40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Στα ΓΡΑΨΑ, διαφέρουμε πραγματικά !

24 ΙΑΝ 2014 - Μαρίας Τσαούσογλου-Ζλατάνη


Αγγλικά ΓΡΑΨΑ
Με τον ερχομό μου στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ ως καθηγήτρια ΑΓΓΛΙΚΩΝ διαπίστωσα την μεγάλη διαφορά που υπάρχει, σε σχέση με άλλα φροντιστήρια που έχω εργασθεί. Πουθενά αλλού δεν συνάντησα οργανωμένα και δυνατά syllabi που κατευθύνουν και ενισχύουν το έργο του διδάσκοντα. Πουθενά αλλού δεν βρήκα τη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων του διδάσκοντα και της μεθοδολογίας, μέσω άρτια δομημένων επιμορφωτικώνσεμιναρίων καθώς και τη συνεχή υποστήριξη και (γιατί όχι;) την εποικοδομητική κριτική.

Καθηγητές - ελίτ

Σεμινάριο Διδακτικής και Μεθοδολογίας σε καθηγητές ΓΡΑΨΑ από τον κ. Richard Carr, Oxford University Department of Continuing Education - approved OTA trainer
"Το μάθημα μας, το καύχημα μας”! Μέσα από ένα συναρπαστικό, δυναμικό και ευχάριστο μάθημα, αλλάξαμε τον τρόπο με τον οποίο ο σπουδαστής μαθαίνει ξένες γλώσσες. Με την χρήση διαδραστικών πινάκων, ίντερνετ και πρωτοποριακών τεχνικών μαθήματος, καταφέρνουμε να κρατάμε το ενδιαφέρον του σπουδαστή αμείωτο. Με το Grapsa Virtual CLASSROOM® παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα ακόμα εξελιγμένο μαθησιακό εργαλείο στο οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα. Έτσι τα μαθήματα μας γίνονται μαθήματα συμμετοχής με άμεσα αποτελέσματα.
 
 
Μαθήματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού!!!
 


Ως καθηγητές, στα ΓΡΑΨΑ, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σπουδαστών μας και, μέσω της διδακτικής μας εξειδίκευσης, επιτυγχάνουμε τον επιθυμητό στόχο ο οποίος είναι η απόκτηση πτυχίου αλλά και η ένταξη των σπουδαστών σε ένα παγκόσμιο, ανταγωνιστικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον με ισχυρό εφόδιο την γλώσσα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που κάθε χρόνο φτάνουμε τον αριθμό ρεκόρ των 1200(!) επιτυχόντων στις εξετάσεις πτυχίων.
 
Αυτά τα επιβεβαιώνουν και οι σπουδαστές μου, με testimonials για την πορεία τους στα ΓΡΑΨΑ, όπως τα παρακάτω:
  • "ΓΡΑΨΑ= ευχάριστο περιβάλλον, ευέλικτα τμήματα και πρωτίστως οι άριστα επιλεγμένοι καθηγητές, εχέγγυα επιτυχίας”.
  • "Πάνω από όλα κυριολεκτικά ενθουσιάστηκα από το γεγονός ότι όλο το επιτελείο του φροντιστηρίου έχει ως στόχο να έρθει κοντά στο σπουδαστή, στον άνθρωπο και όχι στον "πελάτη”, παρέχοντας μου έξτρα ώρες διδασκαλίας δωρεάν όταν τις χρειάστηκα. Στον όμιλο ΓΡΑΨΑ τα χρήματα και οι κόποι μου έπιασαν τόπο”.

Στα ΓΡΑΨΑ τα μαθήματα Αγγλικών αρχίζουν από το επίπεδο Αγγλικά για αρχάριους έως το Proficiency. Στο site μας θα βρείτε χιλιάδες επιτυχόντες (με ονοματεπώνυμο!) και φέτος στις εξετάσεις Ανώτερων Πτυχίων. Τα ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στα Αγγλικά για ενήλικες. 130.000 έχουν μάθει ξένες γλώσσες κοντά μας. Επιπλέον τα ΓΡΑΨΑ παρέχουν και εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online. Στα ΓΡΑΨΑ δεν θα βρείτε ένα κοινό φροντιστήριο Αγγλικών.

Διαβάστε περισσότερα για τα πτυχία επιπέδου Lower: LRN B2, NOCN B2, TOEIC B2, MSU B2. Αν τα Αγγλικά σας βρίσκονται σε ανώτερο επίπεδο πχ C2-Αγγλικά, μάθετε για τα πτυχία επιπέδου Proficiency: LRN C2, NOCN C2, MSU C2, Languagecert c2.


Στα ΓΡΑΨΑ, πραγματικά διαφέρουμε!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία