Αρχική σελίδα /

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ

6 ΙΟΥΛ 2017

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

Αν έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις μαθήματα αγγλικών τότε ίσως σε απασχολεί το εξής δίλημμα: ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ή φροντιστήριο;

Αν θέλεις να αρχίζεις και να τελειώνεις τα μαθήματα όποτε επιθυμείς και χρειάζεσαι, αν πιστεύεις πως λειτουργείς καλύτερα ατομικά παρά ως μέλος μίας ομάδας, τότε μάλλον σου ταιριάζουν τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών. Αν πάλι θεωρείς βαρετό και απομονωμένο το περιβάλλον του ιδιαιτέρου και προτιμάς την κοινωνική συναναστροφή, το ζωντανό και ευχάριστο κλίμα μίας τάξης, τότε ίσως σου ταιριάζουν περισσότερο τα μαθήματα αγγλικών σε ένα τμήμα ΓΡΑΨΑ, παρά τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών.

Εφόσον ανήκεις στην πρώτη κατηγορία και τα

ιδιαίτερα αγγλικά

σου φαίνονται πιο ελκυστική επιλογή, τότε προκύπτει το ερώτημα: Αγγλικά ιδιαίτερα πού; Αγγλικά ιδιαίτερα με ποιόν;

Με τα αγγλικά να αποτελούν διαβατήριο για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία κι επειδή σίγουρα δεν θέλεις να σπαταλήσεις κόπο, χρόνο και χρήμα, η επιλογή σου για τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σίγουρα δεν πρέπει να γίνει επιπόλαια.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, το μεγαλύτερο ξενόγλωσσο Οργανισμό με ειδίκευση στους ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) από το 1984, με 88.000 σπουδαστές να έχουν περάσει από τα θρανία μας και πάνω από 2.000 επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις πτυχίων (34.000 επιτυχόντες, συνολικά), θα βρεις τα αρτιότερα προγράμματα σπουδών και σε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών.

Τα αγγλικά ιδιαίτερα στα ΓΡΑΨΑ σου εγγυώνται γρήγορη επιτυχία στον στόχο σου επειδή έχουν βασικά πλεονεκτήματα που τα διαφοροποιούν εντελώς από τα αγγλικά ιδιαίτερα οπουδήποτε και με οποιονδήποτε. Ας δούμε τις διαφορές:

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών με οποιονδήποτε;  Με έναν καθηγητή που βρήκα μέσω κάποιου φίλου ή γνωστού ή από κάποια αγγελία; Δεν έχω καμία εγγύηση για την γνωστική επάρκεια αυτού που μου κάνει μάθημα, για τις σπουδές του, την κατάρτισή του. Αγόρασα ‘λαχείο’.

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ;  Έχω κορυφαίους καθηγητές αγγλικών, επιλεγμένους από το ακαδημαϊκό μας επιτελείο με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford - Department for Continuing Education. Κάνω ιδιαίτερα αγγλικά με τους καλύτερους.

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε;  Κάνω ιδιαίτερα αγγλικά χωρίς σύστημα, ούτε οργάνωση στο πρόγραμμα των μαθημάτων. Το πρόγραμμά μου είναι σχεδιασμένο ‘στην τύχη’, βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Πολύ σύντομα επέρχεται χαλάρωση, κούραση, αναβολές. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών χωρίς κανένα ρυθμό, καμία χρονική πειθαρχία.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών


 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ;  Παρακολουθώ

αγγλικά ιδιαίτερα

σχεδιασμένα από το κορυφαίο ακαδημαϊκό επιτελείο μας, με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιάγραμμα αλλά ταυτόχρονα ευελιξία στα ωράριά μου.Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στους καλύτερους! O Εκπ. Όμιλος ΓΡΑΨΑ έχει βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition.

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε;  Κάνω παραδοσιακό, παλιομοδίτικο, ανιαρό μάθημα που απευθύνεται σε παιδιά. Καταναλώνομαι σε αντιγραφή, μετάφραση, παπαγαλία. Κανένας νεωτερισμός, καμία πρωτοτυπία στα αγγλικά ιδιαίτερα που κάνω. Το πιο προηγμένο τεχνολογικά μέσο που χρησιμοποιούμε είναι το κασετόφωνο!

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ;  Κάνω μοντέρνο και πρωτότυπο μάθημα. Χρησιμοποιώ βιβλία ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες. Κάνω αγγλικά ιδιαίτερα βιωματικά, με μεθόδους εμπλουτισμένες με NLP- Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, που αξιοποιούν το δικό μου μαθησιακό στυλ. Απολαμβάνω την εκπαίδευση ΓΡΑΨΑ του 21ου αιώνα: Διαδραστικό πίνακα, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (Εργαστήριο Γλώσσας, DVD, INTERNET, σλάιντς, ταινίες).

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε;  Μαθαίνω σε ένα περιβάλλον απομονωμένο, βαρετό, χωρίς διάδραση, χωρίς κίνητρα, χωρίς ευκαιρίες για εξάσκηση στην επικοινωνία. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών με πολλά διαλείμματα για καφέ και ψιλοκουβεντούλα- στα ελληνικά πάντα! Ο καθηγητής μου βλέπει πως δυσκολεύομαι πολύ να μιλήσω Αγγλικά και δείχνει κατανόηση, δεν θέλει να με πιέζει(!).

 Κάνω στα ΓΡΑΨΑ;  Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία, έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα. Έχω και extra μαθήματα με native speakers καθηγητές αγγλικών. Μαθαίνω να μιλάω, η γλώσσα μου λύνεται!

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε;  Φτάνουμε γρήγορα σε τέλμα. Μάλλον δεν προλαβαίνω να δώσω εξετάσεις, δεν βγάλαμε την ύλη. Θα το αναβάλω για φέτος. Έχει... ο Θεός!

 Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ;  Μαθαίνω σωστά αγγλικά! Παίρνω γρήγορα και εγγυημένα το πτυχίο που στοχεύω. Κατέχω τη ‘μάχιμη γλώσσα’ για εργασία ή σπουδές. Η προσπάθειά μου απέδωσε!

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ φετινούς επιτυχόντες μας! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ φετινούς επιτυχόντες μας!

Συμπέρασμα: Αν δεν θέλω να σπαταλήσω άσκοπα τον χρόνο και τα χρήματά μου, αν δεν θέλω να ρισκάρω και να ταλαιπωρηθώ, αν δεν θέλω να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας...

Αν θέλω να μάθω με τους κορυφαίους καθηγητές αγγλικών, τα πιο ποιοτικά προγράμματα σπουδών και τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους. Θέλω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ΓΡΑΨΑ!


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα