40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Μαθήματα Ισπανικών για ενήλικες

8 ΙΟΥΛ 2016 - Ελισάβετ Καστάνη Ortin


Εκμάθηση Ισπανικών στα ΓΡΑΨΑ. Με χιλιάδες δωρεάν ώρες μαθημάτων (Προγράμματα Υποστήριξης)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Soneto 83

Es bueno, amor, sentirte cerca de mí en la noche,
invisible en tu sueño, seriamente nocturna,
mientras yo desenredo mis preocupaciones
como si fueran redes confundidas.
Ausente, por los sueños tu corazón navega,
pero tu cuerpo así abandonado respira
buscándome sin verme, completando mi sueño
como una planta que se duplica en la sombra.
Erguida, serás otra que vivirá mañana,
pero de las fronteras perdidas en la noche,
de este ser y no ser en que nos encontramos
algo queda acercándonos en la luz de la vida
como si el sello de la sombra señalara
con fuego sus secretas criaturas.

P. Neruda

Αν αγαπάς τον P. Neruda, αλλά από το 83ο Σονέτο του στα Ισπανικά μπορείς να μεταφράσεις λιγότερες από δέκα λέξεις, ήρθε η ώρα να κάνεις μαθήματα Ισπανικών! Ισπανικά, η γλώσσα του Cervantes, του Lorca, του Almodóvar! Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις την ισπανική κουλτούρα είναι η

εκμάθηση Ισπανικών.

Θέλεις να ανοίξεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες προς ισπανόφωνες χώρες; Να προσθέσεις ένα σημαντικό εφόδιο στο βιογραφικό σου; Ήρθε η ώρα να μάθεις Ισπανικά!

Και ποιος ειδικότερος στην εκμάθηση Ισπανικών από τον Όμιλο Γράψα; Ηγέτης στην ξενόγλωσση εκπαίδευση νέων ενηλίκων από το 1984. Με πολλά παραρτήματα σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα, σίγουρα κάποιο θα βρίσκεται κοντά σου. Είσαι φοιτητής/τρια, εργαζόμενος/η, έχεις καθημερινές υποχρεώσεις και ακατάστατα ωράρια; Ήδη 80.000 σπουδαστές/τριες έχουν περάσει από τα θρανία μας, καθώς αναγνωρίζεται η ειδίκευσή μας σε νέους ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη). Οι φοιτητικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις τους απαιτούν ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης Ισπανικών. Θέλεις να μάθεις Ισπανικά, αλλά ανησυχείς ότι δεν θα προλαβαίνεις κατά την εξεταστική ή όταν θα λήγει η προθεσμία για την υποβολή εκείνου του project στη δουλειά; Υπάρχουν λύσεις! Σε εμάς μπορείς να αναπληρώνεις χαμένα μαθήματα Ισπανικών, να αλλάζεις ωράριο ή να παρακολουθείς εναλλάξ ωράρια. 5.000 έξτρα ώρες το προηγούμενο έτος για τους σπουδαστές μας. Ανάμεσα τους και αρκετά δωρεάν μαθήματα Ισπανικών. Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείς από Ισπανικα για αρχάριους έως μαθήματα για DELE C2.

Θέλεις να ξεκινήσεις ισπανικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα! Στα ΓΡΑΨΑ μπορείτε να παρακολουθήσετε, από την άνεση του σπιτιού/γραφείου σας, και μαθήματα Ισπανικών online, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε. Με τα ισπανικά online, ο/η σπουδαστής/ρια μπορεί σε 3 μήνες να μάθει Βασικά Ισπανικά, αλλά και να αποκτήσει και πτυχία Ισπανικών. Τα online μαθήματα Ισπανικών ΓΡΑΨΑ δίνουν έμφαση στη «ζωντανή» γλώσσα. Έτσι η εκμάθηση Ισπανικών online να γίνεται σε ένα χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον γνώσης όπως ακριβώς σε μια φυσική τάξη.

Ένα άλλο δυνατό στοιχείο της εκμάθησης Ισπανικών είναι το ακαδημαϊκό μας επιτελείο. Εκπαιδευτικοί εξειδικευμένοι/ες στην εκμάθηση Ισπανικών από νέους ενήλικες επιμορφώνονται και ενημερώνονται συνεχώς πάνω στις σύγχρονες διδακτικές και εκπαιδευτικές προσεγγίσεις. Τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι ένα κοινό φροντιστήριο Ισπανικών. Εδώ τα μαθήματα Ισπανικών γίνονται με τη βιωματική μέθοδο και τη χρήση των νέων τεχνολογιών, ώστε να ανταποκρίνονται στα ιδιαίτερα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά και ανάγκες των ενήλικα σπουδαστών/τριών. Στον Όμιλο Γράψα αναζητούμε τον καταλληλότερο τρόπο εκμάθησης Ισπανικών για τον καθένα και καθεμία ξεχωριστά.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΨΑ!

Ελισάβετ Καστάνη



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία