40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Αγγλικά υψηλής Ποιότητας σε χρόνο-Ρεκόρ στα ΓΡΑΨΑ!

29 ΝΟΕ 2021


Αγγλικά Υψηλής Ποιότητας

Στα ΓΡΑΨΑ δημιουργήσαμε το 1984 ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών υψηλής ποιότητας με Ευρωπαϊκά standards, σε 4μηνα προγράμματα για ενήλικες, κάτι το αδιανόητο μέχρι τότε: προγράμματα γρήγορα και αποτελεσματικά που δίνουν γνώσεις και Πτυχία Αγγλικών, εφόδιο ζωής για κάθε ενήλικο στην εργασία του/της ή τις σπουδές του. Με σεβασμό και άριστη συνεργασία, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση και προσωπική εξέλιξη κάθε σπουδαστή/ριάς μας!

Αυτό ήταν το όραμά μας!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για 18+ (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη) με 130.000 σπουδαστές έως τώρα σε τάξη ή online, ανανεώνει συνεχώς τα προγράμματά του:

  • Με κορυφαίους καθηγητές εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το Oxford university. Με εξειδίκευση και εμπειρία στην διδασκαλία Αγγλικών γλώσσας σε 18+. Με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους. Με δυνατή «χημεία» με το σπουδαστή/ρια. Καθηγητές που χρησιμοποιούν και πολύ τεχνολογία στη διδασκαλία είτε στην τάξη είτε Μαθήματα Αγγλικών ONLINE
  • Με χιλιάδες πραγματικούς επιτυχόντες με ονοματεπώνυμο που δεν θα βρείτε αλλού. Σε εξετάσεις Proficiency (ECPE το πιο δημοφιλές), Lower (Michigan Lower), FCE, LRN κλπ), IELTS και άλλα αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών από το ΑΣΕΠ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. C2 σημαίνει ...ΓΡΑΨΑ!
  • Με πακέτα σπουδών οικονομικά και ευέλικτακάλυψη κενών, δωρεάν αναπληρώσεις μαθημάτων που χάσατε λόγω προσωπικού φόρτου και πρακτική εξάσκηση προσανατολισμένα στη μάχιμη γλώσσα. Τη γλώσσα που θα χρησιμοποιήσετε αύριο στην εργασία ή τις σπουδές σας. Χωρίς πολύ διάβασμα στο σπίτι, με την εξάσκηση να γίνεται, βασικά, στην τάξη.

Κερδίστε λοιπόν τη χρονιά! Η εκμάθηση Αγγλικών θα σας ωφελήσει πολύ στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο δημόσιο.

Ξεκινήστε Αγγλικά σήμερα! Εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online ή σε Τάξη; Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία