Αρχική σελίδα /

Πώς να μάθω Αγγλικά;

26 ΙΟΥΝ 2017 - Μαρία Σακελλαρίου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Θέλω να μάθω Αγγλικά -

Πώς να μάθω Αγγλικά

γρήγορα;

-

Θέλω να μάθω Αγγλικά

, αλλά θα βρω κατάλληλα μαθήματα Αγγλικών που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου;

-

Μαθαίνω Αγγλικά

εξίσου αποτελεσματικά ως 18+ σε σύγκριση με όταν ήμουν παιδί;

Αν κάποια από αυτά τα ερωτήματα σας έχουν απασχολήσει, τότε είστε ένας από τους πολλούς ενήλικες που θέλουν να μάθουν αγγλικά (ή και ν’ αποκτήσουν ένα πτυχίο-πιστοποίηση) για ακαδημαϊκούς, επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Κι αν ποτέ αναρωτηθήκατε αν έχετε την ικανότητα να μάθετε Αγγλικά, τότε σκεφτείτε ότι έχετε ήδη μάθει άριστα μία γλώσσα – τη μητρική σας!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

Σύμφωνα με το γνωστό γλωσσολόγο Stephen Krashen, υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ εκμάθησης και κατάκτησης μιας γλώσσας. Η θεωρία του βασίζεται στο ότι κατακτούμε μια γλώσσα όταν μπορούμε να κατανοούμε μηνύματα και τονίζει τη λανθασμένη προσέγγιση της διδασκαλίας μιας γλώσσας με τον ίδιο τρόπο που κάποιος διδάσκεται μαθηματικά ή ιστορία. Η έμφαση, λοιπόν, στην εκμάθηση Αγγλικών πρέπει να δίνεται στην επικοινωνία και τη διάδραση και όχι στους τύπους και τους γραμματικούς κανόνες. Μαθαίνω Αγγλικά, λοιπόν, βιωματικά για να μάθω ... με επιτυχία!

Και έτσι προκύπτει ένα ενδιαφέρον ερώτημα:

Πώς να μάθω Αγγλικά ως ενήλικος, αποτελεσματικά; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για αυτό; Είναι εφικτό; Η απάντηση είναι ‘ΝΑΙ’, αρκεί να επιλέξετε τα ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών ΓΡΑΨΑ που θα σας οδηγήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και με επιτυχία στον στόχο σας!

Η εκμάθηση

Αγγλικών για ενήλικες

στα ΓΡΑΨΑ, καλύπτει από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους» έως και το επίπεδο Proficiency. 88.000 σπουδαστές έμαθαν ξένες γλώσσες κοντά μας, με ευέλικτα ωράρια, και φιλικά δίδακτρα. ΓΡΑΨΑ! Νο1 στους ενήλικες από το 1984!

Αν έχετε κάνει κάποια χρόνια Αγγλικά, τότε θα φοιτήσετε σε ενδιάμεσο επίπεδο.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών


Πώς να μάθω Αγγλικά, γρήγορα;

Αν είστε στο επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους», θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ, τρεις 4μηνους, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών για την απόκτηση επιπέδου Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αυτοί οι 12 μήνες για τον αρχάριο, ταχύρυθμο σπουδαστή ΓΡΑΨΑ, καλύπτονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα σε 5 έτη! Έτσι ο ενήλικος σπουδαστής εμπεδώνει τις νέες γνώσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα (70% ταχύτερη πρόοδος στα ΓΡΑΨΑ» σε σχέση με τα κλασικά-παιδικά προγράμματα).

Μετά από το επίπεδο B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2 ή Proficiency-C2.

Πώς να μάθω Αγγλικά, με λογικό κόστος;

Στα ΓΡΑΨΑ, τα δίδακτρά μας είναι φιλικά, από 80 € το μήνα.

Πώς να μάθω Αγγλικά χωρίς να αφήνω κενά;

Στα ΓΡΑΨΑ, ο σπουδαστής είναι στο επίκεντρο! Με χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών για ενισχυτική διδασκαλία και βελτίωση των πιθανών αδυναμιών του, με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αναπλήρωσης μαθημάτων που μπορεί να χάσατε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εξεταστικής, εξατομικεύουμε την εκπαίδευση! Δεν προχωράμε χωρίς να μαθαίνουμε!

Μόνο μέσα στο τελευταίο έτος, παρείχαμε στους σπουδαστές μας 5000(!) έξτρα ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών. Αυτό, δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού!

Πώς να μάθω Αγγλικά με επιτυχία;

Αν χρειάζεστε Πτυχία, τότε στα ΓΡΑΨΑ έχουμε 2000(!) επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις πτυχίων, 34.000 μέχρι τώρα! Επιπλέον, έχουμε βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition. Στα ΓΡΑΨΑ παίρνουμε πτυχίο με την … 1η!

Πώς να μάθω Αγγλικά ώστε να επικοινωνώ, πραγματικά;

Τα, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, μαθήματα ΓΡΑΨΑσυνδυάζουν μία δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach) με στοιχεία Dynamic Learning και NLP concept (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) που προσαρμόζει τη διδασκαλία Αγγλικών στο μαθησιακό τύπο κάθε ανθρώπου ανάλογα με το πόσο οπτικός, ακουστικός, κιναισθητικός είναι. Έτσι μαθαίνω «μάχιμα Αγγλικά»!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχημένη εκμάθηση Αγγλικών από ενήλικες όπως το κίνητρο, ο στόχος, το μαθησιακό περιβάλλον και οι στρατηγικές εκμάθησης.

-Θέλω να μάθω Αγγλικά, για παράδειγμα, για να επικοινωνώ ή να διευρύνω τους ορίζοντές μου και να μπορώ να λειτουργώ ως πολίτης ενός κόσμου που έχει εξαλείψει τα σύνορα και τις αποστάσεις.

-Θέλω να μάθω Αγγλικά για να σπουδάσω,

-Θέλω να μάθω Αγγλικά για να εξειδικευτώ στον τομέα μου,

-Θέλω να μάθω Αγγλικά επειδή θέλω να κατακτήσω μια θέση στην αγορά εργασίας.

Στα ΓΡΑΨΑ θα μάθετε αγγλικά με τις μεθόδους διδασκαλίας που θα ξεκλειδώσουν τις ικανότητές σας και θα σας οδηγήσουν γρήγορα στον στόχο σας. Θα σας αναλάβουν οι ειδικοί! Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε καθηγητές-ελίτ που έχουν επιμορφωθεί στο σύστημα ΓΡΑΨΑ από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το διεθνούς φήμης University of Oxford Department for Continuing Education- OUDCE.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα θα βρείτε μαθήματα καινοτόμα, εμπνευσμένα, με έμφαση στην επικοινωνία. Καλέστε λοιπόν 210 7565300 (να κάνει κλήση) για ραντεβού με τον Εκπαιδευτικό μας Σύμβουλο ή ελάτε στο πλησιέστερο ΓΡΑΨΑ. «Πώς να μάθω Αγγλικά», λοιπόν; Στα ΓΡΑΨΑ! Νο1 στους ενήλικες!

Θέλω να μάθω περισσότερα για τα Πτυχία Αγγλικών Θέλω να μάθω περισσότερα για τα Πτυχία Αγγλικών


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα