38 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Παραβρέθηκα στο 6ο Συνέδριο Ισπανικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης

24 ΙΟΥΛ 2019 - Elisabet Kastani Ortίn, Υπεύθυνη Τομέα Ισπανικής Γλώσσας


Ισπανικά στα ΓΡΑΨΑ
Συνέδριο Ισπανικής γλώσσας

Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε τους καλύτερους καθηγητές Ισπανικών! Προσανατολισμένοι πάντα σε ό, τι νέο αναδεικνύουν τα διεθνή Πανεπιστήμια στα Ισπανικά και τη διδασκαλία τους.

Ως Υπεύθυνη Τομέα Ισπανικής Γλώσσας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα, ταξίδεψα στη Βαρκελώνη το Μάρτιο 2019 και παραβρέθηκα στο 6ο παγκόσμιο Συνέδριο Ισπανικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οίκο Sgel. Σε ένα υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό περιβάλλον, είχα την τύχη να γνωρίσω και να διδαχθώ από μεγάλα ονόματα, με διεθνή ακτινοβολία, στη Διδακτική της Ισπανικής γλώσσας.

Πρώτα θέλω να αναφέρω τον κ. Cesar Bona καθηγητή και συγγραφέα, με πολλές βραβεύσεις. Ένας από τους 50 καλύτερους καθηγητές παγκοσμίως σύμφωνα με το Global Teacher Prize (2014) και διπλά βραβευμένος από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ισπανίας για το έργο του «Η δημιουργικότητα ως ερέθισμα».

Επίσης, στο συνέδριο έλαβε μέρος και η κα. Mónica Souto καθηγήτρια του Ινστιτούτου Cervantes σε Ιταλία και Κωνσταντινούπολη, ομιλήτρια σε σεμινάρια των Πανεπιστημίων της Girona και της Κωνσταντινούπολης. Η κα. Mónica Souto έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με την διδασκαλία και την εκπαίδευση της Ισπανικής γλώσσας επικεντρωμένα στην έρευνα του ICT (Information & Communications technology).

Επιπλέον θα ήθελα να αναφέρω και τον κ. Fernando Trujillo καθηγητή επίσης που το 2017 λαμβάνει το 1ο βραβείο στην Επικοινωνία και Καινοτομία στα Ψηφιακά Μέσα (έκδοση 2016), από το Πανεπιστήμιο της Granada.

Θέλεις να ξεκινήσεις ισπανικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 21 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!  

Από τις παραπάνω ξεχωριστές προσωπικότητες της Ισπανικής γλώσσας αλλά και πολλούς άλλους άξιους εκπαιδευτές, διδαχθήκαμε νέες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των Ισπανικών. Για μαθήματα Ισπανικών και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ ελάτε στα ΓΡΑΨΑ! Εκμάθηση Ισπανικών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους! ΓΡΑΨΑ, Νο 1 στα Ισπανικά!Επιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
21ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία