40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ισπανικά μαθήματα κουλτούρας

19 ΔΕΚ 2016 - Ελισσάβετ Καστάνη Ορτίν, Υπεύθυνη Τομέα Ισπανικών


Εξειδικευμένα μαθήματα ισπανικών για ενήλικες!

Ο ισπανόφωνος κόσμος στον παγκόσμιο χάρτη καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος. Ναι, πάνω από 500.000.000 άνθρωποι μιλούν τα

ισπανικά

ως μητρική γλώσσα. Στη Λατινική Αμερική, την Ισπανία, τις Φιλιππίνες, τη Γουινέα και ούτω καθεξής. Ξεκινώντας από το Μεξικό – ως μεγαλύτερη χώρα – όπου μπορούμε να γνωρίσουμε τον πολιτισμό των Maya, στην Κολομβία, τη χώρα του Botero, την Ισπανία γνωστή για τις ταυρομαχίες της και βέβαια πολλές άλλες χώρες όπως το Περού με το Machu Picchu, τη Βραζιλία, την Κούβα, το Μαρόκο κλπ. Τα ισπανικά μαθήματα σου προσφέρουν την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με όλον αυτόν τον κόσμο.
 
ispanika-xores-kosmou
Αναλογιζόμενη λοιπόν πόσες χώρες μιλούν τα ισπανικά, ισπανόφωνοι σαν εμένα, μου έρχεται στο νου η διευκόλυνση της επικοινωνίας. Να ταξιδεύεις και να μιλάς ισπανικά με Αργεντινούς, Χιλιανούς... Κάνοντας μαθήματα ισπανικών διευρύνεις τους ορίζοντες σου, κινείσαι και μιλάς τα ισπανικά σας αυτούς. Ως γνωστόν δεν μιλούν ξένες γλώσσες όπως στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια τα μαθήματα ισπανικών θα σε βοηθήσουν να μάθεις και να καταλάβεις την κουλτούρα τους, τον πολιτισμό τους και πόσο μάλλον και τις συνήθειές τους. Ένα βασικό παράδειγμα που για εμάς είναι απολύτως φυσιολογικό, ένα μπουκάλι κρασί σε μια γιορτή, στη Ceuta (Θέουτα) και τη Melilla (Μελίγια), πόλεις στη βόρεια Αφρική αλλά έδαφος της Ισπανίας, είναι παρεξηγήσιμο μιας και το 35% του πληθυσμού τους είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος.
 
Επιπλέον με τα μαθήματα ισπανικών θα έχεις τις ικανότητες που απαιτούνται για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, εντός και εκτός της χώρας. Κατασκευαστικές εταιρίες, εκδοτικοί οίκοι, φαρμακευτικές εταιρίες, τουριστικές επιχειρήσεις θα έχουν να σου προσφέρουν μια θέση εργασίας και για εσένα. Ακόμα κι αν όντας φοιτητής/φοιτήτρια σκέφτεσαι κάποιο πρόγραμμα Erasmus σε ισπανόφωνο πανεπιστήμιο, το πρώτο βήμα είναι να ξεκινήσεις ισπανικά μαθήματα.
 
Θέλεις να ξεκινήσεις ισπανικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!
 
Και αν είσαι λάτρης των ισπανικών γεύσεων, τότε η εκμάθηση ισπανικών θα σε βοηθήσει να κάνεις την σωστή επιλογή από τον κατάλογο ανάμεσα σε Paella, Jamón Serrano, Lomo a la pimienta,.. και βέβαια μια caña συνοδεύοντας τα tapas σου.
 
Στα ΓΡΑΨΑ, που δεν είναι κοινά φροντιστήρια Ισπανικών, θα σου κάνουμε ισπανικά μαθήματα κουλτούρας, θα σου δείξουμε την διαφορετική σημασία μεταξύ «φίλου και γνωστού» και θα μπορέσεις εντός της χρονιάς να μιλάς ισπανικά από τα πρώτα κιόλας μαθήματα ισπανικών. Με τα ολιγομελή τμήματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ και τα ευέλικτα προγράμματα μπορείς να αναπληρώσεις τυχόν χαμένα μαθήματα, να αλλάξεις ωράριο και να παρακολουθήσεις εναλλάξ ωράρια. Σε περίπτωση που σκέπτεσαι να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι σε ισπανόφωνη χώρα ή να πεταχτείς μέχρι τους Κανάριους Νήσους για μια Piña colada.


Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία