40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Εκμάθηση Γερμανικών

21 ΜΑΙ 2021 - Πανίτσα Σοφία


Μαθαίνω Γερμανικά με καθηγητές-ελίτ στον Εκπαιδ. Όμιλο ΓΡΑΨΑ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

Η εκμάθηση γερμανικών έχει σημαντικό μερίδιο στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών. Η Γερμανία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί σε πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

"Πού μαθαίνω γερμανικά πιο αποτελεσματικά; Σε ένα εξειδικευμένο

φροντιστήριο Γερμανικών

, να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα με έναν γερμανόφωνο καθηγητή. Πόσο σύντομα θα μιλώ γερμανικά; Θα είμαι με παιδιά ή με συνομηλίκους μου; Θα προφταίνω να μελετάω; Μήπως έχω πολύ διάβασμα στο σπίτι; Θα απομνημονεύω εύκολα; Άραγε θα μπορέσω να εφαρμόσω τις νέες τεχνολογίες στην εκμάθηση της γλώσσας ; Είναι ακριβά τα μαθήματα γερμανικών;

Η πιστοποίηση γνώσης της γερμανικής γλώσσας θεωρείται πιο έγκυρη όταν τεκμηριώνεται με κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Στα Γερμανικά, τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Goethe-Institut, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών (ΚΠΓ - Γερμανικά) του Υπουργείου Παιδείας και τα πιστοποιητικά OSD του αυστριακού κράτους αποδεικνύουν με σαφήνεια το επίπεδο γνώσεων του κατόχου τους. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και μας επιτρέπουν την είσοδο στα ΑΕΙ της Γερμανίας.

Την απάντηση την δίνει ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ με επιτυχία από το 1984!!! Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο θα πρέπει να επιλέξουν ΓΡΑΨΑ, για εκμάθηση γερμανικών. Το ερώτημα που πρέπει όμως να μας απασχολεί είναι κατά πόσο θα είναι σε θέση να μιλούν άμεσα από «αύριο» Γερμανικά και όχι απλώς να πάρουν ένα πτυχίο. Στον Όμιλο μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μέσα από ταχύρρυθμα, ευέλικτα μαθήματα γερμανικών , συνδυάζοντας τα με νέες τεχνολογίες, επιτυγχάνεται το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας μας. 2000 επιτυχόντες στα Πτυχία γλωσσών μόνο για τη φετινή χρόνια αποτελεί ρεκόρ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Φαντάζει ασύλληπτο, όμως για όσους παρακολουθούν τα μαθήματα Γερμανικών στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ φαντάζει φυσιολογικό αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από διδάσκοντες άριστα εκπαιδευμένους στο σύστημα Γράψα, με εμπειρία στο εξωτερικό με γνώση όχι απλά της γλώσσας αλλά και της γερμανικής κουλτούρας ή native speakers γεγονός που τους καθίστα τους καλύτερους σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. Στα ΓΡΑΨΑ παρέχουμε επίσης ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών. Ελάτε να γνωρίσετε τα ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Γερμανικά για ενήλικες και να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι της εκμάθησης γερμανικών.

Αν είστε αρχάριος/ρια στα Γερμανικά, στα ΓΡΑΨΑ θα αποκτήσετε ταχύτατα βασικές γνώσεις της γλώσσας ώστε να συνεννοείστε για καθημερινά θέματα και να κάνετε. Σε 3 μήνες θα κατέχετε Βασικά Γερμανικά! Τα προγράμματα Γερμανικών για αρχάριους είναι ταχύρυθμα (χωρίς όμως πολύ μελέτη στο σπίτι) γιατί ένας σπουδαστής 18+ετών, έχει πολλές πιθανότητες να εγκαταλείψει ένα αργό πρόγραμμα παρά ένα ταχύρυθμο. Στα ΓΡΑΨΑ πιάνεις το στόχο σου, γρήγορα!

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και μαθήματα γερμανικών για ενήλικες online από το επίπεδο Γερμανικά για αρχάριους έως και τις goethe εξετάσεις. Έτσι μπορείτε, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε, να παρακολουθήσετε και μαθήματα γερμανικών online, από την άνεση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας και μάλιστα, με πολύ απλό εξοπλισμό! Τα γερμανικά online ΓΡΑΨΑ δίνουν έμφαση στη «ζωντανή» γλώσσα και στην μέσα σ’ ένα χαρούμενο, σφιχτοδεμένο και ομαδικό περιβάλλον γνώσης όπως ακριβώς μια φυσική τάξη. Με τα online μαθήματα Γερμανικών, ο/η σπουδαστής/ρια μπορεί σε 3 μήνες να μάθει Βασικά Γερμανικά, αλλά και να προχωρήσει στην απόκτηση ανώτερων πτυχίων.

Υπεύθυνη Τομέα Γερμανικών

Πανίτσα Σοφία



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία