40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Γιατί να μάθω ξένες γλώσσες;

12 ΣΕΠ 2022


 Ρεκόρ επιτυχιών στις εξετάσεις για ξένες γλώσσες
Ξένες γλώσσες στα ΓΡΑΨΑ!

Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε την επαφή μας με τις ξένες γλώσσες στο σχολείο. Ξεκινήσαμε κυρίως με αγγλικά και μετά προχωρήσαμε και σε άλλες ξένες γλώσσες όπως γαλλικά ή γερμανικά. Την πραγματική όμως αξία του να μαθαίνουμε ξένες γλώσσες την ανακαλύψαμε στην πορεία όταν αναζητήσαμε εργασία ή χρειάστηκε να κάνουμε περαιτέρω σπουδές.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Γιατί λοιπόν να μάθεις ξένες γλώσσες;

  1. Γνωρίζοντας ξένες γλώσσες μπορείς να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό με άνεση, να κάνεις φίλους σε πολλές χώρες.
  2. Όταν γνωρίζεις ξένες γλώσσες σού δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, διασφαλίζεις την εργασία σου και διεκδικείς και νέες θέσεις εργασίας.
  3. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Όταν ξέρεις 1 ή περισσότερες ξένες γλώσσες έχεις πρόσβαση σε περισσότερη πληροφόρηση, μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες στο internet από διαφορετικές πηγές και σε διαφορετικές γλώσσες, να κατανοείς ξένα τραγούδια με ευκολία και να παρακολουθείς με άνεση ξένες ταινίες χωρίς να ... χάνεσαι στη μετάφραση. Επιπλέον, έχοντας γνώση σε ξένες γλώσσες, έχεις ταυτόχρονα και πρόσβαση στα πρωτότυπα κείμενα λογοτεχνίας και φιλοσοφίας καθώς και θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών από ολόκληρο τον κόσμο.
  4. Εκτός από πρακτικά θέματα, οι ξένες γλώσσες βελτιώνουν τη μνήμη σου καθώς εκπαιδεύουν τον εγκέφαλό σου να μάθει νέο λεξιλόγιο και γραμματική.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

  1. Όσο και αν ακούγεται παράξενο, όταν μελετάμε ξένες γλώσσες βελτιώνουμε και τη μητρική μας γλώσσα καθώς κατανοούμε καλύτερα τις δομές της γραμματικής και του συντακτικού. Αυτό συμβαίνει γιατί τη μητρική μας γλώσσα τη μαθαίνουμε μιμούμενοι στην πραγματικότητα τους μεγαλύτερους χωρίς να μαθαίνουμε γραμματικούς κανόνες και συντακτικό. Όταν λοιπόν ξεκινάμε να μαθαίνουμε ξένες γλώσσες, μπαίνουμε στη διαδικασία να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς μιας γλώσσας.
  2. Τέλος, το να μαθαίνεις ξένες γλώσσες σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση! Ακόμα και μία πολύ σύντομη συνομιλία σε ξένες γλώσσες με έναν άγνωστο σου δίνει την αίσθηση της επιτυχίας, το αίσθημα της πληρότητας, ότι έχεις καταφέρει κάτι σημαντικό! Και πράγματι είναι!

Αν λοιπόν δεν έχεις μέχρι τώρα ξεκινήσει ξένες γλώσσες, ήρθε η ώρα να το κάνεις!!! Μη χάνεις άλλο χρόνο και έλα στα ΓΡΑΨΑ!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία