40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
TikTok Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες


Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών

Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ
Ιδιαίτερα Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ
3/2/21. Θέλεις να ξεκινήσεις μαθήματα Γερμανικών και αναρωτιέσαι: ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών ή φροντιστήριο;

Αν έχεις πολύ πιεσμένο πρόγραμμα, αν πιστεύεις πως λειτουργείς καλύτερα μόνος ή μόνη παρά ως μέλος μίας ομάδας, τότε μάλλον η λύση είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών. Αν πάλι θεωρείς βαρετό και απομονωμένο το περιβάλλον του ιδιαιτέρου και προτιμάς το ζωντανό και ευχάριστο κλίμα μίας τάξης, τότε σου ταιριάζουν περισσότερο τα μαθήματα σε ένα τμήμα ΓΡΑΨΑ, παρά τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών.

Εφόσον ανήκεις στην πρώτη κατηγορία και τα

ιδιαίτερα Γερμανικών

σου φαίνονται πιο ελκυστική επιλογή, τότε προκύπτει το ερώτημα: Γερμανικά ιδιαίτερα πού; Γερμανικά ιδιαίτερα με ποιόν;

Με τα Γερμανικά να αποτελούν ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό σου κι επειδή σίγουρα δεν θέλεις να σπαταλήσεις κόπο και χρήματα, η επιλογή σου για τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών σίγουρα πρέπει να γίνει με κάποια κριτήρια.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, το μεγαλύτερο ξενόγλωσσο Οργανισμό με ειδίκευση στους ενήλικες (φοιτητές – εργαζόμενοι - στελέχη επιχειρήσεων) από το 1984, με 130.000 σπουδαστές να έχουν μάθει ξένες γλώσσες μαζί μας και πάνω από 2.000 επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις πτυχίων (78.000 επιτυχόντες, συνολικά), θα βρεις τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά προγράμματα σπουδών στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών.

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Τα Γερμανικά ιδιαίτερα στα ΓΡΑΨΑ σου εγγυώνται γρήγορη επιτυχία στον στόχο σου είτε επιδιώκεις τη βασική γνώση Γερμανικών σε λίγους μήνες είτε κάποιο πτυχίο επειδή έχουν βασικά πλεονεκτήματα που τα διαφοροποιούν εντελώς από τα Γερμανικά ιδιαίτερα με … οποιονδήποτε. Ας δούμε τις διαφορές:

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών με οποιονδήποτε; Με έναν καθηγητή/ρια που βρήκα μέσω κάποιου φίλου ή γνωστού ή (πολύ περισσότερο) από κάποια αγγελία; Δεν έχω καμία εγγύηση για την γνωστική επάρκεια αυτού/τής που μου κάνει μάθημα, για τις σπουδές του, τον επαγγελματισμό του/της. Αγόρασα ‘λαχείο’.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ; Έχω κορυφαίους καθηγητές Γερμανικών, επιλεγμένους από το ακαδημαϊκό μας επιτελείο με τις πιο αυστηρές διαδικασίες. Κάνω

ιδιαίτερα Γερμανικά

με τους Νο1 καθηγητές/ριες Γερμανικών.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Ηλιούπολη proficiency
  quotes
  Πήρα το Proficiency μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον, ειδικά για  Ενήλικες. Η ξένη γλώσσα στα ΓΡΑΨΑ είναι διασκέδαση! Συνεχίζω με Γερμανικά.
  quotes
  Αξής Δημήτρης
  Φοιτητής ΑΣΟΕΕ
 • Ηλιούπολη lower proficiency
  quotes
  Οι δωρεάν αναπληρώσεις μαθημάτων και οι καθηγητές με οδήγησαν στο να αποκτήσω Lower και Proficiency. Στα ΓΡΑΨΑ η επιτυχία  είναι εγγύηση! Συνεχίζω 3η χρονιά μαθαίνοντας Γερμανικά!
  quotes
  Σγόντζος Γιάννης
  Φοιτητής Κοινωνιολογίας
 • Πάτρα Γερμανικά
  quotes
  Έμαθα Γερμανικά, εύκολα και γρήγορα, στα ΓΡΑΨΑ! Έμπειροι εκπαιδευτικοί, ευχάριστο  κλίμα!
  quotes
  Κωστοπούλου Αναστασία
  Φοιτήτρια Λογοθεραπείας Πάτρας
 • Γνώμη Καλλιθέα Γερμανικά
  quotes
  ΓΡΑΨΑ...και σιγά μην γραφτείς αλλού! Εγγύηση στις ξένες γλώσσες με την άρτια οργάνωση & την ατομική ενθάρρυνση κάθε σπουδαστή!
  quotes
  Παπαδοπούλου Βάσω
  Φοιτήτρια ΤΕΙ Αθήνας. Πήρε Proficiency και κάνει Γερμανικά
 • Κριτική Γερμανικά Πάτρα
  quotes
  Tα ΓΡΑΨΑ είναι σίγουρη επιτυχία! Κατάφερα να πάρω το Lower και το Proficiency στα Αγγλικά, όμως με έκαναν να αγαπήσω και τα γερμανικά. Εξαίρετοι καθηγητές και ευχάριστο κλίμα!!!
  quotes
  Δανάη Ζώτου
  Φοιτήτρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Η/Υ, Πάτρας
 • Κριτική Παγκράτι Γερμανικά
  quotes
  Για τα Γερμανικά, τα ΓΡΑΨΑ ήταν μονόδρομος, αφού είχα πετύχει και στο Cambridge Proficiencyπαλαιότερα, στα ΓΡΑΨΑ. Άριστοι καθηγητές και άψογη εξυπηρέτηση στα δύσκολα ωράριά μου.
  quotes
  Νικολέττα Πουλοπούλου
  Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, Master Χρηματοοικονομικών

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών οπουδήποτε; Κάνω ιδιαίτερα Γερμανικά χωρίς σύστημα, ούτε οργάνωση στο πρόγραμμα των μαθημάτων αλλά βασίζομαι στον αυτοσχεδιασμό. Σύντομα επέρχεται χαλάρωση, κούραση, αναβολές. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών χωρίς ρυθμό, χρονική πειθαρχία και στόχο πτυχίου!

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ; Παρακολουθώ Γερμανικά ιδιαίτερα σχεδιασμένα από το κορυφαίο ακαδημαϊκό επιτελείο μας, με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιάγραμμα αλλά ταυτόχρονα ευελιξία στα ωράριά μου. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στους καλύτερους με πολλές έξτρα ΔΩΡΕΑΝ ώρες! Τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών ΓΡΑΨΑ είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες και ακολουθούν μία δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach), εμπεριέχουν δε στοιχεία από το Dynamic Learning και από το NLP concept (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό). Έτσι ο σπουδαστής ΓΡΑΨΑ μαθαίνει Γερμανικά ανάλογα με το μαθησιακό του τύπο (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό) δηλαδή με το δικό του φυσικό τρόπο.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών οπουδήποτε; Κάνω παραδοσιακό, παλιομοδίτικο, ανιαρό μάθημα που απευθύνεται σε παιδιά. Καταναλώνομαι σε αντιγραφή, μετάφραση, πολλή δουλειά στο σπίτι και παπαγαλία. Κανένας νεωτερισμός, καμία πρωτοτυπία στα Γερμανικά ιδιαίτερα που κάνω.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ; Κάνω μοντέρνο και πρωτότυπο μάθημα με Πρωτοποριακές Τεχνικές Μαθημάτων. Χρησιμοποιώ βιβλία ειδικά σχεδιασμένα για Γερμανικά για ενήλικες. Κάνω Γερμανικά ιδιαίτερα βιωματικά, «εμπλουτισμένα» με NLP- Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, που αξιοποιούν το δικό μου, προσωπικό, μαθησιακό στυλ. Απολαμβάνω την εκπαίδευση ΓΡΑΨΑ του 21ου αιώνα: Διαδραστικό πίνακα, Εργαστήριο Γλώσσας, INTERNET. Έτσι εμπεδώνω τις νέες γνώσεις στα Γερμανικά πιο εύκολα και γρήγορα (70% ταχύτερα από τα κλασικά-παιδικά προγράμματα).

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών οπουδήποτε; Μαθαίνω σε ένα περιβάλλον απομονωμένο και βαρετό, χωρίς διάδραση και κίνητρα, χωρίς πολλές ευκαιρίες για εξάσκηση στην επικοινωνία. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών με πολλά διαλείμματα για καφέ και κουβεντούλα- στα ελληνικά πάντα! Περνάω καλά, ίσως, αλλά δεν προχωρώ …στα γερμανικά. Ο καθηγητής μου βλέπει πως δυσκολεύομαι πολύ να μιλήσω Γερμανικά και δείχνει ότι δεν θέλει να με πιέζει(!).

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Κάνω στα ΓΡΑΨΑ; Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία, έμφαση στα μάχιμα Γερμανικά. Έχω και extra ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα με native speakers καθηγητές Γερμανικών. Μαθαίνω να μιλάω, η γλώσσα μου λύνεται, σε λίγες μόνο εβδομάδες!

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών οπουδήποτε; Φτάνουμε γρήγορα σε τέλμα. Δεν προλαβαίνω να δώσω εξετάσεις (αν χρειάζομαι επειγόντως κάποια πιστοποίηση), δεν βγάλαμε την ύλη. Θα το αναβάλω για φέτος. Του χρόνου…βλέπουμε!

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ; Μαθαίνω σωστά Γερμανικά! Παίρνω γρήγορα και εγγυημένα το πτυχίο που στοχεύω. Κατέχω τη ‘μάχιμη γλώσσα’ για εργασία ή σπουδές. Η προσπάθειά μου απέδωσε!

Τεστ γερμανικών Τεστ γερμανικών

Για ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, ελάτε στα ΓΡΑΨΑ!

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Instagram Γράψα
 • TikTok Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία