40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ

23 ΙΑΝ 2021


ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

Αν έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις μαθήματα αγγλικών τότε ίσως σε απασχολεί το εξής δίλημμα: ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ή φροντιστήριο;

Αν θέλεις να αρχίζεις και να τελειώνεις τα μαθήματα όποτε επιθυμείς και χρειάζεσαι, αν πιστεύεις πως λειτουργείς καλύτερα ατομικά παρά ως μέλος μίας ομάδας, τότε μάλλον σου ταιριάζουν τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών. Αν πάλι θεωρείς βαρετό και απομονωμένο το περιβάλλον του ιδιαιτέρου και προτιμάς την κοινωνική συναναστροφή, το ζωντανό και ευχάριστο κλίμα μίας τάξης, τότε ίσως σου ταιριάζουν περισσότερο τα μαθήματα αγγλικών σε ένα τμήμα ΓΡΑΨΑ, παρά τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών.

Εφόσον ανήκεις στην πρώτη κατηγορία και τα

ιδιαίτερα αγγλικά

σου φαίνονται πιο ελκυστική επιλογή, τότε προκύπτει το ερώτημα: Αγγλικά ιδιαίτερα πού; Αγγλικά ιδιαίτερα με ποιόν;

Με τα αγγλικά να αποτελούν διαβατήριο για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία κι επειδή σίγουρα δεν θέλεις να σπαταλήσεις κόπο, χρόνο και χρήμα, η επιλογή σου για τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σίγουρα δεν πρέπει να γίνει επιπόλαια.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, το μεγαλύτερο ξενόγλωσσο Οργανισμό με ειδίκευση στους ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) από το 1984, με 130.000 σπουδαστές να έχουν περάσει από τα θρανία μας και πάνω από 2.000 επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις πτυχίων (78.000 επιτυχόντες, συνολικά), θα βρεις τα αρτιότερα προγράμματα σπουδών και σε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών.

Γι' αυτό έχουμε ρεκόρ επιτυχιών, κάθε χρόνο, στα Αγγλικά πτυχία και Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου (οι επιτυχίες μας προσεγγίζουν το 100%): σε περίπτωση, τυχόν, αποτυχίας σας προετοιμάζουμε δωρεάν την επόμενη χρονιά!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα

Τα αγγλικά ιδιαίτερα στα ΓΡΑΨΑ σου εγγυώνται γρήγορη επιτυχία στον στόχο σου επειδή έχουν βασικά πλεονεκτήματα που τα διαφοροποιούν εντελώς από τα αγγλικά ιδιαίτερα οπουδήποτε και με οποιονδήποτε. Ας δούμε τις διαφορές:

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
  • Υψηλό επίπεδο καθηγητών
    quotes
    Υψηλό επίπεδο καθηγητών, μαθήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
    quotes
    Χριστίνα Ιωαννίδη
    Ολυμπιονίκης-Στρατιωτικός
  • Γνώμη ευχάριστο διδακτικό περιβάλλον
    quotes
    Μια ξένη γλώσσα, όσο πιο πολύ τη γνωρίζεις, τόσο πιο πολύ την αγαπάς. Χρειάζεσαι, όμως, καλούς δασκάλους κι ένα χαμόγελο για παρακίνηση. Στα ΓΡΑΨΑ, αυτά τα "αγαθά" αφθονούν! Χαίρομαι να είμαι σπουδαστής τους!
    quotes
    Αμυράς Γιώργος
    Δημοσιογράφος
  • Γνώμη φιλικό ευχάριστο περιβάλλον
    quotes
    Ο εκπαιδευτικός όμιλος "ΓΡΑΨΑ" κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αμέσως! Μεθοδικότητα, πρωτότυπη τρόπος διδασκαλία, φιλικό & ευχάριστο περιβάλλον. Οι ανάγκες του σπουδαστή σε προτεραιότητα.
    quotes
    Μαρία Πετροπούλου
    Φιλόλογος, συγγραφέας, αρθρογράφος - Αγγλικά Upper intermediate
  • Αξιολόγηση Παγκράτι Αγγλικά
    quotes
    Μοναδική εκπαιδευτική διαδικασία! Μεθοδικότητα, οργάνωση, ευελιξία ωραρίου μαθημάτων σε συνδυασμό με τη διάθεση των καθηγητών και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας.
    quotes
    Κωνσταντίνος Δ. Στραβοσκούφης
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ/κός Η/Υ, Ε.Μ.Π.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών με οποιονδήποτε; Με έναν καθηγητή που βρήκα μέσω κάποιου φίλου ή γνωστού ή από κάποια αγγελία; Δεν έχω καμία εγγύηση για την γνωστική επάρκεια αυτού που μου κάνει μάθημα, για τις σπουδές του, την κατάρτισή του. Αγόρασα ‘λαχείο’.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ; Έχω κορυφαίους καθηγητές αγγλικών, επιλεγμένους από το ακαδημαϊκό μας επιτελείο με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford - Department for Continuing Education. Κάνω ιδιαίτερα αγγλικά με τους καλύτερους.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε; Κάνω ιδιαίτερα αγγλικά χωρίς σύστημα, ούτε οργάνωση στο πρόγραμμα των μαθημάτων. Το πρόγραμμά μου είναι σχεδιασμένο ‘στην τύχη’, βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Πολύ σύντομα επέρχεται χαλάρωση, κούραση, αναβολές. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών χωρίς κανένα ρυθμό, καμία χρονική πειθαρχία.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών


Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ; Παρακολουθώ

αγγλικά ιδιαίτερα

σχεδιασμένα από το κορυφαίο ακαδημαϊκό επιτελείο μας, με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιάγραμμα αλλά ταυτόχρονα ευελιξία στα ωράριά μου.Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στους καλύτερους! O Εκπ. Όμιλος ΓΡΑΨΑ έχει βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε; Κάνω παραδοσιακό, παλιομοδίτικο, ανιαρό μάθημα που απευθύνεται σε παιδιά. Καταναλώνομαι σε αντιγραφή, μετάφραση, παπαγαλία. Κανένας νεωτερισμός, καμία πρωτοτυπία στα αγγλικά ιδιαίτερα που κάνω. Το πιο προηγμένο τεχνολογικά μέσο που χρησιμοποιούμε είναι το κασετόφωνο!

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ; Κάνω μοντέρνο και πρωτότυπο μάθημα. Χρησιμοποιώ βιβλία ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες. Κάνω αγγλικά ιδιαίτερα βιωματικά, με μεθόδους εμπλουτισμένες με NLP- Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, που αξιοποιούν το δικό μου μαθησιακό στυλ. Απολαμβάνω την εκπαίδευση ΓΡΑΨΑ του 21ου αιώνα: Διαδραστικό πίνακα, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (Εργαστήριο Γλώσσας, DVD, INTERNET, σλάιντς, ταινίες).

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε; Μαθαίνω σε ένα περιβάλλον απομονωμένο, βαρετό, χωρίς διάδραση, χωρίς κίνητρα, χωρίς ευκαιρίες για εξάσκηση στην επικοινωνία. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών με πολλά διαλείμματα για καφέ και ψιλοκουβεντούλα- στα ελληνικά πάντα! Ο καθηγητής μου βλέπει πως δυσκολεύομαι πολύ να μιλήσω Αγγλικά και δείχνει κατανόηση, δεν θέλει να με πιέζει(!).

Κάνω στα ΓΡΑΨΑ; Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία, έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα. Έχω και extra μαθήματα με native speakers καθηγητές αγγλικών. Μαθαίνω να μιλάω, η γλώσσα μου λύνεται!

Τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ΓΡΑΨΑ, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, ακολουθούν μία δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach) με στοιχεία από το Dynamic Learning και από το NLP concept (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό). Ο σπουδαστής μαθαίνει με φυσικό τρόπο Αγγλικά, ανάλογα με το μαθησιακό του τύπο (οπτικό, ακουστικό ή κιναισθητικό). Έτσι εμπεδώνει τις νέες γνώσεις στα Αγγλικά πιο εύκολα και πιο 70% ταχύτερα από τα κλασικά-παιδικά προγράμματα (Αγγλικά για παιδιά).

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών οπουδήποτε; Φτάνουμε γρήγορα σε τέλμα. Μάλλον δεν προλαβαίνω να δώσω εξετάσεις, δεν βγάλαμε την ύλη. Θα το αναβάλω για φέτος. Έχει... ο Θεός!

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στα ΓΡΑΨΑ; Μαθαίνω σωστά αγγλικά! Παίρνω γρήγορα και εγγυημένα το πτυχίο που στοχεύω. Κατέχω τη ‘μάχιμη γλώσσα’ για εργασία ή σπουδές. Η προσπάθειά μου απέδωσε!

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Συμπέρασμα: Αν δεν θέλω να σπαταλήσω άσκοπα τον χρόνο και τα χρήματά μου, αν δεν θέλω να ρισκάρω και να ταλαιπωρηθώ, αν δεν θέλω να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας...

Μπορείτε να μάθετε Αγγλικά για ενήλικες στα ΓΡΑΨΑ, με εγγυημένη επιτυχία!

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών από το επίπεδο «Αγγλικά για Αρχάριους» έως και τμήματα Πτυχίων

Αγγλικών

:

Proficiency

(ECPE,CPE),

Lower

(FCE,

ECCE

), C1-Advanced, TOEIC, IELTS, TOEFL, City & Guilds, MSU, ΚΠΓ - Αγγλικά, LRN, NOCN, ESB, TIE κλπ.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Αν θέλω να μάθω με τους κορυφαίους καθηγητές αγγλικών, τα πιο ποιοτικά προγράμματα σπουδών και τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους. Θέλω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ΓΡΑΨΑ!

 

Σε ποιο επίπεδο είναι τα Αγγλικά σας;

 



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία