40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Το CELI 3 στα Γράψα είναι….παιχνίδι!

28 ΣΕΠ 2022 - Ornella Maggio


CELI 3 στα ΓΡΑΨΑ
Για CELI 3 enter ΓΡΑΨΑ!

Το CELI (Certificato di conoscenza della lingua italiana) είναι μία πιστοποίηση της γνώσης της Ιταλικής γλώσσας) που οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο για Ξένους της Perugia. Πρόκειται για 6 επίπεδα (CELI impatto,CELI 1, CELI 2, CELI 3, CELI 4, CELI 5) που αντιστοιχούν στα επίπεδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Εξετάσεις για τα CELI διεξάγονται δυο φορές το χρόνο (Ιούνιο και Νοέμβριο) σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο. Το κάθε επίπεδο αποτελεί μια διαφορετική εξέταση η οποία μπορεί να δοθεί ανεξάρτητα από τις άλλες, δηλαδή ο σπουδαστής δεν είναι υποχρεωμένος να έχει περάσει από προηγούμενη εξέταση για να δώσει την επόμενη. Για παράδειγμα, μπορεί να δώσει κάποιος εξετάσεις για το CELI 3 χωρίς να έχει απαραιτήτως πάρει το CELI 2. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να κατέχει το αντίστοιχο επίπεδο γνώσεων.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

Το CELI 3 αντιστοιχεί στο επίπεδο lower των αγγλικών (καλή γνώση - B2) και αποτελεί προϋπόθεση για πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία. Επιπλέον, αποτελεί προσόν για εύρεση εργασίας και στην Ιταλία και στην Ελλάδα καθώς το CELI 3 αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Παρότι το CELI 3 δεν είναι εύκολη εξέταση, στα ΓΡΑΨΑ το κάνουμε να φαίνεται...παιχνίδι!!!

Γιατί;

Γιατί στα ΓΡΑΨΑ προσφέρεται το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών σύμφωνα με τις ανάγκες των σπουδαστών, πρόγραμμα που προετοιμάζει επαρκώς τους σπουδαστές μας να αντιμετωπίσουν ακόμα και την απαιτητική εξέταση του CELI 3.

Τεστ ιταλικών Τεστ ιταλικών

Γιατί στα ΓΡΑΨΑ εφαρμόζονται πρωτοποριακές τεχνικές μαθημάτων που κάνουν την εκμάθηση των ιταλικών ευχάριστη και αποτελεσματική και την επιτυχία στις εξετάσεις του CELI 3 σίγουρη!

Γιατί στα ΓΡΑΨΑ οι καθηγητές είναι εκπαιδευμένοι από εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές και πάνω στο CELI 3 και έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Ανάμεσα στους εκπαιδευτές και τον παγκόσμια γνωστό γλωσσολόγο – καθηγητή (Πανεπιστήμιο Perugia), κ. Mauro Pichiassi.

Τέλος, το CELI 3 είναι εύκολη υπόθεση για εμάς γιατί τα προγράμματα προετοιμασίας είναι δοκιμασμένα για την αποτελεσματικότητά τους και βασίζονται σε μοντέρνα τεχνολογία, η οποία διευκολύνει την εκμάθηση της γλώσσας.

Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που αναζητούν ένα πτυχίο κύρους στα ιταλικά όπως το CELI 3 αλλά θέλουν και να μάθουν την ξένη γλώσσα γρήγορα και σωστά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία