38 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Γαλλικά για Αρχάριους

19 ΜΑΙ 2021 - Μαρία Σιδερή, Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικών


Γαλλικά για αρχάριους, ταχύρυθμα. Αποφάσισες να ξεκινήσεις

Γαλλικά για Αρχάριους;

Στη σύγχρονη εποχή αποτελεί απόλυτη ανάγκη για τους ενήλικες να γνωρίζουν καλά μια ξένη γλώσσα πέρα από τα Αγγλικά για λόγους επαγγελματικούς, προσωπικούς ή για λογούς σπουδών στο εξωτερικό. Τα Γαλλικά λοιπόν αποτελούν ανάγκη! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ ειδικεύεται στα

Γαλλικά για ενήλικες

!

Στα

μαθήματα Γαλλικών

ΓΡΑΨΑ σε 3, μόνο, μήνες θα καταφέρετε να έχετε κατακτήσει τη Βασική Γνώση της Γαλλικής Γλωσσάς με ταχύρυθμα προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες.

Ας σκεφτούμε πόσοι από εμάς χρειάζεται να φύγουμε για δουλειά σε μια γαλλόφωνη χώρα αλλά δεν γνωρίζουμε ‘’λέξη από γαλλικά’’ ή πρέπει να κάνουμε ένα μεταπτυχιακό, έρευνα, να παρακολουθήσουμε κάποια σεμινάρια που είναι απαραίτητα για τη δουλειά μας ή να πάρουμε μια προαγωγή με προϋπόθεση την καλή ή μέτρια γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Επίσης ας σκεφτούμε πόσοι φοιτητές επιλέγουν το πρόγραμμα Erasmus γαλλόφωνων πανεπιστήμιων τα οποία θεωρούνται κορυφαία στην Ευρώπη σε διαφόρους τομείς αλλά δεν ξέρουν Γαλλικά και πρέπει να μάθουν άμεσα. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι πρέπει να ενταχθούμε άμεσα σε τμήμα Γαλλικών για αρχάριους και να προχωρήσουμε γρήγορα!

Γαλλικά για αρχάριους εύκολα και γρήγορα

Στα ΓΡΑΨΑ δίνουμε έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα – έμφαση στην επικοινωνία. Συσχετίζουμε τη σκέψη του σπουδαστή/ριας Γαλλικών με πράξεις, ήχους, εικόνες για την γρήγορη επαναφορά στη μνήμη του λεξιλογίου ή γραμματικής (anchoring), εμπλέκοντας στην κατανόηση, και τις 5 αισθήσεις του σπουδαστή αφού ό, τι βιώνει κάποιος, το καταγράφει καλύτερα. Έτσι η εκμάθηση Γαλλικών γίνεται σε ένα ζωντανό, χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον. Στα ΓΡΑΨΑ θα μάθετε γρήγορα κι εύκολα, «μάχιμα» Γαλλικά για εργασία ή σπουδές. Δεν θα κάνετε χρόνια να πάρετε κάποιο πτυχίο ούτε θα έχετε πολύ μελέτη στο σπίτι.

Βράβευση με μνημόνιο Συνεργασίας από το Γαλλικό Ινστιτούτο - Γαλλική Πρεσβεία
Βράβευση με μνημόνιο Συνεργασίας από το Γαλλικό Ινστιτούτο - Γαλλική Πρεσβεία
Η κ. Σιδερή, Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικής Γλώσσας, 3η από αριστερά στη φωτογραφία, με την πλακέτα βράβευσης από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο
Η κ. Σιδερή, Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικής Γλώσσας, 3η από αριστερά στη φωτογραφία, με την πλακέτα βράβευσης από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο

Αν θέλετε Πτυχία Γαλλικών

Ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ προσφέρει μαθήματα γαλλικών για ενήλικες από το επίπεδο Γαλλικά για αρχάριους έως και τα πτυχια γαλλικων, DELF (Delf B1 και Delf B2, DALF C1 και DALF C2, ΚΠΓ και Sorbonne (Sorbonne B2, Sorbonne C1, Sorbonne C2. Τα ΓΡΑΨΑ δε είναι ένα κοινό φροντιστήριο Γαλλικών. Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε επίσης και γαλλικά online.

Τα Γαλλικά για αρχάριους, λοιπόν, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα δεν είναι άπιαστο όνειρο ή δύσκολος στόχος. Και αυτό γιατί τα προγράμματα προσαρμόζονται στο ρυθμό και στις ανάγκες του σπουδαστή μέσα από μαθήματα διαδραστικά που στοχεύουν στην ενεργή συμμετοχή όλων.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Τα προγράμματα για γαλλικά σε αρχάριους είναι ταχύρυθμα ή εντατικά και ο σπουδαστής επιλεγεί το πρόγραμμα που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του. Οι άριστοι καθηγητές μας, άνθρωποι με ταλέντο, είναι πάντα δίπλα στο σπουδαστή για να τον στηρίξουν στο ταξίδι αυτό που λέγεται Γαλλική Γλώσσα.

Τέλος στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γραψα προσφέρουμε Εξατομικευμένη βοήθεια σε όλους τους σπουδαστές που θέλουν να κάνουν Γαλλικά για αρχάριους. Υπάρχουν δηλαδή δωρεάν υποστηρικτικά μαθήματα Γαλλικών και αναπληρώσεις μαθημάτων που χάθηκαν λόγω κάποιας απουσίας, εξεταστικής κλπ, μαθήματα γλωσσικής ενδυνάμωσης, μαθήματα υποστήριξης σε εξεταστικές περιόδους .

Γαλλικά για Αρχάριους; Τότε ΓΡΑΨΑ! Σε τάξη ή με μαθήματα γαλλικών για ενήλικες online

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!Επιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
21ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία