Αρχική σελίδα /

Εκμάθηση Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ

18 ΙΟΥΛ 2016 - Πανίτσα Σοφία

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Μαθαίνω Γερμανικά με καθηγητές-ελίτ στον Εκπαιδ. Όμιλο ΓΡΑΨΑ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

Η Γερμανία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί σε πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Γι' αυτό η εκμάθηση γερμανικών έχει σημαντικό μερίδιο στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών.

"Πού μαθαίνω γερμανικά πιο αποτελεσματικά; Σε ένα εξειδικευμένο φροντιστήριο

Γερμανικής Γλώσσας

, να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα με έναν γερμανόφωνο καθηγητή. Πόσο σύντομα θα μιλώ γερμανικά; Θα είμαι με παιδιά ή με συνομηλίκους μου; Άραγε θα μπορέσω να εφαρμόσω τις νέες τεχνολογίες στην εκμάθηση της γλώσσας ; Είναι ακριβά τα μαθήματα γερμανικών;

Την απάντηση την δίνει ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ με επιτυχία από το 1984!!! Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο θα πρέπει να επιλέξουν τον Όμιλο ΓΡΑΨΑ, για εκμάθηση γερμανικών. Το ερώτημα που πρέπει όμως να μας απασχολεί είναι κατά πόσο θα είναι σε θέση να μιλούν άμεσα από «αύριο» Γερμανικά και όχι απλώς να πάρουν ένα πτυχίο. Στον Όμιλο μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μέσα από ταχύρρυθμα, ευέλικτα μαθήματα γερμανικών , συνδυάζοντας τα με νέες τεχνολογίες, επιτυγχάνεται το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας μας. 2000 επιτυχόντες μόνο για τη φετινή χρόνια αποτελεί ρεκόρ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Η πιστοποίηση γνώσης της γερμανικής γλώσσας θεωρείται πιο έγκυρη όταν τεκμηριώνεται με κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Στα Γερμανικά, τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Goethe-Institut, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών (ΚΠΓ - Γερμανικά) του Υπουργείου Παιδείας και τα πιστοποιητικά OSD του αυστριακού κράτους αποδεικνύουν με σαφήνεια το επίπεδο γνώσεων του κατόχου τους. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και μας επιτρέπουν την είσοδο στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Γερμανίας.

Φαντάζει ασύλληπτο, όμως για όσους παρακολουθούν τα μαθήματα Γερμανικών στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ φαντάζει φυσιολογικό αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από διδάσκοντες άριστα εκπαιδευμένους στο σύστημα Γράψα, με εμπειρία στο εξωτερικό με γνώση όχι απλά της γλώσσας αλλά και της γερμανικής κουλτούρας ή nativespeakers γεγονός που τους καθίστα τους καλύτερους σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι της εκμάθησης γερμανικών.

Υπεύθυνη Τομέα Γερμανικών

Πανίτσα Σοφία


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα