40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Παραβρέθηκα στο 6ο Συνέδριο Ισπανικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης

24 ΙΟΥΛ 2019 - Elisabet Kastani Ortίn, Υπεύθυνη Τομέα Ισπανικής Γλώσσας


Ισπανικά στα ΓΡΑΨΑ
Συνέδριο Ισπανικής γλώσσας

Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε τους καλύτερους καθηγητές Ισπανικών! Προσανατολισμένοι πάντα σε ό, τι νέο αναδεικνύουν τα διεθνή Πανεπιστήμια στα Ισπανικά και τη διδασκαλία τους.

Ως Υπεύθυνη Τομέα Ισπανικής Γλώσσας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα, ταξίδεψα στη Βαρκελώνη το Μάρτιο 2019 και παραβρέθηκα στο 6ο παγκόσμιο Συνέδριο Ισπανικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οίκο Sgel. Σε ένα υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό περιβάλλον, είχα την τύχη να γνωρίσω και να διδαχθώ από μεγάλα ονόματα, με διεθνή ακτινοβολία, στη Διδακτική της Ισπανικής γλώσσας.

Πρώτα θέλω να αναφέρω τον κ. Cesar Bona καθηγητή και συγγραφέα, με πολλές βραβεύσεις. Ένας από τους 50 καλύτερους καθηγητές παγκοσμίως σύμφωνα με το Global Teacher Prize (2014) και διπλά βραβευμένος από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ισπανίας για το έργο του «Η δημιουργικότητα ως ερέθισμα».

Επίσης, στο συνέδριο έλαβε μέρος και η κα. Mónica Souto καθηγήτρια του Ινστιτούτου Cervantes σε Ιταλία και Κωνσταντινούπολη, ομιλήτρια σε σεμινάρια των Πανεπιστημίων της Girona και της Κωνσταντινούπολης. Η κα. Mónica Souto έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με την διδασκαλία και την εκπαίδευση της Ισπανικής γλώσσας επικεντρωμένα στην έρευνα του ICT (Information & Communications technology).

Επιπλέον θα ήθελα να αναφέρω και τον κ. Fernando Trujillo καθηγητή επίσης που το 2017 λαμβάνει το 1ο βραβείο στην Επικοινωνία και Καινοτομία στα Ψηφιακά Μέσα (έκδοση 2016), από το Πανεπιστήμιο της Granada.

Θέλεις να ξεκινήσεις ισπανικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!  

Από τις παραπάνω ξεχωριστές προσωπικότητες της Ισπανικής γλώσσας αλλά και πολλούς άλλους άξιους εκπαιδευτές, διδαχθήκαμε νέες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των Ισπανικών. Για μαθήματα Ισπανικών και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ ελάτε στα ΓΡΑΨΑ! Εκμάθηση Ισπανικών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους! ΓΡΑΨΑ, Νο 1 στα Ισπανικά!Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία