38 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ξένες γλώσσες και εξετάσεις IELTS στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ

15 ΔΕΚ 2016 - Νίκος Θεοδωρακάκης


Προετοιμασίας ξένης γλώσσας για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό

Σκεπτόμενος τα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό και τις εξετάσεις IELTS μου έρχονται πρόσφατες κι ευχάριστες αναμνήσεις από επιτυχίες σπουδαστών μας! Μόλις πριν ένα μήνα, λάβαμε ένα βιντεάκι μικρού μήκους από δύο σπουδάστριές μας από τη Σαγκάη, όπου φοιτούν ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο της Σαγκάης. Στο συγκεκριμένο βιντεάκι ευχαριστούσαν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ γιατί κατάφεραν να εκπληρώσουν ένα όνειρο ζωής.

Δράττομαι της ευκαιρίας του συγκεκριμένου συμβάντος γιατί οι δύο κοπέλες δεν είναι φυσικά οι μοναδικές περιπτώσεις. Εκατοντάδες σπουδαστές καταφέρνουν να εκπληρώσουν αυτό το όνειρο που λέγεται σπουδές στο εξωτερικό, είτε πρόκειται για προπτυχιακά είτε για

μεταπτυχιακά στο εξωτερικό

. Απλά το παράδειγμα των δυο προαναφερθέντων σπουδαστριών αποτελεί εξέχων γιατί μόνο μέσω του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν το IELTS με υψηλότερο σκορ από ότι χρειάζονταν αλλά και να βοηθηθούν καταλυτικά στην αποδοχή τους από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο. Για την ακρίβεια κάναμε μαζί χέρι-χέρι όλη τη διαδρομή μέχρι τις ielts εξετάσεις, διεκπεραιώνοντας όλη τη γραφειοκρατία που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν κυκεώνας. Έλα όμως που συνδυάζουμε επαγγελματισμό, τεχνογνωσία, πάνω από τριακονταετή εμπειρία, ασυναγώνιστες επιτυχίες στις ielts test και όλα αυτά επικεντρωμένα στις ανάγκες του σπουδαστή. Όπως λέω και στους σπουδαστές που αναρωτιούνται πριν από τη συνεργασία μας, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για μας. Όλοι βρίσκουν λύση μαζί μας.

 

Και πώς να μη βρίσκουν άραγε; Δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία ή κρυφές πτυχές για μας. Είτε αυτό λέγεται εξετάσεις IELTS, GMAT, GRE ή Sat. Με ένα άψογα καταρτισμένο προσωπικό, τους καλύτερους καθηγητές στην Αθήνα, οι οποίοι εκπαιδεύονται από το Oxford University είναι δυνατόν να μη βρούνε σε μας αυτό που ψάχνουνε όταν αυτό λέγεται ξένες γλώσσες;

Επειδή για εμάς μιλάνε οι ίδιοι οι σπουδαστές μας και δε μονολογούμε αβάσιμα, μου έρχεται στη μνήμη άλλη μία περίπτωση σπουδαστή μας που ήθελε IELTS και TOEFL μαζί με όλο το χαρτοβασίλειο έτοιμο για να σπουδάσει στην Αμερική. Επειδή τυγχάνει ο συγκεκριμένος να είναι επαγγελματίας μουσικός (πιανίστας), μας συγκίνησε όταν λάβαμε αφίσα από κονσέρτο στο Ithaca College της Νέας Υόρκης. Παρόλο το βεβαρημένο του πρόγραμμα ποτέ δεν έχασε μάθημα αφού με τα ευέλικτα ωράρια μας και τις έξτρα ώρες τις οποίες δε φειδόμαστε.

Θα μπορούσα να αναφέρω περιπτώσεις και ιστορίες για ώρες. Άλλωστε για

ξένες γλώσσες ενηλίκων

όλοι στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ έρχονται και δεν είναι καθόλου υπερβολή! Απλά αυτές οι περιπτώσεις μας έχουν μείνει χαραγμένες γιατί όλοι ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν πριν ξεκινήσουν μαζί μας. Όταν είσαι ηγέτης στην εκπαίδευση νέων ενηλίκων στις ξένες γλώσσες, όταν η υπεροχή είναι σημαία σου και αρχή ύπαρξης, όταν διακρίνεσαι παντού και από όλους είτε Ελληνοαμερικάνικη Ένωση λέγεται είτε Γαλλικό Ινστιτούτο, το κέντρο σου είναι ο σπουδαστής: Μοναδικός, με ονοματεπώνυμο, με τις ανάγκες του-ανάγκες μας.

Στον Εκπ. Όμιλο ΓΡΑΨΑ, Ηγέτη στα Αγγλικά για ενήλικες, «παράγουμε» πολλούς επιτυχόντες IELTS με υψηλά σκορ. Έλα στα ΓΡΑΨΑ!

Νίκος Θεοδωρακάκης

Franchisee & Δ/ντης Εκπαιδευτηρίου Πειραιά

 

Μάθετε περισσότερα για την εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες.

Μάθετε για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online.

 Επιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
21ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία