40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Σπουδές στο εξωτερικό – Εκπληρώνοντας ένα όνειρο ζωής

4 ΣΕΠ 2023 - Νίκος Θεοδωρακάκης


Μάθε ξένες γλώσσες για σπουδές στο εξωτερικό
Προετοιμάσου για σπουδές στο εξωτερικό!
Εκατοντάδες σπουδαστές του Ομίλου Γράψα καταφέρνουν να εκπληρώσουν το όνειρο που λέγεται σπουδές στο εξωτερικό, είτε πρόκειται για προπτυχιακό είτε για μεταπτυχιακό επίπεδο.

Τεστ ξένων γλωσσών Τεστ ξένων γλωσσών

Πρόσφατα, δύο σπουδάστριές μας από τη Σαγκάη, οι οποίες σπουδάζουν ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο της Σαγκάης, ευχαρίστησαν τον Όμιλο Γράψα που κατάφεραν να εκπληρώσουν ένα όνειρο ζωής.

Δράττομαι της ευκαιρίας του συγκεκριμένου συμβάντος γιατί οι δύο κοπέλες δεν είναι φυσικά οι μοναδικές περιπτώσεις. Απλά το παράδειγμα των δυο προαναφερθέντων σπουδαστριών αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, γιατί μέσω του Ομίλου Γράψα, κατάφεραν να πάρουν το IELTS, με υψηλότερο σκορ από ό,τι χρειάζονταν, αλλά και να βοηθηθούν καταλυτικά στην αποδοχή τους από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο. Για την ακρίβεια, κάναμε μαζί χέρι-χέρι, όλη τη διαδρομή, διεκπεραιώνοντας όλη την απαιτούμενη γραφειοκρατία, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν κυκεώνας. Αυτό είναι εφικτό αφού συνδυάζουμε επαγγελματισμό, τεχνογνωσία, πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρία και ασυναγώνιστες επιτυχίες, όλα επικεντρωμένα στις ανάγκες του σπουδαστή. Όπως λέμε και στους σπουδαστές που αναρωτιούνται πριν από τη συνεργασία μας, δεν υπάρχει πρόβλημα για μας. Όλοι βρίσκουν λύση μαζί μας.

Και πώς να μη βρίσκουν άραγε; Δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία ή κρυφές πτυχές για μας. Είτε αυτό λέγεται IELTS, είτε GMAT, είτε GRE είτε Sat. Με ένα άψογα καταρτισμένο προσωπικό, τους καλύτερους καθηγητές στην Αθήνα και στην Πάτρα, οι οποίοι εκπαιδεύονται από το Oxford University, είναι δυνατόν να μη βρούνε σε μας αυτό που ψάχνουνε;

Επειδή για εμάς μιλάνε οι ίδιοι οι σπουδαστές μας και δε μονολογούμε αβάσιμα, μου έρχεται στη μνήμη μία άλλη περίπτωση σπουδαστή που ήθελε IELTS και TOEFL και όλο το χαρτοβασίλειο έτοιμο για να σπουδάσει Αμερική. Επειδή τυγχάνει ο συγκεκριμένος σπουδαστής μας να είναι επαγγελματίας μουσικός (πιανίστας), μας συγκίνησε όταν λάβαμε αφίσα από κονσέρτο στο Ithaca College της Νέας Υόρκης. Παρόλο το βεβαρημένο του πρόγραμμα ποτέ δεν έχασε μάθημα, αφού με τα ευέλικτα ωράρια μας και τις extra ώρες, τις οποίες δε φειδόμαστε, κατάφερε να παρακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Θα μπορούσα να αναφέρω παρόμοιες περιπτώσεις και ιστορίες για ώρες. Άλλωστε, όλοι εδώ έρχονται και δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Απλά αυτές οι περιπτώσεις μας έχουν μείνει γιατί ήταν όλοι έτοιμοι να τα παρατήσουν πριν ξεκινήσουν μαζί μας. Όταν είσαι ηγέτης στην ξενόγλωσση εκπαίδευση νέων ενηλίκων, όταν η υπεροχή είναι σημαία σου και αρχή ύπαρξης, όταν διακρίνεσαι παντού και από όλους, είτε Ελληνοαμερικάνικη Ένωση λέγεται είτε Γαλλικό Ινστιτούτο, το κέντρο σου είναι ο σπουδαστής: Μοναδικός, με ονοματεπώνυμο, με τις ανάγκες του να γίνονται ανάγκες μας.

Για αυτό το λόγο είναι γραφτό να έρθετε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ και να μάθετε με επιτυχία τη ξένη γλώσσα που χρειάζεστε για να σπουδάσετε στο εξωτερικό!!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία