Αρχική σελίδα /

Ιταλικά και Πτυχία CELI στα ΓΡΑΨΑ

13 ΙΟΥΛ 2016 - Gisella Mura

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Η εκμάθηση Ιταλικών και η απόκτηση ενός πτυχίου Celi στα ΓΡΑΨΑ, είναι εγγυημένη.

Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ

CELI

Τα Ιταλικά, γλώσσα λατινογενής, ανήκουν στην οικογένεια των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Περίπου 70 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν ιταλικά στην Ιταλία και σε τμήματα άλλων 29 χωρών.

Εξαιτίας των εμπορικών της σχέσεων με την Ελλάδα αλλά και λόγω των Ιταλικών Πανεπιστημίων, όπως στη Μπολόνια (που είναι το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου) Ρώμη, Φλωρεντία, Περούτζια, η εκμάθηση Ιταλικών είναι σημαντικό πλεονέκτημα στις μερες μας

Palazzo Gallenga Stuart di Perugia, la sede principale dell'ateneo

Εκδρομή σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ στη Ρώμη)

Palazzo Gallenga Stuart di Perugia, la sede principale dell'ateneo
Εκδρομή σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ στη Ρώμη

Το πανεπιστήμιο για ξένους di Perugia ιδρύθηκε το 1921 από τον δικηγόρο Astorre Luppattelli ο όποιος οργάνωσε για πρώτη φορά υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου μαθήματα ιταλικών CULTUTRA για ξένους με σκοπό να διαδίδει στο εξωτερικό την γνώση της Ιταλίας , να διηγείται την ιστορία και τα  αξιοθέατα

Το Πανεπιστήμιο της Perugia έχει ορίσει τo Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο ως επίσημο εκπρόσωπό του στην Ελλάδα από το 1993, υπεύθυνο για τη διενέργεια των εξετάσεων για όλα τα πιστοποιητικά CELI (Certificato di conoscenza della lingua italiana), και πιο συγκεκριμένα τα CELI 1 impatto, CELI 1, CELI 2 (B1), CELI 3 (Β2), CELI 4 (Γ1) CELI 5 (Γ2), πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα από όλα τα πανεπιστήμια, επιχειρήσειςκαι δημόσιους φορείς.

Όσοι επιθυμούν την εκμάθηση Ιταλικών για να βελτιώσουν το βιογραφικό τους ή να πάνε για Erasmus ή απλώς αγαπάνε την γλώσσα και δεν ξέρουν Ιταλικά, στα ΓΡΑΨΑ σε λίγους, μόνο, μήνες θα έχουν κατακτήσει τη Βασική Γνώση Ιταλικών CELI 1.

Στον Εκπαιδευτικό ΌμιλοΓΡΑΨΑ, χιλιάδες νέοι ενήλικες έχουν μάθει Ιταλικά μέχρι τώρα, σε ταχύρυθμα τμήματα από το επίπεδο των Αρχαρίων και τη Βασική Γνώση Ιταλικών CELI impatto έως και το επίπεδο CELI 5. Με μαθήματα ιταλικών που δίνουν έμφαση στην καθημερινη γλώσσα και την επικοινωνία με χρήση διαδραστικού πίνακα, μέσα σε ένα ζωντανό περιβάλλον.

Στα ΓΡΑΨΑ, καθηγητές-ελίτ εκπαιδευμένοι στοσύστημα ΓΡΑΨΑκαι απόφοιτοι από ιταλικά πανεπιστήμια, αναλαμβάνουν με βιωματικά μαθήματα να οδηγήσουν τον σπουδαστή στη γρήγορη εκμάθηση Ιταλικών για το επίπεδο που στοχεύει.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, η μεγάλη επιτυχία στα πτυχία CELI βασίζεται στο δοκιμασμένο και τελειοποιημένο σύστημα που έχουμε αναπτύξει μέσα από την πολυετή εμπειρία μας.

Οι φοιτητές κι οι εργαζόμενοι επιλεγούν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ γιατί βρίσκουν ευέλικτα ωράρια και έχουν την επιλογή αλλαγής τμήματος ή και εναλλάξ παρακολούθησης σε διαφορετικές χρονικές ζώνες (πρωί, απόγευμα, βράδυ). Τα τμήματα είναι ολιγομελή και επίσης οι σπουδαστές μπορούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στο Εργαστήριο Γλώσσας, με έξτρα τεστ προσομοίωσης

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι μόνο στα ΓΡΑΨΑ θα έχετε πολλές δωρεάν εξτρά ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας ή αναπληρώσεις μαθημάτων (περίπου 5.000 δωρεάν ώρες, επιπλέον του κανονικού προγράμματος, παρέχουμε στους σπουδαστές μας, κάθε χρόνο)! Γι΄ αυτό ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι Νο1 στις προτιμήσεις των σπουδαστών 18+ στην εκμάθηση Ιταλικών.


Gisella Mura

Υπεύθυνη Τομέα Ιταλικών


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα