφτάκη,
Ηθοποιός

Όλα τα παρακάτω πτυχία διαθέτουν εξετάσεις φιλικές προς τους υποψηφίους λόγω της δομής τους και του συστήματος βαθμολόγησης που ακολουθούν και καλύπτουν τις απαιτήσεις πιστοποίησης αγγλικών όπως αυτές ορίζονται για την έγκυρη συμμετοχή υποψηφίων σε διαγωνισμούς του Δημοσίου και σε ιδρύματα ανώτερης εκπαίδευσης.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

TOEIC

Η εξέταση του TOEIC είναι σύντομη με συνολική διάρκεια 2 ώρες και αποτελείται από 2 μέρη: Listening Comprehension (45 λεπτά) και Reading Comprehension (75 λεπτά) μόνο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Τα προφορικά και η έκθεση δεν εξετάζονται στο TOEIC και αυτό καθιστά την προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις συντομότερη και πιο εύκολη. Επίσης οι εξετάσεις TOEIC διενεργούνται πολύ συχνά (κάθε εβδομάδα) και τα αποτελέσματα βγαίνουν πολύ γρήγορα (σε περίπου 10 ημέρες). Ο υποψήφιος πρέπει να επιτύχει score 505-780/1000 για να αποκτήσει πιστοποίηση επιπέδου Β2 (Καλή γνώση) και score 785-900/1000 για πιστοποίηση επιπέδου Γ1 (Πολύ καλή γνώση). Το TOEIC δεν παρέχει πιστοποίηση σε επίπεδο Γ2 (Άριστη γνώση).



Αν αναζητάτε λοιπόν

το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών Lower

, TOEIC αποτελεί σίγουρα μία από τις επιλογές σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα θέματα: TOEIC score, αναλυτικές πληροφορίες για τις TOEIC εξετάσεις, TOEIC βαθμολογία

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

LRN

Οι εξετάσεις LRN γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια καθώς είναι πολύ προσιτές και πιο απλές από άλλες εξετάσεις και δίνουν αναγνωρισμένα πτυχία σε όλα τα επίπεδα ( Β2/ Γ1/ Γ2) με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Η βάση επιτυχίας στο LRN είναι 50% σε όλα τα levels και συμψηφίζονται όλα τα parts χωρίς προϋποθέσεις. Το Listening είναι αρκετά απλό και ακούγεται 2 φορές και τα θέματα των προφορικών δίνονται 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις ώστε ο υποψήφιος να προετοιμαστεί πάνω στο θέμα που θα επιλέξει. Επίσης στα πλεονεκτήματα του LRN συγκαταλέγεται οτι εάν ο υποψήφιος αποτύχει έχει τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το LRN ίσως και το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ενήλικες. Το LRN ίσως είναι

το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών Proficiency

.

Μάθετε περισσότερα για: LRN C2, LRN B2, LRN exams – αναλυτικές πληροφορίες.

Join the GRAPSA world! Join the GRAPSA world!

MSU

Τα MSU CELC του Michigan State University είναι πολύ δημοφιλή ως πτυχία αγγλικών επιπέδου Β2 και Γ2 αντίστοιχα και αποτελούν μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν και το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ενήλικες. Πρόκειται για μια εξέταση πολλαπλών επιλογών, αρκετά φιλική προς τον υποψήφιο καθώς στο τεστ χρησιμοποιούνται αγγλικά του καθημερινού λόγου και όχι ακαδημαϊκή γλώσσα, δεν υπάρχει ξεχωριστή ενότητα εξέτασης του λεξιλογίου, δίνεται περισσότερος χρόνος ανά Part και η βάση επιτυχίας είναι 60%.

Διαβάστε περισσότερα: MSU exams , MSU Proficiency, MSU B2 , MSU C2.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

NOCN

Οι εξετάσεις NOCN είναι ευνοϊκές προς τον υποψήφιο που αναζητά πτυχία αγγλικών εύκολα, με διατήρηση για 3 χρόνια των parts που πέτυχε, ευέλικτο χρόνο και βάση 51%. Το περιεχόμενο των εξετάσεων NOCN βασίζεται σε οικεία θεματολογία, με αρκετά βατό Reading χωρίς ερωτήσεις παγίδες, το Listening ακούγεται 2 φορές και τα ποσοστά επιτυχίας του είναι πολύ υψηλά (αγγίζουν το 90%). Για αυτό και θεωρείται από πολλούς το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ενήλικες. Όλη η εξέταση περιέχει ερωτήματα πολλαπλών επιλογών με 3 απαντήσεις (a, b, c) και όχι 4 (a,b,c,d) όπως σε άλλες εξετάσεις, γεγονός που το καθιστά πολύ φιλικό προς τον εξεταζόμενο. Το NOCN αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ σε όλα τα γνωστικά επίπεδα ( Β1-Β2-Γ1-Γ2) και αποτελεί μια καλή επιλογή ως το πιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ΑΣΕΠ.

Διαβάστε περισσότερα: NOCN B2, Βαθμολογία NOCN.

Στα ΓΡΑΨΑ τα μαθήματα Αγγλικών αρχίζουν από το επίπεδο Αγγλικά για αρχάριους έως το Proficiency. Με χιλιάδες επιτυχόντες και φέτος στις εξετάσεις Ανώτερων Πτυχίων, τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες. Δείτε τους χιλιάδες επιτυχόντες μας. 130.000 έχουν μάθει ξένες γλώσσες κοντά μας. Επιπλέον τα ΓΡΑΨΑ παρέχουν και εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online. Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε το Νο 1 φροντιστήριο Αγγλικών για ενήλικες.

Περιηγηθείτε στο site μας και μάθετε περισσότερα για τα επίπεδα Αγγλικών.

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε εκτός από μαθήματα στην τάξη και εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online.

Μάθετε περισσότερα για τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας Αγγλικών

Μάθετε για τη νέα online εξέταση LTE

Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ και πάρε ένα

πτυχίο Αγγλικών εύκολα

! Μη χάνεις χρόνο!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

 



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία