40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

ΓΕΙΑ στα Ισπανικά

10 ΔΕΚ 2020 - Elisabet Kastani Ortín


Πώς λέμε Γεια στα Ισπανικά

¡Hola! Τί σημαίνει άραγε; Μην πάει ο νου σας πολύ μακριά, μα φυσικά, «Γεια» στα ισπανικά! Προερχόμενη από τα αγγλικά ως Hello ή από τα Γερμανικά ως Hallo. ¡Hola! Στη Λατινική Αμερική και στην Ισπανία σημαίνει το ίδιο πράγμα. Είναι μια λέξη που την χρησιμοποιούν σε όλη την διάρκεια της ημέρας, το πρωί, το μεσημέρι, ... ακόμη και τα ξημερώματα.

Το ¡Hola!, ¿Qué tal?, Γεια, τί γίνεσαι; στα ισπανικά συνοδεύει συνάντηση για πρωινό καφέ παρέα με φίλους κάτω από ηλιόλουστη μέρα.

¡Hola, buenos días! μετά από μια βροχερή και κρύα ημέρα παρέα με μια ζεστή σοκολάτα και τόσες όμορφες στιγμές που γεμίζουν την καθημερινότητα σας. Το Γεια στα ισπανικά μπορεί να ακουστεί και ως Adiós Αντίο/ Γεια στα ισπανικά, ένας διαφορετικός ήχος, λέξη, αλλά αυτήν την φορά για να αποχαιρετήσεις φίλους, οικογένεια ακόμη και το έτος που φεύγει. Την επόμενη χρονιά που θα έρθει ή που έρχεται να σου φέρει ότι δεν κατάφερες το περασμένο έτος που άφησες πίσω σου. Ένα «¡Hola año nuevo!» Γεια σου νέο έτος στα ισπανικά τόσο γεμάτο αισιοδοξία, αγάπη και πάνω απ’ όλα υγεία! Να ταξιδέψεις σε νέους προορισμούς, νέες πόλεις, να εξασκήσεις την γλώσσα όπως οι γηγενείς.

¡Hola amigo! Γεια σου φίλε μου στα Ισπανικά στις χώρες της Λατινικής Αμερικής ή ακόμη και ¡Hola compañero! Γεια σου σύντροφε στα ισπανικά. Μια λέξη ακόμη και μια φράση που σε φέρνει πιο κοντά στον άλλο.

Θέλετε να μάθετε Ισπανικά; Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ: Νο 1 στα

Ισπανικά για ενήλικες

. Τα

μαθήματα Ισπανικών

ΓΡΑΨΑ ξεκινούν από τους αρχάριους και φθάνουν έως και τα πτυχία DELE και ΚΠΓ Ισπανικά. Σε τάξη ή ισπανικά online.

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία