40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες ONLINE στα ΓΡΑΨΑ!

21 ΜΑΙ 2021


Μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες ONLINE στα ΓΡΑΨΑ!

Γαλλικά online!

Λόγω covid ή περιορισμένου χρόνου για μετακινήσεις.

Μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες ONLINE

: οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεστε, η Ποιότητα ΓΡΑΨΑ βρίσκεται 1 κλικ μακριά σας!

Μαθήματα Γαλλικών online

ΓΡΑΨΑ: Μιλάτε Γαλλικά σε λίγες εβδομάδες!

HIGH-TECH-LEARNING. No1 στα Online μαθήματα! HIGH-TECH-LEARNING. No1 στα Online μαθήματα!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για 18+ με 130.000 σπουδαστές ξένων γλωσσών έως τώρα, παρέχει και ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες online, με υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών. Με:

  • 22 Κέντρα σε Αττική-Πειραιά, Πάτρα πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ,
  • Με μαθήματα σε τάξη-γκρουπ ή αποκλειστικά online ή υβριδικά
  • Ευέλικτα ωράρια για γαλλικά εξ αποστάσεως,
  • Γαλλικά για ενήλικες, φυσικά και αβίαστα σε χρόνους-ρεκόρ,

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Τα μαθήματα Γαλλικών online στα ΓΡΑΨΑ δίνουν έμφαση στην καθομιλουμένη, «ζωντανή», γλώσσα και στην επικοινωνία, έτσι ώστε τα Γαλλικά online να γίνονται σε ένα ζωντανό χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον. Και πάντα με φιλικά δίδακτρα!

Γαλλικά online: Μαθαίνεις φυσικά και αβίαστα χωρίς πολλή μελέτη στο σπίτι!

Τα online μαθήματα γαλλικών είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (Dynamic Learning συνδυασμένα με στοιχεία NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων: οπτικό – ακουστικό - κιναισθητικό. Στα γαλλικά ΓΡΑΨΑ, με συνεχές reframing και anchoring, μαθαίνουμε τη γλώσσα εύκολα, αβίαστα και με διάρκεια.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Προετοιμάζουμε Online για τις Εξετάσεις όλων των επιπέδων. Εξετάσεις θα δώσετε στην πόλη σας!

Η εκμάθηση Γαλλικών στα ΓΡΑΨΑ, καλύπτει από το επίπεδο «Γαλλικά για αρχάριους» έως και το DALF C2. Βραβευμένοι από το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFA) και με καθηγητές-ελίτ, παρέχουμε και ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες online.

Οι καθηγητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη Μεθοδολογία Γαλλικών για ενήλικες, από εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές, ανάμεσά τους και τη γνωστή εξειδικευμένη Γλωσσολόγο-εκπαιδεύτρια καθηγητών κ. Aurelie Buatois. Είναι καθηγητές-ελίτ!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Κάνε τα Γαλλικά λοιπόν, να γίνουν και δική σου γλώσσα! Έλα στα ΓΡΑΨΑ και άρχισε γαλλικά εξ αποστάσεως, σήμερα! Ο Εκπ. Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο κορυφαίος ξενόγλωσσος Οργανισμός για ενήλικες, έχει 130.000 απόφοιτους Ξένων Γλωσσών έως τώρα και 78.000 κατόχους ανώτερων Γλωσσών. Για αυτό το λόγο, μέσα από τα μαθήματα γαλλικών για ενήλικες online μπορεί κάποιος εάν το επιθυμεί να αποκτήσει και ένα Πτυχίο σε χρόνο-ρεκόρ.

Υποτροφία -200€ σε κάθε φοιτητή/-τρια Υποτροφία -200€ σε κάθε φοιτητή/-τρια

Κάποια από τα πτυχία Γαλλικών τα οποία μπορεί να αποκτήσει κάποιος στα μαθήματα Γαλλικών online στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι τα εξής: Delf a1 έως Delf b1 και Delf b2, Dalf C1 και Dalf c2, Sorbonne B2, Sorbonne C1, Sorbonne C2.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ έχουμε διδάξει Γαλλικά σε χιλιάδες νέους ενήλικες μέχρι τώρα. Για την προσφορά μας στη Γαλλική γλώσσα και τα υψηλά σκορ επιτυχίας μας, έχουμε βραβευθεί με Μνημόνιο Συνεργασίας από το Γαλλικό Ινστιτούτο - Γαλλική Πρεσβεία.

Μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες ONLINE: Τεχνικές προδιαγραφές

Με τα μαθήματα Γαλλικών Online στα ΓΡΑΨΑ μπορείτε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας να μάθετε Γαλλικά σε χρόνο-ρεκόρ. Τα γαλλικά online δεν απαιτούν να είστε ειδικός στους υπολογιστές. Αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, μια κάμερα υπολογιστή και ένα μικρόφωνο. Ακόμη και με το κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παρακολουθείτε Γαλλικά online. Με διαδραστική πλατφόρμα e-learning ειδικού σχεδιασμού εξυπηρετεί κάθε σπουδαστή/ρια, με εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό για μαθήματα Γαλλικών online σε κάθε σπουδαστή/ρια.

Όπου και να μένετε, εντός ή εκτός της Ελλάδος, μπορείτε να κάνετε Γαλλικά online, από το επίπεδο των Αρχαρίων έως το C2/Γ2, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα του μαθήματος ΓΡΑΨΑ.

Έλα στα ΓΡΑΨΑ και άρχισε μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες online, σήμερα!

Θέλω να μάθω περισσότερα για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών ΓΡΑΨΑΞεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300 Ξεκινήστε onLine μαθήματα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 75 65 300
Τηλέφωνο Επικοινωνία Τηλέφωνο Επικοινωνία


Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία