38 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Γερμανικά μαθήματα

21 ΣΕΠ 2022


Για γερμανικά μαθήματα ενηλίκων enter ΓΡΑΨΑ
Enter στα ΓΡΑΨΑ για γερμανικά μαθήματα!

Μπορεί κάποιοι από εσάς να θεωρείτε ότι η γερμανική γλώσσα είναι δύσκολη, απαιτητική, χρονοβόρα στην εκμάθηση της και να διστάζετε να ξεκινήσετε γερμανικά μαθήματα. Μπορεί ακόμα να μη σας αρέσει να ακούτε τα γερμανικά γιατί θεωρείτε ότι οι συνομιλητές ακούγονται σα να ….μαλώνουν. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί άλλοι λόγοι που θα κάνουν πολλούς από εσάς να θελήσετε να ξεκινήσετε γερμανικά μαθήματα και να μάθετε τη γλώσσα.

 1. Πρώτα απ’ όλα, κάνοντας γερμανικά μαθήματα θα μπορείτε να επικοινωνείτε με πάρα πολύ κόσμο! Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Λιχτενστάιν, Νότιο Τιρόλο και αλλού) μιλούν γερμανικά ως μητρική γλώσσα.
 2. Τα γερμανικά μαθήματα θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις γνωριμίες και στην Ελλάδα καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των ξένων τουριστών στη χώρα μας προέρχεται από γερμανόφωνες χώρες.

Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία! Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία!

 1. Αν ενδιαφέρεσαι για σπουδές στο εξωτερικό, τα γερμανικά μαθήματα θα σου δώσουν τα εφόδια που χρειάζεσαι για να σπουδάσεις σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια. Με πολλά από αυτά να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, δεν υστερούν σε τίποτα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα πανεπιστήμια στην Αγγλία. Επιπλέον, το κόστος ζωής παραμένει χαμηλό καθώς αντίθετα με πανεπιστήμια σε άλλες χώρες, τα περισσότερα γερμανόφωνα πανεπιστήμια δεν έχουν δίδακτρα.
 2. Τα γερμανικά μαθήματα σε φέρνουν πιο κοντά στις τέχνες! Σπουδαίοι κλασικοί μουσικοί έγραφαν στα γερμανικά αλλά και σύγχρονα δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα τραγουδούν στα γερμανικά. Γνωρίζοντας τη γλώσσα θα μπορείς άμεσα να καταλάβεις τους στίχους των αγαπημένων σου τραγουδιών!
 3. Αν σου αρέσει το διάβασμα στον ελεύθερο χρόνο σου, έφτασε η ώρα να ξεκινήσεις γερμανικά μαθήματα. Γύρω στα 80.000 βιβλία κάθε χρόνο κυκλοφορούν στη Γερμανία και ελάχιστα από αυτά μεταφράζονται σε άλλες γλώσσες.

Τεστ γερμανικών Τεστ γερμανικών

 1. Αν έχεις ήδη κατακτήσει τα αγγλικά, τα γερμανικά θα σου φανούν….εύκολα! Ναι, σωστά διάβασες! Οι δύο γλώσσες ανήκουν στην ίδια γλωσσική οικογένεια και για το λόγο αυτό παρουσιάζουν ομοιότητες σε λεξιλόγιο. Έτσι, ακόμα και στα πρώτα γερμανικά μαθήματα θα νιώθεις μια εξοικείωση με τη γλώσσα.
 2. Αν η κλίση σου είναι προς τις επιστήμες, τα γερμανικά μαθήματα θα σου είναι απαραίτητα για έναν ακόμα λόγο: τα γερμανικά θεωρούνται η πιο συνηθισμένη επιστημονική γλώσσα καθώς η Γερμανία είναι η πατρίδα πολλών επιστημόνων που έχουν βραβευθεί.

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!Επιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
21ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Twitter Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Linkedin Γράψα
 • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία