40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Γερμανικά μαθήματα

21 ΣΕΠ 2022


Για γερμανικά μαθήματα ενηλίκων enter ΓΡΑΨΑ
Enter στα ΓΡΑΨΑ για γερμανικά μαθήματα!

Μπορεί κάποιοι από εσάς να θεωρείτε ότι η γερμανική γλώσσα είναι δύσκολη, απαιτητική, χρονοβόρα στην εκμάθηση της και να διστάζετε να ξεκινήσετε γερμανικά μαθήματα. Μπορεί ακόμα να μη σας αρέσει να ακούτε τα γερμανικά γιατί θεωρείτε ότι οι συνομιλητές ακούγονται σα να ….μαλώνουν. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί άλλοι λόγοι που θα κάνουν πολλούς από εσάς να θελήσετε να ξεκινήσετε γερμανικά μαθήματα και να μάθετε τη γλώσσα.

  1. Πρώτα απ’ όλα, κάνοντας γερμανικά μαθήματα θα μπορείτε να επικοινωνείτε με πάρα πολύ κόσμο! Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Λιχτενστάιν, Νότιο Τιρόλο και αλλού) μιλούν γερμανικά ως μητρική γλώσσα.
  2. Τα γερμανικά μαθήματα θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις γνωριμίες και στην Ελλάδα καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των ξένων τουριστών στη χώρα μας προέρχεται από γερμανόφωνες χώρες.

Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία! Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία!

  1. Αν ενδιαφέρεσαι για σπουδές στο εξωτερικό, τα γερμανικά μαθήματα θα σου δώσουν τα εφόδια που χρειάζεσαι για να σπουδάσεις σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια. Με πολλά από αυτά να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, δεν υστερούν σε τίποτα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα πανεπιστήμια στην Αγγλία. Επιπλέον, το κόστος ζωής παραμένει χαμηλό καθώς αντίθετα με πανεπιστήμια σε άλλες χώρες, τα περισσότερα γερμανόφωνα πανεπιστήμια δεν έχουν δίδακτρα.
  2. Τα γερμανικά μαθήματα σε φέρνουν πιο κοντά στις τέχνες! Σπουδαίοι κλασικοί μουσικοί έγραφαν στα γερμανικά αλλά και σύγχρονα δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα τραγουδούν στα γερμανικά. Γνωρίζοντας τη γλώσσα θα μπορείς άμεσα να καταλάβεις τους στίχους των αγαπημένων σου τραγουδιών!
  3. Αν σου αρέσει το διάβασμα στον ελεύθερο χρόνο σου, έφτασε η ώρα να ξεκινήσεις γερμανικά μαθήματα. Γύρω στα 80.000 βιβλία κάθε χρόνο κυκλοφορούν στη Γερμανία και ελάχιστα από αυτά μεταφράζονται σε άλλες γλώσσες.

Τεστ γερμανικών Τεστ γερμανικών

  1. Αν έχεις ήδη κατακτήσει τα αγγλικά, τα γερμανικά θα σου φανούν….εύκολα! Ναι, σωστά διάβασες! Οι δύο γλώσσες ανήκουν στην ίδια γλωσσική οικογένεια και για το λόγο αυτό παρουσιάζουν ομοιότητες σε λεξιλόγιο. Έτσι, ακόμα και στα πρώτα γερμανικά μαθήματα θα νιώθεις μια εξοικείωση με τη γλώσσα.
  2. Αν η κλίση σου είναι προς τις επιστήμες, τα γερμανικά μαθήματα θα σου είναι απαραίτητα για έναν ακόμα λόγο: τα γερμανικά θεωρούνται η πιο συνηθισμένη επιστημονική γλώσσα καθώς η Γερμανία είναι η πατρίδα πολλών επιστημόνων που έχουν βραβευθεί.

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία