40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ή «ΓΡΑΨΑ» με κορυφαίους καθηγητές αγγλικών;

20 ΙΟΥΛ 2016 - Μαρία Σακελλαρίου


Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ή  «ΓΡΑΨΑ» με κορυφαίους καθηγητές αγγλικών;

Μαθαίνω Αγγλικά

καλύτερα κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ή πηγαίνοντας στα ΓΡΑΨΑ; Που θα βρω τους καλύτερους καθηγητές αγγλικών και τα καλύτερα προγράμματα; Ποιός μπορεί να μου εγγυηθεί γρήγορη επιτυχία στο στόχο μου; Πώς θα γλιτώσω χρόνο, χρήματα και άσκοπη προσπάθεια;

Αυτά είναι ερωτήματα που απασχολούν πολλούς σήμερα που η εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες έχει γίνει μια επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης ζωής. Με τα αγγλικά να αποτελούν διαβατήριο για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία η επιλογή δεν πρέπει να γίνεται επιπόλαια.

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, λοιπόν, ή μάθημα ΓΡΑΨΑ; Ας κάνουμε ένα crash test!

Κάνω ιδιαίτερο; Βρήκα τον καθηγητή μου μέσω κάποιου φίλου ή γνωστού ή από κάποια αγγελία. Δεν έχω καμία εγγύηση για την γνωστική του επάρκεια, τις σπουδές, την κατάρτισή του. Αγόρασα 'λαχείο'.

Κάνω μάθημα ΓΡΑΨΑ; Έχω τους καλύτερους-ελίτ καθηγητές αγγλικών, επιλεγμένους από το ακαδημαϊκό μας επιτελείο με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το OXFORD UNIVERSITY.

Κάνω ιδιαίτερο; Δεν υπάρχει σύστημα, ούτε οργάνωση στο πρόγραμμα των μαθημάτων. Το πρόγραμμά μου είναι σχεδιασμένο 'στην τύχη', βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Πολύ σύντομα επέρχεται χαλάρωση, κούραση, αναβολές. Κανένας ρυθμός, καμία χρονική πειθαρχία.

Κάνω μάθημα ΓΡΑΨΑ; Παρακολουθώ ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα, σχεδιασμένο από το κορυφαίο ακαδημαϊκό επιτελείο, με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιάγραμμα. Κάνω Αγγλικά για παιδιά. Μαθαίνω αγγλικά στους θεμελιωτές και πρωτοπόρους στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων από το 1984. Αναπληρώνω το μάθημα που έχασα ΔΩΡΕΑΝ, αλλάζω ωράριο εάν χρειαστεί, έχω ακόμα και τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης ( πρωινή-βραδινή ζώνη ).

Κάνω ιδιαίτερο; Κάνω παραδοσιακό, παλιομοδίτικο, ανιαρό μάθημα που απευθύνεται σε παιδιά. Καταναλώνομαι σε αντιγραφή, μετάφραση, παπαγαλία. Κανένας νεωτερισμός, καμία πρωτοτυπία. Το πιο προηγμένο τεχνολογικά μέσο που χρησιμοποιούμε είναι το κασετόφωνο!

Κάνω μάθημα ΓΡΑΨΑ; Κάνω μοντέρνο και πρωτότυπο μάθημα. Χρησιμοποιώ βιβλία ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες. Μαθαίνω αγγλικά για ενήλικες, βιωματικά, με μεθόδους εμπλουτισμένες με NLP (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό), που αξιοποιούν το δικό μου μαθησιακό στυλ. Απολαμβάνω την εκπαίδευση ΓΡΑΨΑ του 21ου αιώνα: Διαδραστικό πίνακα, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (Εργαστήριο Γλώσσας, DVD, INTERNET, σλάιντς, ταινίες).

Κάνω ιδιαίτερο; Μαθαίνω σε ένα περιβάλλον απομονωμένο, βαρετό, χωρίς διάδραση, χωρίς κίνητρα, χωρίς ευκαιρίες για εξάσκηση στην επικοινωνία. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών με πολλά διαλείμματα για καφέ και ψιλοκουβεντούλα - στα ελληνικά πάντα! Ο καθηγητής μου βλέπει πως δυσκολεύομαι πολύ να μιλήσω αγγλικά και δείχνει κατανόηση, δεν θέλει να με πιέζει (!).

Κάνω μάθημα ΓΡΑΨΑ; Μαθαίνω αγγλικά ως μέλος μιας ομάδας, που ψυχολογικά προσφέρει ένα πολύ πιο γόνιμο, ζωντανό κι ευχάριστο περιβάλλον. Συναναστρέφομαι με ομοίους μου, συνεργαζόμαστε έχοντας κοινούς στόχους. Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία, έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα. Έχω και nativespeakers καθηγητές αγγλικών. Μαθαίνω αγγλικά -και κυρίως να μιλάω- μέσα από debates ή role- plays, μαζί με τους υπόλοιπους στο γκρουπ. Η γλώσσα μου λύνεται!

Κάνω ιδιαίτερο; Φτάνουμε γρήγορα σε τέλμα. Μάλλον δεν προλαβαίνω να δώσω εξέτασεις, δεν βγάλαμε την ύλη. Θα το αναβάλω για λίγο.

Κάνω μάθημα ΓΡΑΨΑ; Παίρνω γρήγορα και εγγυημένα το πτυχίο που στοχεύω (Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου). Κατέχω τη 'μάχιμη γλώσσα' για εργασία ή σπουδές. Η προσπάθειά μου απέδωσε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν θέλω να σπαταλήσω άσκοπα τον χρόνο και τα χρήματά μου. Δεν θέλω να ρισκάρω και να ταλαιπωρηθώ. Δεν θέλω να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας. Θέλω εκμάθηση αγγλικών με τους κορυφαίους καθηγητές αγγλικών, τα πιο ποιοτικά προγράμματα σπουδών και τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους.

Άρα; Θέλω ΓΡΑΨΑ: Νο1 στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση νέων ενηλίκων (φοιτητών, εργαζομένων, στελεχών) από το 1984, με 80.000 σπουδαστές να έχουν περάσει από τα θρανία του, τα αρτιότερα εκπαιδευτικά προγράμματα και πάνω από 2.000 επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις ανώτερων πτυχίων Ξένων Γλωσσών!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία