40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
TikTok Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Γερμανικά για Αρχάριους

20 ΙΑΝ 2021 - Σοφία Πανίτσα, Υπεύθυνη Τομέα Γερμανικών


Αρχίστε Γερμανικά για αρχάριους

Γιατί να ξεκινήσω Γερμανικά για αρχάριους; Ως ενήλικος, θα έχω το χρόνο και τη διάθεση να αντεπεξέλθω στα μαθήματα γερμανικών? Πως μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο Φροντιστήριο Γερμανικών για εκμάθηση Γερμανικών?

Πολλά ερωτήματα που βασανίζουν σήμερα τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μαθήματα Γερμανικών για αρχάριους, και όχι μόνο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο1 στα Γερμανικά για ενήλικες, με 130.000 σπουδαστές ξένων γλωσσών έως τώρα, έρχεται να δώσει τη λύση! Αρχίστε Γερμανικά! Τα Γερμανικά, ως ξένη γλώσσα, θα χτίσουν το βιογραφικό σας και θα σας «ανοίξουν» νέες πόρτες στην αγορά εργασίας τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
 • Γνώμη Καλλιθέα Γερμανικά
  quotes
  ΓΡΑΨΑ...και σιγά μην γραφτείς αλλού! Εγγύηση στις ξένες γλώσσες με την άρτια οργάνωση & την ατομική ενθάρρυνση κάθε σπουδαστή!
  quotes
  Παπαδοπούλου Βάσω
  Φοιτήτρια ΤΕΙ Αθήνας. Πήρε Proficiency και κάνει Γερμανικά
 • Κριτική Παγκράτι Γερμανικά
  quotes
  Για τα Γερμανικά, τα ΓΡΑΨΑ ήταν μονόδρομος, αφού είχα πετύχει και στο Cambridge Proficiencyπαλαιότερα, στα ΓΡΑΨΑ. Άριστοι καθηγητές και άψογη εξυπηρέτηση στα δύσκολα ωράριά μου.
  quotes
  Νικολέττα Πουλοπούλου
  Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, Master Χρηματοοικονομικών
 • Κριτική Γερμανικά Πάτρα
  quotes
  Tα ΓΡΑΨΑ είναι σίγουρη επιτυχία! Κατάφερα να πάρω το Lower και το Proficiency στα Αγγλικά, όμως με έκαναν να αγαπήσω και τα γερμανικά. Εξαίρετοι καθηγητές και ευχάριστο κλίμα!!!
  quotes
  Δανάη Ζώτου
  Φοιτήτρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Η/Υ, Πάτρας
 • Ηλιούπολη proficiency
  quotes
  Πήρα το Proficiency μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον, ειδικά για  Ενήλικες. Η ξένη γλώσσα στα ΓΡΑΨΑ είναι διασκέδαση! Συνεχίζω με Γερμανικά.
  quotes
  Αξής Δημήτρης
  Φοιτητής ΑΣΟΕΕ
 • Πάτρα Γερμανικά
  quotes
  Έμαθα Γερμανικά, εύκολα και γρήγορα, στα ΓΡΑΨΑ! Έμπειροι εκπαιδευτικοί, ευχάριστο  κλίμα!
  quotes
  Κωστοπούλου Αναστασία
  Φοιτήτρια Λογοθεραπείας Πάτρας
 • Ηλιούπολη lower proficiency
  quotes
  Οι δωρεάν αναπληρώσεις μαθημάτων και οι καθηγητές με οδήγησαν στο να αποκτήσω Lower και Proficiency. Στα ΓΡΑΨΑ η επιτυχία  είναι εγγύηση! Συνεχίζω 3η χρονιά μαθαίνοντας Γερμανικά!
  quotes
  Σγόντζος Γιάννης
  Φοιτητής Κοινωνιολογίας

Τα ταχύρυθμα προγράμματά στα ΓΡΑΨΑ αρχίζουν από το επίπεδο «Γερμανικά για αρχάριους» και φθάνουν έως το επίπεδο C2. Οι καθηγητές μας είναι κορυφαίοι, εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από διεθνείς ακαδημαϊκούς και διδάσκουν μαθήματα Γερμανικών, βιωματικά και εμπλουτισμένα (NLP).

Έτσι ο/η σπουδαστής/ρια σε πολύ σύντομους χρόνους μαθαίνει Γερμανικά εύκολα, χωρίς ιδιαίτερη μελέτη στο σπίτι! Σε ολιγομελή τμήματα, με ευέλικτα ωράρια και φιλικά δίδακτρα.

Στα ΓΡΑΨΑ λοιπόν, η εκμάθηση γερμανικών εξατομικεύεται για κάθε σπουδαστή/ρια.

Γερμανικά για αρχάριους, ταχύρυθμα

Στα Γερμανικά για αρχάριους, θα αποκτήσετε ταχύτατα βασικές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας ώστε να συνεννοείστε για καθημερινά θέματα και να κατανοείτε απλές συζητήσεις γνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία της γραμματικής τους. Σε 3 μήνες θα ξέρετε Βασικά Γερμανικά! Τα προγράμματα Γερμανικών για αρχάριους είναι ταχύρυθμα γιατί ένας σπουδαστής 18+ετών, έχει πολλές πιθανότητες να εγκαταλείψει ένα αργό πρόγραμμα παρά ένα ταχύρυθμο.

Στα ΓΡΑΨΑ ακολουθούμε στην εκμάθηση γερμανικών για αρχάριους, μια δομική-λειτουργική προσέγγιση (functional-communicative approach). Η διδασκαλία μας παίρνει στοιχεία από το ‘Dynamic learning’ και από το ‘NLP concept’ (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) που προσαρμόζει τα Γερμανικά μαθήματα στο μαθησιακό τύπο κάθε σπουδαστή ατομικά (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). Στόχος μας είναι η επικοινωνία στα γερμανικά, οπότε η Γραμματική διδάσκεται πάντα σε ένα ζωντανό περιεχόμενο (Live Context) όπου οι λέξεις πλαισιώνουν τη δομή και όχι η δομή τις λέξεις.. Επιχειρούμε να εμπλέκουμε στην κατανόηση, και τις 5 αισθήσεις του σπουδαστή, συσχετίζοντας τη σκέψη του με πράξεις-ήχους-εικόνες για την γρήγορη επαναφορά στη μνήμη του λεξιλογίου ή γραμματικής (anchoring), αφού ό, τι βιώνει κάποιος, το καταγράφει καλύτερα.

Στα ΓΡΑΨΑ ο κάθε σπουδαστής/ρια, μαθαίνει με το δικό του/της τρόπο!

Τεστ γερμανικών Τεστ γερμανικών

Πτυχία Γερμανικών

Η πιστοποίηση γνώσης κάποιου επιπέδου στα Γερμανικά είναι απαραίτητη για σπουδές ή εργασία σε Γερμανόφωνες χώρες και τεκμηριώνεται με κάποιο επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (σύμφωνα με τα 6 επίπεδα του Ευρωπαϊκού Πλαισίου αναφοράς).

Στα Γερμανικά, τα πιο διαδομένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας είναι αυτά του Goethe-Institut (Goethe A1, Goethe A2, Goethe B1, Goethe B2, Goethe C1, Goethe C2), το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών (ΚΠΓ - Γερμανικά) του Υπουργείου Παιδείας και τα πιστοποιητικά OSD του αυστριακού κράτους.

Υποτροφία -200€ σε κάθε φοιτητή/-τρια Υποτροφία -200€ σε κάθε φοιτητή/-τρια

Κέντρα ξένων γλωσσών, λοιπόν, υπάρχουν πολλά. Ποιο όμως είναι αυτό το οποίο μπορεί να σας εγγυηθεί την απόλυτη επιτυχία, ποιότητα και πρωτοπορία; Με την κατάλληλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, τα «ΓΡΑΨΑ» πετυχαίνουν σε μικρούς χρόνους μεγάλα αποτελέσματα. Με τη χρήση διαδραστικών μαθημάτων αλλά και ψηφιακών μέσων γίνεται εύκολη η εκμάθηση των γερμανικών. Γερμανικά, λοιπόν, όχι μόνο για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους σε όλα τα επίπεδα.
Η Γερμανία είναι για πολλούς Έλληνες «η Γη της Επαγγελίας», αφού στη χώρα αυτή θεωρείται ότι προσφέρονται αναρίθμητες ευκαιρίες καριέρας κι επαγγελματικής εξέλιξης, με σχετικά χαμηλό κόστος συνθηκών διαβίωσης. Συνεπώς, παρακολουθώντας κάποιος μαθήματα γερμανικών, βελτιώνει τις επαγγελματικές του προοπτικές.

Θέλεις να ξεκινήσεις γερμανικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα!

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ θα βρείτε επίσης «ζωντανά» μαθήματα γερμανικών online με τα ίδια πλεονεκτήματα του φυσικού μαθήματος. Όπου και αν μένετε, λοιπόν, τα ΓΡΑΨΑ είναι 1 κλικ μακριά σας.

Δεν χρειάζεστε χρόνο να το σκεφτείτε! Αρχίστε Γερμανικά για αρχάριους, σήμερα!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

 Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
 • Facebook Γράψα
 • Youtube Γράψα
 • Instagram Γράψα
 • TikTok Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία