40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

ECCE PRACTICE TESTS - προετοιμασία

1 ΙΟΥΛ 2016 - Μαρία Σακελλαρίου


Ολοκληρωμένη προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE)  στα ΓΡΑΨΑ με εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ECCE και PRACTICE TESTS

Το πτυχίο ECCE - Michigan

(Michigan Lower)

πιστοποιεί την καλή γνώση αγγλικών (επιπέδου Β2). Μελετώντας κάποιος ένα βιβλίο με ECCE Practice Tests διαπιστώνει πως το ECCE είναι μία εξέταση αρκετά βατή και φιλική προς τον υποψήφιο, αρκεί βέβαια να έχει κάνει μία σωστή προετοιμασία.

Πιο συγκεκριμένα η εξέταση του ECCE έχει εξολοκλήρου ασκήσεις πολλαπλής επιλογής, κάτι που διευκολύνει την πλειοψηφία των υποψηφίων. Μπορεί, για παράδειγμα κάποιος να μην είναι πολύ σίγουρος για κάποια γραμματικά φαινόμενα ή λεξιλόγιο, αλλά να μπορεί να αναγνωρίσει την σωστή απάντηση όταν την δει. Είναι επίσης μια αρκετά σύντομη εξέταση (διαρκεί περίπου 2,5 ώρες) επομένως δεν κουράζει πολύ τον υποψήφιο.

Κάτι επίσης ευνοϊκό είναι ότι από τον Μάιο του 2014 άλλαξε ο τρόπος βαθμολόγησης της εξέτασης

ECCE Michigan

. Σύμφωνα με τις νέες αλλαγές γίνεται συμψηφισμός στα papers.O υποψήφιος θεωρείται πως έχει πετύχει στις εξετάσεις εφόσον συγκεντρώσει 65% (ή 650/1000) στο σύνολο των επιμέρους τμημάτων της εξέτασης. Έτσι, αν κάποιος υποψήφιος έχει ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ score άνω του 65% (ή 650/1000) σε Listening / GVR / Writing / Speaking περνάει την εξέταση ακόμα και αν σε κάποιο από αυτά τα μέρη έχειscore κάτω από 65%. Αυτός ο τρόπος βαθμολόγησης ευνοεί τον μέσο υποψήφιο καθώς εάν κάποιος είναι αδύνατος, για παράδειγμα, στο Λεξιλόγιο αλλά καλός στην Γραμματική μπορεί να περάσει.

 

Αναλυτικά η μορφή της εξέτασης του ECCE είναι ως εξής:

  1. Listening (κατανόηση προφορικού λόγου): Bασίζεται σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, αφού προηγουμένως οι υποψήφιοι ακούσουν το υλικό από CD. Διάρκεια: 30'
  2. GVR (Grammar, Vocabulary, Reading): 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που εξετάζουν γραμματική, λεξιλόγιο και κατανόηση κειμένου. Διάρκεια: 90'
  3. Writing ( Έκθεση): Μια γραπτή εργασία περίπου 180 - 200 λέξεων που βασίζεται σε δεδομένες πληροφορίες. Ο υποψήφιος επιλέγει ένα από τα δύο θέματα (γράμμα ή άρθρο). Διάρκεια: 30'
  4. Speaking (συνέντευξη):Συζήτηση με τον εξεταστή που ξεκινάει με προσωπικές ερωτήσεις και συνεχίζει με διάλογο βασισμένο σε φωτογραφίες. Η συζήτηση γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο. Διάρκεια: 10'

Παρά το γεγονός ότι η εξέταση του ECCE Michigan είναι αρκετά φιλική προς τον εξεταζόμενο, απαιτεί συστηματική προετοιμασία και εξάσκηση. Λύνοντας ο υποψήφιος ECCE Practice Tests θα διαπιστώσει ότι εκτός από γνώσεις θα πρέπει να διαθέτει και ψυχραιμία, συγκέντρωση και ταχύτητα καθώς ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος ( π.χ μία έκθεση σε 30 λεπτά). Κάνοντας συστηματική εξάσκηση σε ECCE Practice Tests θα μάθει να κάνει σωστή διαχείριση του χρόνου του και να ολοκληρώνει το κάθε μέρος της εντός του χρονικού ορίου με επιτυχία.

Ένα πτυχίο Β2 στα αγγλικά, όπως το ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English - όπως είναι η ολοκληρωμένη ονομασία του - ή πιο απλά Michigan Lower) είναι προαπαιτούμενο πλέον στην αναζήτηση εργασίας.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα, Νο 1 στα Αγγλικα για ενηλικες από το 1984, με ειδίκευση σε νέους ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο να αποκτήσουν ένα πτυχίο επιπέδου Β2 όπως το ECCE Michigan (Michigan Lower).

Η ειδίκευσή μας στους σπουδαστές 18+, η πρωτοποριακή και εμπλουτισμένη με μνημοτεχνικές (NLP) μεθόδους διδασκαλία, τα διαδραστικά μαθήματα, η διεξοδική ανάλυση και συστηματική εξάσκηση των υποψηφίων μας σε ECCE Practice Tests, οι έξτρα ώρες προετοιμασίας - 5.000 δωρεάν έξτρα ώρες το προηγούμενο έτος για τους σπουδαστές μας - εγγυώνται την επιτυχία σας στις εξετάσεις του Lower Michigan όπως το λένε οι περισσότεροι υποψηφιοι.. Για αυτό και είμαστε οι μόνοι που τολμάμε και προσφέρουμε στους σπουδαστές μας Γραπτή Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου: σε περίπτωση, τυχόν, αποτυχίας σας προετοιμάζουμε δωρεάν την επόμενη χρονιά!

Διαβάστε περισσότερα για τα θέματα: michigan lower-βαθμολογία, FCE, Πτυχία αγγλικών εύκολα, για το πτυχίο TOEIC, Toeic εξετάσεις & Tips επιτυχίας και πώς υπολογίζεται το Toeic score.

Θέλετε να μάθετε για τα Proficiency? Μήπως σας ενδιαφέρει ειδικά το Michigan Proficiency ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του, το ECPE? Ενημερωθείτε και για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online ΓΡΑΨΑ. Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε πέραν της τάξης και μαθήματα αγγλικών online με όλα τα πλεονεκτήματα του φυσικού μαθήματος, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία. Έτσι, σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε, μπορείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας, με άνεση και χωρίς μετακινήσεις να μάθετε Αγγλικά εξ αποστάσεως γρήγορα και αποτελεσματικά. Παρακολουθώντας ταχύρυθμα αγγλικά online ΓΡΑΨΑ, πολύ γρήγορα και με επιτυχία θα πάρετε Πτυχία Αγγλικών!

Μαρία Σακελλαρίου



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία