36 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
Teacher's corner
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Εκμάθηση Γερμανικών

18 ΙΟΥΛ 2016 - Πανίτσα Σοφία


Μαθαίνω Γερμανικά με καθηγητές-ελίτ στον Εκπαιδ. Όμιλο ΓΡΑΨΑ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

Η Γερμανία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί σε πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Γι' αυτό η εκμάθηση γερμανικών έχει σημαντικό μερίδιο στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών.

"Πού μαθαίνω γερμανικά πιο αποτελεσματικά; Σε ένα εξειδικευμένο

φροντιστήριο Γερμανικών

, να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα με έναν γερμανόφωνο καθηγητή. Πόσο σύντομα θα μιλώ γερμανικά; Θα είμαι με παιδιά ή με συνομηλίκους μου; Άραγε θα μπορέσω να εφαρμόσω τις νέες τεχνολογίες στην εκμάθηση της γλώσσας ; Είναι ακριβά τα μαθήματα γερμανικών;

Την απάντηση την δίνει ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ με επιτυχία από το 1984!!! Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο θα πρέπει να επιλέξουν τον Όμιλο ΓΡΑΨΑ, για εκμάθηση γερμανικών. Το ερώτημα που πρέπει όμως να μας απασχολεί είναι κατά πόσο θα είναι σε θέση να μιλούν άμεσα από «αύριο» Γερμανικά και όχι απλώς να πάρουν ένα πτυχίο. Στον Όμιλο μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μέσα από ταχύρρυθμα, ευέλικτα μαθήματα γερμανικών , συνδυάζοντας τα με νέες τεχνολογίες, επιτυγχάνεται το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας μας. 2000 επιτυχόντες στα Πτυχία γλωσσών μόνο για τη φετινή χρόνια αποτελεί ρεκόρ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Η πιστοποίηση γνώσης της γερμανικής γλώσσας θεωρείται πιο έγκυρη όταν τεκμηριώνεται με κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Στα Γερμανικά, τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Goethe-Institut, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών (ΚΠΓ - Γερμανικά) του Υπουργείου Παιδείας και τα πιστοποιητικά OSD του αυστριακού κράτους αποδεικνύουν με σαφήνεια το επίπεδο γνώσεων του κατόχου τους. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και μας επιτρέπουν την είσοδο στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Γερμανίας.

Φαντάζει ασύλληπτο, όμως για όσους παρακολουθούν τα μαθήματα Γερμανικών στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ φαντάζει φυσιολογικό αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από διδάσκοντες άριστα εκπαιδευμένους στο σύστημα Γράψα, με εμπειρία στο εξωτερικό με γνώση όχι απλά της γλώσσας αλλά και της γερμανικής κουλτούρας ή native speakers γεγονός που τους καθίστα τους καλύτερους σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. Στα ΓΡΑΨΑ παρέχουμε επίσης ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών. Ελάτε να γνωρίσετε τα ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Γερμανικά για ενήλικες και να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι της εκμάθησης γερμανικών.

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και μαθήματα γερμανικών για ενήλικες online από το επίπεδο Γερμανικά για αρχάριους έως και τις goethe εξετάσεις.

Υπεύθυνη Τομέα Γερμανικών

Πανίτσα ΣοφίαΕπιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
27ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πότε χρησιμοποιούμε Present Continuous;
Present Continuous 24/3/2021 - Νίκος Θεοδωρακάκης
Σύγκριση πτυχίων Lower 28/1/2021 - Μαρία Σακελλαρίου
ECCE: το Lower Michigan
ECCE: 10 tips για επιτυχία στις εξετάσεις Michigan Lower 25/1/2021 - Άννα Ρούσσου
Συμβουλές για τις εξετάσεις ECCE από την Άννα Ρούσσου, καθηγήτρια Proficiency στα ΓΡΑΨΑ Ζωγράφου. Δείτε τα tips.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
e-learning
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία
  • Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός με ειδίκευση στους 18+
  • Στους 18+ ένας είναι ο ειδικός. Όλοι οι άλλοι…γενικώς!
  • 120.000 έμαθαν Ξένες Γλώσσες, μαζί μας!