40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ιταλικά και Πτυχία CELI

13 ΙΟΥΛ 2016 - Gisella Mura


Η εκμάθηση Ιταλικών και η απόκτηση ενός πτυχίου Celi στα ΓΡΑΨΑ, είναι εγγυημένη.

Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ

CELI

Τα Ιταλικά, γλώσσα λατινογενής, ανήκουν στην οικογένεια των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Περίπου 70 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν ιταλικά στην Ιταλία και σε τμήματα άλλων 29 χωρών.

Εξαιτίας των εμπορικών της σχέσεων με την Ελλάδα αλλά και λόγω των Ιταλικών Πανεπιστημίων, όπως στη Μπολόνια (που είναι το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου) Ρώμη, Φλωρεντία, Περούτζια, η εκμάθηση Ιταλικών είναι σημαντικό πλεονέκτημα στις μερες μας

Palazzo Gallenga Stuart di Perugia, la sede principale dell'ateneo

Εκδρομή σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ στη Ρώμη)

Palazzo Gallenga Stuart di Perugia, la sede principale dell'ateneo
Εκδρομή σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ στη Ρώμη

Το πανεπιστήμιο για ξένους di Perugia ιδρύθηκε το 1921 από τον δικηγόρο Astorre Luppattelli ο όποιος οργάνωσε για πρώτη φορά υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου μαθήματα ιταλικών CULTUTRA για ξένους με σκοπό να διαδίδει στο εξωτερικό την γνώση της Ιταλίας , να διηγείται την ιστορία και τα αξιοθέατα

Το Πανεπιστήμιο της Perugia έχει ορίσει τo Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο ως επίσημο εκπρόσωπό του στην Ελλάδα από το 1993, υπεύθυνο για τη διενέργεια των εξετάσεων για όλα τα πιστοποιητικά CELI(Certificato di conoscenza della lingua italiana), και πιο συγκεκριμένα τα CELI 1 impatto, CELI 1, CELI 2 (B1), CELI 3 (Β2), CELI 4 (Γ1) CELI 5 (Γ2), πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα από όλα τα πανεπιστήμια, επιχειρήσειςκαι δημόσιους φορείς.

Όσοι επιθυμούν την εκμάθηση Ιταλικών για να βελτιώσουν το βιογραφικό τους ή να πάνε για Erasmus ή απλώς αγαπάνε την γλώσσα και δεν ξέρουν Ιταλικά, στα ΓΡΑΨΑ σε λίγους, μόνο, μήνες θα έχουν κατακτήσει τη Βασική Γνώση Ιταλικών CELI 1.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, χιλιάδες νέοι ενήλικες έχουν μάθει Ιταλικά μέχρι τώρα, σε ταχύρυθμα τμήματα από το επίπεδο Ιταλικά για αρχάριους και τη Βασική Γνώση Ιταλικών CELIimpatto έως και το επίπεδο CELI 5. Με μαθήματα ιταλικών που δίνουν έμφαση στην καθημερινη γλώσσα και την επικοινωνία με χρήση διαδραστικού πίνακα, μέσα σε ένα ζωντανό περιβάλλον.

Στα ΓΡΑΨΑ, καθηγητές-ελίτ εκπαιδευμένοι στοσύστημα ΓΡΑΨΑ και απόφοιτοι από ιταλικά πανεπιστήμια, αναλαμβάνουν με βιωματικά μαθήματα να οδηγήσουν τον σπουδαστή στη γρήγορη εκμάθηση Ιταλικών για το επίπεδο που στοχεύει.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, η μεγάλη επιτυχία στα πτυχία CELI βασίζεται στο δοκιμασμένο και τελειοποιημένο σύστημα που έχουμε αναπτύξει μέσα από την πολυετή εμπειρία μας.

Θέλεις να ξεκινήσεις ιταλικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!

Οι φοιτητές κι οι εργαζόμενοι επιλεγούν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ γιατί βρίσκουν ευέλικτα ωράρια και έχουν την επιλογή αλλαγής τμήματος ή και εναλλάξ παρακολούθησης σε διαφορετικές χρονικές ζώνες (πρωί, απόγευμα, βράδυ). Τα τμήματα είναι ολιγομελή και επίσης οι σπουδαστές μπορούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στο Εργαστήριο Γλώσσας, με έξτρα τεστ προσομοίωσης

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι μόνο στα ΓΡΑΨΑ θα έχετε πολλές δωρεάν εξτρά ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας ή αναπληρώσεις μαθημάτων (περίπου 5.000 δωρεάν ώρες, επιπλέον του κανονικού προγράμματος, παρέχουμε στους σπουδαστές μας, κάθε χρόνο)! Γι΄ αυτό ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στις προτιμήσεις των σπουδαστών 18+ στην εκμάθηση Ιταλικών.


Gisella Mura

Υπεύθυνη Τομέα Ιταλικών

 

 

Μάθετε περισσότερα για τα ιταλικα για ενήλικες στα ΓΡΑΨΑ

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και online μαθήματα ιταλικών με όλα τα πλεονεκτήματα του φυσικού μαθήματος και έμφαση στην επικοινωνία. Έτσι όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας, με άνεση και χωρίς μετακινήσεις να μάθετε Ιταλικά online.

Μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα ιταλικών online στα ΓΡΑΨΑ

 Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία